Billige flybilletter til Sri Lanka

De beste byene å besøke i Sri Lanka

Billige flyreiser til Sri Lanka

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 3 709 kr for enveisflyvninger og 6 337 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Finnair
Scandinavian Airlines
Finnair
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Lufthansa
Scandinavian Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Qatar Airways
Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines
Scandinavian Airlines
Air France
Oman Air
Qatar Airways

Fly til Sri Lanka

Skal du fly til Sri Lanka eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Sri Lanka. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Sri Lanka eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Sri Lanka eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Sri Lanka som følge av COVID-19?
Mange flyselskaper tilbyr nå mer fleksibilitet på grunn av COVID-19. Du finner svar på det meste om avbestilling av en flyreise i kundeserviceportalen vår. Det er også en god idé å gå nøye gjennom reglene til de ulike flyselskapene innen du bekrefter bestillingen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Sri Lanka med fleksible regler for endring?
Vi vet godt at planene dine kan bli endret over natten. Derfor er det lurt å velge en fleksibel flybillett på Expedia. Huk helt enkelt av for <<Ingen gebyrer for endring>> rett under overskriften <<Fleksible regler for endring>>. Den billige turen til Sri Lanka er bare noen klikk unna!
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til Sri Lanka under COVID-19?
Nå for tiden opplever vi store endringer som følge av koronapandemien, ikke minst når det gjelder reiser. Les gjennom følgende tips før du flyr til Sri Lanka:

  • Undersøk retningslinjene du må følge ved både avgang og ankomst. Det er mulig at lokale restriksjoner forhindrer deg i å reise, så du må gjøre deg godt kjent med disse innen du kjøper billett.
  • Når du går gjennom sikkerhetskontrollen, skal du som oftest beholde munnbindet på. Du kan bli bedt om å fjerne munnbindet midlertidig for å kunne identifisere deg. Personer som nekter å gå med munnbind uten gyldig grunn, kan pådra seg bøter eller strengere straffer, og de kan oppleve å bli vist bort fra terminalen.
  • I stedet for at du gir boardingkortet ditt til lufthavnbetjentene, må du holde det inntil leseren selv og deretter vise det til kontrolløren for bekreftelse.
  • I enkelte områder er det tillatt å ha opptil 350 ml håndsprit i håndbagasjen. Dette må du i så fall ta ut av bagasjen for sjekk i sikkerhetskontrollen.
  • I sikkerhetskontrollen burde du ta ut alt du har i lommene, for eksempel mobil, nøkler og lommebok, og legge det i håndbagasjen i stedet for på brettet, så minimerer du antallet personer som tar på tingene.
  • Legg all mat i gjennomsiktige poser i boksen i sikkerhetskontrollen, så er det enklere for kontrollørene å se hva det er uten at de behøver å røre ved det.

Hvilke selskaper flyr til Sri Lanka?
Bestill flyturen med SriLankan Airlines, og sett i gang å planlegge alt du skal gjøre i Sri Lanka. Dette kjente selskapet byr på 585 flyvninger i måneden til Colombo (CMB-Bandaranaike internasjonale flyplass), en innfallsport til området.
Hvordan finner jeg billige billetter til Sri Lanka?
En veldig god strategi for å finne et billig fly er å være fleksibel med reisedatoene sine. Begynn med å søke etter fly til Sri Lanka, så velger du <<Fleksible datoer>> over treffene for å se prisene på nærliggende datoer. Du bør dessuten bestille i god tid. Som et eksempel på prisnivået kan vi fortelle at den laveste prisen på fly til Sri Lanka de siste sju dagene var 6 337 kr.
Hvor mye koster en flyreise til Sri Lanka?
Flyreiser én vei fra Oslo (OSL) har de siste sju dagene kostet så lite som 3 709 kr. I samme periode har flybilletter tur-retur til Sri Lanka variert mellom 6 337 kr og 8 417 kr. Oppdager du et godt tilbud, bør du ikke vente for lenge – priser som disse pleier ikke å vare!
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i Sri Lanka?
Colombo (CMB-Bandaranaike internasjonale flyplass) er hovedlufthavnen for personer som har lyst til å utforske Sri Lanka. Omtrent 1189 fly lander her i måneden.
Hva er prisen på en flybillett til Sri Lanka?
I løpet av de siste sju dagene kostet flyvninger til Sri Lanka mellom 6 337 kr og 8 417 kr. Prisene pleier å gå opp over tid, så ikke nøl med å bestille hvis du vil ha det beste tilbudet.
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Sri Lanka?
Reis i februar for å få de billigste flybillettene til Sri Lanka. Det er vanligvis dyrest å reise med fly i sommerferien og rundt jul.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Sri Lanka på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Sri Lanka.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Sri Lanka som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Sri Lanka, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Sri Lanka!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Sri Lanka under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Sri Lanka tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Sri Lanka, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.