Reiser til Japan

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Hoteller, flyreiser, leiebiler og aktiviteter – samlet på ett sted! Slå sammen alt du trenger til ferien din til Japan og spar

Mest populære reisemål i Japan

De beste tilbudene på fly + hotell Japan

The Prince Gallery Tokyo Kioicho, A Luxury Collection Hotel
HUNDRED STAY Tokyo Shinjuku
Keio Plaza Hotel Tokyo Premier Grand
Citadines Central Shinjuku Tokyo
Hotel Musse Ginza Meitetsu

De mest populære hotellene i Japan

Liber Hotel At Universal Studios Japan
Liber Hotel At Universal Studios Japan
3.5 out of 5
1-1-35, Sakurajima, Konohana-ku, Osaka, Osaka, 554-0031
Prisen er 2 039 kr per natt fra 26. okt. til 27. okt.
4,6/5 Exceptional! (988 anmeldelser)
"お風呂、朝食、接客、景色どれをとってもすばらしかったです。ゆったりとした空間でした。また機会があれば利用させて戴きます。"

Anmeldelse skrevet 3. okt. 2022

Shinagawa Prince Hotel
Shinagawa Prince Hotel
3.5 out of 5
4-10-30 Takanawa Minato-ku, Tokyo, Tokyo-to, 108-8611
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 757 kr per natt fra 11. okt. til 12. okt.
4,2/5 Very Good! (1 996 anmeldelser)
"非常に快適に過ごせました。"

Anmeldelse skrevet 4. okt. 2022

Hotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro
Hotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro
4 out of 5
1-6-1 Nishi-Ikebukuro, Toshima-ku, Tokyo, Tokyo-to, 171-8505
Prisen er 579 kr per natt fra 6. nov. til 7. nov.
4,5/5 Wonderful! (1 252 anmeldelser)
"ランドリーの場所など、ホテル施設をあまりご存知ない従業員さんがいらっしゃいました。ホテル直属の従業員さんではないとしても、施設内のことは知っておいていただきたいし、お尋ねした際には「分かりません」ではなく、フロントや他の従業員の方に連絡いただくなどの対応をしていただけると有り難かったです。 全体的にはとてもサービスが良く施設も綺麗でしたので、また利用したいと思います。 ありがとうございました。"

Anmeldelse skrevet 5. okt. 2022

Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Japan?
Den rimeligste av pakkereisene til Japan kan fås til 13,533 kr, så drømmereisen din kan bli til virkelighet – uten at det blir for dyrt. Du kan kombinere flyreiser, hoteller og leiebil for å lage en pakkereise som passer dine behov.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Japan?
Forestill deg alt det spennende du kunne gjøre i Japan med litt ekstra penger. Hvis du kombinerer flyreiser, hoteller og andre aktiviteter i én pakkereise, kan du gjøre store besparelser, og når du bestiller hos Expedia er mulighetene nesten uendelige. Du kan faktisk velge fra over 500 flyselskaper og over 1 000 000 overnattingssteder rundt om i verden. Uansett om du organiserer en reise til Japan for hele familien eller om du skal reise på egen hånd, blir alt enklere med en pakke.
Hvor bør man bo i Japan?
Tokyo er et fantastisk reisemål å tilbringe tid i. Der venter for eksempel interessante attraksjoner som Disneyland® Tokyo og Tokyo Sky Tree. Osaka tar også imot mange besøkende som ønsker å oppleve noen av de beste attraksjonene i Japan. Osaka Aquarium Kaiyukan og Osaka slott er et par eksempler.
Hvilke er de beste hotellene i Japan?
Når det gjelder overnattingssteder i Tokyo, er Shinjuku New City Hotel og Keio Plaza Hotel Tokyo to populære alternativer. Hvis du også skal overnatte i Osaka, kan du for eksempel velge Hotel Vista Premio Dojima og Hotel Nikko Kansai Airport.
Når på året er det best å besøke Japan?
Det kommer an på dine prioriteringer. De beste prisene får du som regel i , mens prisene ofte stiger i . Det er flest besøkende i Japan i . Ønsker du en mer avslappet reise, så er det beste tidspunktet å dra hit på.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Japan?
Det kan være vanskelig å velge når det er ideelt å kjøpe flybilletter, men generelt sett er det best å være ute i god tid. De fleste internasjonale flyreiser på Expedia er tilgjengelige opptil et år i forveien. Hvis du er sent ute, er det ingen grunn til panikk. Lave priser blir noen ganger tilgjengelig kun få uker innen avreise.
Hva inkluderer en pakkereise til Japan fra Expedia?
Det avhenger av hvilken type reise du drømmer om. Pakkereiser til Japan kan inkludere hotell, flyreise og leiebil. Du kan sette sammen komponentene du vil for å lage den kombinasjonen som passer dine behov. For å spare enda mer kan du legge til aktiviteter og opplevelser etter at du har bestilt.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Japan?
En pakkereise kan være mer budsjettvennlig enn å bestille alt du behøver for ferien hver for seg. Eksempelvis kan du kombinere hoteller, flyreiser og leiebiler og spare en god sum. Uansett hva slags reise du planlegger, er du garantert å finne en pakkereise som passer deg.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Japan hos Expedia?
Expedia gir deg tilgang til over 500 partnerflyselskaper i hele verden, så det kan du absolutt. Det er bare å velge flyselskapet du foretrekker og sette sammen en pakkereise til Japan.
Kan jeg reise til Japan akkurat nå?
For å få den mest oppdaterte informasjonen om reiser til Japan kan du gå til vår reiserådside for COVID-19. Her finner du informasjon om reiserestriksjoner, karantenekrav og andre ting.

Populære steder å besøke