Reiser til Vietnam

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Hoteller, flyreiser, leiebiler og aktiviteter – samlet på ett sted! Slå sammen alt du trenger til ferien din til Vietnam og spar

Mest populære reisemål i Vietnam

De beste tilbudene på fly + hotell Vietnam

Fusion Original Saigon Centre
Grand Hotel Saigon
Alagon D'antique Hotel & Spa
The Myst Dong Khoi
Harmony Saigon Hotel & Spa

De mest populære hotellene i Vietnam

Hotel Nikko Saigon
Hotel Nikko Saigon
5 out of 5
235 Nguyen Van Cu Street, District 1, Ho Chi Minh City
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 511 kr per natt fra 8. okt. til 9. okt.
4,6/5 Exceptional! (1 001 anmeldelser)
Good
"fantastisk hotel, ansatte var serviceinnstilt"

Anmeldelse skrevet 24. jan. 2020

Melia Vinpearl Danang Riverfront
Melia Vinpearl Danang Riverfront
5 out of 5
341 Tran Hung Dao Street, An Hai Bac Ward, Son Tra District, Da Nang, 550000
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 563 kr per natt fra 3. okt. til 4. okt.
4,5/5 Wonderful! (331 anmeldelser)
"위치가 너무 좋았어요. 여기저기 이동하기도 편하고 공항도 가까워요. 직원들도 친절해서 이것저것 물어보기도 좋았습니다. 엘레베이터도 문제 없이 잘 사용했고 수영장이 넓어서 좋았습니다. 추천해요"

Anmeldelse skrevet 20. sep. 2022

Au Lac Charner Hotel
Au Lac Charner Hotel
4 out of 5
87-89-91 Ho Tung Mau Street, Ben Nghe Ward, Ho Chi Minh City, 70000
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 997 kr per natt fra 3. okt. til 4. okt.
4,5/5 Wonderful! (282 anmeldelser)
3 dager i HCMC
"Hotellet lå sentralt plassert i ganske stille sidegate. Ganganstand til alt av severdigheter i District 1. Innsjekk var rask og smidig, og personalet veldig imøtekommende. Rommet var enkelt møblert, men stort, rent og stille. Litt lytt fra gangen utenfor, men forøvrig lite trafikkstøy på natten. ..."

Anmeldelse skrevet 11. nov. 2019

Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Vietnam?
Det er bare å gjøre seg klar, for en reise til Vietnam starter på kun 15,054 kr. Når du setter sammen flyreise, hotell og leiebil til en pakkereise, kan du nyte godt av de beste tilbudene.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Vietnam?
Tenk på alt det morsomme du kunne gjøre i Vietnam med litt ekstra penger. Hvis du setter sammen overnatting og fly i én pakke, kan du spare en hel del, og når du bestiller hos Expedia får du tilgang til et enormt utvalg. Du kan faktisk velge fra over 500 flyselskaper og over 1 000 000 overnattingssteder rundt om i verden. Uansett om du skreddersyr en reise til Vietnam med hele familien eller om du skal reise alene, blir alt lettere med en pakke.
Hvor bør man bo i Vietnam?
Vil du besøke velkjente severdigheter som Hoi An gamleby og Chua Cau, bør du legge turen til Da Nang. En hel del reisende liker også å besøke Nha Trang, der du blant annet finner Vinpearl-øya og Vinpearl Cable Car. Er du i Vietnam over lengre tid, kan du jo vurdere å besøke begge byene.
Hvilke er de beste hotellene i Vietnam?
Når du ser etter overnattingssteder i Da Nang, er Little Hoi An Beach Boutique Hotel & Spa og Pullman Danang Beach Resort to populære alternativer. Hvis du skal overnatte i Nha Trang, kan du for eksempel velge Libra Nha Trang Hotel og Asia Paradise Hotel.
Når på året er det best å besøke Vietnam?
Du kan reise til Vietnam året rundt, men de beste tilbudene kan du sikre deg i . Prisene har en tendens til å være høyere i , så da må du forvente å betale litt ekstra for fly og hotell. Er du glad i sightseeing, men ikke å stå i kø? Da bør du planlegge reisen til Vietnam til lavsesongen i . Da er det langt færre turister enn under høysesongen i .
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Vietnam?
Smarte reisende bestiller gjerne i god tid. Du kan stort sett sammenligne internasjonale flyreiser på Expedia opptil et år innen planlagt avreise. Men hvis du er sent ute, er det ingen grunn til bekymring. Noen ganger kan man finne rabatterte priser de siste ukene innen avreisedatoen.
Hva inkluderer en pakkereise til Vietnam fra Expedia?
Leiebiler, flyreiser og hoteller – i den kombinasjonen du foretrekker. Det er helt opp til deg. Uansett om du skal på ferie i Vietnam med barna eller med vennegjengen, så finnes det en pakkereise som passer din stil og ditt budsjett. Etter at du har bestilt, kan du også legge til et par utflukter og opplevelser.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Vietnam?
Det å bestille alle deler av reisen din sammen er en bra måte å spare på. Kombiner flybilletter, leiebiler og hoteller til én oversiktlig pakkereise. Du har imidlertid flere alternativer enn bare hoteller. Expedia har alle typer overnattingssteder, inkludert ferieboliger som villaer ved stranden og ferieboliger for korttidsleie. Listen er uendelig.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Vietnam hos Expedia?
Ja. Det som er så bra med en pakkereise fra Expedia, er at du selv kombinere flyreiser, hoteller med mer. Vi har over 500 flyselskaper i verden, så du har mange alternativer når du organiserer reisen din til Vietnam.
Kan jeg reise til Vietnam akkurat nå?
Du finner nyttig informasjon om karantenekrav, reiserestriksjoner og mer for Vietnam ved å ta en titt på vår reiserådside for COVID-19.

Populære steder å besøke