Vietnam kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Reiser til Vietnam 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

De mest populære hotellene i Vietnam

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Melia Danang Beach Resort
Melia Danang Beach Resort
4.5 out of 5
19 Truong Sa, Hoa Hai Ward, Ngu Hanh Son District, Da Nang
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 057 kr per natt fra 2. okt. til 3. okt.
4.3/5Excellent! (718 anmeldelser)

"Rommene var i grunn helt ok, ikke mye å skryte av, bærer litt preg av at det er litt gammelt.Selve resorten var helt fantastisk, det lå et lite stykke unna sentrum, men ganske greit med taxi til og fra. Det var god plass rundt bassengene og nok med solsenger, stranden er ett steinkast unna hvis man ..."…"

Anmeldelse skrevet 20. jun. 2019

Melia Danang Beach Resort
Muong Thanh Grand Da Nang Hotel
Muong Thanh Grand Da Nang Hotel
4 out of 5
No 962, Ngo Quyen str, Son Tra dist., Da Nang
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 508 kr per natt fra 12. okt. til 13. okt.
3.6/5Good! (195 anmeldelser)
Fantastisk Hotell med super service

"Her var det smilende personale, som var behjelpelige med hva enn det skulle være. Gode frokoster med gode kokker. Blir samme hotell på meg ved vår neste tur til Da Nang"…"

Anmeldelse skrevet 18. okt. 2017

Muong Thanh Grand Da Nang Hotel
SOL by Meliá Phu Quoc
SOL by Meliá Phu Quoc
5 out of 5
Zone 1, Duc Viet Tourist Area, Bai Truong, Complex, Duong To Commune, Phu Quoc, Kien Giang
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 734 kr per natt fra 2. okt. til 3. okt.
4.2/5Excellent! (487 anmeldelser)
Koselig opphold noen dager i solen

"Total sett bra. Maten kunne ha vært litt mer variert. Opplevd flere ganger treg og feil servering ved bar selv det ikke var folk. Selv om man har allinclusive må mann kvitere på alle drinkene, irriterende. Personalet var smilende og hjelpsom."…"

Anmeldelse skrevet 5. mar. 2020

SOL by Meliá Phu Quoc

Ferie i Vietnam – en perle i Asia

Legg ferien til Vietnam, landet i Asia som kan lokke med gamle templer, moderne skyskrapere, skogkledde fjell og praktfulle strender. Vietnam har en økonomi i stadig vekst, en oppgradert infrastruktur og stadig flere fascinerte besøkende. Dette energiske landet byr på moderne byer, historiske sentre og spektakulær natur.

Begynn besøket med en storbyferie i Vietnams hovedstad Hanoi, nord i landet. Hanoi har vært Vietnams viktigste kultursentrum i over 1000 år. Få innsikt i historien og kulturen til de mange etniske gruppene i landet på Vietnams etnografiske museum, og opplev Vietnamkrigen fra vietnamesernes side på B52-seiersmuseet. Se deg rundt i litteraturtempelet fra 900-tallet, som er tilegnet den kinesiske filosofen Konfutse. Bli med på en økt tai chi sammen med de lokale innbyggerne ved Hoan Kiem-innsjøen.

Ho Chi Minh-byen ligger i det sørlige Vietnam og er et viktig forretnings- og finanssenter. Her ruver skyskraperne over de gamle templene og bygningene fra kolonitiden. Kikk på varene i markedsboder som er satt opp rett ved siden av trendy barer og eksklusive butikker.

Opplev utsikten fra Saigon Skydeck, en utkikksplattform i det 68 etasjer høye Bitexco Financial Tower. Besøk Giac Lam-pagoden, og få med deg både 1700-tallstempelet og hagen rundt. Hvis du vil ha en underholdende kulturopplevelse, kan du se en forestilling i Saigons operahus

Reis ca. 40 kilometer utenfor Saigon for å gå krumbøyd gjennom Cu Chi-tunnelene, et enormt, underjordisk anlegg som ble brukt av soldater under Vietnamkrigen.

Få også med deg det storslåtte landskapet utenfor byene. En weekendtur i Vietnam kan for eksempel inkludere en båttur på de smale kanalene i Vinh Long i Mekong-deltaet. Gå tur gjennom åsene og dalene i Sapa i nordvest, eller vandre langs fjellstiene i det sentrale høylandet. 

Kysten i Vietnam byr på fabelaktige strender. Du kan slappe av under en palme på Nha Trang-stranden og snorkle i badebyen  Vung Tau.

Du kommer deg til Vietnam ved å fly til en av de tre store internasjonale flyplassene i Hanoi, Ho Chi Minh City eller Danang. En morsom måte å komme seg rundt i byene på er å leie en sykkel- eller autorickshaw. Du kan også leie bil eller sykkel selv. Mange besøkende dropper de lokale bussene, siden de ofte er overfylte og mangler klimaanlegg.

Vietnam er et smart valg for deg som ønsker en ferie full av kultur, natur og historie.