Bilutleie Rogaland

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

Rogaland – populære byer

Expedia.no har bilutleie i Rogaland som tilfredsstiller enhver reisendes behov. Uansett om du trenger en billig bil eller en bil som egner seg for superkjendiser så har Expedia.no de perfekte utleiebilene for deg. Velg blant leiebiler i Rogaland eller på reisemål verden over, og opplev hvor enkelt det er å bestille leiebil på Expedia.no.

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Rogaland?
Vi er klar over at ting kan skje i siste liten. Derfor har du i mange tilfeller mulighet til å få full tilbakebetaling for forskuddsbetalte bestillinger hvis du avbestiller minst seks timer før henting av bilen. Leiebilens avbestillingsregler skal inneholde alle detaljene du behøver. Hvis du ikke ser svaret der, er vår kundeservice alltid tilgjengelig.
Hva slags biler kan jeg leie i Rogaland?
Nøyaktig den biltypen du vil ha. Vi har et bredt utvalg av bilkategorier, fra biler av typen standard og økonomi til premium og SUV. De må og rimelige minibilene er imidlertid den mest etterspurte biltypen i Rogaland. Denne biltypen er et godt valg for kortere reiser i byen. Du kan spare mye på drivstoff mens du ferdes rundt i de travle bygatene, og du trenger ikke å bekymre deg for å finne en parkeringsplass, for med en minibil er det lett å skvise seg inn på selv små områder.
Hvorfor skal jeg leie bil i Rogaland gjennom Expedia?
Fra raske dagsturer til lengre bilturer – Expedia har biler som passer alle behov. Du kan velge mellom leiebilselskaper i Rogaland, og med våre medlemspriser og eksklusive tilbud kan du finne et fantastisk tilbud på bilutleie. Hvis du setter sammen bestillingen av leiebil med hotell eller fly (eller begge deler) til en pakkereise, kan du dessuten spare mye.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Rogaland hos Expedia?
Det er lett å finne det beste tilbudet hos Expedia. Det er bare å velge bil, datoer samt hente- og leveringssteder. Deretter kan du sammenligne tilbud fra de fremste bilutleiefirmaene. Du kan spare enda mer ved å kombinere bestillingen av leiebil i Rogaland med hotell eller flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Rogaland?
Du må være 19 år eller eldre for å leie bil i Rogaland. Unge sjåfører kan kanskje bare leie enkelte biler, for eksempel mellomstore biler og kompaktbiler. Det er vanligvis høyere aldersgrenser for større og mer luksuriøse biler. Mange leiebilselskaper krever dessuten ekstra gebyrer for unge sjåfører. Les gjennom reglene før du reserverer, og ta høyde for eventuelle ekstra gebyrer i reisebudsjettet.
Hva trenger jeg for å leie bil i Rogaland?
Før du kan dra på biltur i Rogaland, må du ha et førerkort og kredittkort i samme navn. Vil du ikke benytte deg av leverandørens forsikring, må du nok også legge frem bevis på egen forsikring. Slike regler kan variere, så les betingelsene og vilkårene i avtalen før du bestemmer deg for utleiebyrå.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Rogaland?
Du kan leie en bil i over en måned i Rogaland, så det er bare å utvide ferien. Bare oppgi reiseinformasjonen din på siden vår for langtidsleie av biler for å bestille den perfekte bilen.
Hvor kan jeg leie bil i Rogaland hvis jeg er under 25?
Om du kan leie en bil i Rogaland hvis du er under 25, avhenger ofte av leiebilbyrået du velger. Enkelte leverandører krever et ekstra gebyr for unge kunder mellom 21 og 24 år, mens andre ikke krever noe ekstra for denne aldersgruppen. Pass på at du sjekker betingelsene og vilkårene til leiebilselskapet du har valgt, for å slippe å betale mer enn forventet ved henting.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Rogaland?
Først og fremst bør du velge leiebil, så bør du lese gjennom leverandørens vilkår og betingelser for leiebilforsikringen for å se om det er riktig forsikring for deg.

Opplev nye steder med Expedia