Bilutleie Rogaland

Søk blant 2,900,000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Spar minst 10 % på utvalgte overnattingssteder med Expedia Rewards

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

Rogaland – populære byer

De beste leiebiltilbudene i Rogaland

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Rogaland
Se alle biler
Expedia.no har bilutleie i Rogaland som tilfredsstiller enhver reisendes behov. Uansett om du trenger en billig bil eller en bil som egner seg for superkjendiser så har Expedia.node perfekte utleiebilene for deg. Velg blant leiebiler i Rogaland eller på reisemål verden over, og opplev hvor enkelt det er å bestille leiebil på Expedia.no.

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Rogaland?
Når du avbestiller minst seks timer før det planlagte hentetidspunktet, er mange bestillinger kvalifiserte for full refusjon. Det er imidlertid ikke alle bestillinger dette er mulig for, så det er viktig at du leser bilens leieavtale. Ta en titt på bestillingsbekreftelsen, eller gå til vår kundeservice for mer informasjon.
Hva slags biler kan jeg leie i Rogaland?
Hvis du gjerne vil spare drivstoff mens du kjører rundt i Rogaland, er en minibil det perfekte valget. Disse smarte, små bilene beviser at det ikke er størrelsen som teller, særlig når du prøver å finne en parkeringsplass. Du kommer deg enkelt rundt i byens gater uten å måtte bekymre deg for lukeparkering. Ønsker du en bil med bedre plass, kan kjøretøyene i kategoriene standard, mellomstor og stor være midt i blinken.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Rogaland hos Expedia?
Ta en titt på vårt brede utvalg av bilutleie, les vurderinger og sammenlign tilbud fra anerkjente byråer. Med noen få klikk kan Expedia hjelpe deg med å finne gode priser på leiebilen. Hvis du allerede har bestilt fly eller hotell, kan du legge til bestillingen av leiebil i Rogaland og spare enda mer.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Rogaland?
I Rogaland er aldersgrensen som regel 19 år. De fleste selskaper krever ekstra gebyrer hvis sjåføren er ung, og beløpet kan variere ut fra hvor du vil leie bil. I leieavtalen for unge sjåfører kan det fremgå at enkelte biltyper ikke er tilgjengelige for leie, f.eks. Luksusbiler, og det kan være krav om forsikring. Det er alltid lurt å lese all informasjonen før du bestiller.
Hva trenger jeg for å leie bil i Rogaland?
Førerkort og kredittkort i ditt navn. Vil du ikke benytte deg av selskapets forsikring? Da må du nok også legge frem dokumentasjon på egen forsikring. Retningslinjene kan variere fra selskap til selskap, så du bør lese avtalen nøye.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Rogaland?
Enten du bare skal utforske Rogaland eller området rundt, er det enkelt å leie en bil for en lengre periode med Expedia. Oppgi reisedatoer og hente-/leveringssted, så hjelper vi deg med å finne de billigste tilbudene på langtidsleie av biler.
Hvor kan jeg leie bil i Rogaland hvis jeg er under 25?
Aldersgrensene kan variere fra bilutleiebyrå til bilutleiebyrå, og det kan være lurt å finne ut av dette på forhånd. Har du funnet en leverandør i Rogaland som leier biler til sjåfører som er under 25 år gamle? Det er gode nyheter! Bare vær obs på at noen av dem krever ekstra gebyrer av sjåfører mellom 21 og 24 år. Du finner all informasjonen du trenger, i vilkårene og betingelsene for hver leiebil du vurderer.