Bilutleie Trøndelag

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

Trøndelag – populære byer

Expedia.no har bilutleie i Trøndelag som tilfredsstiller enhver reisendes behov. Uansett om du trenger en billig bil eller en bil som egner seg for superkjendiser så har Expedia.node perfekte utleiebilene for deg. Velg blant leiebiler i Trøndelag eller på reisemål verden over, og opplev hvor enkelt det er å bestille leiebil på Expedia.no.

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Trøndelag?
Du bør sjekke leieavtalen for bilen for å være på den sikre siden, men de aller fleste forhåndsbetalte bestillinger kvalifiserer for full tilbakebetaling når du varsler oss minimum seks timer før henting. Det finnes imidlertid noen unntak. Du finner mer informasjon på bestillingsbekreftelsen, eller du kan gå til vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Trøndelag?
Mange besøkende foretrekker økonomibiler i Trøndelag. Bilister liker dem fordi de er drivstoffeffektive og rimelige. Størrelsen gjør dem dessuten perfekte for å kjøre rundt i byer der gatene er smale og parkering kan være en utfordring. Men valgmulighetene stopper ikke der, for du kan også velge kompakte og mellomstore biler samt SUV-er. Uansett om du holder deg i Trøndelag eller reiser videre, har vi en bil som passer deg.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Trøndelag hos Expedia?
Uansett hva slags bil du ønsker, kan Expedia hjelpe deg med å få det beste tilbudet. Du behøver bare å sammenligne tilbudene fra de fremste bilutleiefirmaene og velge det alternativet som passer deg best. Kunne du tenke deg å kjøre av gårde med litt ekstra penger i lommeboken? Da kan du kombinere bestillingen på leiebil i Trøndelag med bestillingene på hotell og flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Trøndelag?
Du må være minst 19 år for å kunne bestille leiebil i Trøndelag. Unge sjåfører kan kanskje bare leie enkelte biler, for eksempel økonomi- og kompaktbiler. Det er vanligvis høyere aldersgrenser for SUV-er og mer luksuriøse biler. Mange leiebilselskaper krever dessuten ekstra gebyrer for unge sjåfører. Les reglene før du bestiller, og legg til eventuelle ekstra kostnader i budsjettet.
Hva trenger jeg for å leie bil i Trøndelag?
Det er lett som en plett å leie bil i Trøndelag. Det eneste du trenger, er gyldig førerkort og et kredittkort i samme navn. Når du har funnet en bil, bør du lese vilkårene før henting for å sjekke at det ikke er noe mer som kreves.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Trøndelag?
Du kan leie bil i over en måned i Trøndelag, så det er ikke noe i veien for å forlenge ferien. Bare oppgi reisedatoene dine på siden vår for langtidsleie av biler for å finne den ideelle bilen.
Hvor kan jeg leie bil i Trøndelag hvis jeg er under 25?
Hvis du er en ung sjåfør på utkikk etter leiebil i Trøndelag, er det lurt å sjekke policyene til de ulike leiebilselskapene du vurderer. Noen leier kanskje ut biler til sjåfører under 25, mens andre ikke gjør det. Du må kanskje betale ekstra hvis du er mellom 21 og 24. For å unngå uventede kostnader ved henting er det lurt å vite hva du kan forvente.

Opplev nye steder med Expedia