Trøndelag

Norge
Trondheim som viser park og by

Trøndelag – populære byer

Trondheim fasiliteter samt kyst, fjell og landskap
Trondheim
Kjent for Restauranter, Shopping og Katedraler
Denne universitetsbyen med sine historiske trehus, museer, broer og fjell rundt tiltrekker seg mange pilegrimer takket være Nidarosdomen.

Grunner til å reise

  • Nidarosdomen
  • Gamle bybroen
  • Erkebiskopens palass
Røros
Røros
Kjent for Turgåing, På UNESCOs verdensarvliste og Fjell
Bergstaden Røros er en av Norges vakreste og mest sjarmerende byer. Den gamle gruvebyen er kjent for sine mange vinteraktiviteter samt den flotte festivalen Rørosmartnan.

Grunner til å reise

  • Roros Church
Oppdal som inkluderer landskap, rolig landskap og utsikt
Oppdal
Kjent for Restauranter, Fjell og Langrenn
Opplev råflott norsk natur og tradisjonell bygdekultur i Oppdal. Stedet byr på muligheter for god utsikt og spennende aktiviteter.
Stjørdal
Stjørdal
Kjent for Svømming, Luksus og Sjømat
Kulturlandskapets mange stemninger og hintene av historie gjør Stjørdal til mye mer enn bare en innfallsport til Trondheim.
Grong
Grong
Kjent for Akvarier, Langrenn og Natur
Like sør for Norges geografiske midtpunkt finner man et kulturelt midtpunkt i form av Grong. En reise til Grong kan gi deg alt du ønsker av helnorske opplevelser.
Steinkjer som viser innsjø
Steinkjer
Kjent for Budsjettvennlig, Restauranter og Golf
Steinkjer er det administrative sentrum i Nord-Trøndelag, og med sin lange historie har byen mye å tilby sine besøkende, fra interessante helleristninger og gravhauger til flotte bunader lagd med tradisjonelle metoder. Med sine mange elver og vann er Steinkjer-området også kjent for sitt gode fiske, og byen er et godt utgangspunkt hvis du vil reise videre nordover i landet via den vakre Kystriksveien.