Bilutleie i Haugesund

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Haugesund

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Haugesund

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Haugesund
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Haugesund?
I Haugesund denne uken kunne du ha kjørt av gårde i en leiebil for så lite som om dagen.
Kan jeg leie bil på Haugesund (HAU-Karmøy)?
Sixt og Hertz ligger i nærheten av Haugesund (HAU-Karmøy). Når du har landet, tar det ikke lang tid før du kan kjøre av gårde.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Haugesund?
Avhengig av leiebilavtalen kan du har rett på en refusjon. De fleste bestillinger gir full refusjon hvis du informerer oss minst seks timer før det planlagte hentetidspunktet. Hvis du har spørsmål du ikke finner svar på i bekreftelsen, er vår kundeservice tilgjengelig døgnet rundt.
Hva slags biler kan jeg leie i Haugesund?
Velger du å leie en kompakt bil i Haugesund, er du ikke alene. Denne leiebilkategorien er den mest etterspurte fordi bilene er budsjettvennlige, har lavt drivstofforbruk og er enkle å parkere. Med en kompaktbil kommer du deg enkelt rundt i travle bygater. Alternativt kan du velge noe større. Ta en titt på utvalget av større leiekategorier, som biltypene stor, mellomstor og premium. Uansett hva du foretrekker, har vi en bil som passer deg.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Haugesund?
Det er ingen hemmelighet at Haugesund er en av de fremste destinasjonene i Rogaland. Det er imidlertid også en haug av andre flotte steder å utforske hvis du leier bil og tar veien fatt. Her er noen ideer som gjør at turen får en perfekt start:

  • Med en gang du er fremme i Stavanger, vil du føle den gode stemningen i byen, som ligger 55 km fra Haugesund. Der kan du utforske mange fantastiske steder, som Kongeparken.
  • En annen by som er en favoritt blant mange reisende, er Bergen, rundt 110 km unna. Fløyen er bare én av flere årsaker til at folk tar turen hit.
  • Ingen ferie er komplett uten et besøk til Jostedalsbreen National Park. Denne anerkjente naturseverdigheten ligger rundt 270 km fra Haugesund. Det er bare å la skuldrene senke seg.

Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Haugesund hos Expedia?
Det er lett å finne et bra tilbud hos Expedia. Du behøver bare å velge bil, datoer samt hente- og leveringssteder. Deretter kan du sammenligne tilbud fra de mest anerkjente bilutleiefirmaene. Du kan spare enda mer ved å slå sammen bestillingen av leiebil i Haugesund med overnatting eller flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Haugesund?
Du må være minst 19 år for å kunne leie bil i Haugesund. Unge sjåfører kan kanskje bare leie enkelte biltyper, for eksempel økonomibiler og mellomstore biler. Aldersgrensen er vanligvis høyere for SUV-er og mer luksuriøse biler. Mange leverandører krever dessuten ekstra gebyrer for unge sjåfører. Les reglene før bestilling, og ta høyde for eventuelle ekstra gebyrer i reisebudsjettet.
Hva trenger jeg for å leie bil i Haugesund?
Før du kan sette deg bak rattet i Haugesund, må du ha et gyldig førerkort og kredittkort. Vil du ikke benytte deg av leverandørens forsikring, må du nok også legge frem dokumentasjon på at du har en egen forsikring. Slike krav kan variere, så les betingelsene og vilkårene i avtalen før du velger utleiebyrå.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Haugesund?
Ifølge prisene de siste sju dagene var den laveste dagsprisen for en billig leiebil i Haugesund . Den nest laveste prisen var per dag.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Haugesund?
Ja, så du trenger ikke å bestille den samme leiebilen på nytt når du er halvveis i ferien. Gå til siden vår for langtidsleie av biler og oppgi reiseinformasjonen din for å reservere en bil som du kan bruke så lenge du vil.
Hvor kan jeg leie bil i Haugesund hvis jeg er under 25?
Hvis du er en ung sjåfør på utkikk etter leiebil i Haugesund, er det lurt å sjekke betingelsene og vilkårene til de forskjellige bilutleiebyråene du vurderer. Noen leier kanskje ut til sjåfører under 25, mens andre ikke gjør det. Du må kanskje betale ekstra hvis du er mellom 21 og 24. For å unngå dyre overraskelser når du skal betale, er det lurt å vite på forhånd om du må betale noe ekstra.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Haugesund?
Ikke glem å undersøke leverandørens vilkår og betingelser før du bestemmer deg, så får du all informasjonen du trenger angående forsikring for leiebil.