Reiserestriksjoner, inkludert karantenekrav, kan være iverksatt i Norge grunnet COVID-19.

Reiser til Nordland 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Nordland med Expedia

  • Bestill pakkereisetilbud for 2021 nå! Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Nordland. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

De mest populære hotellene i Nordland

Clarion Collection Hotel Grand Bodø
Clarion Collection Hotel Grand Bodø
3.5 out of 5
Professor Schyttes Gate 1, Bodø
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 107 kr per natt fra 29. jan. til 30. jan.
4.4/5Wonderful! (418 anmeldelser)
Kan anbefales

"God servise. Flott med kveldsmat. Innendørs parkering, som det eneste i Bodø."…"

Anmeldelse skrevet 18. okt. 2020

Clarion Collection Hotel Grand Bodø
Scandic Svolvær
Scandic Svolvær
3 out of 5
Lamholmen 1, Vågan
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 169 kr per natt fra 24. feb. til 25. feb.
4/5Very Good! (585 anmeldelser)

"Kjempebra renhold. Minuset: sinnsykt lytt til naborommet, hørte ordrett alt de snakket om... (connection-room) vurderte å spørre om å få bytte rom natt nr 2, men heldivis dro de ut før jeg skulle legge meg. Ellers stili med fiskehullet. Savnet et kjøleskap, måtte legge kjølevarer ut på altanen."…"

Anmeldelse skrevet 17. okt. 2020

Scandic Svolvær
Scandic Havet
Scandic Havet
4 out of 5
Tollbugata 5, Bodø
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 967 kr per natt fra 18. feb. til 19. feb.
4.4/5Wonderful! (992 anmeldelser)

"Fine rom. Greit frokost. Eneste skuffene var at de stekte eggene kjennes ut som at de var tatt rett ut av kjøleskapet. Helt kalde."…"

Anmeldelse skrevet 19. okt. 2020

Scandic Havet
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
0

Populære aktiviteter i Nordland

Ferie i Nordland – en langstrakt landsdel med praktfulle naturopplevelser

Nordland har ikke bare et vilt og frodig landskap, men også en av Europas vakreste og mest uberørte kystlinjer. Gjør deg klar for en ferie full av utendørsopplevelser og vakker natur i ville og storslåtte Nordland. Utforsk øygrupper med tusenvis av øyer, bestig fjelltopper, beundre fjordene, og slapp av på arktiske strender. Nordland er et enestående vakkert fylke som strekker seg hundrevis av kilometer langs Norges nordlige kyst og Sveriges nordøstlige grense. Fylket, som deles i to av polarsirkelen, byr på utallige muligheter til å oppleve den helt spesielle naturen i nord.

Et godt mål for en weekendtur til Nordland er administrasjonssenteret Bodø. Se ørner sveve høyt over hodet på deg på kaien, stikk innom håndverksbutikker, og nyt synet av de mektige tidevannsstrømmene i Saltstraumen. Bodø er det nordligste punktet på Kystriksveien, som strekker seg omtrent 650 kilometer sørover til Steinkjer. I Narvik kan du oppleve en blanding av industriarv og vintersport. Narvikfjellet skisenter ligger bare en kort kjøretur fra sentrum av byen.

Nordlandskysten innbyr til øyhopping med både sykkel og havkajakk. I øygruppen Vesterålen kan du se hvaler, bestige høye tinder til fots og dra på piknik under midnattssolen. Følg Andøya nasjonale turistvei mellom Andenes og Bjørnskinn. Dra på sommertur til fjellene Ramnan og Måtind. Nyt midnattssolens stråler på Bleikstranda.

Hopp mellom Austvågøya, Vestvågøy og Flakstadøya i øyriket Lofoten. Stamsund er porten til Justadtinden på Vestvågøy, den fascinerende byen Leknes og minner fra vikingtiden. Sykle fra Stamsund til Henningsvær på Austvågøya. Den majestetiske Trollfjorden danner en storslått grense mellom Vesterålen og Lofoten.

I sør, utenfor kysten av Helgeland, ligger øygruppen Vega, der du finner sandstrender og glimrende turstier ikke langt fra hekkestedene til en rekke fuglearter. Sett kursen innover i landet for å se samiske kulturminner, vandre langs fjordene og campe mellom isbreene og fjellene i Saltfjellet - Svartisen nasjonalpark.

Vil du oppleve midnattssolen, kan du reise til Nordland mellom mai og juli, mens nordlyset kan beundres mellom september og mars. Ta den ti timer lange, men behagelige turen med Nordlandsbanen fra Trondheim til Bodø for å oppleve fylkets naturprakt.