Billige flybilletter til Nordland

De beste byene å besøke i Nordland

Billige flyreiser til Nordland

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 528 kr for enveisflyvninger og 1 196 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe
Widerøe
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe

Fly til Nordland

Skal du fly til Nordland eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Nordland. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Nordland eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Nordland eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Nordland som følge av COVID-19?
Gå til kundeserviceportalen vår for informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen på grunn av COVID-19. Du burde i tillegg lese gjennom reglene til flyselskapene du vurderer, før du faktisk bestiller.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Nordland med fleksible regler for endring?
Hos Expedia er det like lett som å telle til tre. Aller først skriver du inn reisedatoene og destinasjonen og trykker på <<Søk>>. Så huker du av for <<Ingen gebyrer for endring>> rett under overskriften <<Fleksible regler for endring>> i menyen til venstre. Så er det bare å bestille den billige, fleksible flyturen til Nordland.
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til Nordland under COVID-19?
I disse dager opplever vi markante endringer som følge av koronautbruddet, ikke minst når det gjelder reiser. Få med deg disse tipsene før du setter av sted til Nordland:

 • Finn ut om det er noen reiserestriksjoner der du reiser fra eller dit du skal, innen du bestiller. Du burde også sjekke om du må følge noen regler ved ankomst, slik som krav om medisinsk undersøkelse.
 • Når du går gjennom sikkerhetskontrollen, skal du som oftest ha på deg munnbind. Du kan bli bedt om å ta av deg munnbindet et øyeblikk for å kunne identifisere deg. Personer som nekter å gå med munnbind uten gyldig grunn, kan pådra seg bøter eller strengere straffer, og de kan oppleve å bli vist bort fra terminalen.
 • Istedenfor at du gir boardingkortet ditt til de ansatte på flyplassen, må du lese det av i skanneren selv og deretter vise det til kontrolløren for verifikasjon.
 • Én flaske med antibac er nå tillatt å ha med i håndbagasjen i enkelte områder. Den må ikke være større enn 350 ml, og den skal sjekkes i sikkerhetskontrollen før ombordstigning.
 • For å minimere antallet personer som rører ved tingene dine når du går gjennom sikkerhetskontrollen, burde du plassere små gjenstander, som nøkler, mobil og mynter, i vesken istedenfor i boksen.
 • Hold alt spiselig for seg og utenfor håndbagasjen når du går gjennom sikkerhetskontrollen. Ved gjennomlysing er det mindre sannsynlig at vekteren behøver å åpne håndbagasjen din hvis du har plassert maten i gjennomsiktige poser i boksen.

Hvilke selskaper flyr til Nordland?
Det finnes flere ulike selskaper som tilbyr flyvninger til Nordland eller omegn. Her får du noen av de mest kjente:

 • Wideroe – 1391 flyvninger i måneden til Nordland eller omegn, inkludert 1022 flyvninger til Bodø (BOO) og 199 flyvninger til Evenes (EVE-Harstad - Narvik) hver måned.
 • SAS – 381 flyvninger i måneden til Nordland eller omegn, inkludert 320 flyvninger til Bodø (BOO) og 60 flyvninger til Evenes (EVE-Harstad - Narvik) hver måned.
 • Norwegian Air Shuttle – 216 flyvninger i måneden til Nordland eller omegn, inkludert 112 flyvninger til Evenes (EVE-Harstad - Narvik) og 104 flyvninger til Bodø (BOO) hver måned.

Hvordan finner jeg billige billetter til Nordland?
En av de enkleste måtene å finne billige billetter til Nordland på er å ha fleksible reisedatoer. Søk etter fly, og velg deretter <<Fleksible datoer>> over treffene for å se en sammenligning av prisene på de nærliggende datoene. Laveste pris til Nordland de siste sju dagene var 1 196 kr. Bestiller du lang tid i forveien, får du som oftest et enda bedre tilbud.
Hvor mye koster en flyreise til Nordland?
Flyvninger én vei med avreise fra Trondheim (TRD) har i løpet av de siste sju dagene kostet helt ned i 528 kr. I samme tidsrom har flybilletter tur-retur til Nordland vært på mellom 1 196 kr og 1 556 kr. Kommer du over et tilbud, bør du bestille så fort som mulig – priser som disse varer ikke for alltid!
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i Nordland?
Avhengig av hvilket flyselskap du reiser med, og hvor du skal i Nordland, finnes det flere populære flyplasser å velge mellom. Blant annet disse:

 • Bodø (BOO) – 1676 flyvninger per måned.
 • Evenes (EVE-Harstad - Narvik) – 438 flyvninger per måned.
 • Svolvær (SVJ-Helle) – 178 flyvninger per måned.

Hva er prisen på en flybillett til Nordland?
I løpet av de siste sju dagene kostet en flybillett til Nordland et sted mellom 1 196 kr og 1 556 kr. Prisene varierer generelt sett ut fra forskjellige faktorer, som avreisetidspunktet, flyselskapet, kabinklassen, samt hvor tidlig ute du har vært med bestillingen.
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Nordland?
Februar er den beste måneden hvis du vil kjøpe billige billetter til Nordland. Merk deg at det vanligvis er dyrest å bestille reiser i sommerferien.
Hva er de beste tingene å gjøre i Nordland?

 • Bodø kan by på karakter og kultur, og er et flott sted å begynne besøket ditt i Nordland. Du kan blant annet ta en titt på kjente severdigheter som Saltstraumen, ta en shoppingrunde eller prøve ut noen av byens mange utmerkede spisesteder. Valget er ditt!
 • Når du planlegger aktiviteter for ferien din, bør du ta hensyn til at Bodø har et subarktisk klima. Det er en god idé å sjekke værforholdene før du reiser, for å få en idé om hva slags vær du kan vente deg når du kommer frem.
 • Når det er tid for å utforske dette flotte området, kan du leie en av våre budsjettvennlige leiebiler og ta turen til Narvik. Denne byen ligger rundt 180 km nordøst for Bodø og kan vise til populære severdigheter, inkludert Fagernesfjellet.

Når er det best å reise til Nordland?
En populær tid å dra til Nordland og den flotte byen Bodø på er i løpet av de travle månedene . Sommeren her begynner 20. Juni, og du kan forvente en gjennomsnittstemperatur på mellom 48Fº (9Cº) og 55Fº (13Cº) om du reiser da. Det varme været er perfekt for å utforske byens attraksjoner.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Nordland på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Nordland.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Nordland som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Nordland, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Nordland!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Nordland under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Nordland tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Nordland, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.

Populære flyvninger til Nordland

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Widerøe