Bilutleie i Sola

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Sola

Bilde tatt av Martin Gerrish

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Sola

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Sola
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Sola per dag?
Økonomivennlige leiebiler koster fra per dag i Sola, basert på denne ukens priser. Med priser som dette gjør vi det enkelt å kjøre av gårde for en rimelig penge.
Kan jeg leie bil på Stavanger (SVG-Sola)?
Sixt og Hertz ligger ikke langt fra Stavanger (SVG-Sola), så det tar ikke lang tid før du kan sette deg bak rattet og kjøre av gårde.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Sola?
Vi forstår at ting kan endre seg helt uventet. Derfor har du i mange tilfeller mulighet til å få full refusjon for forskuddsbetalte leiebiler hvis du avbestiller minst seks timer før den planlagte hentetiden. Leiebilens avbestillingsregler bør inneholde alle detaljene du behøver. Hvis du ikke finner svaret der, er vår kundeservice alltid tilgjengelig.
Hva slags biler kan jeg leie i Sola?
Minibiler er den mest bestilte biltypen i Sola, og disse er ypperlige for korte turer og til å parkere på trange parkeringsplasser. Med det lave drivstofforbruket kan du spare penger mens du kjører rundt i de travle bygatene. Disse små bilene er langt fra den eneste muligheten du har. Du kan blant annet ta en titt på alternativene i kategoriene mellomstor, standard, luksus.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Sola?
Kjører du selv, er det enkelt å utforske større deler av regionen. Sola er et bra startsted, men det er mye annet du også kan få med deg. Bestill en leiebil, sleng kofferten i bagasjerommet og ta en titt på disse andre stedene:

  • Rundt 170 km fra Sola finner du Bergen, som er manges favoritt. Med attraksjoner som Fløybanen er det ikke mangel på steder å besøke.
  • Ca. 170 km unna ligger Kristiansand, en annen by du også bør få med deg. Husk å ta turen til Dyreparken i Kristiansand når du først er i området.
  • Få et avbrekk fra kjas og mas i byen ved å ta turen til Gaustatoppen, rundt 200 km fra Sola. Dette er et flott sted å dra til to get your fill of nature.

Hvorfor skal jeg leie bil i Sola gjennom Expedia?
Hvis du er på jakt etter pålitelig bilutleie i Sola, kan du stole på Expedia. Med våre medlemspriser og eksklusive tilbud kan du få et riktig godt tilbud, og med bilutleiefirmaer å velge blant har du godt med valgmuligheter. Ser du etter større besparelser, kan du kombinere bestillingene dine i en pakkereise. Med alt fra bilutleie og ferieboliger til hoteller, flyreiser og aktiviteter gjør vi det enkelt for deg å organisere ferien din.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Sola hos Expedia?
Uansett hva slags type bil du er på jakt etter, kan Expedia hjelpe deg med å få tak i de beste prisene. Du behøver bare å sammenligne tilbudene fra de mest anerkjente bilutleiefirmaene og velge det alternativet som passer deg best. Kunne du tenke deg å kjøre av gårde med litt ekstra penger i lommeboken? Da kan du kombinere bestillingen på leiebil i Sola med bestillingene på hotell og flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Sola?
Sjåfører som er 19 år eller eldre, kan legge ut på veien i Sola. Hvis du er ung, kreves det ofte et ekstra dagsgebyr. Mange leiebilselskaper begrenser også utvalget til noen få biltyper, for eksempel mellomstore biler og økonomibiler, og krever at den som leier, kjøper en omfattende forsikring. Du må alltid oppgi riktig alder på hovedsjåføren ved bestilling for å få informasjon om eventuelle ekstra kostnader og begrensninger.
Hva trenger jeg for å leie bil i Sola?
Det er enkelt å leie bil i Sola. Det eneste du trenger, er førerkort og et kredittkort i samme navn. Når du har funnet bilen du vil leie, bør du lese all informasjonen før henting for å sjekke at det ikke er noe mer som kreves.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Sola?
Med utleiepriser så lave som og per dag i Sola de siste sju dagene kommer du deg ut på landeveien før du vet ordet av det.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Sola?
Ja, det kan du. Vi samarbeider med anerkjente leiebilselskaper som tilbyr ukentlig og månedlig utleie av ulike typer biler. Ta en titt på utvalget av leiebiler for langtidsleie, og utforsk hver krik og krok av Sola – og andre steder!
Hvor kan jeg leie bil i Sola hvis jeg er under 25?
Hvis du er en ung sjåfør på utkikk etter en bil å leie i Sola, bør du ta en titt på policyene til leiebilselskapene du vurderer. Noen leier kanskje ut til sjåfører under 25, og andre ikke. Det kan påløpe ekstra gebyrer hvis du er mellom 21 og 24. For å unngå uønskede kostnader ved henting er det lurt å vite hva som gjelder for deg.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Sola?
Husk å se gjennom leverandørens vilkår og betingelser før du velger forsikring, så får du all informasjonen du ønsker angående leiebilforsikring.