Bilutleie i Sola

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Sola

Bilde tatt av Martin Gerrish

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Sola

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Sola
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Sola?
Hvis du må endre planene dine, kvalifiserer mange bestillinger for en full refusjon. Du må bare sørge for å avbestille minimum seks timer i forkant av det planlagte hentetidspunktet. Les gjennom leiebilavtalen for eventuelle unntak. Du finner mer informasjon i reisebekreftelsen, eller du kan gå til vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Sola?
Minibiler er den mest populære biltypen i Sola, og disse er perfekte for korte reiser og til å parkere på trange parkeringsplasser. Det lave drivstofforbruket gjør at du sparer penger mens du kjører omkring til byens kjente severdigheter. Disse søte, små bilene er langt fra den eneste muligheten du har. Du kan blant annet ta en titt på alternativene i kategoriene luksus, standard, kompakt.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Sola?
Når du kjører selv, er det ikke vanskelig å utforske regionen. Sola er et bra startsted, men det er mye mer å se og gjøre. Bestill en leiebil, legg kofferten i bagasjerommet og ta en titt på disse spennende stedene:

  • Med en gang du stopper i Bergen, kommer du til å føle den pulserende stemningen i byen, som ligger 170 km fra Sola. Der kan du utforske mange fine attraksjoner, som Fløyen.
  • En annen destinasjon som er populær blant mange reisende, er Kristiansand, rundt 160 km unna. Dyreparken i Kristiansand er bare én av mange grunner til at folk elsker dette stedet.
  • Etter flere timer bak rattet kan du ta en pustepause ved Jostedalsbreen National Park, som du finner omtrent 320 km fra Sola.

Hvorfor skal jeg leie bil i Sola gjennom Expedia?
Med flere års erfaring i å finne de beste prisene til eventyrlystne rundt om i verden er Expedia det ideelle stedet når du ser etter leiebil. Vi har leverandører i Sola å velge mellom, og de tilbyr alt fra mindre økonomibiler til store SUV-biler. Hva sier du til å kombinere bestillingen av leiebil med fly og hotell, så du sparer mer? Med pakkereiser, medlemspriser og eksklusive tilbud kan Expedia hjelpe deg med å komme deg av gårde til en lavere pris.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Sola hos Expedia?
Det er lett å få tak i et bra tilbud hos Expedia. Du behøver bare å velge favorittbil, datoer samt hente- og leveringssteder. Deretter kan du sammenligne tilbud fra de fremste leverandørene. Du kan oppnå enda større besparelser ved å slå sammen bestillingen av leiebil i Sola med overnatting eller flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Sola?
Reglene for bilutleie i Sola krever at sjåfører er over 19 år. Er du en ung sjåfør? Da kan ekstra kostnader påløpe, og begrensninger kan gjelde. Mange bilutleiebyråer krever nemlig et ekstra gebyr av unge sjåfører i tillegg til prisen for å leie bilen. En av begrensningene kan dreie seg om hva slags type biler yngre sjåfører har lov til å leie. Aldersgrensene kan variere fra leiebilbyrå til leiebilbyrå, så det er lurt å sjekke dette før du bestiller.
Hva trenger jeg for å leie bil i Sola?
Du trenger førerkort og kredittkort. Vil du ikke bruke selskapets forsikring? I så fall er det sannsynlig at du må legge frem bevis på at du har egen forsikring. Reglene kan variere fra selskap til selskap, så les nøye gjennom avtalen.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Sola?
De to laveste dagsprisene i Sola de siste sju dagene var 1,967 kr og 1,981 kr. Så det er mulig å gjøre et skikkelig kupp!
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Sola?
Gå til siden vår for langtidsleie av biler og oppgi informasjonen din for å finne den perfekte bilen. Enten du holder deg i Sola eller vil utforske omegn, kan Expedia hjelpe deg med å finne en bil til en god pris.
Hvor kan jeg leie bil i Sola hvis jeg er under 25?
Aldersgrensene kan variere fra leiebilselskap til leiebilselskap, og du bør finne ut av dette på forhånd. Har du funnet et selskap i Sola som leier ut til sjåfører under 25? Supert! Bare vær obs på at noen av dem krever ekstra gebyrer av sjåfører som er mellom 21 og 24 år gamle. Du finner all informasjonen du trenger, i vilkårene og betingelsene for hver leiebil du ser på.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Sola?
Først og fremst bør du bestemme deg for bil, så bør du se nøye på leverandørens vilkår og betingelser for forsikringen for å se om det er riktig forsikring for dine behov.