Billige flybilletter til Innlandet

De beste byene å besøke i Innlandet

Billige flyreiser til Innlandet

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 448 kr for enveisflyvninger og 854 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle

Fly til Innlandet

Skal du fly til Innlandet eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Innlandet. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Innlandet eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Innlandet eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Innlandet som følge av COVID-19?
Gå innom kundeserviceportalen vår for viktig informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen i forbindelse med COVID-19. Du bør også lese gjennom betingelsene til flyselskapet du helst vil reise med, før en faktisk bestilling.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Innlandet med fleksible regler for endring?
På Expedia har vi funnet frem til vår indre akrobat for å gi deg de mest fleksible flybillettene der ute. Bare huk av for <<Ingen gebyrer for endring>> rett under <<Fleksible regler for endring>> for å finne frem til den ideelle flyturen til Innlandet.
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til Innlandet under COVID-19?
I disse dager opplever vi markante endringer i forbindelse med koronapandemien, ikke minst når det gjelder reiser. Få med deg disse tipsene før du flyr til Innlandet:

 • Undersøk om det er noen reiserestriksjoner på avreisestedet eller ved reisemålet før bestilling. Du bør dessuten se etter om det finnes noen regler å følge når du har kommet fram, slik som krav om medisinsk undersøkelse.
 • Ha på deg munnbindet overalt der det er anbefalt eller påbudt, også i sikkerhetskontrollen. Du kan bli spurt om å fjerne munnbindet midlertidig for at du skal kunne identifisere deg.
 • Istedenfor å gi boardingkortet ditt (eller mobilen der det ligger) til lufthavnbetjentene, må du holde det inntil leseren selv og deretter vise det til kontrolløren for bekreftelse.
 • Det er nå lov i visse land å ta med opptil 350 ml håndsprit i én flaske i håndbagasjen. Merk at den skal sjekkes i sikkerhetskontrollen.
 • For å redusere antallet personer som rører ved tingene dine når du går gjennom sikkerhetskontrollen, burde du plassere personlige eiendeler, for eksempel nøkler, mobil og mynter, i vesken i stedet for i boksen.
 • Hold all mat for seg og utenfor håndbagasjen i sikkerhetskontrollen. Ved gjennomlysing er det mindre sannsynlig at vekteren må åpne håndbagasjen din hvis du har lagt maten i gjennomsiktige poser i boksen.

Hvilke selskaper flyr til Innlandet?
Når du er klar til å bestille turen til Innlandet og omegn, står disse populære flyselskapene klare til å ønske deg velkommen om bord.

 • SAS – 1989 flyvninger i måneden til Innlandet eller omegn, inkludert 1989 flyvninger til Oslo (OSL-Gardermoen) hver måned.
 • Norwegian Air Shuttle – 1659 flyvninger i måneden til Innlandet eller omegn, inkludert 1659 flyvninger til Oslo (OSL-Gardermoen) hver måned.
 • Wideroe – 541 flyvninger i måneden til Innlandet eller omegn, inkludert 541 flyvninger til Oslo (OSL-Gardermoen) hver måned.

Hvordan finner jeg billige billetter til Innlandet?
De siste sju dagene var 854 kr laveste pris til Innlandet. Hvis du leter etter enda billigere billetter, er det en god idé å bestille i god tid og være fleksibel med reisedatoene. Søk etter fly til Innlandet, og velg deretter <<Fleksible datoer>> over treffene for en oversikt over prisene på de nærliggende datoene.
Hva er prisen på en flybillett til Innlandet?
De siste sju dagene kostet flyvninger til Innlandet et sted mellom 854 kr og 854 kr. Prisene går gjerne opp over tid, så ikke nøl med å bestille hvis du vil sikre deg et godt tilbud.
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Innlandet?
Februar er den ideelle måneden hvis du er på jakt etter rimelige billetter til Innlandet. Husk at det som oftest er dyrere flybilletter om sommeren.
Hvor lang tid tar det å fly til Innlandet?
Flytiden kan variere av ulike årsaker, for eksempel hvor du reiser fra, og størrelsen på selve flyet. Denne listen over de mest populære rutene til Innlandet kan imidlertid gi deg en liten pekepinn:

 • Fra Trondheim (TRD-Værnes) til Oslo (OSL-Gardermoen): 1 t og 5 min
 • Fra Bergen (BGO-Flesland) til Oslo (OSL-Gardermoen): 53 min
 • Fra Stavanger (SVG-Sola) til Oslo (OSL-Gardermoen): 51 min

Hva er de beste tingene å gjøre i Innlandet?

 • Start reisen din til Innlandet i den livlige byen Hamar. Det er mye å se og gjøre her – fra velkjente severdigheter som Vikingskipet til mat, shopping, kunst og mye annet.
 • Hamar er kjent for å ha et subarktisk klima. Før du drar kan det være lurt å sjekke hva slags vær som forventes under oppholdet ditt. Uansett om det er tørt eller fuktig, er det smart å komme forberedt.
 • Cirka 50 km nordvest for Hamar ligger Lillehammer, som også kan være verdt et besøk. De mest kjente severdighetene inkluderer Maihaugen, som du absolutt bør få med deg.

Når er det best å reise til Innlandet?
En fin tid å oppdage Innlandet og den kjente byen Hamar på er i løpet av de travle månedene . Sommeren i denne delen av verden begynner 20. Juni, og du kan forvente en gjennomsnittstemperatur på mellom 44Fº (7Cº) og 68Fº (20Cº) om du drar da. Det varme været er perfekt for å utforske byens attraksjoner.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Innlandet på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Innlandet.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Innlandet som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Innlandet, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Innlandet!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Innlandet under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Innlandet tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Innlandet, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.

Populære flyvninger til Innlandet

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Scandinavian Airlines
Widerøe