Billige flybilletter til Møre og Romsdal

De beste byene å besøke i Møre og Romsdal

Billige flyreiser til Møre og Romsdal

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 448 kr for enveisflyvninger og 896 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Widerøe
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe

Fly til Møre og Romsdal

Skal du fly til Møre og Romsdal eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Møre og Romsdal. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Møre og Romsdal eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Møre og Romsdal eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Møre og Romsdal som følge av COVID-19?
Hvis du ikke har bestilt ennå, anbefaler vi deg å gå gjennom vilkårene og betingelsene til flyselskapet du helst vil bruke. Er turen til Møre og Romsdal allerede i boks, kan du gå innom kundeserviceportalen vår. Der ligger det nyttig informasjon om hvordan du kan se de gjeldende retningslinjene for deg i forbindelse med COVID-19, og gi råd og tips om hva du bør gjøre videre.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Møre og Romsdal med fleksible regler for endring?
Nå om dagen er fleksibilitet i forbindelse med flyreiser utslagsgivende. Nettopp derfor har vi tilføyd søkefunksjonen <<Ingen gebyrer for endring>> på siden vår, så du lettere kan finne frem til billige, fleksible billetter til Møre og Romsdal. Innstillingen finner du til venstre på siden, like under <<Fleksible regler for endring>>.
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til Møre og Romsdal under COVID-19?
Koronapandemien har ført til store endringer i livene våre, også i forbindelse med reiser. Med disse tipsene kan du enklere sette deg inn i de nye retningslinjene og forberede deg på oppholdet i Møre og Romsdal.

 • Undersøk om det er noen reiserestriksjoner på avreisestedet eller ved reisemålet før bestilling. Du burde i tillegg kontrollere om det finnes noen regler å følge når du har kommet fram, som for eksempel at du må installere en sporingsapp på mobilen.
 • Gå med munnbind i alle områder der det er anbefalt eller påbudt, også i sikkerhetskontrollen. Du kan bli spurt om å ta vekk munnbindet et øyeblikk for at du skal kunne bekrefte hvem du er.
 • I stedet for at du gir boardingkortet ditt til de ansatte på flyplassen, må du lese det av i skanneren selv og deretter vise det til kontrolløren for bekreftelse.
 • Én beholder med håndsprit er nå lov å ha med i håndbagasjen i enkelte land. Den må ikke være større enn 350 ml, og den skal sjekkes i sikkerhetskontrollen før ombordstigning.
 • Putt personlige eiendeler som mobil, nøkler og mynter i håndbagasjen istedenfor på brettet i sikkerhetskontrollen, så minimerer du antallet personer som tar på tingene.
 • Legg alt spiselig i gjennomsiktige poser på brettet når du går gjennom sikkerhetskontrollen, så blir det lettere for vekterne å se hva det er uten å måtte røre ved det.

Hvilke selskaper flyr til Møre og Romsdal?
Uansett hva du gleder deg til å få med deg i Møre og Romsdal, og når du har planer om å sette av gårde, så kan du finne den ideelle flyvningen hos et av disse kjente selskapene:

 • Wideroe – 619 flyvninger i måneden til Møre og Romsdal eller omegn, inkludert 225 flyvninger til Ålesund (AES-Vigra) og 195 flyvninger til Ørsta-Volda (HOV-Hovden) hver måned.
 • SAS – 333 flyvninger i måneden til Møre og Romsdal eller omegn, inkludert 208 flyvninger til Ålesund (AES-Vigra) og 73 flyvninger til Kristiansund (KSU-Kvernberget) hver måned.
 • Norwegian Air Shuttle – 177 flyvninger i måneden til Møre og Romsdal eller omegn, inkludert 104 flyvninger til Ålesund (AES-Vigra) og 73 flyvninger til Molde (MOL-Årø) hver måned.

Hvordan finner jeg billige billetter til Møre og Romsdal?
De siste sju dagene har 896 kr vært laveste pris til Møre og Romsdal. Hvis du vil ha enda rimeligere billetter, er det lurt å bestille i god tid og være fleksibel med reisedatoene. Søk etter fly til Møre og Romsdal, og velg deretter <<Fleksible datoer>> over treffene for en oversikt over prisene på datoene i nærheten.
Hvor mye koster en flyreise til Møre og Romsdal?
Prisen for en billett tur-retur til Møre og Romsdal har de siste sju dagene variert mellom 896 kr og 896 kr. Hadde du fløyet én vei med avgang fra Oslo (OSL), kunne du ha kjøpt billett til bare 448 kr.
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i Møre og Romsdal?
Avreiseby, budsjett og flyselskap vil avgjøre hvilken av disse ledende flyplassene i Møre og Romsdal du lander på:

 • Ålesund (AES-Vigra) – 655 flyvninger per måned.
 • Molde (MOL-Årø) – 260 flyvninger per måned.
 • Kristiansund (KSU-Kvernberget) – 243 flyvninger per måned.

Hva er prisen på en flybillett til Møre og Romsdal?
I løpet av de siste sju dagene kostet fly til Møre og Romsdal et sted mellom 896 kr og 896 kr. Prisene varierer normalt ut fra tidspunktet du reiser på, kabinklassen, flyselskapet, samt hvor tidlig du har bestilt.
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Møre og Romsdal?
Vil du reise til Møre og Romsdal, er det rimeligst å reise i måneden februar. Prisene er som regel dyrest i sommerferien og i julen, så det kan være lurt å unngå disse månedene hvis du kan.
Hva er de beste tingene å gjøre i Møre og Romsdal?

 • Ålesund er kjent for sin atmosfære og kultur, og er et perfekt sted å begynne ferien din i Møre og Romsdal. Du kan blant annet utforske velkjente severdigheter som Ålesund akvarium, shoppe eller kose deg med mat og drikke på noen av byens mange fantastiske spisesteder. Så her er det bare å velge og vrake.
 • Når du velger hvilken type klær du skal pakke til reisen, bør du huske på at Ålesund har et maritimt klima. Det kan være smart å sjekke været før du drar, så du vet hva slags vær du kan forvente under besøket.
 • Rundt 60 km nordøst for Ålesund finner du Molde, som også kan være verdt et besøk. De mest kjente severdighetene inkluderer Molde sentrum, som du absolutt bør få med deg.

Når er det best å reise til Møre og Romsdal?
Ålesund, den mest folkerike byen i Møre og Romsdal, er et fantastisk sted å besøke året rundt. Er du ikke så glad i kulde? Da bør du reise hit fra 20. Juni og utover for å oppleve sommeren, når temperaturen er mellom 51Fº (11Cº) og 57Fº (14Cº). er tiden når Ålesund flest reiser hit.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Møre og Romsdal på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Møre og Romsdal.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Møre og Romsdal som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Møre og Romsdal, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Møre og Romsdal!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Møre og Romsdal under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Møre og Romsdal tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Møre og Romsdal, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.

Populære flyvninger til Møre og Romsdal

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines