Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

De beste leiebiltilbudene i Stavanger

Vis alle leiebiler i Stavanger

Gode tilbud når du skal leie bil i Stavanger

Stavanger er oljehovedstaden og den fjerde største byen i Norge. Byen ligger helt sørvest i landet, og man kommer ikke nærmere Storbritannia i Norge enn når man er i Stavanger. I en by med så mange tilreisende arbeider og turister er det naturlig nok svært gode muligheter til å skaffe seg en leiebil.

Stavanger sentrum er et lite og kompakt sentrum, med åpne torg, trange bilfrie gater og den flotte Byparken, hvor du finner innsjøen Breiavatnet. Vest i Stavanger ligger Gamle Stavanger, som av mange kalles Straen. Her er det mange små hvite trehus fra 1700- og 1800-tallet, og dette er den best bevarte trehusbebyggelsen i Nord-Europa.

Stavanger har også sin egen flyplass, Stavanger lufthavn, Sola. Flyplassen er et godt utgangspunkt for alle som vil ordne seg med leiebil under oppholdet, siden de fleste turister kommer med fly til Stavanger. På flyplassen er en rekke selskaper som driver med utleie av leiebil, og bruker du Expedia har du gode muligheter til å finne en billig leiebil i Stavanger.

Litt mer om Stavanger

Stavanger anses i dag sentrum for den norske oljeindustrien, noe som har ført til at byen ofte bare kalles for ”oljehovedstaden”. Flere av Norges største selskaper har hovedkontor i Stavanger, blant annet Statoil. Men byen har mye mer å by på enn bare olje, og det er en rekke forskjellige attraksjoner, museer og severdigheter du kan kose seg med på din storbyferie i Stavanger. Like utenfor byen ligger også Kongeparken, som er en av Norges største fornøyelsesparker.

Ut på eventyr i leiebilen

Det er som nevnt ikke noe problem å få ordnet seg med leie av bil i Stavanger, og det kan være veldig praktisk å ha tilgang til leiebil når du besøker denne byen. Det er nemlig mye spennende å se også utenfor Stavanger, og den kanskje aller mest spennende attraksjonen for turister ligger et godt stykke utenfor byen.

Vi snakker selvfølgelig om Preikestolen, som regnes som Norges fremste naturbaserte reisemål. Dette platået i fjellet har blitt topprangert av en rekke internasjonale reisesider, som Lonely Planet og CNN. For å komme deg til Preikestolen må du først ta med leiebilen din på fergen fra Stavanger til Tau, for deretter å kjøre omtrent 20 km sørover til Preikestolen Fjellstue. Herfra er det en solid gåtur før du endelig kan ta bildet du har drømt om så lenge.

Stavanger by i sin helhet dekker et ganske stort område, noe som også gjør det praktisk med leiebil i selve byen. Hvor du kan lett komme deg fra ditt hotell i Stavanger til de mange attraksjonene som ligger i og rundt byen, som Sverd i fjell, tre gigantiske sverd som er laget av skulptøren Fritz Røed og avduket av Kong Olav i 1983. Eller hva med en tur til Forus travbane, som ligger et godt stykke sør for sentrum. Dette er den eldste travbanen i landet hvor det fremdeles kjøres løp.

Shopping med leiebil i Stavanger

Selv om det er gode shoppingmuligheter i sentrum av byen, er det også noen store kjøpesenter som ligger et stykke utenfor sentrum. Har du leiebil kan du enkelt komme deg til disse sentrene, som blant annet omfatter Amfi Madla, Stadionparken, Tvedtsenteret og Kvadrat kjøpesenter.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Stavanger

Hva er den beste prisen på leiebil i Stavanger?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Stavanger 1,775 kr.

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Stavanger?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Stavanger er 1,846 kr.

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Stavanger?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Stavanger?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Stavanger

Utforsk Stavanger med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!