Bilutleie i Time

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Time

Bilde tatt av AmyluvJ

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Time

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Time
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Time per dag?
Leieprisene per dag var så lave som 1,967 kr denne uken. Med sånne priser er det billig å komme seg rundt i Time for å se attraksjonene.
Kan jeg leie bil på Stavanger (SVG-Sola)?
Sixt og Hertz ligger i nærheten av Stavanger (SVG-Sola). Etter at du har landet, tar det ikke lang tid før du kan kjøre av sted.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Time?
Vi er klar over at planer må endres i siste liten. Derfor har du ofte rett på full tilbakebetaling for bilutleiebestillinger hvis du avbestiller minimum seks timer før det planlagte hentetidspunktet. Leiebilreglene skal inkludere alle detaljene du behøver. Hvis du ikke ser svaret der, er vår kundeservice alltid tilgjengelig.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Time?
Alle vet at Time er en av de mest populære destinasjonene i Stavanger. Det er imidlertid også flere andre fine steder å utforske hvis du bestiller leiebil og tar veien fatt. Her er noen tips som gjør at eventyret får en perfekt start:

  • Med en gang du er fremme i Bergen, vil du føle den pulserende atmosfæren i byen, som ligger 190 km fra Time. Der kan du oppleve mange flotte severdigheter, som Fløyen.
  • En annen destinasjon som er populær blant reisende, er Kristiansand, rundt 140 km unna. Dyreparken i Kristiansand er bare én av mange grunner til at folk tar turen hit.
  • Få et avbrekk fra det travle bylivet ved å dra til Jostedalsbreen National Park, ca. 340 km fra Time. Dette er det perfekte stedet å dra til to get your fill of nature.

Hvorfor skal jeg leie bil i Time gjennom Expedia?
Fra våre eksklusive tilbud og medlemspriser til våre rimelige pakkereiser – det finnes massevis av grunner til å bestille en bil gjennom Expedia. Er du på vei mot Time? Der finner du leverandører å velge mellom, med et stort utvalg leiebiler for alle stiler og budsjetter. Hvis du vil spare enda mer, kan du kombinere bestillingen av leiebil med hoteller og flyreiser.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Time hos Expedia?
Sjekk ut vårt brede utvalg av bilutleie, les kundevurderinger og sammenlign priser fra populære byråer. Med noen få klikk kan Expedia hjelpe deg med å finne gode priser på feriebilen. Hvis du allerede har bestilt fly eller hotell, kan du legge til bestillingen av leiebil i Time og spare enda mer.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Time?
Aldersgrensen for å bestille leiebil i Time er 19 år. Det kreves dessuten ofte ekstra betaling hvis sjåføren er ung, så sjekk dette før bestilling, og ta høyde for ekstra kostnader. Det kan også være restriksjoner for hva slags biltyper unge sjåfører kan leie. Noen selskaper leier for eksempel kun ut økonomibiler og mellomstore biler. Reglene kan variere fra bilutleiebyrå til bilutleiebyrå, så du bør lese all informasjonen.
Hva trenger jeg for å leie bil i Time?
Førerkort og kredittkort i samme navn. Vil du ikke bruke selskapets forsikring? I så fall må du nok legge frem bevis på at du har egen forsikring. Retningslinjene kan variere fra leverandør til leverandør, så les nøye gjennom avtalen.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Time?
Ifølge prisene de siste sju dagene kunne du ha leid en bil for kun 1,967 kr per dag. Den nest beste prisen i Time var 1,981 kr.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Time?
Besøk siden vår for langtidsleie av biler og oppgi reisedatoene dine for å reservere den perfekte bilen. Uansett om du holder deg i Time eller skal utforske området rundt, vil Expedia hjelpe deg med å finne en leiebil til en fantastisk pris.
Hvor kan jeg leie bil i Time hvis jeg er under 25?
Aldersgrensene kan variere fra leiebilselskap til leiebilselskap, og det er lurt å finne ut av dette på forhånd. Har du funnet en leverandør i Time som leier ut til sjåfører under 25? Det er supert! Bare husk at noen av dem krever ekstra betaling av sjåfører som er mellom 21 og 24 år gamle. Du finner all informasjonen du trenger, i vilkårene for hver leiebil du vurderer.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Time?
Det kommer an på hva slags bil du ender opp med å velge, alderen din og mange andre faktorer. Les nøye gjennom leverandørens vilkår og betingelser for leiebilforsikring før du tar et valg.