Bilutleie Møre og Romsdal

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

Møre og Romsdal – populære byer

Expedia.no har bilutleie i Møre og Romsdal som tilfredsstiller enhver reisendes behov. Uansett om du trenger en billig bil eller en bil som egner seg for superkjendiser så har Expedia.no de perfekte utleiebilene for deg. Velg blant leiebiler i Møre og Romsdal eller på reisemål verden over, og opplev hvor enkelt det er å bestille leiebil på Expedia.no.

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Møre og Romsdal?
Hvis du må endre planene dine, kvalifiserer mange forskuddsbetalte bestillinger for en full refusjon. Du må bare gi oss beskjed over seks timer i forkant av hentetidspunktet. Du bør lese gjennom leiebilavtalen for eventuelle unntak. Du finner mer informasjon i reisebekreftelsen, eller på vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Møre og Romsdal?
Det er bare å velge og vrake. Reiser du med familien, kan en stor eller mellomstor bil være et godt valg, og foretrekker du noe litt mer luksuriøst, kan du vurdere en premiumbil. Du kan også velge en økonomibil, som er den mest bestilte leiebiltypen i Møre og Romsdal. Denne rimelige biltypen kan kjøre langt på literen og er ideell for enslige reisende, par og andre som ikke krever så mye plass. Økonomibiler er særlig godt egnet for bykjøring, da de er enkle å manøvrere og parkere på trange parkeringsplasser.
Hvorfor skal jeg leie bil i Møre og Romsdal gjennom Expedia?
Noen av de beste tilbudene på bilutleie kan du finne på Expedia. Uansett om du foretrekker en økonomibil eller en SUV, finner du det du ser etter, hos en av våre leverandører i Møre og Romsdal. Våre eksklusive tilbud, medlemspriser og bonusordninger gir deg muligheten til å få mest mulig ut av reisebudsjettet ditt. Hvis du vil spare enda mer, kan du kombinere bestillingene dine i en pakkereise. Legg til en flyreise eller et hotell i bestillingen av leiebil, og få adgang til store rabatter.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Møre og Romsdal hos Expedia?
Ta en titt på kundeanmeldelser, velg bilen du foretrekker, og sammenlign tilbudene fra de mest populære bilutleiefirmaene. Expedia gjør det lett å finne gode priser på leiebil. Kombiner bestillingen av leiebil i Møre og Romsdal med bestilling av fly og hotell, og få en god start på reisen med litt ekstra penger i lommeboken.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Møre og Romsdal?
Du må være 19 år eller eldre for å kunne leie bil i Møre og Romsdal. Unge sjåfører kan kanskje bare leie noen typer biler, for eksempel økonomi- og kompaktbiler. Det er vanligvis høyere aldersgrenser for større og mer luksuriøse biler. Mange leiebilselskaper krever dessuten ekstra gebyrer for unge sjåfører. Sjekk reglene før du reserverer, og ta høyde for eventuelle ekstra gebyrer i reisebudsjettet.
Hva trenger jeg for å leie bil i Møre og Romsdal?
Før du kan sette deg bak rattet i Møre og Romsdal, trenger du et førerkort og kredittkort. Vil du ikke benytte deg av selskapets forsikring, må du nok også legge frem bevis på egen forsikring. Slike krav kan variere, så les betingelsene og vilkårene i avtalen før du velger leiebilselskap.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Møre og Romsdal?
Du kan leie bil i en måned eller lenger i Møre og Romsdal, så det er bare å utvide ferien. Bare oppgi reisedatoene dine på siden vår for langtidsleie av biler for å reservere den perfekte bilen.
Hvor kan jeg leie bil i Møre og Romsdal hvis jeg er under 25?
Hvis du er en ung sjåfør på utkikk etter leiebil i Møre og Romsdal, bør du ta en titt på betingelsene og vilkårene til leiebilselskapene du vurderer. Noen leier kanskje ut til sjåfører under 25, og andre ikke. Du må kanskje betale ekstra hvis du er mellom 21 og 24. For å unngå dyre overraskelser når du skal betale, er det lurt å vite på forhånd om du må betale noe ekstra.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Møre og Romsdal?
Vilkårene for leiebilforsikring varierer ut fra forskjellige faktorer, som sjåførens alder og størrelsen på bilen. Pass på å lese over leverandørens vilkår og betingelser før du gjør et valg.

Opplev nye steder med Expedia