Bilutleie i Sandnes

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Sandnes

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Sandnes

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Sandnes
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Sandnes?
Hvis du avbestiller en leiebilbestilling minimum seks timer før henting, har du vanligvis krav på en tilbakebetaling. Det finnes likevel enkelte unntak, så du bør se gjennom bestillingsinformasjonen og avbestillingsreglene for bilen. Hvis du ikke finner informasjonen du ser etter, kan du besøke vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Sandnes?
Det er bare å velge og vrake. Reiser du med familien, kan en mellomstor eller stor bil være et godt valg, og står luksus øverst på listen, bør du vurdere en premiumbil. Det er også mulig å velge en økonomibil, som er den mest populære leiebiltypen i Sandnes. Denne rimelige biltypen kan kjøre langt på literen og er godt egnet for enslige reisende, par og andre som ikke behøver så altfor mye plass. Økonomibiler er særlig godt egnet for bykjøring, da de er enkle å manøvrere og parkere på små parkeringsplasser.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Sandnes?
Det er ingen hemmelighet at Sandnes er en av de mest populære destinasjonene i Stavanger. Men det er også mange andre flotte steder å utforske hvis du leier bil og legger ut på landeveien. Her er noen tips som gjør at turen får en pangstart:

  • Med en gang du er fremme i Bergen, vil du føle den pulserende atmosfæren i byen, som ligger 170 km fra Sandnes. Der kan du besøke mange flotte steder, som Fløyen.
  • En annen by som er populær blant mange reisende, er Kristiansand, rundt 150 km unna. Dyreparken i Kristiansand er bare én av mange grunner til at folk reiser hit.
  • Ingen ferie er komplett uten et besøk til Jostedalsbreen National Park. Denne anerkjente naturseverdigheten ligger ca. 320 km fra Sandnes. Det er bare å la skuldrene senke seg.

Hvorfor skal jeg leie bil i Sandnes gjennom Expedia?
Fra forretningsreiser til lengre reiser – Expedia har biler som passer alle behov. Du kan velge blant leiebilselskaper i Sandnes, og med våre eksklusive tilbud og medlemspriser er det ingen sak å finne et fantastisk tilbud på bilutleie. Hvis du kombinerer bestillingen av leiebil med fly eller overnatting (eller begge deler) til en pakkereise, kan du dessuten spare mye.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Sandnes hos Expedia?
Det er lett å få tak i et bra tilbud hos Expedia. Det er bare å velge favorittbil, datoer samt hente- og leveringssteder. Deretter kan du sammenligne tilbud fra de fremste leverandørene. Du kan oppnå enda større besparelser ved å kombinere bestillingen av leiebil i Sandnes med hotell eller flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Sandnes?
Du må være minst 19 år for å leie bil i Sandnes. Unge sjåfører kan kanskje bare leie noen typer biler, for eksempel mellomstore biler og kompaktbiler. Aldersgrensen er vanligvis høyere for større og mer luksuriøse biler. Mange leverandører krever dessuten ekstra gebyrer for unge sjåfører. Les nøye gjennom reglene før du reserverer, og legg til eventuelle ekstra kostnader i budsjettet.
Hva trenger jeg for å leie bil i Sandnes?
Gyldig førerkort og kredittkort. Vil du ikke benytte deg av selskapets forsikring? Da må du nok også legge frem bevis på at du har egen forsikring. Retningslinjene kan variere fra leverandør til leverandør, så du bør lese avtalen nøye.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Sandnes?
Ifølge prisene de siste sju dagene var den laveste dagsprisen for en rimelig leiebil i Sandnes 1,967 kr. Den nest beste prisen var 1,981 kr per dag.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Sandnes?
Ja, det kan du. Vi samarbeider med pålitelige leiebilselskaper som tilbyr langtidsutleie av alle biltyper. Gå til siden vår for leiebiler for langtidsleie, og oppdag hver krok og krik av Sandnes – og andre steder!
Hvor kan jeg leie bil i Sandnes hvis jeg er under 25?
Aldersgrensene kan variere fra bilutleiebyrå til bilutleiebyrå, og du bør finne ut av dette på forhånd. Har du funnet et selskap i Sandnes som leier biler til sjåfører som er under 25 år gamle? Flott! Bare husk at noen av dem krever ekstra gebyrer av sjåfører som er mellom 21 og 24 år gamle. Du finner all den nødvendige informasjonen i vilkårene og betingelsene for hver leiebil du vurderer.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Sandnes?
Husk å lese gjennom leverandørens vilkår og betingelser før du bestiller noe, så får du all informasjonen du trenger om leiebilforsikring.