Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Gode tilbud på leiebiler i Sandnes

Leiebil Sandnes

Bilutleie Sandnes – Sandnes er en ganske stor by i Rogaland, så det er ikke noe problem å få ordnet seg en leiebil i Sandnes. Mange turister som reiser til Sandnes velger å gjøre nettopp dette, siden man da får sett mye mer av Sandnes og området rundt byen.

Det er fint å ha litt ekstra penger til gode du kan bruke i ferien, og derfor er det greit å bruke så lite penger på leiebilen som mulig. For å finne en billig leiebil i Sandnes, bør du foreta et søk hos Expedia. Nedenfor finner du gode tips til ting du kan gjøre med en leiebil i Sandnes.

Turen til Sandnes

Siden Sandnes ligger rett ved Stavanger Lufthavn, velger mange å fly til Sandnes. Siden du allerede er på flyplassen, er det praktisk å hente leiebilen der. Fordelen med det er at du kan kjøre rett til ditt utvalgte hotell i Sandnes, en tur som tar rundt 15 minutter. I tillegg sparer du utgiftene til buss eller drosje fra flyplassen.

Leiebil i Sandnes sentrum

Kanskje trenger du ikke leiebil de første dagene dine i Sandnes, og da er det greit å vite at man også kan leie bil i Sandnes sentrum. Det er et godt utvalg av leiebiler i byen hos Expedia, og du velger selv om du vil ha en liten, økonomisk bil eller en stasjonsvogn med stort bagasjerom. Reiser du med hele familien er nok det sistnevnte alternativet mest praktisk! Uansett hva du er på jakt etter, vil du finne en bil som passer ditt behov.

Opplev vakker natur med leiebil i Sandnes

Det er mye vakker natur rundt Sandnes, og mange reiser til byen for å oppleve nettopp naturen. Turen til Dalsnuten er en av de mest populære i området, og med leiebilen kjører du raskt til parkeringsplassen Gramstad, som er i overkant av fem kilometer fra toppen av fjellet. Fra toppen er det flott utsikt ut over Sandnes, Stavanger og fjorden.

Besøk Vitenfabrikken

Reiser du med barn til Sandnes, er Vitenfabrikken et obligatorisk stopp i løpet av turen. Senteret byr på en rekke spennende interaktive utstillinger, og mange av disse er like interessante og morsomme for store som små. Det vises også en film flere ganger per dag, og på nettsidene til Vitenfabrikken kan du se tidspunktene filmen starter, så du kan planlegge besøket ditt. Det er godt med parkering ved Vitenfabrikken, så det er ikke noe problem å kjøre dit med leiebilen.

Pakk med deg piknik i leiebilen

Sandvedparken er en av de mest populære parkene i Sandnes, spesielt om sommeren når solen skinner og temperaturen klatrer over 20 grader. Hvorfor ikke slå til med en piknik i parken? Kjøp inn det som trengs på en matbutikk i nærheten av hotellet, pakk med deg alt du trenger til pikniken i leiebilen og parker rett ved parken. Det er helt sikkert mange andre som også koser seg i parken, og kanskje får du noen nye venner i løpet av dagen!

Utforsk Sandnes

Utforsk Sandnes med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!