Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Sandnes

Vis alle leiebiler i Sandnes

Gode tilbud på leiebiler i Sandnes

Leiebil Sandnes

Bilutleie Sandnes – Sandnes er en ganske stor by i Rogaland, så det er ikke noe problem å få ordnet seg en leiebil i Sandnes. Mange turister som reiser til Sandnes velger å gjøre nettopp dette, siden man da får sett mye mer av Sandnes og området rundt byen.

Det er fint å ha litt ekstra penger til gode du kan bruke i ferien, og derfor er det greit å bruke så lite penger på leiebilen som mulig. For å finne en billig leiebil i Sandnes, bør du foreta et søk hos Expedia. Nedenfor finner du gode tips til ting du kan gjøre med en leiebil i Sandnes.

Turen til Sandnes

Siden Sandnes ligger rett ved Stavanger Lufthavn, velger mange å fly til Sandnes. Siden du allerede er på flyplassen, er det praktisk å hente leiebilen der. Fordelen med det er at du kan kjøre rett til ditt utvalgte hotell i Sandnes, en tur som tar rundt 15 minutter. I tillegg sparer du utgiftene til buss eller drosje fra flyplassen.

Leiebil i Sandnes sentrum

Kanskje trenger du ikke leiebil de første dagene dine i Sandnes, og da er det greit å vite at man også kan leie bil i Sandnes sentrum. Det er et godt utvalg av leiebiler i byen hos Expedia, og du velger selv om du vil ha en liten, økonomisk bil eller en stasjonsvogn med stort bagasjerom. Reiser du med hele familien er nok det sistnevnte alternativet mest praktisk! Uansett hva du er på jakt etter, vil du finne en bil som passer ditt behov.

Opplev vakker natur med leiebil i Sandnes

Det er mye vakker natur rundt Sandnes, og mange reiser til byen for å oppleve nettopp naturen. Turen til Dalsnuten er en av de mest populære i området, og med leiebilen kjører du raskt til parkeringsplassen Gramstad, som er i overkant av fem kilometer fra toppen av fjellet. Fra toppen er det flott utsikt ut over Sandnes, Stavanger og fjorden.

Besøk Vitenfabrikken

Reiser du med barn til Sandnes, er Vitenfabrikken et obligatorisk stopp i løpet av turen. Senteret byr på en rekke spennende interaktive utstillinger, og mange av disse er like interessante og morsomme for store som små. Det vises også en film flere ganger per dag, og på nettsidene til Vitenfabrikken kan du se tidspunktene filmen starter, så du kan planlegge besøket ditt. Det er godt med parkering ved Vitenfabrikken, så det er ikke noe problem å kjøre dit med leiebilen.

Pakk med deg piknik i leiebilen

Sandvedparken er en av de mest populære parkene i Sandnes, spesielt om sommeren når solen skinner og temperaturen klatrer over 20 grader. Hvorfor ikke slå til med en piknik i parken? Kjøp inn det som trengs på en matbutikk i nærheten av hotellet, pakk med deg alt du trenger til pikniken i leiebilen og parker rett ved parken. Det er helt sikkert mange andre som også koser seg i parken, og kanskje får du noen nye venner i løpet av dagen!

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Sandnes

Hva er den beste prisen på leiebil i Sandnes?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Sandnes 637 kr.

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Sandnes?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Sandnes er 655 kr.

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Sandnes?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Sandnes?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Sandnes

Utforsk Sandnes med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!