trover photo by Anna W Gustafson

Hoteller i Haugesund

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Haugesund

Hagland Lille Comfort Holiday House Inkl. Båt
Haglandsvegen, Haugesund, Rogaland (county)
Hent priser
4/5Very Good! (1 anmeldelse)
komfortabel, ruhig - so richtig zum Abschalten

"Die Unterkunft in Hagland Lille ist komfortable, sauber und sehr ruhig, genau das, was ich gesucht hatte. Die Betreuung vor Ort war freundlich und hilfsbereit, Wir haben die Umgebung auf eigene Faust erkundigt und viel gesehen und erlebt. Für andere Jahre werde ich mir eher wieder eine Unterkunft ..."…"

Anmeldelse skrevet 28. aug. 2018

Hagland Lille Comfort Holiday House Inkl. Båt
1 Roms Overnatting i Haugesund
Mjelkevik, Haugesund, Rogaland (county)
Hent priser
Ingen anmeldelser
1 Roms Overnatting i Haugesund
4 Roms Overnatting i Haugesund
Haglandsvegen, Haugesund, Rogaland (county)
Hent priser
Ingen anmeldelser
4 Roms Overnatting i Haugesund
Thon Hotel Saga
3 out of 5
Skippergaten 11, Haugesund
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
974 kr
per night
Jan 31 - Feb 1
3.9/5Good! (129 anmeldelser)

"God frokost, hyggelig personale ved frokost og innsjekk."…"

Anmeldelse skrevet 7. sep. 2019

Thon Hotel Saga
Amandas House
3.5 out of 5
Haugeveien 36, Haugesund
Hent priser
Ingen anmeldelser
Amandas House
Clarion Collection Hotel Amanda
3.5 out of 5
Smedasundet 93, Haugesund
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 321 kr
per night
Feb 7 - Feb 8
4.4/5Excellent! (327 anmeldelser)

"Koselige og komfortable sittegrupper nede ved resepsjonen og baren."…"

Anmeldelse skrevet 10. nov. 2019

Clarion Collection Hotel Amanda
Banken Hotel
4 out of 5
Strandgata 161, Haugesund
898 kr
per night
Jan 31 - Feb 1
4.2/5Excellent! (216 anmeldelser)

"Tidligere banklokal og det er tatt vare på noe zv interiøret"…"

Anmeldelse skrevet 16. jan. 2020

Banken Hotel
Skeisvang Gjestgiveri
3 out of 5
Skeisvannsvegen 20, Haugesund, Rogaland
795 kr
per night
Jan 26 - Jan 27
3.8/5Good! (5 anmeldelser)
For tidlig at støvsuge kl 08

"Havde ikke styr på betalingen, så jeg måtte komme ud i receptionen og prøve få han til at forstå det når jeg havde betalt ved bestilling. Veldig lytt, og de begynte støvsuge lige udenfor kl 08 og igen kl 09, som er tidlig hvis man gerne vil sove. Tven hang for højt op, så man kunne ikke ligge i sengen ..."…"

Anmeldelse skrevet 10. sep. 2019

Skeisvang Gjestgiveri
Hagland Lille Comfort Cabin båt Inkludert
Haglandsvegen, Haugesund, Rogaland (county)
Hent priser
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
Super mooie locatie en een prima huisje met boot

"De huisje liggen allemaal hoog en zijn d.m.v. een trap bereikbaar. Het is echt een super leuke en mooie locatie, ook met kinderen. Wij hadden ook een bootje bij het huisje, wat ook ontzettend leuk was. In de omgeving zijn ook genoeg mooie plekjes. Een echte aanrader!"…"

Anmeldelse skrevet 31. aug. 2018

Hagland Lille Comfort Cabin båt Inkludert
Hotell Neptun Haugesund
3 out of 5
Haraldsgt. 207, Pb 379, Haugesund
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
880 kr
per night
Jan 26 - Jan 27
4.2/5Very Good! (271 anmeldelser)
Hyggelig sted

"Hyggelig sted , rent å pent"…"

Anmeldelse skrevet 4. okt. 2019

Hotell Neptun Haugesund
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Haugesund
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Haugesund

Hotell Haugesund: Haugesund er idyllisk by og kommune med umiddelbar tilgang til fjord, fjell, sandstrender og skiterreng. Planlegger du en hotellweekend, kanskje i forbindelse med noen av festivalene gjennom året, kan du velge mellom mange billige hoteller i Haugesund. De fleste av dem har mye sjarm og meget god standard.

På et hotell i Haugesund kan du våkne opp til havutsikt og flott natur rett utenfor vinduet. Byen ligger flott og åpent til ved Nordsjøen, men skjermes allikevel av Karmøy. Du finner hoteller i flere prisklasser i Haugesund, men husk å bestille tidlig hvis du tenker deg en tur på festival. Den kjente Filmfestivalen arrangeres nemlig i byen hver august, og sammen med Sildajazzen bidrar den til at mange velger åreise til Haugesund når disse begivenhetene finner sted.

Oppdag det vakre Haugalandet

Haugesund er en liten by med litt over 40 000 innbyggere med en super beliggenhet på Haugalandet, halvøyen mellom Rogaland og Hordaland. Rett utenfor Haugesund ligger Karmøy, som kan by på hvite sandstrender. I Åkrafjorden ligger Langfossen, som er kåret til et av verdens ti vakreste fossefall. Steinsfjellet er en av de høyeste toppene på Haugalandet, og derfra har du flott utsikt til både Haugesund, fjellene rundt og havet. Det er fullt mulig å leie bil i Haugesund, noe som gjør det enklere å oppdage det ville landskapet rundt byen. Men også i Haugesund sentrum er det mye spennende som skjer.

Opplevelser ved hotellet i Haugesund

Haugesund er godt tilrettelagt for vandring, og den beste måten å se byen på er nok å gå rundt i den. På en totimers sightseeingtur kan du få vite mer om viktigheten av fiske i Haugesund, gass- og oljeproduksjon, vikingtiden og skipsrederområder. Fordi Haugesund Rådhus er et av landets mest kjente byggverk, er også dette bygget verdt et besøk. Du kan enten gå rundt i rådhuset selv, eller bli med på en omvisning.

På lengre sightseeingturer i Haugesund kan du se mer av naturen rundt byen. En tur i Åkrafjorden byr på nakne og bratte fjellsider, grønne lier, fosser, steinaldersamfunn og småkraftverk. I Ølen finnes et rosemalingsverksted og på Åkra produserer de lokal pølse.

Siden Karmøy ligger så nær Haugesund, er det nesten obligatorisk med en tur ut dit. Øya er kjent for lange, hvite strender og ikke minst Skudeneshavn, som er kåret til Norges sommerby. Det er en gammel seilskuteby med historie helt tilbake til tidlig 1800-tall.

Hotellferie i Haugesund

Det går direkte flyruter fra flere byer i Norge, som betyr at du kan fly til Haugesund uten vanskeligheter. Flyplassen ligger på Karmøy, men med gode forbindelser til Haugesund by.

Hvis du lurer på hva du skal bruke dine dager i Haugesund til, kan du besøke turistkontoret som ligger på Bytunet midt i sentrum. De hjelper deg gjerne med tips om sightseeing og aktiviteter i Haugesund og på Haugalandet.

Mange hotell i Haugesund kan også hjelpe deg med dette. Hvis du bor på et hotell midt i sentrum er du i nærheten til det aller meste byen kan tilby. Det er veldig praktisk å bo sentralt hvis du for eksempel skal på festival, men du finner også hoteller litt utenfor Haugesund. Dette passer kanskje bedre hvis du vil bo nærmere naturen.

Hotellbestilling: Haugesund

Når du søker etter hotell i haugesund, kan denne prosessen gjøres rask og enkel ved å bruke Expedias søketjenester. Eksempelvis kan du bruke kartet til å bestemme hvilket område du ønsker å bo i. Alternativt kan du sortere hotellalternativer utfra klasse, type og kjede. En tredje mulighet vil være å angi reisedatoene dine. På denne måten kan vi hjelpe deg med å finne tilgjengelige tilbud i akkurat denne perioden.

Ofte stilte spørsmål

Nylige anmeldelser av hoteller i Haugesund

Flere reisealternativer