Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Anna W Gustafson på trover

Hoteller i Haugesund

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Haugesund

3 Roms Overnatting i Haugesund
Haglandsvegen 146, Haugesund, Rogaland (county)
Hent priser
8.53 km fra sentrum
3 Roms Overnatting i Haugesund
Feriehus i Hagland Lille Comfort Inkl. Båt
Haglandsvegen, Haugesund, Rogaland (county)
2 298 kr
per natt
16. apr.–17. apr.
9.75 km fra sentrum
4/5Very Good! (1 anmeldelse)
komfortabel, ruhig - so richtig zum Abschalten

"Die Unterkunft in Hagland Lille ist komfortable, sauber und sehr ruhig, genau das, was ich gesucht hatte. Die Betreuung vor Ort war freundlich und hilfsbereit, Wir haben die Umgebung auf eigene Faust erkundigt und viel gesehen und erlebt. Für andere Jahre werde ich mir eher wieder eine Unterkunft ..."…"

Anmeldelse skrevet 11. sep. 2018

Feriehus i Hagland Lille Comfort Inkl. Båt
1 Roms Overnatting i Haugesund
Mjelkevik, Haugesund, Rogaland (county)
Hent priser
8.15 km fra sentrum
1 Roms Overnatting i Haugesund
2 Roms Overnatting i Haugesund
Mjelkevik, Haugesund, Rogaland (county)
Hent priser
8.15 km fra sentrum
2 Roms Overnatting i Haugesund
Thon Hotel Saga
3 out of 5
Skippergaten 11, Haugesund
1 224 kr
per natt
2. mai–3. mai
0.06 km fra sentrum
3.9/5Good! (135 anmeldelser)
Greit Hotel.

"Bodde på rom 706, det var uten skrivebord og stol. I tillegg var det mye støy fra heisen som var like utenfor."…"

Anmeldelse skrevet 9. nov. 2019

Thon Hotel Saga
Clarion Collection Hotel Amanda
3.5 out of 5
Smedasundet 93, Haugesund
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 220 kr
per natt
17. apr.–18. apr.
0.2 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (337 anmeldelser)
Alltid kjekt å komme til Clarion Amanda :)

"Som alltid er det hyggelig å komme til Clarion Amanda. God service, god mat, sentralt, hyggelig betjening, gode parkeringsforhold i kjelleren"…"

Anmeldelse skrevet 16. des. 2019

Clarion Collection Hotel Amanda
Amandas House
3.5 out of 5
Haugeveien 36, Haugesund
Hent priser
0.99 km fra sentrum
Amandas House
Flotmyrgården Apartment Hotel
3.5 out of 5
Karmsundgata 208, Haugesund
Hent priser
0.4 km fra sentrum
5/5Exceptional! (3 anmeldelser)
Helt topp

"Kjempe flott leilighet. Ren og pen. Kommer garantert tilbake"…"

Anmeldelse skrevet 10. mar. 2019

Flotmyrgården Apartment Hotel
Banken Hotel
4 out of 5
Strandgata 161, Haugesund
900 kr
per natt
9. apr.–10. apr.
0.23 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (249 anmeldelser)

"Tidligere banklokal og det er tatt vare på noe zv interiøret"…"

Anmeldelse skrevet 16. jan. 2020

Banken Hotel
Radisson Blu Hotel Haugesund
4 out of 5
Ystadveien 1, Haugesund
Hent priser
3.59 km fra sentrum
3.8/5Good! (405 anmeldelser)

"Som andre overnattingsteder men ho i resepsjonen var meget hyggelig"…"

Anmeldelse skrevet 5. sep. 2019

Radisson Blu Hotel Haugesund
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Haugesund
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Haugesund

Hotell Haugesund: Haugesund er idyllisk by og kommune med umiddelbar tilgang til fjord, fjell, sandstrender og skiterreng. Planlegger du en hotellweekend, kanskje i forbindelse med noen av festivalene gjennom året, kan du velge mellom mange billige hoteller i Haugesund. De fleste av dem har mye sjarm og meget god standard.

På et hotell i Haugesund kan du våkne opp til havutsikt og flott natur rett utenfor vinduet. Byen ligger flott og åpent til ved Nordsjøen, men skjermes allikevel av Karmøy. Du finner hoteller i flere prisklasser i Haugesund, men husk å bestille tidlig hvis du tenker deg en tur på festival. Den kjente Filmfestivalen arrangeres nemlig i byen hver august, og sammen med Sildajazzen bidrar den til at mange velger åreise til Haugesund når disse begivenhetene finner sted.

Oppdag det vakre Haugalandet

Haugesund er en liten by med litt over 40 000 innbyggere med en super beliggenhet på Haugalandet, halvøyen mellom Rogaland og Hordaland. Rett utenfor Haugesund ligger Karmøy, som kan by på hvite sandstrender. I Åkrafjorden ligger Langfossen, som er kåret til et av verdens ti vakreste fossefall. Steinsfjellet er en av de høyeste toppene på Haugalandet, og derfra har du flott utsikt til både Haugesund, fjellene rundt og havet. Det er fullt mulig å leie bil i Haugesund, noe som gjør det enklere å oppdage det ville landskapet rundt byen. Men også i Haugesund sentrum er det mye spennende som skjer.

Opplevelser ved hotellet i Haugesund

Haugesund er godt tilrettelagt for vandring, og den beste måten å se byen på er nok å gå rundt i den. På en totimers sightseeingtur kan du få vite mer om viktigheten av fiske i Haugesund, gass- og oljeproduksjon, vikingtiden og skipsrederområder. Fordi Haugesund Rådhus er et av landets mest kjente byggverk, er også dette bygget verdt et besøk. Du kan enten gå rundt i rådhuset selv, eller bli med på en omvisning.

På lengre sightseeingturer i Haugesund kan du se mer av naturen rundt byen. En tur i Åkrafjorden byr på nakne og bratte fjellsider, grønne lier, fosser, steinaldersamfunn og småkraftverk. I Ølen finnes et rosemalingsverksted og på Åkra produserer de lokal pølse.

Siden Karmøy ligger så nær Haugesund, er det nesten obligatorisk med en tur ut dit. Øya er kjent for lange, hvite strender og ikke minst Skudeneshavn, som er kåret til Norges sommerby. Det er en gammel seilskuteby med historie helt tilbake til tidlig 1800-tall.

Hotellferie i Haugesund

Det går direkte flyruter fra flere byer i Norge, som betyr at du kan fly til Haugesund uten vanskeligheter. Flyplassen ligger på Karmøy, men med gode forbindelser til Haugesund by.

Hvis du lurer på hva du skal bruke dine dager i Haugesund til, kan du besøke turistkontoret som ligger på Bytunet midt i sentrum. De hjelper deg gjerne med tips om sightseeing og aktiviteter i Haugesund og på Haugalandet.

Mange hotell i Haugesund kan også hjelpe deg med dette. Hvis du bor på et hotell midt i sentrum er du i nærheten til det aller meste byen kan tilby. Det er veldig praktisk å bo sentralt hvis du for eksempel skal på festival, men du finner også hoteller litt utenfor Haugesund. Dette passer kanskje bedre hvis du vil bo nærmere naturen.

Hotellbestilling: Haugesund

Når du søker etter hotell i haugesund, kan denne prosessen gjøres rask og enkel ved å bruke Expedias søketjenester. Eksempelvis kan du bruke kartet til å bestemme hvilket område du ønsker å bo i. Alternativt kan du sortere hotellalternativer utfra klasse, type og kjede. En tredje mulighet vil være å angi reisedatoene dine. På denne måten kan vi hjelpe deg med å finne tilgjengelige tilbud i akkurat denne perioden.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Haugesund?
Sure Hotel by Best Western Haugesund er en favoritt blant Expedia-reisende. Hotell 3-stjerners kan blant annet friste med gratis frokost og gratis wi-fi. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Clarion Collection Hotel Amanda og Banken Hotel også to gode valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Haugesund hvis jeg må avbestille?
Ja! De fleste hotellbestillinger er refunderbare så fremt du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før ankomstdatoen. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å få gode tilbud i Haugesund.
Hva er det beste overnattingsstedet for familier i Haugesund?
Scandic Haugesund er et populært overnattingssted på Expedia 4-stjerners. hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og gratis frokost. Noen andre valgmuligheter for familieturen er Sure Hotel by Best Western Haugesund og Radisson Blu Hotel Haugesund. Steinsfjellet er dessuten en attraksjon for barn i alle aldre.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Haugesund?
Clarion Collection Hotel Amanda er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og en bar/lounge. Scandic Haugesund er også et alternativ hvis du skal ha med kjæledyret ditt.
Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Haugesund?
Haugesund har mye å tilby sine besøkende, blant annet katedralen, jazzkonsertene og parkene. Denne byen kan også friste besøkende med et vakkert landskap og en rikholdig kultur. I Haugesund kan du velge mellom 19 hoteller og andre overnattingssteder.
Hvilke severdigheter er mest populære i Haugesund?
Noen av de mest besøkte severdighetene i byen er Haugesund rådhus, Steinsfjellet og Haraldshaugen. Du bør også legge til Djupadalen på listen over ting du bør se.
Hvordan er været i Haugesund?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 16 °C, og de kaldeste månedene er februar og januar, med en gjennomsnittstemperatur på 1 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Haugesund er 892.40 mm.

Nylige anmeldelser av hoteller i Haugesund

Flere reisealternativer