Haugesund
Trover-bilde tatt av Anna W Gustafson

Hoteller i Haugesund

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Haugesund

Bilde av Amandas House
3.5 out of 5
Haugeveien 36, Haugesund
Hent priser
Amandas House
Bilde av Thon Hotel Saga
3 out of 5
Skippergaten 11, Haugesund
Hent priser
3.9/5Veldig bra! (100 anmeldelser)

"Sentral beliggenhet. God atmosfære og hjelpsomt personale. Nydelig frokost."…"

Anmeldelse skrevet 28. jul. 2019

Thon Hotel Saga
Bilde av Clarion Collection Hotel Amanda
3.5 out of 5
Smedasundet 93, Haugesund
1 135 kr per natt
6. sep.–7. sep.
4.3/5Utmerket! (295 anmeldelser)

"Vi syntes det er bra å gå inn i spisesalen å ta en kopp kaffe eller te i løpet av kvelden. Samtidig var det også muligheter til litt knekkebrød. Vi kom så sent at kveldsmåltidet var over. Frokosten er grei - men ikke overdådig. Rommet og badet var også greit."…"

Anmeldelse skrevet 23. apr. 2019

Clarion Collection Hotel Amanda
Bilde av Banken Hotel
4 out of 5
Strandgata 161, Haugesund
817 kr per natt
23. aug.–24. aug.
4.3/5Utmerket! (155 anmeldelser)

"Sentralt. Greit å sjekke inn selv. Trivelig personale."…"

Anmeldelse skrevet 11. aug. 2019

Banken Hotel
Bilde av Skudenes Camping
2 out of 5
POSTVEIEN 129, Karmøy
1 220 kr per natt
18. aug.–19. aug.
4/5Veldig bra! (5 anmeldelser)

"I would come back here anytime, great place. One of the nicest places we stayed in our twenty one days in Norway."…"

Anmeldelse skrevet 13. jul. 2019

Skudenes Camping
Bilde av Hagland Lille Comfort Hytte Inkludert båt
Haglandsvegen, Haugesund, Rogaland (county)
Hent priser
4/5Veldig bra! (1 anmeldelse)
komfortabel, ruhig - so richtig zum Abschalten

"Die Unterkunft in Hagland Lille ist komfortable, sauber und sehr ruhig, genau das, was ich gesucht hatte. Die Betreuung vor Ort war freundlich und hilfsbereit, Wir haben die Umgebung auf eigene Faust erkundigt und viel gesehen und erlebt. Für andere Jahre werde ich mir eher wieder eine Unterkunft ..."…"

Anmeldelse skrevet 28. aug. 2018

Hagland Lille Comfort Hytte Inkludert båt
Bilde av Hagland Lille Comfort Cabin båt Inkludert
Haglandsvegen, Haugesund, Rogaland (county)
Hent priser
5/5Enestående! (1 anmeldelse)
Super mooie locatie en een prima huisje met boot

"De huisje liggen allemaal hoog en zijn d.m.v. een trap bereikbaar. Het is echt een super leuke en mooie locatie, ook met kinderen. Wij hadden ook een bootje bij het huisje, wat ook ontzettend leuk was. In de omgeving zijn ook genoeg mooie plekjes. Een echte aanrader!"…"

Anmeldelse skrevet 31. aug. 2018

Hagland Lille Comfort Cabin båt Inkludert
Bilde av Scandic Maritim
3.5 out of 5
Åsbygata 3, Haugesund
Hent priser
3.8/5Bra! (531 anmeldelser)
God Service

"God Service, oppgradert rom. Fint uteområde. Handlegater med blide,hyggelige mennesker med god service."…"

Anmeldelse skrevet 26. apr. 2019

Scandic Maritim
Bilde av Hagland Lille Comfort Hytte Inkludert båt
Haglandsvegen, Haugesund, Rogaland (county)
Hent priser
4/5Veldig bra! (2 anmeldelser)
Not suited for internationals

"Hagland Lillie clientele is German and they don’t really communicate through HomeAway. Homeaway site says call for directions but there no phone service in much of area. I got email day before arrival but links were bad or didn’t open. We found place as neighbor at erroneous link recognized area. ..."…"

Anmeldelse skrevet 12. aug. 2018

Hagland Lille Comfort Hytte Inkludert båt
Bilde av Scandic Haugesund
4 out of 5
Kirkegata 166, Haugesund
Hent priser
4.3/5Utmerket! (580 anmeldelser)

"God beliggenhet. Manglet kjøleskap. Ellers OK. ."…"

Anmeldelse skrevet 15. jul. 2019

Scandic Haugesund
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Haugesund fra 817 kr per natt
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Haugesund

Hotell Haugesund: Haugesund er idyllisk by og kommune med umiddelbar tilgang til fjord, fjell, sandstrender og skiterreng. Planlegger du en hotellweekend, kanskje i forbindelse med noen av festivalene gjennom året, kan du velge mellom mange billige hoteller i Haugesund. De fleste av dem har mye sjarm og meget god standard.

På et hotell i Haugesund kan du våkne opp til havutsikt og flott natur rett utenfor vinduet. Byen ligger flott og åpent til ved Nordsjøen, men skjermes allikevel av Karmøy. Du finner hoteller i flere prisklasser i Haugesund, men husk å bestille tidlig hvis du tenker deg en tur på festival. Den kjente Filmfestivalen arrangeres nemlig i byen hver august, og sammen med Sildajazzen bidrar den til at mange velger åreise til Haugesund når disse begivenhetene finner sted.

Oppdag det vakre Haugalandet

Haugesund er en liten by med litt over 40 000 innbyggere med en super beliggenhet på Haugalandet, halvøyen mellom Rogaland og Hordaland. Rett utenfor Haugesund ligger Karmøy, som kan by på hvite sandstrender. I Åkrafjorden ligger Langfossen, som er kåret til et av verdens ti vakreste fossefall. Steinsfjellet er en av de høyeste toppene på Haugalandet, og derfra har du flott utsikt til både Haugesund, fjellene rundt og havet. Det er fullt mulig å leie bil i Haugesund, noe som gjør det enklere å oppdage det ville landskapet rundt byen. Men også i Haugesund sentrum er det mye spennende som skjer.

Opplevelser ved hotellet i Haugesund

Haugesund er godt tilrettelagt for vandring, og den beste måten å se byen på er nok å gå rundt i den. På en totimers sightseeingtur kan du få vite mer om viktigheten av fiske i Haugesund, gass- og oljeproduksjon, vikingtiden og skipsrederområder. Fordi Haugesund Rådhus er et av landets mest kjente byggverk, er også dette bygget verdt et besøk. Du kan enten gå rundt i rådhuset selv, eller bli med på en omvisning.

På lengre sightseeingturer i Haugesund kan du se mer av naturen rundt byen. En tur i Åkrafjorden byr på nakne og bratte fjellsider, grønne lier, fosser, steinaldersamfunn og småkraftverk. I Ølen finnes et rosemalingsverksted og på Åkra produserer de lokal pølse.

Siden Karmøy ligger så nær Haugesund, er det nesten obligatorisk med en tur ut dit. Øya er kjent for lange, hvite strender og ikke minst Skudeneshavn, som er kåret til Norges sommerby. Det er en gammel seilskuteby med historie helt tilbake til tidlig 1800-tall.

Hotellferie i Haugesund

Det går direkte flyruter fra flere byer i Norge, som betyr at du kan fly til Haugesund uten vanskeligheter. Flyplassen ligger på Karmøy, men med gode forbindelser til Haugesund by.

Hvis du lurer på hva du skal bruke dine dager i Haugesund til, kan du besøke turistkontoret som ligger på Bytunet midt i sentrum. De hjelper deg gjerne med tips om sightseeing og aktiviteter i Haugesund og på Haugalandet.

Mange hotell i Haugesund kan også hjelpe deg med dette. Hvis du bor på et hotell midt i sentrum er du i nærheten til det aller meste byen kan tilby. Det er veldig praktisk å bo sentralt hvis du for eksempel skal på festival, men du finner også hoteller litt utenfor Haugesund. Dette passer kanskje bedre hvis du vil bo nærmere naturen.

Hotellbestilling: Haugesund

Når du søker etter hotell i haugesund, kan denne prosessen gjøres rask og enkel ved å bruke Expedias søketjenester. Eksempelvis kan du bruke kartet til å bestemme hvilket område du ønsker å bo i. Alternativt kan du sortere hotellalternativer utfra klasse, type og kjede. En tredje mulighet vil være å angi reisedatoene dine. På denne måten kan vi hjelpe deg med å finne tilgjengelige tilbud i akkurat denne perioden.

Flere reisealternativer

Nylige anmeldelser av hoteller i Haugesund