Bilutleie i Gjesdal

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Gjesdal

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Gjesdal

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Gjesdal
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Gjesdal?
Få mye for pengene i Gjesdal med leiebilpriser fra 1,967 kr per dag denne uken.
Kan jeg leie bil på Stavanger (SVG-Sola)?
Sixt og Hertz ligger i nærheten av Stavanger (SVG-Sola), så det tar ikke lang tid før du kan sette deg i bilen og dra av sted.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Gjesdal?
Vi vet at planer kan endres, og at fleksibilitet er viktig. Derfor tilbyr de fleste forskuddsbetalte bestillinger muligheten til full refusjon hvis du informerer oss seks timer i forkant av henting. Det kan være en god idé å se gjennom leieavtalen, da det finnes visse unntak. Hvis du ikke finner opplysningene der, kan du gå til vår kundeservice.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Gjesdal?
Alle vet at Gjesdal er en av de fremste feriedestinasjonene i Stavanger. Men det finnes også flere andre fine steder å utforske hvis du bestiller leiebil og legger i vei. Her har du noen forslag som gjør at turen får en pangstart:

  • Bergen har mange severdigheter og attraksjoner, og ligger omtrent 180 km fra Gjesdal. Er dette første stopp? Da bør du dra rett til Fløyen, et av byens største høydepunkter.
  • I Kristiansand, ca. 130 km unna, er det også mye å finne på. Lurer du på hva som står øverst på listen her? Dyreparken i Kristiansand er vårt førstevalg.
  • Ingen reise er komplett uten en tur til Jostedalsbreen National Park. Denne kjente naturseverdigheten ligger rundt 320 km fra Gjesdal. Bare nyt den friske luften og la skuldrene senke seg.

Hvorfor skal jeg leie bil i Gjesdal gjennom Expedia?
Expedia gir deg ett sted for alt du ser etter til reisen, inkludert bilutleie. Med leiebilselskaper å velge blant i Gjesdal gjør vi det vi kan for at du skal få den beste prisen på markedet. Uansett om du er på utkikk etter bilutleie, hoteller, flyreiser eller opplevelser, finner du spesialtilbud og medlemspriser hos Expedia. Hvis du kombinerer bestillingene dine til en pakkereise, oppnår du enda større besparelser på reisen til Gjesdal.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Gjesdal hos Expedia?
Å få tak i det beste tilbudet på bilutleie i Gjesdal er ikke noe problem hos Expedia. Velg biltype, legg til et par detaljer og sammenlign tilbud fra de mest anerkjente leverandørene. Hvorfor ikke legge til flyreiser og hoteller i bestillingen? Du kan oppnå store besparelser ved å kombinere bestillingene dine til en pakkereise.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Gjesdal?
Aldersgrensen for å bestille leiebil i Gjesdal er 19 år. Det kreves dessuten ofte ekstra gebyrer for unge sjåfører, så sjekk dette før bestilling, og legg til eventuelle ekstra kostnader i budsjettet. Det kan også være restriksjoner for hva slags type biler unge sjåfører kan leie. Enkelte selskaper leier for eksempel kun ut små og mellomstore biler. Reglene kan imidlertid variere fra bilutleiebyrå til bilutleiebyrå, så du bør lese informasjonen med liten skrift.
Hva trenger jeg for å leie bil i Gjesdal?
Det aller viktigste er gyldig førerkort og kredittkort i ditt navn. Mange leiebilselskaper tilbyr også forsikring, noe som er valgfritt. Du må imidlertid kunne legge frem dokumentasjon på en alternativ forsikring hvis du ikke vil kjøpe den. Sjekk betingelsene og vilkårene i avtalen for å unngå unødvendige problemer.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Gjesdal?
1,967 kr og 1,981 kr var de to beste prisene per dag for å leie bil i Gjesdal de siste sju dagene.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Gjesdal?
Klikk deg til siden vår for langtidsleie av biler og oppgi reiseinformasjonen din for å bestille den perfekte bilen. Uansett om du holder deg i Gjesdal eller har planer om å kjøre rundt, vil Expedia hjelpe deg med å finne en leiebil til en god pris.
Hvor kan jeg leie bil i Gjesdal hvis jeg er under 25?
Noen bilutleiebyråer i Gjesdal er villige til å leie ut biler til sjåfører som er under 25 år gamle, og andre ikke. Aldersgrensene varierer fra leverandør til leverandør, så det er lurt å finne ut av dette på forhånd. Du bør også sjekke om det kreves ekstra betaling. Noen leiebilselskaper legger nemlig til et tilleggsgebyr for unge sjåfører mellom 21 og 24. Du må alltid sjekke betingelsene og vilkårene, så du vet hva du kan forvente.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Gjesdal?
Først bør du bestemme deg for bilkategori, så bør du sjekke leverandørens vilkår og betingelser for forsikringen for å se om den passer for deg.