Ferieboliger i Drammen

Spar i snitt 15 % på tusenvis av overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ferieboliger i Drammen

Drammen Apartment
2.5 out of 5
7 Peter Høegs gate, Drammen, 3040
Du kan bo i denne leiligheten under turen til Drammen. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en hage. Gjestene sier i anmeldelsene ...
4,6/5 Wonderful! (7 anmeldelser)
Praktisk leilighet for 2 i Drammen
"Praktisk liten leilighet i utkanten av Drammen, med kort kjørevei til sentrum. Egen parkeringsplass. Leiligheten inneholdt alt vi trengte. Praktisk innsjekking med nøkkelboks på døren. Eneste overraskelse var at vi ikke fikk kommentar på at det bare var sengeplass til 2 da vi lette etter leilighet ..."

Anmeldelse skrevet 27. des. 2018

Drammen Apartment
Horten Apartment
3 out of 5
Bromsveien 3, Horten, 3183
Prisen er 1 150 kr per natt fra 2. des. til 3. des.
1 150 kr
per natt
2. des.–3. des.
Hvis du bor i denne leiligheten med fasiliteter for forretningsreisende i Horten, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering ...
4,3/5 Excellent! (26 anmeldelser)
"Rask og enkel bestilling, inn- og utsjekk. Oppgradert, praktisk og moderne innredet rom. Men litt trekk fra vinduene."

Anmeldelse skrevet 12. jan. 2022

Horten Apartment
New Cottage for 12, Panorama View Over Oslo Fjord
Prisen er 8 531 kr per natt fra 28. nov. til 29. nov.
8 531 kr
per natt
28. nov.–29. nov.
Hvis du bor i dette landlige småhuset i Frogn, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en hage. Populære ...
New Cottage for 12, Panorama View Over Oslo Fjord

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
Panoramic View Over the Oslo Fjord, Cottage for 12
Prisen er 8 531 kr per natt fra 28. nov. til 29. nov.
8 531 kr
per natt
28. nov.–29. nov.
Hvis du bor i dette landlige småhuset i Frogn, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en hage. Populære ...
Panoramic View Over the Oslo Fjord, Cottage for 12
Fornebu Apartments - Fornebuporten
3 out of 5
John Strandruds vei19, Baerum, Akershus, 1366
Hvis du bor i denne leiligheten i Bærum, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en terrasse og en balkong eller terrasse. Populære ...
Fornebu Apartments - Fornebuporten
Høvik hotell
2.5 out of 5
507 Drammensveien, Baerum, Akershus, 1363
Du kan bo i denne leiligheten med fasiliteter for forretningsreisende under oppholdet i Bærum. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) ...
3,2/5 (23 anmeldelser)
greit rom.
"Stedet var greit, rent og ryddig. Litt lite kjøkkenutstyr, men fint kjøleskap og bra komfyr. Litt lite lys, da to pærer ikke var på plass. Grei parkering. Hyggelig vert. På rom 235 manglet knagger til ytterklær."

Anmeldelse skrevet 19. mai 2019

Høvik hotell
4 roms overnatting i Vikersund
Du kan bo i denne ferieboligen under turen til Modum. Stedet har blant annet en badstue, parkeringsplasser og bilutleie. Populære severdigheter som Hole Artcenter ...
5/5 Exceptional! (2 anmeldelser)
Tolle Lage
"Sehr schöne Lage direkt am See mit einmaligem Ausblick und direktem Zugang zum Fjord. Inneneinrichtung etwas in die Jahre gekommen, könnte Modernisierung und mehr Besteck bzw.bessere Innenbeleuchtung vertragen."

Anmeldelse skrevet 4. aug. 2022

4 roms overnatting i Vikersund
1 roms overnatting i Sætre
Du kan bo i denne ferieboligen under turen til Hurum. Stedet har blant annet parkeringsplasser, DVD-spiller på rommet og griller. Populære severdigheter som ...
5/5 Exceptional! (1 anmeldelse)
1a-Häuschen!
"Klein, fein, sauber,gemütlich, ruhig, freundliche Gastgeber. Einfach eine schöne Zeit gehabt."

Anmeldelse skrevet 6. okt. 2022

1 roms overnatting i Sætre
Scandpoint Apartment : Cosy Apartment Near Sea front with outdoor walk!
Du kan bo i denne leiligheten under turen til Bærum. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkeringsplasser og en terrasse. Populære severdigheter som Telenor ...
Scandpoint Apartment : Cosy Apartment Near Sea front with outdoor walk!
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Drammen
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnatting i Drammen du kanskje er interessert i

Scandic Ambassadeur Drammen

Scandic Ambassadeur Drammen

4 out of 5
Stromso Torg 7, Drammen, 3044
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Scandic Ambassadeur Drammen
Quality Hotel River Station

Quality Hotel River Station

3 out of 5
Dr. Hansteins 7, Drammen, 3044
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Quality Hotel River Station
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Finn en feriebolig i for den neste ferien din

byr på varierte reiseopplevelser med noe for alle interesser og lommebøker. Bruk våre søkefunksjoner, filtre og kart til å finne frem til stedet som passer for akkurat deg.

Reis og lei feriehus året rundt i

De mest populære månedene for å reise i , er . Har du fleksibilitet og mulighet til å velge, kan det være lurt å vurdere , så kan du bruke mer av reisebudsjettet til opplevelser og slippe trengsel på populære steder. Prisene varierer etter sesong og etterspørsel og er underlagt visse vilkår, men generelt kan du regne med å betale fra 1 150 kr for en feriebolig i , og opptil 8 531 kr for sommerhus av høyeste standard.

Fordeler ved å leie en feriebolig i

Hvis du for eksempel leier en ferieleilighet, får du romslige boforhold, privatliv og mulighet til å organisere dagen og måltidene som du vil. Ferien blir alltid bedre hvis du har muligheten til å virkelig slappe av, både for å lade opp til opplevelser og for å hvile ut etter dem. Hvis dere er en hel familie eller større gruppe, lønner det seg dessuten fort økonomisk å leie hytte eller hus i stedet for å ta inn på hotell. Penger spart er penger som kan brukes på moro og spenning.

 

Utforsk med Expedia

Beliggenhet er alltid viktig, og det gjelder ferieboliger i også. Det er fullt mulig å reise på lykke og fromme, men oftest lønner det seg å undersøke på forhånd. Om ikke annet for å slippe skuffelsen ved å ha reist fra skateboardet eller klatreskoene hvis det viser seg å ligge en skatepark eller klatrevegg like ved huset dere har leid.

I god tid før ferien lønner det seg å ta en prat om hvilke drømmer og ideer dere har for reisen. Expedia hjelper dere å realisere dem med detaljerte opplysninger om ferieboligens nærområde. Kort vei til et badeanlegg kan gjøre ferien til et minne for livet for ungene. Søk etter hytte til leie med adgang for hund, så kan familiens pelskledde sjarmør også være med. Sjekk at det er wi-fi så ungene kan holde kontakten med spillkameratene hjemme.

Derfor bør du leie feriebolig i gjennom Expedia

Expedia byr på mer enn gode priser og en enkel og praktisk søkefunksjon. Stort utvalg og gode vilkår betyr en god brukeropplevelse. Du kan søke på dato for å få opp tilgjengelige feriehus i , og deretter filtrere dem etter dine personlige behov og interesser. Trenger du vaskemaskin og tørketrommel? Er du bare interessert i sommerhus med gjestevurdering godt over snittet på 3.0? Har du et begrenset reisebudsjett? Kryss av alternativene for å snevre inn søket, så sitter du igjen med en feriebolig som er skreddersydd for deg.

Enkelte overnattingssteder tilbyr til og med gratis avbestilling. Dermed kan du sikre deg en ferieløsning samtidig som du har fleksibilitet til å legge om planene.

Ofte stilte spørsmål

Finnes det ferieboliger til leie i Drammen?

Ja, vi har et utvalg ferieboliger i Drammen som ligger kort vei fra Drammensbadet. Alternativt kan du gå for overnatting på et mer bortgjemt sted, hvis du heller bare vil ha et avslappende opphold. Drammen er kjent for skimulighetene og kunstmiljøet. Sørg også for å sette av tid til teaterforestillingene og monumentene mens du er i området.

Hva er noen av de beste ferieboligene Drammen kan tilby?

Amazing Home in Kana With 1 Bedrooms: Gjestene liker denne ferieboligen i Drammen. Den ligger i landlige omgivelser og har en hage og muligheter for klesvask, slik at du skal finne deg til rette under oppholdet ditt. Kjøkkenutstyr som kokeplater og mikrobølgeovn gjør at ferien din blir enklere.

Hva kan jeg finne på i Drammen?

Drammensbadet og Andorsrud Hestesportsenter er eksempler på to familievennlige attraksjoner. Hvis du er ute etter noen kulturelle opplevelser, bør du sjekke ut Drammens teater og Union Scene. Andre severdigheter i byen som du kan besøke, er blant annet Strømsø kirke og Drammen havn.

Hvordan er ferieboligene som er til leie i Drammen?

Ferieboliger er private boliger som du kan leie for et helg eller et lengre opphold i Drammen. Hvis du leier en feriebolig, får du ofte tilgang til fasiliteter som terrasse og grill, så det er like bekvemt som hjemme. Dersom du er fokusert på at det skal være rent og hygienisk, kan det å leie en feriebolig gi deg mer privatliv vekk fra fullpakkede heiser og folksomme lobbyer, og slik har du fortsatt muligheten til å oppleve gleden ved å reise. Det er i tillegg mer plass i en feriebolig enn på et vanlig hotell, og det gjør dette til et veldig godt valg for familieferier eller til en tur med vennene.

Nylige anmeldelser av overnattingssteder i Drammen
expedia-verifiserte anmeldelser