Ferieboliger i Ullensvang

Spar i snitt 15 % på tusenvis av overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ferieboliger i Ullensvang

Raaen Hytteutleige
3.5 out of 5
Fjordavegen 4039, Ullensvang, Vestland, 5778
Hvis du bor i denne ferieboligen i Ullensvang, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og private basseng. ...
Raaen Hytteutleige
2 roms overnatting i Hovland
Hovland, Vestland
Du kan bo i denne ferieboligen under turen til Ullensvang. Stedet har blant annet wi-fi, parkeringsplasser og DVD-spiller på rommet. FONNA Glacier Ski Resort ...
5/5 Exceptional! (1 anmeldelse)
Schönes Haus am Hanrdangerfjord, alles vorhanden, was man benötigt
"."

Anmeldelse skrevet 16. aug. 2018

2 roms overnatting i Hovland
Raaen Hytteutleige 1
3.5 out of 5
Fjordavegen 4031, Ullensvang, Vestland, 5778
Hvis du bor i denne ferieboligen i Ullensvang, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en badstue. ...
Raaen Hytteutleige 1

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
Vacation home Kårahuset (FJH408) in Djønno - 6 persons, 3 bedrooms
Du kan bo i denne ferieboligen under turen til Ullensvang. Stedet har blant annet parkeringsplasser, en hage og DVD-spiller på rommet. Populære severdigheter ...
Vacation home Kårahuset (FJH408) in Djønno - 6 persons, 3 bedrooms
Eidfjord Hytter
2.5 out of 5
Eidfjordvegen 146, Eidfjord, 5784
Du kan bo i denne hytta under turen til Eidfjord. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og frokost. Populære severdigheter som Hardangervidda ...
4,2/5 Excellent! (19 anmeldelser)
"Koselig opphild var her før og etter vi kom ned fra fjellet. Anbefales. Grei standard og god service. Frokosten vat enkel, men god."

Anmeldelse skrevet 22. sep. 2022

Eidfjord Hytter
Trolltunga Camping
3 out of 5
Jordalsvegen 29, Odda, 5750
Hvis du bor i denne hytta i Odda, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en terrasse. Populære severdigheter ...
4/5 Very Good! (4 anmeldelser)
"Really nice area, simple but nice rooms, just to enjoy the nature around and take a good rest after. Clean bathrooms and comfortable beds. I’ll be back in summer for sure"

Anmeldelse skrevet 11. mai 2020

Trolltunga Camping
Sæbø Camping
2 out of 5
Eidfjordvegen 151, Eidfjord, 5784
Du kan bo i denne hytta under turen til Eidfjord. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en takterrasse. Populære severdigheter som ...
3,7/5 Good! (19 anmeldelser)
Enkel standard som er grei nok for en overnatting.
"Enkel hytte uten innlagt vann, dusj og toalett. Finnes felles dusj og toalett på området. Også mulighet for å hente vann der. Vi var bare ute etter en plass å sove ut før hjemreisen, så for oss var det greit nok. Vennlig person i resepsjonen gjorde oppholdet bedre. En ok opplevelse men kommer nok ..."

Anmeldelse skrevet 8. sep. 2021

Sæbø Camping
Peak Apartments
3.5 out of 5
45 Rognshagen, Voss, 5700
Hvis du bor i denne leiligheten i Voss, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en terrasse. Populære ...
4/5 Very Good! (3 anmeldelser)
"Grei beliggenhet med kort vei til sentrum. Romslig/stor med 3 toalett/bad. Ligger like ved bilvei og kort fra togskinner så en del støy. Bolig preget av slitasje og av eldre dato når det gjelder inventar og utstyr."

Anmeldelse skrevet 26. apr. 2022

Peak Apartments
Ingrids Appartement
3.5 out of 5
Eidfjordvegen 310, Eidfjord, Hordaland, 5783
Hvis du bor i denne leiligheten i Eidfjord, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og sykkelutleie. Gjestene ...
4,6/5 Wonderful! (127 anmeldelser)
Her bor man bra !
"Hyggelig vertskap! Enkelt og greit overnattingsted sentralt beliggende i Eidfjord."

Anmeldelse skrevet 19. aug. 2021

Ingrids Appartement
Beautiful Apartment in Voss With 2 Bedrooms and Wifi
Du kan bo i denne leiligheten under turen til Voss. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en hage og en smart-TV. Populære severdigheter som Vangskyrkja ...
Beautiful Apartment in Voss With 2 Bedrooms and Wifi
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Ullensvang
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnatting i Ullensvang du kanskje er interessert i

Hotel Ullensvang

Hotel Ullensvang

Ullensvangvegen 865, Ullensvang, 5781
Hotel Ullensvang
Hardanger Hostel B&B

Hardanger Hostel B&B

3 out of 5
Hordatunvegen 29, Ullensvang, Hordaland, 5781
Hardanger Hostel B&B
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Finn en feriebolig i for den neste ferien din

byr på varierte reiseopplevelser med noe for alle interesser og lommebøker. Bruk våre søkefunksjoner, filtre og kart til å finne frem til stedet som passer for akkurat deg.

Reis og lei feriehus året rundt i

De mest populære månedene for å reise i , er . Har du fleksibilitet og mulighet til å velge, kan det være lurt å vurdere , så kan du bruke mer av reisebudsjettet til opplevelser og slippe trengsel på populære steder. Prisene varierer etter sesong og etterspørsel og er underlagt visse vilkår, men generelt kan du regne med å betale fra 1 579 kr for en feriebolig i , og opptil 1 579 kr for sommerhus av høyeste standard.

Fordeler ved å leie en feriebolig i

Hvis du for eksempel leier en ferieleilighet, får du romslige boforhold, privatliv og mulighet til å organisere dagen og måltidene som du vil. Ferien blir alltid bedre hvis du har muligheten til å virkelig slappe av, både for å lade opp til opplevelser og for å hvile ut etter dem. Hvis dere er en hel familie eller større gruppe, lønner det seg dessuten fort økonomisk å leie hytte eller hus i stedet for å ta inn på hotell. Penger spart er penger som kan brukes på moro og spenning.

 

Utforsk med Expedia

Beliggenhet er alltid viktig, og det gjelder ferieboliger i også. Det er fullt mulig å reise på lykke og fromme, men oftest lønner det seg å undersøke på forhånd. Om ikke annet for å slippe skuffelsen ved å ha reist fra skateboardet eller klatreskoene hvis det viser seg å ligge en skatepark eller klatrevegg like ved huset dere har leid.

I god tid før ferien lønner det seg å ta en prat om hvilke drømmer og ideer dere har for reisen. Expedia hjelper dere å realisere dem med detaljerte opplysninger om ferieboligens nærområde. Kort vei til et badeanlegg kan gjøre ferien til et minne for livet for ungene. Søk etter hytte til leie med adgang for hund, så kan familiens pelskledde sjarmør også være med. Sjekk at det er wi-fi så ungene kan holde kontakten med spillkameratene hjemme.

Derfor bør du leie feriebolig i gjennom Expedia

Expedia byr på mer enn gode priser og en enkel og praktisk søkefunksjon. Stort utvalg og gode vilkår betyr en god brukeropplevelse. Du kan søke på dato for å få opp tilgjengelige feriehus i , og deretter filtrere dem etter dine personlige behov og interesser. Trenger du vaskemaskin og tørketrommel? Er du bare interessert i sommerhus med gjestevurdering godt over snittet på 2.6? Har du et begrenset reisebudsjett? Kryss av alternativene for å snevre inn søket, så sitter du igjen med en feriebolig som er skreddersydd for deg.

Enkelte overnattingssteder tilbyr til og med gratis avbestilling. Dermed kan du sikre deg en ferieløsning samtidig som du har fleksibilitet til å legge om planene.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg leie en feriebolig i Ullensvang?

Ja, vi tilbyr ferieboliger til leie i Ullensvang som ligger i nærheten av Mikkel Parken. Alternativt kan du gå for overnatting på et mer bortgjemt sted, skulle du heller ønske å bare ha et avslappende opphold. Ullensvang er kjent for fjellene og utsikten mot innsjøen.

Hva er den beste ferieboligen i Ullensvang?

Raaen Hytteutleige: Denne ferieboligen i Ullensvang ligger i landlige omgivelser og har et innendørs basseng, peis og grill, slik at du enkelt kan finne deg til rette i dine nye omgivelser. Her finnes det 6 soverom og et kjøkken med oppvaskmaskin, kokeplater og mikrobølgeovn, så du kan lage mat sammen med venner eller familien. Våre reisende synes også 2 roms overnatting i Hovland er en god utleiebolig i Ullensvang.

Hvor mange ferieboliger finnes det i Ullensvang?

Expedia har 16 ferieboliger du kan velge blant for oppholdet ditt i Ullensvang.

Hva er det å finne på i Ullensvang?

Hardanger Folk Museum og Hardanger folkemuseum er eksempler på kulturelle attraksjoner, mens Hardangerfjorden og Hardanger nasjonalpark kan gi noen gode utendørsopplevelser. Mens du er her, bør du også få med deg Mikkel Parken og Lofthus kirke.

Hva kan jeg forvente meg hvis jeg leier en feriebolig i Ullensvang?

Ferieboliger er privateide boliger der du kan overnatte over flere uker eller i bare noen netter på reisen til Ullensvang. Når du leier en feriebolig, får du ofte tilgang til fasiliteter som vaskerom og grill, så det er like koselig som hjemme. Er du fokusert på at det skal være rent og hygienisk, kan det å leie en feriebolig gi deg mer privatliv vekk fra fulle heiser og travle lobbyer, og slik kan du fortsatt oppleve gleden ved å reise. Du får i tillegg mer plass i en feriebolig enn på et vanlig hotell, og det gjør dette til et populært valg for barnefamilier eller til en tur med vennegjengen.

Nylige anmeldelser av overnattingssteder i Ullensvang
Expedia-verifiserte anmeldelser