Ferieboliger i Voss

Spar i snitt 15 % på tusenvis av overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ferieboliger i Voss

Peak Apartments
3.5 out of 5
45 Rognshagen, Voss, 5700
Hvis du bor i denne leiligheten i Voss, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en terrasse. Populære ...
4/5 Very Good! (3 anmeldelser)
"Grei beliggenhet med kort vei til sentrum. Romslig/stor med 3 toalett/bad. Ligger like ved bilvei og kort fra togskinner så en del støy. Bolig preget av slitasje og av eldre dato når det gjelder inventar og utstyr."

Anmeldelse skrevet 26. apr. 2022

Oppheim resort- pure luxury
3 out of 5
Oppheimsvegen 162, Voss, 5713
Hvis du bor i denne leiligheten i Voss, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en badstue. Les anmeldelser ...
3,4/5 (5 anmeldelser)
"Grunnet elektriske problemer på stedet ble vi omplassert til nytt sted på Voss, det passet perfekt!"

Anmeldelse skrevet 22. jun. 2018

New and Exclusive Cottage in Voss with a great view
Prisen er 6 115 kr per natt fra 9. okt. til 10. okt.
Du kan bo i denne hytta med skimuligheter under oppholdet i Voss. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), et badeland og parkeringsplasser. Populære severdigheter ...
Du kan få enda lavere priser

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
Oppheim Apartments
3 out of 5
162 Oppheimsvegen, Voss, Hordaland, 5713
Hvis du bor i denne leiligheten i Voss, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en badstue. Les anmeldelser ...
3/5 (1 anmeldelse)
Monolocale comodo ma...
"Era presentato come monolocale con angolo cottura, quindi, non essendoci ristoranti o locali in cui poter mangiare nei dintorni, ci siamo procurati del cibo da cucinare. Appena accesa la piastra a induzione, si è sentito un botto, come un rumore di contatore che salta. Da quel momento non abbiamo ..."

Anmeldelse skrevet 24. jul. 2018

Modern family cabin in Voss with panoramic view
Du kan bo i denne hytta med skimuligheter under oppholdet i Voss. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), et badeland og parkeringsplasser. Populære severdigheter ...
4 roms overnatting i Evanger
Du kan bo i denne ferieboligen under turen til Voss. Stedet har blant annet parkeringsplasser, en hage og en TV. Les anmeldelser fra gjester som har overnattet ...
2 roms overnatting i Vossestrand
Du kan bo i denne leiligheten under turen til Voss. Stedet har blant annet wi-fi, en badstue og parkeringsplasser. Les anmeldelser fra gjester som har overnattet ...
3 roms overnatting i Vossestrand
Stedet har blant annet wi-fi, parkeringsplasser og griller. Les anmeldelser fra gjester som har overnattet på 3 roms overnatting i Vossestrand, og se oppdaterte ...
8 Person Holiday Home in Skulestadmo
4 out of 5
Voss, Vestland
Hvis du bor i denne leiligheten i Voss, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet en terrasse, DVD-spiller på rommet og 2 bad. Populære severdigheter ...
Leilighet Myrkdalen (FJH560) i Myrkdalen - 5 personer, 2 soverom
Du kan bo i denne leiligheten under turen til Voss. Stedet har blant annet parkeringsplasser, en terrasse og en TV. Les anmeldelser fra gjester som har overnattet ...
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Voss
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnatting i Voss du kanskje er interessert i

Scandic Voss

Scandic Voss

3 out of 5
Evangervegen 1A, Voss, Hordaland, 2704
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Lilandtunet Apartments Voss

Lilandtunet Apartments Voss

4 out of 5
970 Vikjavegen, Voss, 5708
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Finn en feriebolig i for den neste ferien din

byr på varierte reiseopplevelser med noe for alle interesser og lommebøker. Bruk våre søkefunksjoner, filtre og kart til å finne frem til stedet som passer for akkurat deg.

Reis og lei feriehus året rundt i

De mest populære månedene for å reise i , er . Har du fleksibilitet og mulighet til å velge, kan det være lurt å vurdere , så kan du bruke mer av reisebudsjettet til opplevelser og slippe trengsel på populære steder. Prisene varierer etter sesong og etterspørsel og er underlagt visse vilkår, men generelt kan du regne med å betale fra 1 083 kr for en feriebolig i , og opptil 6 115 kr for sommerhus av høyeste standard.

Fordeler ved å leie en feriebolig i

Hvis du for eksempel leier en ferieleilighet, får du romslige boforhold, privatliv og mulighet til å organisere dagen og måltidene som du vil. Ferien blir alltid bedre hvis du har muligheten til å virkelig slappe av, både for å lade opp til opplevelser og for å hvile ut etter dem. Hvis dere er en hel familie eller større gruppe, lønner det seg dessuten fort økonomisk å leie hytte eller hus i stedet for å ta inn på hotell. Penger spart er penger som kan brukes på moro og spenning.

 

Utforsk med Expedia

Beliggenhet er alltid viktig, og det gjelder ferieboliger i også. Det er fullt mulig å reise på lykke og fromme, men oftest lønner det seg å undersøke på forhånd. Om ikke annet for å slippe skuffelsen ved å ha reist fra skateboardet eller klatreskoene hvis det viser seg å ligge en skatepark eller klatrevegg like ved huset dere har leid.

I god tid før ferien lønner det seg å ta en prat om hvilke drømmer og ideer dere har for reisen. Expedia hjelper dere å realisere dem med detaljerte opplysninger om ferieboligens nærområde. Kort vei til et badeanlegg kan gjøre ferien til et minne for livet for ungene. Søk etter hytte til leie med adgang for hund, så kan familiens pelskledde sjarmør også være med. Sjekk at det er wi-fi så ungene kan holde kontakten med spillkameratene hjemme.

Derfor bør du leie feriebolig i gjennom Expedia

Expedia byr på mer enn gode priser og en enkel og praktisk søkefunksjon. Stort utvalg og gode vilkår betyr en god brukeropplevelse. Du kan søke på dato for å få opp tilgjengelige feriehus i , og deretter filtrere dem etter dine personlige behov og interesser. Trenger du vaskemaskin og tørketrommel? Er du bare interessert i sommerhus med gjestevurdering godt over snittet på 1.0? Har du et begrenset reisebudsjett? Kryss av alternativene for å snevre inn søket, så sitter du igjen med en feriebolig som er skreddersydd for deg.

Enkelte overnattingssteder tilbyr til og med gratis avbestilling. Dermed kan du sikre deg en ferieløsning samtidig som du har fleksibilitet til å legge om planene.

Ofte stilte spørsmål

Finnes det ferieboliger til leie i Voss?

Ja, du finner ferieboliger i nærheten av de beste attraksjonene i Voss. Du kan også velge et mer bortgjemt alternativ, hvis du vil ha et avslappende opphold. Voss er kjent for skimulighetene og de guidede turene. Sørg dessuten for å sette av nok tid til det livlige studentmiljøet mens du er i området.

Hva er den beste ferieboligen Voss kan tilby?

Holiday Home in Norheimsund: Denne ferieboligen i Voss kan være verdt å vurdere for ferien din. Den tilbyr peis, en terrasse og grill for å sørge for maks komfort i dine nye omgivelser. Her finnes det 4 soverom og et kjøkken med oppvaskmaskin, kjøleskap og kokeplater, så du kan lage mat sammen med venner eller familien. Et annet godt valg for reisen din til Voss er 4 roms overnatting i Evanger.

Hvor mange ferieboliger er det i Voss?

Expedia har 22 ferieboliger du kan velge blant for oppholdet ditt i Voss.

Hva er det å finne på i Voss?

Bakkanosi og West Norwegian Fjords-Geirangerfjord and Naeroyfjord er to steder i nærheten der du kan nyte naturen. Mens du er her, bør du også få med deg Hangursbanen gondolbane og Voss Resort.

Hva kan jeg forvente meg hvis jeg leier en feriebolig i Voss?

Ferieboliger er privateide boliger der du kan overnatte over lengre tid eller i et par dager på reisen til Voss. Når du leier en feriebolig, har du ofte tilgang til fasiliteter som vaskerom og grill så du har det like koselig som hjemme. Er du opptatt av at det skal være rent og hygienisk, kan det å leie en feriebolig gi deg mer privatliv vekk fra fulle heiser og travle resepsjoner, og slik kan du fortsatt oppleve alt det spennende ved å reise. Du får dessuten mer plass i en feriebolig enn på et vanlig hotell, og det gjør dette til et populært valg for barnefamilier eller til en tur med mindre grupper.

Nylige anmeldelser av overnattingssteder i Voss
expedia-verifiserte anmeldelser