Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Bilutleie i India

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

De fleste hoteller er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

India – populære byer

Som et av verdens mest folkerike land, er det mange ting å oppleve i India. Flere og flere nordmenn reiser til India, og det er ikke lenger bare de som er på utkikk etter åndelig opplysning eller brenner for å hjelpe de vanskeligstilte som finner veien hit. Bilutleie i India blir en stadig mer interessant måte å få fylt ferien med spennende severdigheter, interessante møter og uventede opplevelser.

Alle biler du leier gjennom våre nettsider er uten skjulte kostnader, hvilket betyr at du slipper ubehagelige overraskelser på tampen av oppholdet ditt her. Den enkleste måten å begynne denne typen ferie på, er å plukke opp leiebilen med en gang du går av flyet til India.

For tilreisende fra Nord-Europa som leter etter hotell i India, er de vanligste innfallsportene til landet flyplassene i en av de største byene, New Delhi, Mumbai, Chennai eller Kolkata. Dette er store, moderne trafikknutepunkter, og det er enkelt å leie bil i India hvis det er her du lander – alle snakker godt engelsk her. Rundt de store byene, holder hovedveiene generelt sett en god standard, men som i alle situasjoner der man kjører bil i et nytt land, gjelder det å være ekstra oppmerksom fra første stund. I India kjører man, i motsetning til i Norge, på venstre side av veien, og sjåføren sitter på høyre side i bilen.

Spennende steder å se med leiebil i India

Med mindre du har tenkt å være lenge borte, må du regne med å måtte velge deg ut et par steder du har lyst til å utforske med leiebil i India. Landets størrelse gjør at selv en liten region som Goa, Sikkim eller Bengal kan ta ukevis å utforske – dette vil også gi deg en mye dypere forståelse av kulturen og folket, fremfor å rase fra sted til sted. Finner du en billig leiebil i India, kan du allikevel ende opp med å betale ekstra dersom du kjører veldig langt; dessuten vil du vel slippe å sitte bak rattet mer enn høyst nødvendig, selv om du har en nærmest uinnskrenket mobilitet.

Det lønner seg å kjøre forsiktig, enten du befinner deg i en by eller langs landeveien, for du finner fort ut at trafikkreglene kan være noen hakk mer fleksible enn de er i mer hjemlige trakter. Det er ikke uvanlig å treffe på hellige kuer, lekende barn eller motgående trafikk, selv på store ferdselsårer. På kveldstid er det heller ikke uvanlig at ruspåvirkete sjåfører er ute, og da gjelder det for all del å kjøre defensivt, og unngå ulykker for en hver pris. Sørg for å lese gjennom hele forsikringsavtalen når du leier bil i India, slik at du vet nøyaktig hvilke situasjoner som dekkes.

Det finnes uheldigvis useriøse firmaer som tilbyr veldig billig bilutleie i India, og ikke alle disse har nødvendigvis orden på sakene. Sikre deg selv og de du reiser med ved å leie bil gjennom våre nettsider. Da blir ferien med leiebil i India en lett og morsom opplevelse for livet.