Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Gode tilbud på leiebiler i Honningsvåg

Honningsvåg ligger på Magerøya i Finnmark, og er nærmeste by til Nordkapp-platået. Byen har cirka 2 500 innbyggere, men mange turister kommer både sommer og vinter. De kommer gjerne med Hurtigruten for midnattssola eller nordlyset på Nordkapp. På Magerøya finner du det særegne landskapet i Finnmark som får mange til å legge sin ferie til Honningsvåg.

Bilutleie Honningsvåg – Finnmark er et langstrakt fylke, og du er nesten avhengig av leiebil for å komme deg rundt. Expedia.no kan hjelpe deg å finne en billig leiebil i Honningsvåg. Flere selskaper driver med bilutleie i Honningsvåg, men siden byen er liten, bør du ikke vente til siste liten med å reservere leiebil.

Leiebil på flyplassen

Hvis du kommer med fly til Honningsvåg, lander du på en av landets mest krevende flyplasser, Honningsvåg lufthavn på Valan, bare fire kilometer fra sentrum. Det beste er å hente leiebilen her, så kjører du rett til ditt hotell i Honningsvåg eller på Nordkapp. Naturen imponerer idet du går ut av flyet, og med leiebil kan du se så mye du ønsker av ville Finnmark. For mange er dette helt annerledes enn noe annet de har sett.

Hvilken leiebil i Honningsvåg?

Det er flere leiebilfirmaer i Honningsvåg, så her finner du både små og store biler til små og store passasjerer. Husk at du skal ha plass til bagasje, kanskje ski eller fiskestang, alt etter årstid. Veiene i Finnmark kan være utfordrende, særlig om vinteren, så det kan være lurt å leie en trygg bil av litt størrelse, og ikke den aller minste og letteste typen. Sjekk også om du trenger piggdekk vinterstid, og husk og pakk refleksene og varme klær. På Expedia.no får du hjelp til å leie bil billig i Honningsvåg.

Utflukter fra Honningsvåg

Til Finnmark og Honningsvåg reiser man for å oppleve den fantastiske naturen og det unike friluftslivet, enten det er sommer eller vinter. Med bil står du fritt til å utforske store deler av fylket, og her er du avhengig av bil for å komme deg dit du vil når du vil. Og du vil garantert til Nordkapp! Her kan du oppleve midnattssol fra 12. mai til 1. august, og om vinteren kan du se det magiske Nordlyset danse over den vakre Finnmarkshimmelen. Du kan også besøke Nordkapphallen, for filmvisning, historie eller en deilig middag. Honningsvåg ligger 35 kilometer sør for Nordkapp-platået.

Ting å utforske i Honningsvåg

Lille Honningsvåg har et livlig kulturliv, og er blant annet kjent for de lokale revyene i romjula. I juni kan du høre musikk i midnattssola under Nordkappfestivalen, og i september går Nordkapp filmfestival av stabelen. Her finnes også utesteder og barer for den som vil ta en fest i Finnmark – prøv for eksempel legendariske Nøden Pub, en institusjon i byen. Den sju kilometer lange undersjøiske tunellen tar deg fra Magerøya over til fastlandet, og herfra ligger Finnmark for dine føtter. Sjelden har det vært smartere å velge leiebil enn her!

Utforsk Honningsvåg

Utforsk Honningsvåg med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!