Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Honningsvåg

Honningsvåg ligger på Magerøya i Finnmark, og er nærmeste by til Nordkapp-platået. Byen har cirka 2 500 innbyggere, men mange turister kommer både sommer og vinter. De kommer gjerne med Hurtigruten for midnattssola eller nordlyset på Nordkapp. På Magerøya finner du det særegne landskapet i Finnmark som får mange til å legge sin ferie til Honningsvåg.

Bilutleie Honningsvåg – Finnmark er et langstrakt fylke, og du er nesten avhengig av leiebil for å komme deg rundt. Expedia.no kan hjelpe deg å finne en billig leiebil i Honningsvåg. Flere selskaper driver med bilutleie i Honningsvåg, men siden byen er liten, bør du ikke vente til siste liten med å reservere leiebil.

Leiebil på flyplassen

Hvis du kommer med fly til Honningsvåg, lander du på en av landets mest krevende flyplasser, Honningsvåg lufthavn på Valan, bare fire kilometer fra sentrum. Det beste er å hente leiebilen her, så kjører du rett til ditt hotell i Honningsvåg eller på Nordkapp. Naturen imponerer idet du går ut av flyet, og med leiebil kan du se så mye du ønsker av ville Finnmark. For mange er dette helt annerledes enn noe annet de har sett.

Hvilken leiebil i Honningsvåg?

Det er flere leiebilfirmaer i Honningsvåg, så her finner du både små og store biler til små og store passasjerer. Husk at du skal ha plass til bagasje, kanskje ski eller fiskestang, alt etter årstid. Veiene i Finnmark kan være utfordrende, særlig om vinteren, så det kan være lurt å leie en trygg bil av litt størrelse, og ikke den aller minste og letteste typen. Sjekk også om du trenger piggdekk vinterstid, og husk og pakk refleksene og varme klær. På Expedia.no får du hjelp til å leie bil billig i Honningsvåg.

Utflukter fra Honningsvåg

Til Finnmark og Honningsvåg reiser man for å oppleve den fantastiske naturen og det unike friluftslivet, enten det er sommer eller vinter. Med bil står du fritt til å utforske store deler av fylket, og her er du avhengig av bil for å komme deg dit du vil når du vil. Og du vil garantert til Nordkapp! Her kan du oppleve midnattssol fra 12. mai til 1. august, og om vinteren kan du se det magiske Nordlyset danse over den vakre Finnmarkshimmelen. Du kan også besøke Nordkapphallen, for filmvisning, historie eller en deilig middag. Honningsvåg ligger 35 kilometer sør for Nordkapp-platået.

Ting å utforske i Honningsvåg

Lille Honningsvåg har et livlig kulturliv, og er blant annet kjent for de lokale revyene i romjula. I juni kan du høre musikk i midnattssola under Nordkappfestivalen, og i september går Nordkapp filmfestival av stabelen. Her finnes også utesteder og barer for den som vil ta en fest i Finnmark – prøv for eksempel legendariske Nøden Pub, en institusjon i byen. Den sju kilometer lange undersjøiske tunellen tar deg fra Magerøya over til fastlandet, og herfra ligger Finnmark for dine føtter. Sjelden har det vært smartere å velge leiebil enn her!

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Honningsvåg

Hva er den beste prisen på leiebil i Honningsvåg?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Honningsvåg .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Honningsvåg?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Honningsvåg er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Honningsvåg?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Honningsvåg?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Honningsvåg

Utforsk Honningsvåg med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!