Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Kongsvinger

Vis alle leiebiler i Kongsvinger

Gode tilbud på leiebiler i Kongsvinger

Leiebil Kongsvinger

Bilutleie Kongsvinger – Kongsvinger er en by i Hedmark fylke, som blant annet er kjent for sin flotte festning, som ruver på en høyde i byens nordlige del. Kongsvinger er ikke så stor, så det kan være greit å ha leiebil når du skal på ferie til Kongsvinger. Med leiebil i Kongsvinger kan du utforske byen og områdene rundt den.

Når du har bestemt deg for å leie bil i Kongsvinger, lurer du sikkert på hvordan du skal få tak i en bra leiebil til en grei pris. Det er her søkeverktøyet til Expedia kommer inn. Det hjelper deg med å finne en billig leiebil i Kongsvinger på en enkel måte.

Turen til Kongsvinger

Hvis du synes det blir for langt å kjøre eller ta tog til Kongsvinger, er fly løsningen for deg. Selv om du ikke kan fly til Kongsvinger, kan du fly til Oslo Lufthavn. Fra flyplassen til Kongsvinger bruker du bare én time med bil. Hvis du har tenkt å ordne deg med leiebil i Kongsvinger under oppholdet ditt, kan du velge å hente leiebilen på Oslo Lufthavn. Da kan du kjøre rett til ditt hotell i Kongsvinger for egen maskin, noe som er praktisk.

Hvilken leiebil skal du velge?

Det er ikke noe problem å kjøre i Kongsvinger og området rundt byen. Veien er gode og det er ikke så mye trafikk. Du trenger derfor ikke tenke på størrelsen til bilen din – så fremt du ikke reiser med hele familien, da er nok en stasjonsvogn et lurt valg. Uansett hvilken leiebil du ender opp med, vil du med Expedia finne en god pris på leiebil i Kongsvinger.

Attraksjoner i Kongsvinger

Det er mye spennende å se i Kongsvinger, men det hersker ingen tvil om at Kongsvinger festning er byens største turistmagnet. Fra festningen har du fantastisk utsikt over Glomma og byen. Denne festningen har aldri vært erobret eller beleiret av fiendtlige styrker, men har allikevel spilt en viktig rolle i forsvaret av Sør-Norge. Hvis du reiser med barn, bør du få med deg Kongsbadet. Denne nyrenoverte svømmehallen har aktiviteter og opplevelser for hele familien. Det er flere bassenger og sklier i svømmehallen, og den lengste sklien er på hele 45 meter. For de voksne kan vi nevne terapibasseng, badstuer og basseng kun for svømming. Med leiebil i Kongsvinger kjører du til Kongsbadet på noen minutter. Det er godt med parkering i området.

Kjøretur til Finnskogen

Hvis du liker å holde deg aktiv når du er på ferie, kan du ta turen til Finnskogen i leiebilen. Dette skogsområdet er veldig stort, og det er mange spennende gåturer du kan legge ut på. Det er flere fiskevann og bekker hvor du kan prøve fiskelykken, vel og merke hvis du har kjøpt fiskekort. Det er i tillegg et rikt dyreliv i Finnskogen, så du skal ikke se bort fra at du får sett elg, skogsfugler og harer i løpet av turen din. Når du har gått i skogen noen timer kjører du tilbake til hotellet i Kongsvinger for å lade batteriene.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Kongsvinger

Hva er den beste prisen på leiebil i Kongsvinger?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Kongsvinger 664 kr.

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Kongsvinger?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Kongsvinger er 668 kr.

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Kongsvinger?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Kongsvinger?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Kongsvinger

Utforsk Kongsvinger med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!