Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Kongsvinger

Vis alle leiebiler i Kongsvinger

Utforsk Kongsvinger

Utforsk Kongsvinger med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!

Gode tilbud på leiebiler i Kongsvinger

Leiebil Kongsvinger

Bilutleie Kongsvinger – Kongsvinger er en by i Hedmark fylke, som blant annet er kjent for sin flotte festning, som ruver på en høyde i byens nordlige del. Kongsvinger er ikke så stor, så det kan være greit å ha leiebil når du skal på ferie til Kongsvinger. Med leiebil i Kongsvinger kan du utforske byen og områdene rundt den.

Når du har bestemt deg for å leie bil i Kongsvinger, lurer du sikkert på hvordan du skal få tak i en bra leiebil til en grei pris. Det er her søkeverktøyet til Expedia kommer inn. Det hjelper deg med å finne en billig leiebil i Kongsvinger på en enkel måte.

Turen til Kongsvinger

Hvis du synes det blir for langt å kjøre eller ta tog til Kongsvinger, er fly løsningen for deg. Selv om du ikke kan fly til Kongsvinger, kan du fly til Oslo Lufthavn. Fra flyplassen til Kongsvinger bruker du bare én time med bil. Hvis du har tenkt å ordne deg med leiebil i Kongsvinger under oppholdet ditt, kan du velge å hente leiebilen på Oslo Lufthavn. Da kan du kjøre rett til ditt hotell i Kongsvinger for egen maskin, noe som er praktisk.

Hvilken leiebil skal du velge?

Det er ikke noe problem å kjøre i Kongsvinger og området rundt byen. Veien er gode og det er ikke så mye trafikk. Du trenger derfor ikke tenke på størrelsen til bilen din – så fremt du ikke reiser med hele familien, da er nok en stasjonsvogn et lurt valg. Uansett hvilken leiebil du ender opp med, vil du med Expedia finne en god pris på leiebil i Kongsvinger.

Attraksjoner i Kongsvinger

Det er mye spennende å se i Kongsvinger, men det hersker ingen tvil om at Kongsvinger festning er byens største turistmagnet. Fra festningen har du fantastisk utsikt over Glomma og byen. Denne festningen har aldri vært erobret eller beleiret av fiendtlige styrker, men har allikevel spilt en viktig rolle i forsvaret av Sør-Norge. Hvis du reiser med barn, bør du få med deg Kongsbadet. Denne nyrenoverte svømmehallen har aktiviteter og opplevelser for hele familien. Det er flere bassenger og sklier i svømmehallen, og den lengste sklien er på hele 45 meter. For de voksne kan vi nevne terapibasseng, badstuer og basseng kun for svømming. Med leiebil i Kongsvinger kjører du til Kongsbadet på noen minutter. Det er godt med parkering i området.

Kjøretur til Finnskogen

Hvis du liker å holde deg aktiv når du er på ferie, kan du ta turen til Finnskogen i leiebilen. Dette skogsområdet er veldig stort, og det er mange spennende gåturer du kan legge ut på. Det er flere fiskevann og bekker hvor du kan prøve fiskelykken, vel og merke hvis du har kjøpt fiskekort. Det er i tillegg et rikt dyreliv i Finnskogen, så du skal ikke se bort fra at du får sett elg, skogsfugler og harer i løpet av turen din. Når du har gått i skogen noen timer kjører du tilbake til hotellet i Kongsvinger for å lade batteriene.