Bilutleie i Gjøvik

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Gjøvik

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Gjøvik

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Gjøvik
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Gjøvik?
Du får antagelig full refusjon av din forskuddsbetalte bestilling hvis du varslet oss minst seks timer i forkant av hentetidspunktet. Du kan se gjennom avbestillingsreglene for å få mer informasjon. Vår kundeservice kan også hjelpe deg med ytterligere informasjon.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Gjøvik?
Det er ingen hemmelighet at Gjøvik er en av de beste reisemålene i Innlandet. Det finnes imidlertid flere andre fantastiske steder å utforske hvis du leier bil og legger ut på landeveien. Her kan du se noen tips som gjør at reisen får en perfekt start:

  • Ca. 100 km fra Gjøvik ligger Oslo, som er på reiseplanen til mange turister. Med severdigheter som Nobel-senteret er det ikke mangel på ting å gjøre her.
  • I Sarpsborg, ca. 170 km unna, er det også mye å se og gjøre. Trenger du inspirasjon til sightseeing? Inspiria Science Center er vårt førstevalg.
  • Få et avbrekk fra det evige maset i byen ved å dra til Fløyen, ca. 300 km fra Gjøvik. Dette er det perfekte stedet å dra til for å komme i kontakt med naturen igjen.

Hvorfor skal jeg leie bil i Gjøvik gjennom Expedia?
Fra korte forretningsreiser til lengre reiser – Expedia har biler for ethvert behov. Du kan velge blant bilutleiefirmaer i Gjøvik, og med våre medlemspriser og eksklusive tilbud er det ingen sak å finne et bra tilbud på bilutleie. Hvis du kombinerer bestillingen av leiebil med fly eller overnatting (eller begge deler) til en pakkereise, kan du dessuten spare mye.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Gjøvik hos Expedia?
Expedia gjør det lett å sammenligne gebyrer, priser og leiebilselskaper samt sjekke anmeldelser fra andre kunder. Slå sammen bestillingen av leiebil i Gjøvik med flyreise eller hotell for å spare enda mer.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Gjøvik?
I Gjøvik må sjåfører være minst 19 år for å leie bil. Unge sjåfører må imidlertid forvente strengere restriksjoner og ekstra kostnader. Mange bilutleiebyråer krever nemlig et ekstra daglig gebyr i tillegg til prisen for leie av bilen. Dette skal dekke den ekstra ulykkesrisikoen. Selv om mange typer biler (som økonomi- og kompaktbiler) er tilgjengelige for unge sjåfører, får yngre som regel ikke leie luksuriøse biler.
Hva trenger jeg for å leie bil i Gjøvik?
Nesten alle leiebilselskaper krever dette: et gyldig førerkort og kredittkort i ditt navn. Hvis du ikke vil benytte deg av leverandørens forsikring, kreves det også bevis på egen forsikring. Les avtalen nøye, så du vet hva du må ha med deg for å få hentet bilen.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Gjøvik?
De to laveste prisene per dag i Gjøvik de siste sju dagene var og . Det er virkelig et kupp!
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Gjøvik?
Ja, noe som betyr at du slipper å bestille leiebilen på nytt når du er halvveis i ferien. Besøk siden vår for langtidsleie av biler og oppgi reisedatoene dine for å bestille en bil som du kan bruke hele ferien.
Hvor kan jeg leie bil i Gjøvik hvis jeg er under 25?
Noen bilutleiebyråer i Gjøvik er villige til å leie ut biler til sjåfører som er under 25 år gamle, og andre ikke. Aldersgrensene varierer fra leverandør til leverandør, så det er best å finne ut av dette på forhånd. Du bør også sjekke om det kreves ekstra gebyrer. Noen leverandører legger nemlig til et tilleggsgebyr for unge sjåfører mellom 21 og 24. Du må alltid lese betingelsene og vilkårene, så du slipper dyre overraskelser.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Gjøvik?
Vilkårene for leiebilforsikring varierer ofte ut fra mange forskjellige faktorer, som biltype og sjåførens alder. Det er alltid anbefalt å undersøke leverandørens vilkår og betingelser før du gjør et valg.