Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

De beste leiebiltilbudene i Gjøvik

Vis alle leiebiler i Gjøvik

Gode tilbud på leiebiler i Gjøvik

Gjøvik ligger flott plassert ved den store innsjøen Mjøsa i Oppland, og Gjøvik er sammen med Lillehammer den klart største byen i fylket – med sine rundt 20 000 innbyggere. Det er ikke noe problem å ordne seg med leiebil i Gjøvik, og med leiebil står du mye friere til å oppleve attraksjonene og stedene i området rundt Gjøvik.

Det er flere selskaper som driver med bilutleie i Gjøvik, så det er ikke noe problem å ordne seg med leiebil etter at du har ankommet ditt hotell i Gjøvik. Dersom du flyr til Oslo Lufthavn og skal komme deg videre til Gjøvik, er også leiebil en praktisk løsning. Kjøreturen tar bare rundt 1,5 timer, og bruker du Expedia har du gode muligheter til å finne en billig leiebil i Gjøvik. Husk også at Expedia tilbyr bland annet fly til Gjøvik, men om du bestiller en pakkereise til Gjøvik, kan du spare enda mer – penger du kan bruke på å kose deg i Gjøvik i stedet.

Litt mer om Gjøvik

Som nevnt ligger Gjøvik flott plassert ved Mjøsa, og har fått kallenavnet ”Den hvite by ved Mjøsa”. Byen er hjem til den kjente hjuldamperen DS «Skibladner», som ofte bare kalles ”Mjøsas hvite svane”. Dette er verdens eldste hjuldamper som fortsatt er i drift, og fra Gjøvik kan du bli med på en tur til Hamar, Moelv og Lillehammer. I Gjøvik ligger også Gjøvik Olympiske Fjellhall, som ble bygget i forbindelse med vinter-OL i 1994. Dette er verdens største publikumshall i et fjell, og er du heldig kan du få med deg en ishockeykamp her i løpet av oppholdet ditt.

Utforsk Gjøvik i leiebilen

Selv om det er mye flott å se i Gjøvik sentrum, er det alltid positivt å ha muligheten til å utforske områdene rundt byen. Med en leiebil står du fritt til å kjøre rundt i området, og du kan enkelt besøke mindre tettsteder og se mer av den flotte naturen langs Mjøsa.

Kjør til Hunderfossen

Hunderfossen Familiepark er en meget populær turistattraksjon i Norge, og hver sommer er over 250 000 innom parken. Parken, som ble grunnlagt i 1984, har sakte men sikkert utviklet seg, og i dag har den mer enn 50 attraksjoner og severdigheter. Du bruker omtrent en time fra Gjøvik til Hunderfossen familiepark, så sett av hele dagen til besøket. Reiser du med barn er et besøk til familieparken en garantert suksess, og i parken vil de møte på mange figurer og skapninger de har hørt om i eventyr og sett på TV.

Besøk nærliggende steder i leiebilen

Det er flere spennende byer ikke langt fra Gjøvik, og spesielt hvis du liker sport og idrett. De to nærmeste byene er nemlig Hamar og Lillehammer, som begge arrangerte vinter-OL i 1994. Du bruker rundt 40 minutter til Lillehammer med leiebilen, hvor du blant annet kan besøke Lillehammer Olympiapark. Det tar omtrent like lang tid å kjøre til Hamar, selv om byen i luftlinje bare ligger rundt 20 kilometer fra Gjøvik. Hamar var hovedbase for skøyteløp under OL, og det er i denne byen det berømte Vikingskipet ligger.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Gjøvik

Hva er den beste prisen på leiebil i Gjøvik?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Gjøvik 742 kr.

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Gjøvik?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Gjøvik er 853 kr.

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Gjøvik?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Gjøvik?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Gjøvik

Utforsk Gjøvik med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!