Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Gjøvik

Vis alle leiebiler i Gjøvik

Gode tilbud på leiebiler i Gjøvik

Gjøvik ligger flott plassert ved den store innsjøen Mjøsa i Oppland, og Gjøvik er sammen med Lillehammer den klart største byen i fylket – med sine rundt 20 000 innbyggere. Det er ikke noe problem å ordne seg med leiebil i Gjøvik, og med leiebil står du mye friere til å oppleve attraksjonene og stedene i området rundt Gjøvik.

Det er flere selskaper som driver med bilutleie i Gjøvik, så det er ikke noe problem å ordne seg med leiebil etter at du har ankommet ditt hotell i Gjøvik. Dersom du flyr til Oslo Lufthavn og skal komme deg videre til Gjøvik, er også leiebil en praktisk løsning. Kjøreturen tar bare rundt 1,5 timer, og bruker du Expedia har du gode muligheter til å finne en billig leiebil i Gjøvik. Husk også at Expedia tilbyr bland annet fly til Gjøvik, men om du bestiller en pakkereise til Gjøvik, kan du spare enda mer – penger du kan bruke på å kose deg i Gjøvik i stedet.

Litt mer om Gjøvik

Som nevnt ligger Gjøvik flott plassert ved Mjøsa, og har fått kallenavnet ”Den hvite by ved Mjøsa”. Byen er hjem til den kjente hjuldamperen DS «Skibladner», som ofte bare kalles ”Mjøsas hvite svane”. Dette er verdens eldste hjuldamper som fortsatt er i drift, og fra Gjøvik kan du bli med på en tur til Hamar, Moelv og Lillehammer. I Gjøvik ligger også Gjøvik Olympiske Fjellhall, som ble bygget i forbindelse med vinter-OL i 1994. Dette er verdens største publikumshall i et fjell, og er du heldig kan du få med deg en ishockeykamp her i løpet av oppholdet ditt.

Utforsk Gjøvik i leiebilen

Selv om det er mye flott å se i Gjøvik sentrum, er det alltid positivt å ha muligheten til å utforske områdene rundt byen. Med en leiebil står du fritt til å kjøre rundt i området, og du kan enkelt besøke mindre tettsteder og se mer av den flotte naturen langs Mjøsa.

Kjør til Hunderfossen

Hunderfossen Familiepark er en meget populær turistattraksjon i Norge, og hver sommer er over 250 000 innom parken. Parken, som ble grunnlagt i 1984, har sakte men sikkert utviklet seg, og i dag har den mer enn 50 attraksjoner og severdigheter. Du bruker omtrent en time fra Gjøvik til Hunderfossen familiepark, så sett av hele dagen til besøket. Reiser du med barn er et besøk til familieparken en garantert suksess, og i parken vil de møte på mange figurer og skapninger de har hørt om i eventyr og sett på TV.

Besøk nærliggende steder i leiebilen

Det er flere spennende byer ikke langt fra Gjøvik, og spesielt hvis du liker sport og idrett. De to nærmeste byene er nemlig Hamar og Lillehammer, som begge arrangerte vinter-OL i 1994. Du bruker rundt 40 minutter til Lillehammer med leiebilen, hvor du blant annet kan besøke Lillehammer Olympiapark. Det tar omtrent like lang tid å kjøre til Hamar, selv om byen i luftlinje bare ligger rundt 20 kilometer fra Gjøvik. Hamar var hovedbase for skøyteløp under OL, og det er i denne byen det berømte Vikingskipet ligger.

Utforsk Gjøvik

Utforsk Gjøvik med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!