Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Flåm

Vakre Flåm på nært hold

Flåm i Aurdal er en av Norges vakreste naturperler. Her finner du variert natur med bratte fjell, pustberøvende utsiktspunkter, vakre fjorder og iskalde breer. Du kan til og med oppleve denne naturen ved å dra på eventyrlige togturer. Med leiebil i Flåm er det også mye enklere å komme seg fra den ene fantastiske opplevelsen til den andre.

Det er flere alternativer for overnatting i Flåm – hotell, stabbur, gjestehus eller pensjonat. Så når du drar på ferie til Flåm, trenger du ikke bekymre deg for hvor du skal hvile hodet om natten. Du kan velge å fly til Flåm via en nærliggende lufthavn, om du synes det blir litt langt å kjøre dit.

Leiebil i Flåm eller på veien til Flåm

Flåm ligger vakkert til helt innerst i en sidearm av Sognefjorden, den dypeste og nest lengste fjorden i verden. Den strekker seg over 204 kilometer og når 1 308 meter på det dypeste. Det sier seg selv at dette er et sted som er verdt å besøke, spesielt for dem som er ute etter ekstreme og råe naturopplevelser. I tillegg er det relativt enkelt å komme seg til Flåm. Selv om stedet er omkranset av høye fjell og voldsomme fossefall, kan du komme deg til Flåm med båt, tog og buss eller ved å ordne deg leiebil på Sogndal lufthamn, Haukåsen eller Bergen lufthavn, Flesland. Fra Haukåsen tar det omtrent halvannen time til Flåm, inkludert en fergetur. Fra Bergen tar det litt lengre tid, omtrent 2,5 timer. Hvis du velger annen transport enn fly, er det også muligheter å ordne billig leiebil i Flåm.

Med leiebil i Flåm har du større frihet når du setter opp en dagsplan. Kanskje du ønsker å besøke Jostedalsbreen, den største isbreen i Europa, og nyte den storslagne utsikten fra utsiktsplattformen Stegastein på samme dag. Ved å benytte deg av mulighetene for bilutleie i Flåm er slike planer mye enklere å gjennomføre.

Se og gjøre i Flåm

Flåm og området rundt kan by på attraksjoner og opplevelser både på land og hav. La leiebilen stå, og nyt en tur med Flåmsbana – en av verdens bratteste toglinjer. Den har fått mye omtale i kjente reiseguider som en helt fantastisk opplevelse. Dette er en to timer lang togtur som passer for alle. Du kan også kombinere en enveisbillett med Flåmbana med en deilig gåtur eller sykkeltur i flotte naturlandskaper. Og om du ikke har med deg sykkel, kan du leie i Flåm eller Myrdal. En annen sykkelmulighet er Rallarvegen. Da kan du ta toget fra Flåm til Finse og sykle tilbake, fra fjell til fjord – fra en topp på 1 300 meter og helt ned til fjorden igjen. Dette er en helt utrolig opplevelse!

Fly, tog og leiebil – mange muligheter i Flåm

Flåm er faktisk et knutepunkt ettersom både tog fra Bergen og Oslo stopper ved Flåm stasjon. Det gjør at Flåm er mer tilgjengelig enn mange tror. I tillegg er det hittil bare nevnt noen få ting av alt Flåm og området rundt har å by på. Er du ute etter flotte naturopplevelser? Ja, da er det verdt å reise til Flåm, innerst i Sognefjorden. Her kan du vandre, padle og kjøre båt – hurtig eller sakte – og med leiebil i Flåm kan du oppleve mye mer.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Flåm

Hva er den beste prisen på leiebil i Flåm?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Flåm .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Flåm?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Flåm er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Flåm?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Flåm?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Flåm

Utforsk Flåm med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!