Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Gode tilbud på leiebiler i Flåm

Vakre Flåm på nært hold

Flåm i Aurdal er en av Norges vakreste naturperler. Her finner du variert natur med bratte fjell, pustberøvende utsiktspunkter, vakre fjorder og iskalde breer. Du kan til og med oppleve denne naturen ved å dra på eventyrlige togturer. Med leiebil i Flåm er det også mye enklere å komme seg fra den ene fantastiske opplevelsen til den andre.

Det er flere alternativer for overnatting i Flåm – hotell, stabbur, gjestehus eller pensjonat. Så når du drar på ferie til Flåm, trenger du ikke bekymre deg for hvor du skal hvile hodet om natten. Du kan velge å fly til Flåm via en nærliggende lufthavn, om du synes det blir litt langt å kjøre dit.

Leiebil i Flåm eller på veien til Flåm

Flåm ligger vakkert til helt innerst i en sidearm av Sognefjorden, den dypeste og nest lengste fjorden i verden. Den strekker seg over 204 kilometer og når 1 308 meter på det dypeste. Det sier seg selv at dette er et sted som er verdt å besøke, spesielt for dem som er ute etter ekstreme og råe naturopplevelser. I tillegg er det relativt enkelt å komme seg til Flåm. Selv om stedet er omkranset av høye fjell og voldsomme fossefall, kan du komme deg til Flåm med båt, tog og buss eller ved å ordne deg leiebil på Sogndal lufthamn, Haukåsen eller Bergen lufthavn, Flesland. Fra Haukåsen tar det omtrent halvannen time til Flåm, inkludert en fergetur. Fra Bergen tar det litt lengre tid, omtrent 2,5 timer. Hvis du velger annen transport enn fly, er det også muligheter å ordne billig leiebil i Flåm.

Med leiebil i Flåm har du større frihet når du setter opp en dagsplan. Kanskje du ønsker å besøke Jostedalsbreen, den største isbreen i Europa, og nyte den storslagne utsikten fra utsiktsplattformen Stegastein på samme dag. Ved å benytte deg av mulighetene for bilutleie i Flåm er slike planer mye enklere å gjennomføre.

Se og gjøre i Flåm

Flåm og området rundt kan by på attraksjoner og opplevelser både på land og hav. La leiebilen stå, og nyt en tur med Flåmsbana – en av verdens bratteste toglinjer. Den har fått mye omtale i kjente reiseguider som en helt fantastisk opplevelse. Dette er en to timer lang togtur som passer for alle. Du kan også kombinere en enveisbillett med Flåmbana med en deilig gåtur eller sykkeltur i flotte naturlandskaper. Og om du ikke har med deg sykkel, kan du leie i Flåm eller Myrdal. En annen sykkelmulighet er Rallarvegen. Da kan du ta toget fra Flåm til Finse og sykle tilbake, fra fjell til fjord – fra en topp på 1 300 meter og helt ned til fjorden igjen. Dette er en helt utrolig opplevelse!

Fly, tog og leiebil – mange muligheter i Flåm

Flåm er faktisk et knutepunkt ettersom både tog fra Bergen og Oslo stopper ved Flåm stasjon. Det gjør at Flåm er mer tilgjengelig enn mange tror. I tillegg er det hittil bare nevnt noen få ting av alt Flåm og området rundt har å by på. Er du ute etter flotte naturopplevelser? Ja, da er det verdt å reise til Flåm, innerst i Sognefjorden. Her kan du vandre, padle og kjøre båt – hurtig eller sakte – og med leiebil i Flåm kan du oppleve mye mer.

Utforsk Flåm

Utforsk Flåm med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!