Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Reiser til Trondheim 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Trondheim med Expedia

  • Bestill pakkereisetilbud for 2021 nå! Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Trondheim. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

De mest populære hotellene i Trondheim

Britannia Hotel
Britannia Hotel
5 out of 5
Dronningens gate 5, Trondheim, Sør-Trøndelag
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 745 kr per natt fra 28. feb. til 1. mar.
4.8/5Exceptional! (479 anmeldelser)

"Det må være Norges klart beste hotell med et utrolig servicenivå og med svært vennlig personale. Et fullservicehotell med mange gode avdelinger. Eneste negative var ar rommet ble trangt fordi badet var uforholdsmessig stort slik at oppholdsrommet ble tilsvarende lite."…"

Anmeldelse skrevet 25. nov. 2020

Britannia Hotel
Comfort Hotel Trondheim
Comfort Hotel Trondheim
3.5 out of 5
Krambugata 3, Trondheim
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 929 kr per natt fra 18. mar. til 19. mar.
4.1/5Very Good! (974 anmeldelser)
Kjempefint hotell!

"Hadde et kjempefint opphold hos Comfort Hotel Trondheim. Imøtekommende resepsjonister og god service. Ble alltid møtt med et «Hei» av betjeningen. Det som trekker litt ned er sengen på rommet som knirket og ga ganske mye lyd av seg bare man satt seg i den. Frokosten hadde godt utvalg, men ikke den ..."…"

Anmeldelse skrevet 24. nov. 2020

Comfort Hotel Trondheim
Scandic Nidelven
Scandic Nidelven
4 out of 5
Havnegata 1-4, Trondheim
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 251 kr per natt fra 26. mar. til 27. mar.
4.3/5Excellent! (976 anmeldelser)
Anbefales

"Hyggelig hotell, hyggelig personale og god mat"…"

Anmeldelse skrevet 19. nov. 2020

Scandic Nidelven
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Expedias pakkereiser med fly og hotell hjelper deg å spare penger. Du vil ha en ting mindre å tenke på når du bestiller en pakkereise med fly og hotell gjennom oss. Det betyr at du får mer å rutte med når du er i Trondheim. Hvis du bestiller en av våre pakkereiser, vil du spare opptil $603. Du behøver ikke å sjekke alle mulige nettsteder for å gjøre en reisebestilling. Vi har over 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden i vår globale database, så du kan enkelt finne noe som passer deg. Expedia kan vise til noen av de mest konkurransedyktige prisene du har sett i det siste. Du kan avbestille eller gjøre endringer i nesten alle bestillinger, uten å måtte betale ekstra gebyrer til oss.

Trondheim: steder å besøke

Vi har de aller beste tipsene til sightseeing under ferien til Trondheim. Finn fram kalenderen og se om du ikke kan få laget en reiseplan. Du vil befinne deg nær en rekke bemerkelsesverdige ting å se og gjøre, for eksempel Nidarosdomen og Kunstmuseum. Vil du utnytte tiden best mulig under oppholdet, burde du også få med deg Sverresborg Trøndelag Folkemuseum og Erkebiskopens palass. Ringve musikkhistoriske museum burde stå på listen din. Trenger du fortsatt noe mer å se og gjøre, kan du utforske Stiftsgården kongelige residens og Rockheim.

Flyplassene nærmest Trondheim

Flyplassen er sannsynligvis ikke det beste med ferien, men det er deilig å vite at turen til Trondheim bare er en flytur unna. Når du er fremme på Værnes (TRD), befinner du deg 25 kilometer fra byen.

Ofte stilte spørsmål

Hvor bør man bo i Trondheim?
Hvis Nidarosdomen står høyt på sightseeinglisten din i Trondheim, kan det være en god idé å overnatte i Trondheim sentrum.
Hvilke er de beste hotellene i Trondheim?
City Living Sentrum Hotell i Trondheim sentrum neighborhood er et bra alternativ for en ferie i Trondheim. Hvis du overnatter her, har du det perfekte utgangspunktet for å oppleve alt denne fargerike byen har å tilby.
Når på året er det best å reise til Trondheim?
Trondheim er fullt av besøkende i august, juli, juni. Hvis du ikke er så glad i store folkemengder og foretrekker et mer avslappende tempo, kan det være en god idé å bestille ferien til desember, januar, oktober. Har du et budsjett å holde deg innenfor? Da bør du benytte deg av de mange gode tilbudene i juli. I juni går prisene ofte opp, og hotellprisene ligger på sitt høyeste.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Trondheim?
Når du bestiller eventyret i Trondheim så tidlig som mulig, belønnes du med et ekstra stort utvalg av lave priser. Flyselskapene begynner stort sett å selge flyvninger opptil tolv måneder i forveien, så det kan være en god idé å begynne å planlegge så tidlig som mulig. Når det er sagt, så gjør Expedia alt de kan for å kunne tilby deg de beste tilbudene som finnes, så det er alltid et godt tidspunkt for å bestille drømmeferien.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Trondheim?
Du kan spare penger med en pakkereise fra Expedia. Sett sammen flybilletter, leiebiler og overnattingssteder, og få gode rabatter. Det finnes imidlertid flere alternativer enn hoteller. Vi har alt fra villaer ved stranden og fjellhytter, til camping og luksustelt.