NYHET! Expedia Rewards Banner Logo Få ytterligere 10 % eller mer i rabatt på utvalgte hoteller med medlemspriser. Bli med nå, det er gratis!
Fortsett til sidens hovedinnhold
Starten på sidens hovedinnhold
Reis med Expedia
Søk etter en reise

Remove
Velg mellom tusenvis av hotelltilbud over hele verden
Med Expedias verdensomspennende utvalg av hoteller er det enkelt å bestille overnatting. Enten du skal på ferie eller forretningsreise, kan du bruke Expedia til å sammenligne og bestille hoteller til spesialforhandlede, lave priser. Vi har et enormt utvalg hoteller, fra billige trestjerners hoteller til luksushoteller, fra sentrale forretningshoteller til romantiske gjestehus på landet, og med våre feriepakker kan du sy sammen billige fly- og hotellpakker tilpasset dine behov.
* De beste hotelltilbud-prisene inkluderer kun overnatting, og er basert på den billigst tilgjengelige natten for to personer som deler et rom. Alle priser er inklusive skatt og servicegebyrer.
** Prisene for fly og hotell gjelder per person, og er basert på flyreiser tur/retur, og på at to personer deler et rom i det oppgitte antallet dager. Alle priser er inklusive skatt og servicegebyrer.