Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

De beste leiebiltilbudene i Ulsteinvik

Vis alle leiebiler i Ulsteinvik

Gode tilbud på leiebiler i Ulsteinvik

Finn en billig flybillett til Ulsteinvik, og fly til Vigra lufthavn. Hvis du bruker vår bilutleie i Ulsteinvik, kan du hente leiebilen der og ta fergen ut til øyene. Under oppholdet på hotell i Ulsteinvik har du muligheten til å slappe av og nyte god mat. Ulsteinvik ligger ved havet, og vi vil anbefale deg til å prøve ut de ulike fiskerettene.

Ulsteinvik ligger på en øy i havgapet i fylket Møre og Romsdal. Her ligger naturopplevelsene rett utenfor døren. Ta på deg fjellsko og spaser opp på fjellet Hovdenakken som ligger 474 meter over havet, eller ta en tur langs fjæresteinene og nyt duften av havet.

Leiebil i Ulsteinvik

Med leiebil i Ulsteinvik kan du ta en dagstur til kystbyen Ålesund, som ligger omtrent én og en halv time unna. Der ligger det bygårder helt ned mot vannet, og om sommeren er gatene fylt med turister. Her kan du spise god mat og shoppe, og det finnes uteservering og guidede turer hele sommeren. Dette er et svært populært turiststed hvor du kan se majestetiske cruiseskip som f.eks. Queen Mary 2 legge til kai. Kjør opp på fjellet til fjellstuen for å se hurtigruten ankomme Ålesund om kvelden, og speid utover havet for å se hvordan øygruppene speiler seg i vannet. Flere av hurtigrutene er bygd ved Ulsteinviks verft. Med leiebil i Ulsteinvik kan du også kjøre til Runde fyr, som ligger ca. tre kvarter unna. Her finner du den fredede lundefuglen med det fargerike nebbet, som hekker i bergene. Det tilbys også overnatting her dersom du ønsker en mer spesiell opplevelse. Vi anbefaler at du kler godt på deg, da det kan være kald vind ute på øyene. Det avholdes også flere festivaler i løpet av året som liver opp stemningen.

Flere attraksjoner med leiebil i Ulsteinvik

På en reise til Ulsteinvik har du mulighet til å utforske øyene. Lei bil i Ulsteinvik, kjør rundt øya, og finn idylliske småsteder hvor du kan spise medbragt mat. Om sommeren kan du gå barføtt i gresset og å hoppe fra brygga ned i det svalende vannet. Muligheten er stor for å treffe vennlige voksne og barn som ligger på brygga og fisker etter krabbe. På restaurantene i handlegaten og på hotellet i Ulsteinvik kan du få servert fiskeretter som smaker som mors hjemmelagede. Fiskegrateng, bacalao og skalldyr er bare noe av det du kan velge blant. På finværsdager kan du sitte ute på restaurantene og kikke på folk som går forbi. Eller du kan ligge ved havet og lese en god bok. Selv om Ulsteinvik en liten by, er det gode shoppingmuligheter her. Ta en tur langs hovedgaten for å se lokale butikker med et litt mer unikt utvalg, eller ta leiebilen til kjøpesenteret AMFI Ulsteinvik. Kjøpesenteret går over flere etasjer og kan by på produkter til både store og små. Det ligger flere spisesteder her, og du kan også velge å ta med deg mat tilbake til hotellet.

Expedia hjelper gjerne med å lete fram tilbud på billig leiebil i Ulsteinvik. God tur!

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Ulsteinvik

Hva er den beste prisen på leiebil i Ulsteinvik?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Ulsteinvik 1,883 kr.

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Ulsteinvik?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Ulsteinvik er 1,948 kr.

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Ulsteinvik?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Ulsteinvik?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Ulsteinvik

Utforsk Ulsteinvik med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!