Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Ulsteinvik

Vis alle leiebiler i Ulsteinvik

Gode tilbud på leiebiler i Ulsteinvik

Finn en billig flybillett til Ulsteinvik, og fly til Vigra lufthavn. Hvis du bruker vår bilutleie i Ulsteinvik, kan du hente leiebilen der og ta fergen ut til øyene. Under oppholdet på hotell i Ulsteinvik har du muligheten til å slappe av og nyte god mat. Ulsteinvik ligger ved havet, og vi vil anbefale deg til å prøve ut de ulike fiskerettene.

Ulsteinvik ligger på en øy i havgapet i fylket Møre og Romsdal. Her ligger naturopplevelsene rett utenfor døren. Ta på deg fjellsko og spaser opp på fjellet Hovdenakken som ligger 474 meter over havet, eller ta en tur langs fjæresteinene og nyt duften av havet.

Leiebil i Ulsteinvik

Med leiebil i Ulsteinvik kan du ta en dagstur til kystbyen Ålesund, som ligger omtrent én og en halv time unna. Der ligger det bygårder helt ned mot vannet, og om sommeren er gatene fylt med turister. Her kan du spise god mat og shoppe, og det finnes uteservering og guidede turer hele sommeren. Dette er et svært populært turiststed hvor du kan se majestetiske cruiseskip som f.eks. Queen Mary 2 legge til kai. Kjør opp på fjellet til fjellstuen for å se hurtigruten ankomme Ålesund om kvelden, og speid utover havet for å se hvordan øygruppene speiler seg i vannet. Flere av hurtigrutene er bygd ved Ulsteinviks verft. Med leiebil i Ulsteinvik kan du også kjøre til Runde fyr, som ligger ca. tre kvarter unna. Her finner du den fredede lundefuglen med det fargerike nebbet, som hekker i bergene. Det tilbys også overnatting her dersom du ønsker en mer spesiell opplevelse. Vi anbefaler at du kler godt på deg, da det kan være kald vind ute på øyene. Det avholdes også flere festivaler i løpet av året som liver opp stemningen.

Flere attraksjoner med leiebil i Ulsteinvik

På en reise til Ulsteinvik har du mulighet til å utforske øyene. Lei bil i Ulsteinvik, kjør rundt øya, og finn idylliske småsteder hvor du kan spise medbragt mat. Om sommeren kan du gå barføtt i gresset og å hoppe fra brygga ned i det svalende vannet. Muligheten er stor for å treffe vennlige voksne og barn som ligger på brygga og fisker etter krabbe. På restaurantene i handlegaten og på hotellet i Ulsteinvik kan du få servert fiskeretter som smaker som mors hjemmelagede. Fiskegrateng, bacalao og skalldyr er bare noe av det du kan velge blant. På finværsdager kan du sitte ute på restaurantene og kikke på folk som går forbi. Eller du kan ligge ved havet og lese en god bok. Selv om Ulsteinvik en liten by, er det gode shoppingmuligheter her. Ta en tur langs hovedgaten for å se lokale butikker med et litt mer unikt utvalg, eller ta leiebilen til kjøpesenteret AMFI Ulsteinvik. Kjøpesenteret går over flere etasjer og kan by på produkter til både store og små. Det ligger flere spisesteder her, og du kan også velge å ta med deg mat tilbake til hotellet.

Expedia hjelper gjerne med å lete fram tilbud på billig leiebil i Ulsteinvik. God tur!

Utforsk Ulsteinvik

Utforsk Ulsteinvik med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!