Bilutleie i Nordfjordeid

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Nordfjordeid

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Nordfjordeid

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Nordfjordeid
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Nordfjordeid per dag?
Finn din egen vei i Nordfjordeid med leiebilpriser fra per dag denne uken. Med sånne priser er det enkelt å finne en bil som oppfyller dine behov.
Kan jeg leie bil på Ørsta-Volda (HOV-Hovden)?
Når du har ankommet Ørsta-Volda (HOV-Hovden), er det bare å sette kursen mot Budget eller Sixt, som holder til like i nærheten. Før du vet ordet av det, kan du kjøre av sted og oppleve alt Nordfjordeid har å by på.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Nordfjordeid?
Du bør lese gjennom bilens avbestillingsregler for å være på den sikre siden, men de fleste forskuddsbetalte bestillinger kvalifiserer for full refusjon når du varsler oss minst seks timer i forkant av det planlagte hentetidspunktet. Det finnes imidlertid noen unntak. Du finner mer informasjon i bekreftelsen, eller du kan gå til vår kundeservice.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Nordfjordeid?
Bestill en leiebil, hent nøklene og gjør deg klar til å oppleve alle attraksjonene i Nordfjordeid. Det er imidlertid så mange andre steder å besøke i det omkringliggende området, så dette kan ikke være siste stopp. Du bør stikke innom noen andre populære steder i regionen:

  • Bergen har en haug av severdigheter og ligger rundt 170 km fra Nordfjordeid. Er dette reisens første stopp? Da bør du ta turen til Fløyen, et av byens høydepunkter.
  • Rundt 85 km unna ligger Luster, et annet reisemål du bør legge til på listen din. Husk å ta turen til Urnes stavkirke når du først er i byen.
  • Etter flere timer bak rattet kan du skjemme bort deg selv med en pause i naturen ved Trolltunga, som du finner rundt 200 km fra Nordfjordeid.

Hvorfor skal jeg leie bil i Nordfjordeid gjennom Expedia?
Expedia gir deg ett sted for alt du trenger til turen, inkludert bilutleie. Med leiebilselskaper å velge fra i Nordfjordeid jobber vi hardt for at du skal få den beste prisen på markedet. Uansett om du er på utkikk etter bilutleie, hoteller, flyreiser eller aktiviteter, finner du eksklusive tilbud og medlemspriser hos Expedia. Kombinerer du alle bestillingene dine til en pakkereise, sparer du enda mer på turen til Nordfjordeid.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Nordfjordeid hos Expedia?
Ta en titt på vårt brede utvalg av leiebiler, les kundeanmeldelser og sammenlign tilbud fra anerkjente byråer. Med noen få klikk kan Expedia hjelpe deg med å finne gode priser på feriebilen. Hvis du allerede har bestilt hotell eller fly, kan du legge til bestillingen av leiebil i Nordfjordeid for å spare enda mer.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Nordfjordeid?
Sjåfører som er 19 år eller eldre, kan bestille leiebil i Nordfjordeid. Hvis du er ung, kreves det ofte et ekstra dagsgebyr. Mange leiebilselskaper begrenser også utvalget til noen få biler, for eksempel økonomibiler og mellomstore biler, og krever at leietakeren kjøper forsikring. Oppgi alltid riktig alder på hovedsjåføren ved bestilling for å få informasjon om eventuelle begrensninger.
Hva trenger jeg for å leie bil i Nordfjordeid?
Det er lett å leie bil i Nordfjordeid. Det du trenger, er egentlig bare gyldig førerkort og kredittkort. Etter at du har funnet bilen du vil leie, bør du lese vilkårene før du skal hente bilen for å sørge for at det ikke er noe mer som kreves.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Nordfjordeid?
De to laveste dagsprisene i Nordfjordeid de siste sju dagene var og . Det er virkelig et kupp!
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Nordfjordeid?
Expedia gjør det enkelt å bestille en bra langtidsleiebil i Nordfjordeid. Bare gå til vår side for langtidsleie av biler og oppgi informasjonen din for å se alle valgmulighetene du har.
Hvor kan jeg leie bil i Nordfjordeid hvis jeg er under 25?
Dette avhenger av bilutleiebyråene i Nordfjordeid. De har ofte ulike aldersgrenser. Hvis du har funnet en leverandør som leier ut biler til sjåfører under 25, må du vite at det kan kreves ekstra betaling. Finn ut hva det er snakk om, før du bestiller en bil.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Nordfjordeid?
Vilkårene for leiebilforsikring varierer ofte ut fra enkelte faktorer, blant annet sjåførens alder og størrelsen på bilen. Vi anbefaler å lese nøye gjennom leverandørens vilkår og betingelser før du bestemmer deg.