Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

De beste leiebiltilbudene i Nordfjordeid

Vis alle leiebiler i Nordfjordeid

Leiebil i Nordfjordeid

Nordfjordeid er et tettsted i Eid kommune i Sogn og Fjorande. Her finner du flott natur, gammel trehusbebyggelse og en vakker kirke. Nordfjord og resten av Eid kommune har utrolig mye å by på når det kommer til friluftsliv. Enten det er kysten, de stupbratte fjellsidene eller isbrevandring som lokker, kan en reise til Nordfjordeid være utgangspunktet for et uforglemmelig friluftseventyr.

Ved hjelp av Expedia kan du utforske Nordfjordeid og området rundt uten å måtte tenke på billettkjøp og rutetider. Bestill leiebilen før du drar og start eventyret allerede på flyplassen. Kjente bilutleiere som Avis, Hertz og Europcar konkurrerer om å tilby deg den beste bilferien noen sinne.

Velg den ideelle leiebilen i Nordfjordeid

Uansett om du reiser alene, med storfamilien eller vennegjengen, finnes det en leiebil som dekker behovene dine. Automat eller manuelt gir, firehjulstrekk, stort bagasjerom eller en liten og nett sak som er enkel å manøvrere? Mulighetene er mange og valget er ditt. Søk på Expedia for å finne ut hvordan du best kan utforske Nordfjordeid med leiebil.

Du planlegger kanskje å ta toget, eller å fly til Nordfjordeid? Enten du ankommer Nordfjordeid via Sandane lufthavn (rundt 40 minutter med bil og ferge), Førde lufthavn (2 timer med bil) eller tog til Otta (2,5 time med bil), kan du leie bil allerede på flyplassen eller togstasjonen. Reis videre ut i fjordriket i eget tempo og opplev alt det Nordfjord har å by på.

Se Nordfjordeid med leiebil

Når du har funnet bilutleie i Nordfjordeid som man finner på flyplassene i området, bør du sammenligne tilbudene fra konkurrenter for å finne en billig leiebil i Nordfjordeid som dekker alle behovene dine. Deretter gjenstår det bare å ta frem kartet for å merke av destinasjonene du vil innom på kjøreturen i Nordfjord. I Jostedalsbreen nasjonalpark finner du den største fastlandsbreen i Europa. Kjør i litt over en time fra Nordfjordeid til Bødalsbreen og bli med på guidet brevandring for å se isens intense blåfarge på nært hold. Hvis du er glad i fotturer, kan du parkere bilen nesten hvor som helst og fortsette turen fra en av de mer enn 230 merkede stiene i området. Stiene går både gjennom skogsterreng og opp til fjelltopper. Eller kanskje det er kysten som frister mest? Kjør til Kråkenes fyr med leiebilen fra Nordfjordeid på litt over én time. Her venter havgapets ville naturkrefter på deg. Avslutt rundreisen med et dypdykk i Nordfjords kulturarv på Anders Svor Museet og Nordfjord Folkemuseum – her kan du og familien lære om folkemusikk, kunst- og håndarbeidstradsjoner fra området.

Ferien i Nordfjordeid blir ikke fullkommen uten et overnattingssted der du kan hvile ut etter opplevelsesrike dager. Du kan finne alt fra 1- til 5-stjerners hoteller, der de mest eksklusive har goder som spa, svømmebasseng og gratis frokost. På Expedia kan du lese om hva andre reisende synes om hoteller i Nordfjordeid og området rundt.

Få mest mulig ut av ferien ved å leie bil i Nordfjordeid. Ha en god tur!

Utforsk Nordfjordeid

Utforsk Nordfjordeid med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!