Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Dombås

Vis alle leiebiler i Dombås

Gode tilbud på leiebiler i Dombås

Leiebil på Dombås

Dersom du har planer om å reise til Dombås, vil du ikke ha problemer med å få ordnet deg med en leiebil på Dombås. Mange turister setter pris på friheten en leiebil gir, og det er en av hovedgrunnene til at mange som reiser til Dombås, velger å leie en bil. Det er flere steder hvor du kan leie bil på Dombås.

Hvis du har satt deg som mål å bruke minst mulig penger på leiebilen, er det lurt å bruke Expedia til å finne en billig leiebil på Dombås. Du kan velge mellom alt fra stasjonsvogner med stor bagasjeplass til små biler som bruker lite drivstoff.

Turen til Dombås

Dombås ligger geografisk sentralt plassert i Norge, like sør for Dovrefjell. Det er ikke noen flyplass på Dombås, så dersom du har tenkt å fly til Dombås, er Trondheim Lufthavn den nærmeste større flyplassen. Mange velger å ordne seg med en leiebil på flyplassen, for så å kjøre rett fra flyplassen til sitt utvalgte hotell på Dombås. Fordelen med dette er at du ikke trenger tenke på tog- og busstider, og det er også enklere hvis du har mye bagasje eller reiser med hele familien. Turen langs E6 fra flyplassen til Dombås går dessuten forholdsvis raskt, og du kan stoppe flere ganger underveis for å nyte de flotte naturområdene i denne regionen.

Rask tilgang til naturopplevelser med en leiebil på Dombås

Dombås er kjent blant naturinteresserte for sin flotte plassering, med kort avstand til en rekke store nasjonalparker og fjellområder. En av de store fordelene med å leie bil på Dombås, er at du enkelt kan kjøre til Dovrefjell-Sunndalsfjella nasjonalpark, Rondane nasjonalpark og Jotunheimen nasjonalpark. Disse nasjonalparkene er blant de mest kjente i Norge, og på sommerstid er det alltid mange nordmenn og turister som går fra hytte til hytte på fjellet her. Med en leiebil slipper du å være avhengig av offentlige transportmidler og de begrensningene som følger med disse. Videre blir det enklere for deg å komme deg nøyaktig dit du vil og planlegge turer i disse naturområdene fra ulike startsteder.

Fiskemuligheter rundt Dombås

Det er mange flotte elver og tjern i området rundt Dombås, og fiskemulighetene er derfor svært gode. Hvis du reiser med familien, er det ypperlig å ta med barna på fiske, og med tilgang til leiebil på Dombås er det ikke noe problem å komme seg til de forskjellige fiskestedene i dette området. En annen fordel er at barn under 20 år kan fiske gratis med stang. Du selv må imidlertid huske på å kjøpe fiskekort. Det er størst sjanse for å få ørret på kroken her. Denne flotte fisken egner seg perfekt for tilberedelse på bålet eller grillen, slik at du kan runde av en hyggelig og avslappende dag ute i naturen med et godt måltid. Det er dessuten lite som slår gleden de yngre opplever når de får fisk på kroken for første gang, så på Dombås kan du skape minner som barna vil huske for resten av livet!

Utforsk Dombås

Utforsk Dombås med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!