Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Dombås

Vis alle leiebiler i Dombås

Gode tilbud på leiebiler i Dombås

Leiebil på Dombås

Dersom du har planer om å reise til Dombås, vil du ikke ha problemer med å få ordnet deg med en leiebil på Dombås. Mange turister setter pris på friheten en leiebil gir, og det er en av hovedgrunnene til at mange som reiser til Dombås, velger å leie en bil. Det er flere steder hvor du kan leie bil på Dombås.

Hvis du har satt deg som mål å bruke minst mulig penger på leiebilen, er det lurt å bruke Expedia til å finne en billig leiebil på Dombås. Du kan velge mellom alt fra stasjonsvogner med stor bagasjeplass til små biler som bruker lite drivstoff.

Turen til Dombås

Dombås ligger geografisk sentralt plassert i Norge, like sør for Dovrefjell. Det er ikke noen flyplass på Dombås, så dersom du har tenkt å fly til Dombås, er Trondheim Lufthavn den nærmeste større flyplassen. Mange velger å ordne seg med en leiebil på flyplassen, for så å kjøre rett fra flyplassen til sitt utvalgte hotell på Dombås. Fordelen med dette er at du ikke trenger tenke på tog- og busstider, og det er også enklere hvis du har mye bagasje eller reiser med hele familien. Turen langs E6 fra flyplassen til Dombås går dessuten forholdsvis raskt, og du kan stoppe flere ganger underveis for å nyte de flotte naturområdene i denne regionen.

Rask tilgang til naturopplevelser med en leiebil på Dombås

Dombås er kjent blant naturinteresserte for sin flotte plassering, med kort avstand til en rekke store nasjonalparker og fjellområder. En av de store fordelene med å leie bil på Dombås, er at du enkelt kan kjøre til Dovrefjell-Sunndalsfjella nasjonalpark, Rondane nasjonalpark og Jotunheimen nasjonalpark. Disse nasjonalparkene er blant de mest kjente i Norge, og på sommerstid er det alltid mange nordmenn og turister som går fra hytte til hytte på fjellet her. Med en leiebil slipper du å være avhengig av offentlige transportmidler og de begrensningene som følger med disse. Videre blir det enklere for deg å komme deg nøyaktig dit du vil og planlegge turer i disse naturområdene fra ulike startsteder.

Fiskemuligheter rundt Dombås

Det er mange flotte elver og tjern i området rundt Dombås, og fiskemulighetene er derfor svært gode. Hvis du reiser med familien, er det ypperlig å ta med barna på fiske, og med tilgang til leiebil på Dombås er det ikke noe problem å komme seg til de forskjellige fiskestedene i dette området. En annen fordel er at barn under 20 år kan fiske gratis med stang. Du selv må imidlertid huske på å kjøpe fiskekort. Det er størst sjanse for å få ørret på kroken her. Denne flotte fisken egner seg perfekt for tilberedelse på bålet eller grillen, slik at du kan runde av en hyggelig og avslappende dag ute i naturen med et godt måltid. Det er dessuten lite som slår gleden de yngre opplever når de får fisk på kroken for første gang, så på Dombås kan du skape minner som barna vil huske for resten av livet!

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Dombås

Hva er den beste prisen på leiebil i Dombås?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Dombås 496 kr.

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Dombås?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Dombås er 506 kr.

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Dombås?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Dombås?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Dombås

Utforsk Dombås med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!