Bilutleie i Dombås

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Dombås

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Dombås

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Dombås
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Dombås?
Avhengig av leiebilavtalen kan du ha krav på en full refusjon. De fleste forhåndsbetalte bestillinger gir mulighet for full tilbakebetaling hvis du avbestiller minimum seks timer før det planlagte hentetidspunktet. Hvis du har spørsmål du ikke finner svar på i bestillingsbekreftelsen, er vår kundeservice tilgjengelig døgnet rundt.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Dombås?
Det er ingen hemmelighet at Dombås er en av de fremste reisemålene i Dovre. Det finnes imidlertid en haug av andre fine steder å utforske hvis du leier bil og legger ut på landeveien. Her er noen forslag som gjør at reisen får en god start:

  • Trondheim har mange attraksjoner og ligger rundt 160 km fra Dombås. Er dette første stopp? Da bør du følge skiltingen mot Nidarosdomen, et av byens høydepunkter.
  • I Luster, ca. 110 km unna, er det også mye å se og gjøre. Trenger du inspirasjon til sightseeing? Urnes stavkirke er vårt førstevalg.
  • Etter en lang stund på veien kan du nyte litt frisk luft ved Fløyen, som ligger ca. 280 km fra Dombås.

Hvorfor skal jeg leie bil i Dombås gjennom Expedia?
Fra dagsturer til lengre bilturer – Expedia har biler som passer alle behov. Du kan velge blant bilutleiefirmaer i Dombås, og med våre medlemspriser og eksklusive tilbud er det ingen sak å finne et bra tilbud på bilutleie. Hvis du kombinerer bestillingen av leiebil med hotell eller fly (eller begge deler) til en pakkereise, kan du dessuten spare mye.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Dombås hos Expedia?
Expedia gjør det enkelt å sammenligne gebyrer, priser og leiebilselskaper samt sjekke anmeldelser fra andre kunder. Kombiner bestillingen av leiebil i Dombås med flyreise eller hotell for å spare enda mer.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Dombås?
Reglene for bilutleie i Dombås krever at sjåfører er over 19 år. Er du en ung sjåfør? Da kan ekstra gebyrer påløpe, og begrensninger kan gjelde. Mange leiebilselskaper krever nemlig et gebyr for unge sjåfører i tillegg til leiekostnaden. Én begrensning kan være hvilke biltyper unge sjåfører har lov til å leie. Aldersgrensene kan variere fra selskap til selskap, så det kan være lurt å sjekke dette før bestilling.
Hva trenger jeg for å leie bil i Dombås?
Selv om reglene kan variere fra selskap til selskap, trenger du hovedsakelig førerkort og kredittkort. Du trenger ikke å bruke leverandørens bilforsikring. I så fall må du nok legge frem bevis på at du har egen forsikring.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Dombås?
Med bilutleiepriser så lave som og per dag i Dombås de siste sju dagene kommer du deg ut på landeveien på kort tid.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Dombås?
Ja, noe som betyr at du slipper å bestille den samme leiebilen på nytt midt i ferien. Klikk deg til siden vår for langtidsleie av biler og oppgi reiseinformasjonen din for å reservere en bil som du kan bruke hele måneden.
Hvor kan jeg leie bil i Dombås hvis jeg er under 25?
Dette er avhengig av bilutleiebyråene i Dombås. De har ofte ulike aldersgrenser. Har du funnet en leverandør som leier ut biler til sjåfører under 25, må du være klar over at det kan kreves ekstra gebyrer. Finn ut hva det er snakk om, før du henter nøklene til bilen.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Dombås?
Pass på å lese gjennom leverandørens vilkår og betingelser før du bestemmer deg for en forsikring, så får du svar på alt du lurer på om leiebilforsikring.