Bilutleie i Oppdal

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Oppdal

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Oppdal

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Oppdal
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Oppdal?
Du bør lese gjennom leieavtalen for bilen for å være på den sikre siden, men de fleste forskuddsbetalte bestillinger kvalifiserer for full refusjon når du varsler oss minst seks timer i forkant av henting. Det finnes imidlertid noen unntak. Du finner mer informasjon på bestillingsbekreftelsen, eller du kan gå til vår kundeservice.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Oppdal?
Hvis du kjører selv, er det lett som en plett å oppleve ting i regionen. Oppdal er et bra startsted, men det er mye mer å se og gjøre. Lei en bil, sleng bagasjen i bagasjerommet og sjekk ut disse andre stedene:

  • Med en gang du er fremme i Trondheim, vil du føle den pulserende stemningen i byen, som ligger 110 km fra Oppdal. Der kan du oppleve mange spennende attraksjoner, som Nidarosdomen.
  • En annen by som er en favoritt blant mange reisende, er Luster, rundt 160 km unna. Urnes stavkirke er bare én av mange årsaker til at folk fortsetter å komme tilbake til dette stedet.
  • Få et avbrekk fra det travle bylivet ved å dra til Fløyen, omtrent 330 km fra Oppdal. Dette er det perfekte stedet å dra til to get your fill of nature.

Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Oppdal hos Expedia?
Det er lett å finne et bra tilbud hos Expedia. Det er bare å velge bil, datoer samt hente- og leveringssteder. Deretter kan du sammenligne tilbud fra de ledende leverandørene. Du kan oppnå enda større besparelser ved å slå sammen bestillingen av leiebil i Oppdal med overnatting eller flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Oppdal?
Du må være minst 19 år. Det er imidlertid noen aldersrelaterte regler du bør vite om før du reserverer leiebil i Oppdal. Er du ung, krever de fleste leiebilselskaper ekstra gebyrer, og hvilke bilkategorier du kan leie, er ofte begrenset. Beløpet og aldersgrensen kan imidlertid variere fra leverandør til leverandør, og derfor er det alltid lurt å bruke litt tid på å sammenligne krav.
Hva trenger jeg for å leie bil i Oppdal?
Det er lett som en plett å leie bil i Oppdal. Du trenger stort sett bare gyldig førerkort og et kredittkort. Så snart du har funnet den perfekte leiebilen, bør du lese gjennom avtalen før du skal hente bilen for å sjekke at det ikke er noe mer som kreves.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Oppdal?
Ifølge prisene de siste sju dagene kunne du ha bestilt en leiebil for kun per dag. Den nest laveste prisen i Oppdal var .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Oppdal?
Ta en titt på siden vår for langtidsleie av biler og oppgi reiseinformasjonen din for å bestille den perfekte bilen. Uansett om du holder deg i Oppdal eller skal kjøre litt rundt, vil Expedia hjelpe deg med å finne en leiebil til en fantastisk pris.
Hvor kan jeg leie bil i Oppdal hvis jeg er under 25?
Aldersgrensene kan variere fra bilutleiebyrå til bilutleiebyrå, og det kan være lurt å finne ut av dette på forhånd. Har du funnet en leverandør i Oppdal som leier biler til sjåfører som er under 25 år gamle? Flotte greier! Bare husk at noen av dem krever ekstra gebyrer av sjåfører som er mellom 21 og 24 år gamle. Du finner all informasjonen du trenger, i vilkårene og betingelsene for hver leiebil du ser på.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Oppdal?
Først og fremst bør du bestemme deg for leiebil, så bør du se nøye på leverandørens vilkår og betingelser for forsikringen for å se om den passer dine behov.