Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Oppdal

Vis alle leiebiler i Oppdal

Gode tilbud på leiebiler i Oppdal

Om Oppdal

Oppdal er en fjellkommune og et tettsted i Sør-Trøndelag som består av tre fjellområder: Dovrefjell i sør, Trollheimen i nordvest og Østfjella i sørøst. Landskapet preges av store høydeforskjeller, helt fra 225 til 1985 moh. Oppdal fungerer som knutepunkt mellom sør og nord med blant annet Dovrebanen. Opplev friluftsaktiviteter, gondolferd og moskussafari på Dovrefjell. Velger man en reise til Oppdal er det duket for mange opplevelser.

Leiebil i Oppdal

Man kan enkelt finne bilutleie i Oppdal. Ta kontakt i forkant og få informasjon om ulike priser og størrelser. Leverandørene gjør det de kan for å møte dine behov. Man kan spare penger på å velge leiebil fremfor andre alternativer og det gir større frihet til å legge opp ferien på egenhånd.

Bilutleie fra Værnes lufthavn

Trondheim lufthavn, Værnes, er Oppdals nærmeste flyplass og det tar cirka 2 timer å kjøre mellom stedene. Det finnes en rekke firmaer som tilbyr bilutleie så man kan enkelt finne en leiebil for å komme til Oppdal. Utleieselskapene er lokalisert til høyre fra ankomsthallen, i eget bygg. Ønsker du å bestille flybilletter til Oppdal kan du reise via Værnes og videre med bil på denne måten.

Opplev Oppdal

Oppdal er spesielt kjent for sine mange utendørsaktiviteter. Tar du gondolen til toppen av Skjørstadhovden vil du møte en fantastisk utsikt over Oppdal sentrum, Dovrefjell og Trollheimen. Eller hva med guidet moskussafari hvor man kan se moskusen på nært hold? Oppdalsbygda er kjent for å være Norges største alpine skiområde vinterstid men om sommeren mangler det ikke på naturopplevelser for hele familien. Rafting tilpasset alder og vanskelighetsgrad, juving i Trollheimen for sprekinger, eller hva med å krysse elva med zipline – taubane? Her er det muligheter for adrenalinbrus!

Med leiebil i Oppdal er det uproblematisk å reise rundt i distriktet. Man kan booke hotell i Oppdal om man har tenkt å tilbringe noen feriedager i Midt-Norge. Da kan en dagstur til Trondheim være en avveksling til aktive dager. Det er kun halvannen timers kjøring for å komme til en av Norges største byer. Her finnes noe for alle enten det er shopping, aktiviteter eller severdigheter. Er man på bilferie til Trondheim er det obligatorisk å besøke Nidarosdomen. Nasjonalhelligdommen er fra helt tilbake til 1070 og står på gravstedet til Olav den Hellige. Dersom man er på ferie med familien kan man besøke Stiklestadsommer mellom juni og august. Middelaldergården byr på omvisninger og aktiviteter både ute og inne. Stiklestad hotell ligger i Verdal og er cirka halvannen timers kjøring fra Trondheim. To drøye timer fra Oppdal finner vi Røros. Her finner vi en av Norges mest profilerte kirker som også er en av landets største. Andre ting man kan gjøre er å være med på hundekjøring - ta del i en mektig opplevelse i fjellheimen! Ellers er Rørosområdet perfekt for å dra på fisketur! Ferien blir med en gang mye friere når man har bil og ved å booke en leiebil i Oppdal ved ankomst blir reisen behagelig og man kan gjøre alt i eget tempo.

Utforsk Oppdal

Utforsk Oppdal med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!