Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Oppdal

Om Oppdal

Oppdal er en fjellkommune og et tettsted i Sør-Trøndelag som består av tre fjellområder: Dovrefjell i sør, Trollheimen i nordvest og Østfjella i sørøst. Landskapet preges av store høydeforskjeller, helt fra 225 til 1985 moh. Oppdal fungerer som knutepunkt mellom sør og nord med blant annet Dovrebanen. Opplev friluftsaktiviteter, gondolferd og moskussafari på Dovrefjell. Velger man en reise til Oppdal er det duket for mange opplevelser.

Leiebil i Oppdal

Man kan enkelt finne bilutleie i Oppdal. Ta kontakt i forkant og få informasjon om ulike priser og størrelser. Leverandørene gjør det de kan for å møte dine behov. Man kan spare penger på å velge leiebil fremfor andre alternativer og det gir større frihet til å legge opp ferien på egenhånd.

Bilutleie fra Værnes lufthavn

Trondheim lufthavn, Værnes, er Oppdals nærmeste flyplass og det tar cirka 2 timer å kjøre mellom stedene. Det finnes en rekke firmaer som tilbyr bilutleie så man kan enkelt finne en leiebil for å komme til Oppdal. Utleieselskapene er lokalisert til høyre fra ankomsthallen, i eget bygg. Ønsker du å bestille flybilletter til Oppdal kan du reise via Værnes og videre med bil på denne måten.

Opplev Oppdal

Oppdal er spesielt kjent for sine mange utendørsaktiviteter. Tar du gondolen til toppen av Skjørstadhovden vil du møte en fantastisk utsikt over Oppdal sentrum, Dovrefjell og Trollheimen. Eller hva med guidet moskussafari hvor man kan se moskusen på nært hold? Oppdalsbygda er kjent for å være Norges største alpine skiområde vinterstid men om sommeren mangler det ikke på naturopplevelser for hele familien. Rafting tilpasset alder og vanskelighetsgrad, juving i Trollheimen for sprekinger, eller hva med å krysse elva med zipline – taubane? Her er det muligheter for adrenalinbrus!

Med leiebil i Oppdal er det uproblematisk å reise rundt i distriktet. Man kan booke hotell i Oppdal om man har tenkt å tilbringe noen feriedager i Midt-Norge. Da kan en dagstur til Trondheim være en avveksling til aktive dager. Det er kun halvannen timers kjøring for å komme til en av Norges største byer. Her finnes noe for alle enten det er shopping, aktiviteter eller severdigheter. Er man på bilferie til Trondheim er det obligatorisk å besøke Nidarosdomen. Nasjonalhelligdommen er fra helt tilbake til 1070 og står på gravstedet til Olav den Hellige. Dersom man er på ferie med familien kan man besøke Stiklestadsommer mellom juni og august. Middelaldergården byr på omvisninger og aktiviteter både ute og inne. Stiklestad hotell ligger i Verdal og er cirka halvannen timers kjøring fra Trondheim. To drøye timer fra Oppdal finner vi Røros. Her finner vi en av Norges mest profilerte kirker som også er en av landets største. Andre ting man kan gjøre er å være med på hundekjøring - ta del i en mektig opplevelse i fjellheimen! Ellers er Rørosområdet perfekt for å dra på fisketur! Ferien blir med en gang mye friere når man har bil og ved å booke en leiebil i Oppdal ved ankomst blir reisen behagelig og man kan gjøre alt i eget tempo.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Oppdal

Hva er den beste prisen på leiebil i Oppdal?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Oppdal .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Oppdal?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Oppdal er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Oppdal?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Oppdal?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Oppdal

Utforsk Oppdal med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!