Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 590 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden.

Spar opptil 14% ved å bestille fly + hotell sammen.


Ferie i Tromsø

Dra til denne byen i Nord-Norge som kan by på utendørs aktiviteter og et fantastisk fjellandskap, interessante kunstgallerier og muligheten til å se nordlyset.

Livlige Tromsø er omringet av et vakkert fjellandskap. Du kan utforske museer og kunstgallerier, slappe av i parker og oppleve midnattssolen og nordlyset. Tromsø ligger 350 kilometer nord for polarsirkelen.

Byens fargerike sentrum strekker seg langs den østlige siden av Tromsøya. Du finner flere interessante attraksjoner i byen, som blant annet Tromsø domkirke i nygotisk stil. I bygningene til Tromsø Kunstforening og Nordnorsk Kunstmuseum kan du bli bedre kjent med norsk kunst. Polarmuseet byr på sin side på et interessant historisk innblikk i polarfangst og polare ekspedisjoner. I opplevelsessenteret og akvariet Polaria kan du se storkobber og fisk som lever i de nordlige farvann. Macks Ølbryggeri byr på et innblikk i den lokale ølkulturen.

Tromsø våkner virkelig til liv med midnattssolen og alle de kulturelle arrangementene som finner sted her i perioden fra midten av mai til midten av juli. I Storgata kan du gå på barer, kafeer og nattklubber døgnet rundt. Videre kan du ta deg en svømmetur midt på natten i Telegrafbukta. Du kan i tillegg dra til Tromsø arktisk-alpine botaniske hage og beundre synet av de blomstrende fjellplantene der. Ishavskatedralen byr på sin side på konserter sent på kvelden.

Ta en tur med pendelbanen Fjellheisen opp til Storsteinen og nyt panoramautsikten derfra utover byen, vannveiene og de snødekte fjellene rundt. Drar du hit i perioden mellom september og mars, kan det hende du i tillegg får oppleve nordlyset. Det er lite som kan måle seg med det vakre og mystiske lyset som dukker opp på den mørke nattehimmelen.

Tromsø er et reisemål som tilbyr utendørs aktiviteter året rundt, og da særlig i de nærliggende Lyngsalpene. Du kan stå slalåm, gå langrenn, isfiske, kjøre hundeslede og dra på snøscooterturer her om vinteren. Om sommeren kan du ri på hest, prøve brevandring og legge ut på tur gjennom skogene i området rundt byen.

Du kan fly til Tromsø flyplass eller ta buss fra større byer i Finland, Norge og Sverige. Du kommer deg rundt i byen til fots, eller du kan ta buss. Hopper du på en båt som frakter deg langs de flotte fjordene i dette området, vil du raskt skjønne hvorfor Tromsø er kjent som "porten til ishavet".

Overnatting i Tromsø

Expedias hotellsider er den sikreste måten å reservere et overnattingssted i Tromsø som passer din stil og budsjett.

Clarion Collection Hotel Aurora i Sjøgata 19-21 og Radisson Blu Hotel, Tromso i Sjogata 7 er to utmerkede eksempler på svært gode overnattingsalternativer i Tromsø. Alternativt er Tromsø Camping i Elvestrandvegen 10 og ARCTIC EIENDOM NORD i Dramsveien 167 to rimeligere alternativer det er verdt å se nærmere på.


De beste hotelltilbudene i Tromsø

Se alle de 42 hotellene i Tromsø
Clarion Hotel The Edge 1,152 kr
Clarion Hotel The Edge

Clarion Hotel The Edge

Kaigata 6, Tromso
   
  4,5
  av 5, basert på 638 anmeldelser
  4.0 av 5.0

  Dette hotellet ligger midt i hjertet av Tromsø og få skritt unna Nordnorsk kunstmuseum og Tromsø domkirke. Dessuten ligger Mack bryggeri og Polaria kun 10 minutter unna.

  Radisson Blu Hotel, Tromso 911 kr
  Radisson Blu Hotel, Tromso

  Radisson Blu Hotel, Tromso

  Sjogata 7, Tromso
    
   4,1
   av 5, basert på 1 317 anmeldelser
   4.0 av 5.0

   Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i Tromsø og få skritt unna Nordnorsk kunstmuseum og Tromsø domkirke. Dessuten ligger Mack bryggeri og Polarmuseet kun 10 minutter unna.

   Comfort Hotel Xpress Tromso 606 kr
   Comfort Hotel Xpress Tromso

   Comfort Hotel Xpress Tromso

   Gronnegata 35, Tromso
     
    4,2
    av 5, basert på 842 anmeldelser
    3.0 av 5.0

    Dette hotellet ligger midt i hjertet av Tromsø og 5 minutters gange unna Mack bryggeri, Tromsø domkirke og Nordnorsk kunstmuseum. Dessuten ligger Polaria og Polarmuseet kun 15 minutter unna.

    Enter Amalie Hotel 598 kr
    Enter Amalie Hotel

    Enter Amalie Hotel

    Sjogata 5B, Tromso
      
     4,2
     av 5, basert på 400 anmeldelser
     3.0 av 5.0

     Dette hotellet ligger midt i hjertet av Tromsø og få skritt unna Nordnorsk kunstmuseum og Tromsø domkirke. Dessuten ligger Mack bryggeri og Polarmuseet kun 10 minutter unna.

     Scandic Ishavshotel 982 kr
     Scandic Ishavshotel

     Scandic Ishavshotel

     Fr. Langesgate 2, Tromso
       
      4,2
      av 5, basert på 701 anmeldelser
      3.5 av 5.0

      Dette hotellet ligger midt i hjertet av Tromsø og få skritt unna Nordnorsk kunstmuseum og Tromsø domkirke. Dessuten ligger Polarmuseet og Mack bryggeri kun 10 minutter unna.

      Smarthotel Tromso 603 kr
      Smarthotel Tromso

      Smarthotel Tromso

      Vestregata 6, Tromso
        
       3,9
       av 5, basert på 738 anmeldelser
       3.0 av 5.0

       Dette hotellet ligger midt i hjertet av Tromsø og 5 minutters gange unna Tromsø domkirke og Nordnorsk kunstmuseum. Dessuten ligger Mack bryggeri og Polaria kun 10 minutter unna.

       Tromsø Lodge & Camping 647 kr
       Tromsø Lodge & Camping

       Tromsø Lodge & Camping

       Elvestrandvegen 10, Tromso
         
        4,0
        av 5, basert på 76 anmeldelser
        2.0 av 5.0

        Denne campingplassen ligger i Tromsdalen og 5 kilometer unna Polarmuseet, Nordnorsk kunstmuseum og Tromsø domkirke. Dessuten ligger Mack bryggeri og Polaria kun 5 kilometer unna.

        Thon Hotel Polar 1,004 kr
        Thon Hotel Polar

        Thon Hotel Polar

        Grønnegata 45, Tromso
          
         4,1
         av 5, basert på 175 anmeldelser
         3.0 av 5.0

         Dette hotellet ligger midt i hjertet av Tromsø og 5 minutters gange unna Tromsø domkirke, Nordnorsk kunstmuseum og Mack bryggeri. Dessuten ligger Polaria og Polarmuseet kun 10 minutter unna.

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.