Bilutleie i Sortland

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Sortland

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Sortland

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Sortland
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Sortland per dag?
Den laveste dagsprisen for en leiebil i Sortland denne uken var . Hvis du kan kjøre rundt selv, kan du stikke innom de lokale attraksjonene du selv ønsker.
Kan jeg leie bil på Stokmarknes (SKN-Skagen)?
Hertz og Budget ligger i nærheten av Stokmarknes (SKN-Skagen), så du behøver ikke å vente lenge før du kan sette deg i bilen og kjøre av sted.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Sortland?
Vi er klar over at fleksibilitet er viktig. Derfor gir mange bestillinger muligheten til full refusjon hvis du informerer oss minimum seks timer før henting. Det kan være lurt å se gjennom avbestillingsreglene for leiebilen, da det finnes noen unntak. Hvis du ikke finner svaret der, kan du besøke vår kundeservice.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Sortland?
Bestill en leiebil, vri om nøkkelen og gjør deg klar til å oppleve alt Sortland har å by på. Det er imidlertid mye mer å se og gjøre i det omkringliggende området, så reisen kan ikke stoppe her. Stikk innom noen andre flotte steder i regionen:

  • Med en gang du stopper i Tromsø, kommer du til å føle den gode atmosfæren i byen, som ligger 170 km fra Sortland. Der kan du oppleve mange spennende attraksjoner, som Tromso Lapland.
  • I Narvik, ca. 85 km unna, er det også mye å se og gjøre. Trenger du inspirasjon til sightseeing? Narvikfjellet er vårt førstevalg.
  • Ingen ferie er komplett uten en tur til Saltfjellet-Svartisen nasjonalpark. Denne kjente naturseverdigheten ligger ca. 230 km fra Sortland. Det er bare å nyte den friske luften.

Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Sortland hos Expedia?
Uansett hvilken biltype du er interessert i, kan Expedia hjelpe deg med å få det beste tilbudet. Du behøver bare å sammenligne tilbudene fra de fremste bilutleiefirmaene og bestille det alternativet som passer best for deg. Hva sier du til å sette deg bak rattet med litt ekstra penger i feriekassen? Da kan du slå sammen bestillingen på leiebil i Sortland med bestillingene på hotell og flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Sortland?
Alle med førerkort og som er over 19 år, kan leie bil i Sortland. Noen leverandører er kanskje villige til å leie ut til sjåfører som er yngre enn 19 år, men da må du regne med å måtte betale litt ekstra. Finn ut hva aldersgrensen og kostnaden er, før du reserverer. Det kan også være at unge sjåfører ikke kan bestille alle slags biltyper. Aldersgrensen er ofte høyere for større biler.
Hva trenger jeg for å leie bil i Sortland?
Det er lett som en plett å leie bil i Sortland. Du trenger stort sett bare førerkort og et kredittkort i samme navn. Etter at du har funnet en bil, bør du lese all informasjonen før du skal hente bilen for å sørge for at det ikke er noe mer som kreves.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Sortland?
Ifølge prisene de siste sju dagene var den laveste dagsprisen for en leiebil i Sortland . Den nest laveste prisen var per dag.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Sortland?
Du kan leie bil i en måned eller lenger i Sortland, så det er bare å forlenge den etterlengtede ferien. Bare oppgi informasjonen din på siden vår for langtidsleie av biler for å bestille den perfekte bilen.
Hvor kan jeg leie bil i Sortland hvis jeg er under 25?
Du må finne ut hva aldersgrensen til utleiebyrået i Sortland er. Hvis du er under 25, må du være klar over at enkelte leverandører krever ekstra gebyrer. Det er best å finne ut dette før du skal hente bilen, så du vet hvor mye du må ut med. Hvert leiebilselskap har sine egne regler for yngre sjåfører, så det lønner seg å sjekke ting på forhånd.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Sortland?
Ikke glem å se nøye på leverandørens vilkår og betingelser før du bestemmer deg for forsikring, så får du svar på alt du lurer på angående leiebilforsikring.