Reiserestriksjoner, inkludert karantenekrav, kan være iverksatt i Norge grunnet COVID-19.

Reiser til Oslo 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Oslo med Expedia

  • Bestill pakkereisetilbud for 2021 nå! Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Oslo. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

Hvor du bør bo i Oslo

De mest populære hotellene i Oslo

Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
4 out of 5
Hotelveien, Gardermoen, Ullensaker
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 161 kr per natt fra 20. feb. til 21. feb.
4.3/5Excellent! (2,580 anmeldelser)

"Trivelige ansatte og bra standard. Det eneste negative er at jeg bestilte frokost til kl.04.00 da jeg skulle reise tidlig, men den dukket aldri opp."…"

Anmeldelse skrevet 14. des. 2020

Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
Citybox Oslo
Citybox Oslo
3 out of 5
Prinsensgate 6, Oslo
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 677 kr per natt fra 27. jan. til 28. jan.
4.2/5Excellent! (2,056 anmeldelser)
Fint hotell, men mye bråk på natta

"+ Sentralt og fint hotell, veldig lettvint å sjekke inn selv på automatene. Mye og god informasjon, følte aldri jeg lurte på noe. Fint rom, deilig med høyt under taket. - Opplevde at det ikke var tilstrekkelig rengjort på gulvene. Mye rusk, spesielt under senga. Mye bråk på natta, antar folk tok ..."…"

Anmeldelse skrevet 20. okt. 2020

Citybox Oslo
Clarion Hotel The Hub
Clarion Hotel The Hub
4 out of 5
Biskop Gunnerus Gate 3, Oslo
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 386 kr per natt fra 21. feb. til 22. feb.
4.3/5Excellent! (1,488 anmeldelser)
Meget sentral, fantastik komfort.

"Meget flott Hotel. Meget nær til allt mulig. Nydelig rom, god plass. Har alt det enn trenger. Restaurant, var mitt glass meg rød leppesift. Servitøren serverte vin uten å se dette. Basengen var litt for kald, til min smak. Pga at dette ligger i kjelleren, har hele trim rom og basseng område, et mugg ..."…"

Anmeldelse skrevet 25. okt. 2020

Clarion Hotel The Hub
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
0

Populære aktiviteter i Oslo

Kjøp en pakkereise med fly og hotell hos Expedia og spar mer. Erfarne kunder vet at pakkereiser er den beste måten å spare penger på. Det vil si at du har mer penger som kan brukes når du er i Oslo. Kjøp pakkereisen hos oss, så kan du spare rundt $603. Vår imponerende globale database gjør det mulig for deg å søke blant rundt 321,000 hoteller verden rundt og opptil 400 partnerflyselskaper. I tillegg får du store rabatter. Expedia tilbyr deg fantastiske priser for reisen til Oslo. Ingen grunn til å bekymre seg for endringer i reiseruten, siden de fleste av våre bestillinger ikke har noe avbestillingsgebyr.

Oslo: steder å besøke

Vi har alle de beste tipsene til hva du bør få med deg under ferien til Oslo. Hent penn og papir og se om du ikke kan få fylt ut reiseplanen. Du vil ikke stå uten noe å gjøre under reisen til Oslo. Først av alt kan du ta noen bilder ved Det kongelige slott og Operahuset i Oslo. Deretter burde du oppleve Munch-museet og Vikingskipshuset. Med attraksjoner som Nasjonalgalleriet og Kon Tiki-museet finnes det ikke et kjedelig øyeblikk under en reise til denne dynamiske storbyen. Sørg for at du også setter av tid til Frognerparken og Nobel-senteret. Mange besøkende drar hit for å se nærmere på Vigelandsparken. Hva med å legge til attraksjonen på listen din? I tillegg bør du ta turen til Akershus festning og Aker brygge. Det å reise på ferie dreier seg ikke bare om å se andre steder. Det handler om alle eventyrene som venter på deg når du reiser bort. Start ferien på best mulig måte med Oslo Pass og få med deg noe du kan skrive hjem om. For å se en fullstendig oversikt over aktiviteter kan du klikke deg videre til siden Ting å gjøre i Oslo.

Flyplasser nær Oslo

Vi vet at flyplassen ikke er den mest minneverdige delen av ferien, men det er godt å vite at den velfortjente turen til Oslo snart er i gang. Når hjulene treffer rullebanen på Gardermoen (OSL), befinner du deg 35 kilometer fra sentrum.