Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til Oslo

Oslo er et like relevant sted å reise til uansett om du planlegger en kort reise eller et mer langvarig opphold.

Spar tid og penger med en pakkereise til Oslo

Det har aldri vært enklere å spare penger – finn et pakketilbud med fly og hotell hos Expedia. Vi hjelper reisevante reisende med å bestille ideelle pakketilbud på fly og hotell. Det er mye du kan oppleve i Oslo med med pengene du sparer.

$603 i potensielle besparelser venter de som bestiller et pakketilbud.

Vi har som mål at det skal være enkelt for deg å planlegge en reise. Vår omfattende database med 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden gjør jobben enklere.

Tenk hvor mye tid og penger du kan spare med de gode prisene og tilbudene hos Expedia.

Hvis du må endre ferieplanene dine, vil vi godta avbestillingen uten skjulte gebyrer for nesten alle reservasjoner.

Pakkereiser til Oslo

Antallet mennesker som bor i denne delen av Oslo - Sør-Norge er omtrent 600 000.

Ta med partneren og barna og få litt kvalitetstid sammen på Tusenfryd og Norsk varemesse. Hvis du ser etter enda mer familiemoro, kan dere fortsette på HurlumHeiHuset og Hopp i Havet.

Drøbak akvarium er et lærerikt og morsomt sted hvor hele familien kan beundre sjødyr og få noen tips om bevaring av havområdene.

Ta et par bilder, beundre utstillingene og lær om dyrenes biologiske mangfold på Oslo Reptilpark. Du kan ta med deg et kart i informasjonsskranken, slik at du raskt finner dyreartene du gjerne vil få med deg.

Hvis du skulle likt å vite hvordan øl produseres i Oslo, kan du besøke Ringnes bryggeri og få en omvisning.

De som er interessert i botanikk vil sikkert like en tur rundt Oslo botaniske hage.

I Vigelandsparken kan du ta en pause på gresset. Slottsparken og Birkelunden er to andre hyggelige steder å tilbringe en lat ettermiddag.

Oslo turistinformasjon har rikelig med brosjyrer og kart, og er det beste stedet å dra til for å finne ut hva som pågår i Oslo.

For å se vakre vill natur og brusende vann, ta turen til Mølla foss.

Når det er bra vær, benytt deg av muligheten til å dra til noen av de flotte strendene i nærheten. Om du vil høre fuglene som skriker på Hvalstrand, utforske kystlinjen langs Hvervenbukta badeplass eller bare sette deg ned ved Paradisbukta strand, får du helt sikkert en avslappende dag.

Trenger du et avbrekk fra bylivets stress og mas? Ta en tur til Langøyene eller Hovedøya. Naturinteresserte reisende kan se frem til en flott opplevelse i Ekebergparken skulpturpark og Kalvøya. Ekebergparken skulpturpark og Kalvøya er også godt likt blant naturelskere.

Sett av litt tid til å besøke noen av de mange museumsutstillingene i området. Rusle rundt i gangene mens du ser på de forskjellige utstillingene på Nobel-senteret og Fram-museet. Norges Hjemmefrontmuseum og Holmenkollen skimuseum er også verdt et besøk.

Hvis du vil lære mer om marinehistorie, bør du ta turen til Kon Tiki-museet eller Norsk sjøfartsmuseum. På et besøk til Kon Tiki-museet og Norsk sjøfartsmuseum kan du oppleve sjøfartsgjenstander.

Nysgjerrige unge mennesker bør besøke Norsk vitenskapsmuseum, et fortryllende senter for vitenskap og naturhistorie.

Vår verden er et sprøtt og vidunderlig sted. Hvis du ikke er enig, bør en ettermiddag på Vikingskipshuset og Naturhistorisk museum være mer enn nok til å få deg til å endre mening. Botanisk museum huser også et variert utvalg av eksemplarer og kuriositeter.

Oslo er et sentrum for kunstnerisk energi, og skilter med gallerilokaler overalt. Opplev den kreative atmosfæren på Munch-museet og Nasjonalgalleriet. Hvis disse ga deg litt energi, kan du runde av dagen på Vigeland-museet og Henie Onstad kunstsenter.

Bli med på en reise tilbake til de gamle dager og oppdag historier fra flere år siden på Oslo bymuseum og Ullensaker museum. Lørenskog bygdemuseum og Kulturhistorisk museum er også interessante alternativer. Høres disse bra ut? Du kan fortsette ferden på Lørenskog bygdemuseum og Kulturhistorisk museum.

Lær mer om områdets fortid med en tur til Aker brygge og Oslo rådhus, bare to av de historiske bygningene og stedene her. Du får kanskje også lyst til å ta noen bilder på Ibsenmuseet og Universitetet for miljø- og biovitenskap. Der kan du lære mer om gamle dager.

La deg forbløffe av Akershus festning og Oscarsborg Festningsmuseum, spennende historiske festninger. Mens du er i gang kan du besøke Blaker skanse også.

Om du liker å bruke ferien på å beundre flott arkitektur og staselige hjem, kan du dra til Det kongelige slott eller Oscarshall. Sjekk om det er noen omvisninger og se hvilke fortellinger som gjemmer seg i veggene på Det kongelige slott og Oscarshall.

Oppdag områdets spirituelle side og ta deg litt tid til å reflektere i Oslo domkirke eller Haslum kirke. Om du vil undersøke et par flere religiøse steder, kan du se om det er noen omvisninger på Gamle Aker kirke og Sagene kirke. Du kan også dra til Gamle Aker kirke og Sagene kirke.

Etter at du har sett alle de viktigste attraksjonene i Oslo, kan du også ta deg tid til å se et par av de mindre kjente severdighetene. Oslo ladegård og Nasjonalbiblioteket er et par mulige alternativer. Hvis du har god nok tid, kan du også besøke CAK - Center for Afrikansk Kulturformidling eller Bygdelagssamskipnaden.

Overnatting i Oslo

Norge's hovedstad er en fascinerende by som har stor tiltrekningskraft på ferierende fra hele verden, uansett hvilke ønsker de har for storbyferien sin. I en by som dette er det lett å finne et godt sted å bo også. Du kan se så mange som 112 overnattingssteder i Oslo på Expedias reisenettsted.

Start letingen etter det ideelle rommet i Oslo med å undersøke servicetilbud og fasiliteter på utmerkede Hotel Continental, som ligger i Stortingsgaten 24-26, og Grand Hotel, som ligger i Karl Johansgate 31. Alternativt, hvis du ser etter noe mer budsjettvennlig, kan du vurdere et opphold på Perminalen Hotel i Ovre Slottsgate 2 eller Central City Apartments i Kjolberggaten 29.

Om du er her bare for en kort stund, og kun har tid til en rask omvisning av høydepunktene, kan det være mer praktisk å bo på Best Western Kampen Hotell eller Central City Shared Apartments, som begge ligger nært Munch-museet.


Guide til Oslo


De beste hotelltilbudene i Oslo

Vis alle de 238 overnattingsstedene i Oslo
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo 1 300 kr
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Sonja Henies Plass 3 Postboks 9206, Oslo
   
  4,2
  av 5, basert på 6 788 anmeldelser
  4.0 av 5.0

  Dette luksuriøse overnattingsstedet befinner seg i et moderne kompleks og er den høyeste hotellbygningen i Nord-Europa. Det ligger i Oslo sentrum, 100 meter fra travle Karl Johans gate.

  Anker Hotel 579 kr
  Anker Hotel

  Anker Hotel

  Storgata 55, Oslo
    
   3,8
   av 5, basert på 3 091 anmeldelser
   3.0 av 5.0

   Dette moderne hotellet i Oslo, som ligger ved Akerselva, befinner seg mindre enn én kilometer fra jernbanestasjonen og nær Munchmuseet.

   Hotel Verdandi Oslo 783 kr
   Hotel Verdandi Oslo

   Hotel Verdandi Oslo

   Tordenskioldsgate 6b, Oslo
     
    4,2
    av 5, basert på 556 anmeldelser
    3.5 av 5.0

    Dette hotellet ligger i Oslo sentrum og 15 minutters gange unna Fridtjof Nansens plass og Aker brygge. Dessuten ligger Oslo Spektrum og Universitetet i Oslo kun 5 kilometer unna. Kontraskjæret trikkestasjon og Nationaltheatret holdeplass ligger fem minutters gange unna.

    Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen 1 436 kr
    Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen

    Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen

    Hotelveien, Gardermoen, Ullensaker
      
     4,3
     av 5, basert på 4 918 anmeldelser
     4.0 av 5.0

     Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i Gardermoen og 52 kilometer unna Norsk varemesse, Oslo Spektrum og Grorud kirke. Dessuten ligger Triaden Lørenskog storsenter og Fetsund Lenser 52 kilometer unna. Oslo Lufthavn stasjon ligger 14 minutters gange unna.

     Citybox Oslo 546 kr
     Citybox Oslo

     Citybox Oslo

     Prinsensgate 6, Oslo
       
      4,0
      av 5, basert på 2 160 anmeldelser
      3.0 av 5.0

      Dette hotellet ligger i Oslo sentrum og få skritt unna Cinemateket og Oslo domkirke. Dessuten ligger Småflaskemuseet og Norsk Tollmuseum kun 5 minutter unna. Dronningens gate trikkestasjon ligger to minutters gange unna, og Jernbanetorget stasjon ligger 4 minutters gange unna.

      Smarthotel Oslo 576 kr
      Smarthotel Oslo

      Smarthotel Oslo

      St. Olavsgate 26, Oslo
        
       3,9
       av 5, basert på 2 921 anmeldelser
       3.0 av 5.0

       Dette hotellet ligger i Oslo sentrum og 2 kilometer unna Kulturhistorisk museum, Aker brygge og Oslo Spektrum. Universitetet i Oslo ligger 3,1 kilometer unna. Tullinløkka trikkeholdeplass og Holbergs plass holdeplass ligger fem minutters gange unna.

       Comfort Hotel Xpress Central Station 743 kr
       Comfort Hotel Xpress Central Station

       Comfort Hotel Xpress Central Station

       Fred Olsens Gate 11, Oslo
         
        4,2
        av 5, basert på 1 644 anmeldelser
        3.0 av 5.0

        Dette hotellet ligger i Oslo sentrum og 10 minutters gange unna Byporten kjøpesenter og Oslo Spektrum. Dessuten ligger Aker brygge og Universitetet i Oslo kun 5 kilometer unna. Oslo sentralstasjon ligger to minutters gange unna, og Jernbanetorget stasjon ligger 2 minutters gange unna.

        Park Inn by Radisson Oslo Airport 1 346 kr
        Park Inn by Radisson Oslo Airport

        Park Inn by Radisson Oslo Airport

        Henrik Ibsens Vei; Terminal Building, Gardermoen, Ullensaker
          
         4,3
         av 5, basert på 2 987 anmeldelser
         4.0 av 5.0

         Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i Gardermoen og 40 kilometer unna Norsk varemesse, Grorud kirke og Triaden Lørenskog storsenter. Dessuten ligger Oslo Spektrum og Universitetet i Oslo 52 kilometer unna. Oslo Lufthavn stasjon ligger 6 minutters gange unna.

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.