Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Førde

Leiebil Førde

Bilutleie Førde – Førde ligger i Sogn og Fjordane, og er en flott by som blant annet byr på flotte naturopplevelser. Mange turister som reiser til Førde velger å ordne seg med leiebil under oppholdet, for å ha større frihet til å oppleve område. Det kollektive transporttilbudet er noe begrenset, noe som gjør det å ha leiebil i Førde enda mer praktisk.

Det er alltid fint å ha litt ekstra penger du kan bruke i ferien, og en billig leiebil i Førde kan bidra til å sørge for at du ender opp med nettopp det. Foreta et søk her hos Expedia når du skal leie bil, og du er sikret en god pris på leiebil i Førde.

Turen til Førde

Mange velger å fly til Førde, siden byen har sin egen flyplass. Flyplassen i Førde heter Førde lufthamn, Bringeland, og på flyplassen kan du ordne deg med en leiebil i Førde når du ankommer. Fordelen med å hente leiebilen på flyplassen, er at du kan kjøre rett fra flyplassen til ditt utvalgte hotell i Førde. Du bruker bare rundt 15 minutter på turen, og du slipper tenke på når bussen inn til sentrum går.

Leiebil i Førde-området

Hvis du ikke trenger bil den første delen av oppholdet ditt, eller av andre grunner ikke vil leie bil på flyplassen, er det andre steder i området rundt Førde hvor du kan leie bil. Flyplassen er imidlertid så nære sentrum av Førde at det ofte er det enkleste alternativet, spesielt siden det jevnlig går busser fra sentrum til flyplassen. Uavhengig av om du velger å hente din leiebil i Førde på flyplassen eller et annet sted, vil du kunne velge mellom mange forskjellige biltyper. Reiser du med kjæresten eller en venn holder det kanskje med en liten, økonomisk bil, mens de som reiser med hele familien nok bør gå for en stasjonsvogn.

Kjør langs fjorden med leiebil i Førde

Førde ligger ved den flotte Førdefjorden, som er svært populær blant turister. De fleste velger å se fjorden fra båt, noe vi anbefaler deg å gjøre, men du kan også kjøre langs fjorden, for å se naturen som omkranser fjorden på nært hold. Med leiebilen kan du også kjøre til Likholefossen, en flott foss som det er bygd en imponerende bro over.

Rundtur til kirkene i området

Dersom du er interessert i arkitektur og kirker, har du kommet til riktig sted. I Førde er det hele tre flotte kirker: Førde kirke, Haukedalen kirke og Holsen kirke. Med leiebil i Førde kommer du deg enkelt til de forskjellige kirkene, som du nok helt sikkert vil la deg imponere av.

Topptur i Førde

Hafstadfjellet er et populært turmål for både innbyggerne og turistene i Førde. Toppen er 706 moh., og turen opp til toppen tar omtrent en times tid. Det er lagt godt til rette for de som ønsker å gå til toppen, så kjør til parkeringsplassen og følg den fine stien til toppen.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Førde

Hva er den beste prisen på leiebil i Førde?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Førde .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Førde?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Førde er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Førde?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Førde?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Førde

Utforsk Førde med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!