Bilutleie i Voss

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Voss

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Voss

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Voss
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Voss?
Strekk reisebudsjettet enda litt lenger i Voss med leiebilpriser fra per dag denne uken.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Voss?
Noen ganger hender det at ting skjer og planer må endres på kort varsel. Derfor gir vi full tilbakebetaling for de fleste bestillinger hvis du avbestiller minst seks timer i forkant av henting. Husk å sjekke avbestillingsreglene, da det er enkelte unntak. Hvis du ikke finner informasjonen du ser etter, kan du gå til vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Voss?
Sus rundt i en lekker minibil, skjem bort deg selv med en premiumbil eller sats på noe midt imellom, som en mellomstor modell. Det er imidlertid lite som slår en kompaktbil som er det foretrukne valget i Voss. Disse bilene er lette å kjøre og parkere, drivstoffeffektive og et smart valg hvis du skal farte rundt i byer. Det er et nivå opp fra økonomiklassen, så du kan forvente litt bedre plass og komfort til en meget god pris.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Voss?
Bestill en leiebil, vri om nøkkelen og gled deg til å oppleve alle attraksjoner og severdigheter i Voss. Det er imidlertid mye mer å se i det omkringliggende området, så dette kan ikke være siste stopp. Du bør stikke innom noen andre fine steder i regionen:

  • Med en gang du er fremme i Bergen, kommer du til å føle den pulserende atmosfæren i byen, som ligger 65 km fra Voss. Der kan du oppleve mange flotte steder, som Fløybanen.
  • Rundt 190 km unna ligger Stavanger, en annen destinasjon du også bør få med deg. Du må ikke glemme å ta turen til Norsk oljemuseum når du først er i området.
  • Ingen ferie er komplett uten en tur til Slottsparken. Denne anerkjente naturseverdigheten ligger rundt 250 km fra Voss. Det er bare å la skuldrene senke seg.

Hvorfor skal jeg leie bil i Voss gjennom Expedia?
Expedia er det rette stedet å leie en bil. Vi har leiebilselskaper å velge blant i Voss, og vi gjør alt for å gi deg fantastiske priser. Med våre eksklusive tilbud og medlemspriser kan du tjene opp poeng og fordeler hver gang du bestiller, og du kan spare enda mer ved å kombinere bestillingene dine til en pakkereise til Voss. Bilutleie, hoteller, flyreiser, aktiviteter og utflukter: Expedia har alt du trenger, på ett og samme sted.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Voss hos Expedia?
Du kan enkelt finne et bra tilbud hos Expedia. Du behøver bare å velge bil, datoer samt hente- og leveringssteder. Deretter kan du sammenligne priser fra de fremste leiebilselskapene. Du kan oppnå enda større besparelser ved å slå sammen bestillingen av leiebil i Voss med overnatting eller flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Voss?
I Voss må sjåfører være 19 år eller eldre for å leie bil. Unge sjåfører må imidlertid forvente strengere restriksjoner og ekstra gebyrer. De fleste leverandører krever nemlig et dagsgebyr i tillegg til bilens leiepris. Dette skal være med på å dekke ulykkesrisikoen. Selv om mange typer biler (som kompaktbiler og mellomstore biler) er tilgjengelige for unge sjåfører, får yngre som regel ikke leie luksuriøse biler.
Hva trenger jeg for å leie bil i Voss?
Du må regne med å få spørsmål om gyldig førerkort og et kredittkort på utleiestedet. Før hentedatoen bør du høre med leiebilbyrået om du trenger noe mer. Du må kanskje også legge frem bilforsikringsbevis.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Voss?
De to laveste prisene per dag i Voss de siste sju dagene var og . Så det er mulig å gjøre et skikkelig kupp!
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Voss?
Ja, og du finner den perfekte bilen for deg på vår side for langtidsleie av biler. Bare oppgi reiseinformasjonen din, så finner vi bra valgmuligheter fra ulike ledende bilutleiebyråer.
Hvor kan jeg leie bil i Voss hvis jeg er under 25?
Dette avhenger av leiebilselskapene i Voss. De har ofte ulike aldersgrenser. Har du funnet en leverandør som leier ut biler til sjåfører under 25, må du vite at mange krever ekstra betaling. Les deg opp på dette før du bestiller en bil.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Voss?
Vilkårene for leiebilforsikring kan variere veldig ut fra forskjellige faktorer, som biltype og sjåførens alder. Det er lurt å se over leverandørens vilkår og betingelser før du bestemmer deg.