Bilutleie i Voss

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Voss

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Voss

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Voss
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Voss?
Når du avbestiller en forskuddsbetalt leiebilbestilling minimum seks timer før henting, har du vanligvis krav på full refusjon. Dette er imidlertid ikke alltid tilfelle, så det er en god idé å se gjennom bestillingsinformasjonen og leiebilavtalen. Hvis du ikke finner informasjonen du ser etter, kan du gå til vår kundeservice.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Voss?
Det er ingen hemmelighet at Voss er en av de fremste destinasjonene i Vestland. Men det finnes også flere andre flotte steder å utforske hvis du leier en bil og tar veien fatt. Her er noen tips som gjør at bilferien får en god start:

  • Stavanger har en haug av severdigheter og ligger ca. 190 km fra Voss. Er dette første stopp? Da bør du følge skiltingen mot Kongeparken, et av byens høydepunkter.
  • Rundt 65 km unna finner du Bergen, et annet sted du bør legge til på listen din. Du må huske å ta turen til Fløyen når du først er her.
  • Kom deg litt bort fra det travle bylivet ved å ta turen til Rondane nasjonalpark, ca. 230 km fra Voss. Dette er det perfekte stedet å dra til to get your fill of nature.

Hvorfor skal jeg leie bil i Voss gjennom Expedia?
Med medlemspriser, eksklusive tilbud og et enormt utvalg av leiebilselskaper er det lekende lett å finne den perfekte leiebilen til en fantastisk pris hos Expedia. Du kan sammenligne biler fra så mange som leiebilselskaper i Voss, og hvis du slår sammen bestillingen av leiebil med hoteller og flyreiser til en praktisk pakkereise, sparer du enda mer.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Voss hos Expedia?
Ta en titt på kundevurderinger, velg rett biltype, og sammenlign prisene fra de ledende leiebilselskapene. Expedia gjør det lett å finne gode priser på leiebil. Kombiner bestillingen av leiebil i Voss med bestilling av fly eller hotell, og legg ut på tur med litt ekstra penger i lommeboken.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Voss?
Du må vanligvis være 19 år i Voss. Vær oppmerksom på at de fleste selskaper krever ekstra betaling ved ung alder. Finn ut av dette før du bestiller, ettersom reglene kan variere fra leverandør til leverandør. Hvis du ønsker å leie en spesialbil eller en SUV, vil nok aldersgrensen være over 19.
Hva trenger jeg for å leie bil i Voss?
Det er enkelt å leie bil i Voss. Det du trenger, er egentlig bare førerkort og kredittkort. Når du har funnet en bil, bør du lese gjennom avtalen før hentedatoen for å sjekke at det ikke er noe mer som kreves.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Voss?
og var de to laveste dagsprisene tilbudt leiebilkunder i Voss de siste sju dagene.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Voss?
Besøk siden vår for langtidsleie av biler og oppgi informasjonen din for å finne den perfekte bilen. Uansett om du holder deg i Voss eller skal kjøre litt rundt, kan Expedia hjelpe deg med å finne en bil til en billig penge.
Hvor kan jeg leie bil i Voss hvis jeg er under 25?
Noen bilutleiebyråer i Voss er villige til å leie ut biler til sjåfører under 25, og andre ikke. Aldersgrensene varierer fra leverandør til leverandør, så det er lurt å finne ut av dette på forhånd. Du bør også sjekke om det kreves ekstra betaling. Noen legger nemlig til et tilleggsgebyr for unge kunder mellom 21 og 24 år. Sørg for at du leser betingelsene og vilkårene, så du slipper dyre overraskelser.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Voss?
Det avhenger av bilstørrelsen du ender opp med å velge, alderen din og en del andre faktorer. Sjekk leverandørens vilkår og betingelser for forsikring og leiebil før du tar et endelig valg.