Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

De beste leiebiltilbudene i Voss

Vis alle leiebiler i Voss

Gode tilbud på leiebiler i Voss

Leiebil Voss

Voss er en kommune i Hordaland, og kommunen er blant annet kjent for sitt flotte skianlegg. Hvis du drar på ferie til Voss, kan du hoppe i fallskjerm, prøve deg på rafting i elva, bade eller ta et slag golf – for å nevne noe. Selv om det meste av aktiviteter i kommunen er sentralisert rundt tettsted Vossevangen, er det praktisk å ha tilgang til leiebil på Voss.

Ved å bruke Expedia har du gode muligheter til å finne en billig leiebil på Voss. Leiebilen henter du i Skulestadmoen, som ligger like nord for Vossevangen. Leier du bil på Voss har du friheten til å kjøre nøyaktig dit du vil, noe som gir deg en mye større frihet under oppholdet.

Komme seg til Voss

Det er ikke mulig å fly til Voss, siden flyplassen ikke brukes til kommersielle flyvninger. Mange som kommer reisende langveisfra, velger derfor å fly til Bergen, for så å ta toget eller kjøre til Voss. Hvis du uansett skal ha leiebil på Voss, kan det være en god idé å hente leiebilen på flyplassen i Bergen. Da slipper du stresset med å ta flybussen inn til Bergen sentrum og toget videre til Voss. Du kan kjøre i ditt eget tempo og stoppe underveis for å kjøpe noe å spise eller strekke på beina. Har du bestilt hotell på Voss kan du kjøre dit fra flyplassen, en tur som tar omtrent 1 time og 45 minutter.

Opplevelser med familien

Dersom du er på Voss med hele familien, er det utrolig praktisk å ha tilgang til egen leiebil. Enten hele familien har tenkt seg i klatreparken, vil prøve seg på rafting eller har tenkt å sparke i gang et slag fotballgolf, er det bare å pakke alt det man trenger i løpet av dagen i leiebil og kjøre i vei. Spar penger på å kjøpe med deg det du trenger til en piknik i løpet av dagen, eller kjør innom en bensinstasjon eller kafé for noe godt å spise.

Voss skisenter

Voss har et flott skisenter, og mange tar turen hit ene og alene for å stå på ski. Selv om det går buss fra de fleste hotellene til skibakken, er det mye enklere å slenge ski, varme klær og alt annet man trenger i leiebilen, for deretter å kjøre til bakken selv. Siden Voss ligger et stykke over havet, er det ofte gode snøforhold i bakkene – som det er over 20 av. Skisenteret har ti heiser og én gondol, så det er ikke noe problem å komme seg til toppen av fjellet!

Fallskjermhopping

Voss er kjent for å ha et av de aller beste miljøene for fallskjermhopping i Norge, og på Voss kan du enten ta fallskjermkurs, så du kan hoppe selv, eller hoppe tandem med en profesjonell fallskjermhopper. Lei en bil, inviter med deg noen kolleger eller venner, og kjør til Voss for en helg med fallskjermhopping – en opplevelse du aldri kommer til å glemme!

Hva er den beste prisen på leiebil i Voss?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Voss .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Voss?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Voss er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Voss?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Voss?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Voss

Utforsk Voss med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!