Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Ferie i Europa

Besøk fantastiske steder i over 50 land. Opplev svært forskjellige kulturer, språk og mat mens du reiser svært korte avstander. 

Å reise rundt i Europa er enkelt siden de fleste av de nesten 30 medlemslandene i EU bruker samme valuta og har avslappede grenseoverganger. Du kan enkelt reise fra land til land med tog. En ferie i Europa kan by på et stort mangfold, fra de nordiske landene ved Polarsirkelen til de varme landene i Middelhavsregionen, og fra store, moderne metropoler til tradisjonsrike oldtidsbyer. 

I Italia og Hellas kan du se ruinene fra de gamle storimperiene. Se Colosseum i Roma og Akropolis i Athen. Begge landene har også deilige strender.  Utforsk noen av de 6 000 greske øyene og se det Liguriske Hav fra høytliggende turstier langs terrasseliggende vingårder i Cinque Terre i Italia. Vis respekt til paven i Vatikanstaten, Europas minste nasjon.

Frankrike er berømt for vin, middelhavsstrender og kunstgallerier. Se det flotte fjellområdet Gorges du Verdon og stå på ski i de franske Alpene. Besøk de ukentlige markedene i småbyene i Provence, landsbyene på åskammene i Luberon og sandstrendene ved Saint-Tropez. I Paris kan du besøke Louvre, Musée d'Orsay og Centre Georges Pompidou. Rusle på Champs-Élysées og se byen fra toppen av Eiffeltårnet.

I Spania og Portugal kan du oppleve moderne iberisk kultur. I Portugal kan du smake på deilig Belém-bakverk, besøke det 500 år gamle klosteret Jerónimos og se store bølger slå mot land på vestkysten av Europas vestligste land. Stå på ski i Pyreneene, løp med oksene i Pamplona og dans flamenco i Madrid eller Barcelona i Spania. Begi deg inn i området mellom Spania og Frankrike for å oppleve Guggenheim-museet i Bilbao og unik baskisk kultur og språk.

I Norge, Sverige, Finland og Danmark kan du oppleve skandinaviske skikker og mat. Dra nord for polarsirkelen og opplev sommersolen som aldri går ned. Finn rolige skoger i Finland, lær om vikinghistorie på Vasamuseet i Sverige og se de majestetiske fjordene langs norskekysten.

I Storbritannia kan du se skotske stepper, walisiske borger og britisk pomp og prakt i England. Se kronjuvelene og gå på teater på West End i London. Dra over vannet til Irland og reis på sykkeltur over grønne åser forbi forhistoriske, keltiske landemerker.

Tyskland, Østerrike, Ungarn, Tsjekkia og Polen kan tilby fantastisk musikk, borger og århundrer med historie. Se den flotte domkatedralen i Köln, lytt til symfoniorkesteret i Wien, se gamle romerske bosetninger i Budapest, opplev St. Vitus-katedralen i Praha og gamlebyene i Krakow og Gdansk.

Besøk museer, kunstgallerier og gudshus i Ukraina, Hviterussland, Litauen, Latvia og andre land som tidligere var isolert bak sovjetiske grenser.

På ferie i Europa vil du få et stort mangfold av spennende opplevelser.


Guide til Europa


De beste hotelltilbudene i Europa

Vis alle de 487 869 overnattingsstedene i Europa
The Grand at Trafalgar Square 966 kr
The Grand at Trafalgar Square

The Grand at Trafalgar Square

8 Northumberland Avenue, London
   
  4,2
  av 5, basert på 2 183 anmeldelser
  4.0 av 5.0

  Dette hotellet er forretningsvennlig og ligger i London, i nærheten av Nelsons søyle, Banqueting House og St. James Palace. Palace of Westminster og Trafalgar Square ligger også i nærheten.

  Park Plaza County Hall London 1 291 kr
  Park Plaza County Hall London

  Park Plaza County Hall London

  1 Addington Street, London
    
   4,3
   av 5, basert på 4 512 anmeldelser
   4.0 av 5.0

   Dette hotellet med et spa ligger i London sentrum og få skritt unna Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale-museet. Dessuten ligger The Vaults og Big Ben 10 kilometer unna.

   Park Plaza Westminster Bridge London 1 328 kr
   Park Plaza Westminster Bridge London

   Park Plaza Westminster Bridge London

   200 Westminster Bridge Road, London
     
    4,4
    av 5, basert på 11 006 anmeldelser
    4.0 av 5.0

    Dette hotellet med et spa ligger i London sentrum og få skritt unna Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale-museet. Dessuten ligger Coca-Cola London Eye og London Dungeon 10 kilometer unna.

    Club Quarters Hotel, Trafalgar Square 1 074 kr
    Club Quarters Hotel, Trafalgar Square

    Club Quarters Hotel, Trafalgar Square

    8 Northumberland Ave, London
      
     4,3
     av 5, basert på 3 472 anmeldelser
     4.0 av 5.0

     Dette hotellet i boutique-stil ligger i London sentrum og 10 kilometer unna The Strand, Trafalgar Square og Nasjonalgalleriet. Dessuten ligger Regent Street og Big Ben kun 10 kilometer unna.

     Radisson Blu Edwardian Manchester Hotel 1 133 kr
     Radisson Blu Edwardian Manchester Hotel

     Radisson Blu Edwardian Manchester Hotel

     Free Trade Hall Peter Street, Manchester
       
      4,4
      av 5, basert på 1 844 anmeldelser
      5.0 av 5.0

      Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Manchester sentrum og 10 kilometer unna Manchester rådhus, Abraham Lincoln-statuen og Manchester Central (GMEX). Dessuten ligger Bridgewater Hall (konsertsal) og Manchester Arena 10 kilometer unna.

      The Strand Palace Hotel 1 020 kr
      The Strand Palace Hotel

      The Strand Palace Hotel

      372 The Strand, London
        
       4,0
       av 5, basert på 10 071 anmeldelser
       4.0 av 5.0

       Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i London sentrum og 15 minutters gange unna Covent Garden Market og Piccadilly Circus. Dessuten ligger London Dungeon og Big Ben kun 2 kilometer unna. Charing Cross undergrunnsstasjon ligger 5 minutters gange unna og Covent Garden undergrunnsstasjon ligger 6 minutters gange unna.

       Radisson Blu Hotel, Berlin 965 kr
       Radisson Blu Hotel, Berlin

       Radisson Blu Hotel, Berlin

       Karl-Liebknecht-Str. 3, Berlin
         
        4,6
        av 5, basert på 7 570 anmeldelser
        4.5 av 5.0

        Dette Berlin-hotellet ligger i den gamle bydelen Mitte ved bredden av elven Spree og nær Berlin domkirke, Alexanderplatz og Museumsinsel, for ikke å snakke om metrostasjonen for dem som vil utforske mer av byen.

        The Waldorf Hilton, London 1 971 kr
        The Waldorf Hilton, London

        The Waldorf Hilton, London

        Aldwych, London
          
         4,1
         av 5, basert på 1 672 anmeldelser
         4.0 av 5.0

         Dette imponerende hotellet i London har en sentral beliggenhet mellom finansdistriktet The City og West End og ligger kun ett kvartal unna Somerset House og to kvartaler unna Covent Garden og Themsen.

         De beste tilbudene på fly + hotell