Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Fagernes

Vis alle leiebiler i Fagernes

Gode tilbud på leiebiler i Fagernes

Om Fagernes

Fagernes er en liten by ved Strondafjorden i Valdres i Oppland. Turismenæringen står sentralt med et av Norges største friluftsmuseer, Valdres Folkemuseum, på Storøya. Her fins gamle gårdsbygninger og innsamlede originalgjenstander fra området. Hvert år arrangeres Valdres sommersymfoni, en klassisk musikkfestival der barn og ungdom fra hele verden møtes. Nyt en reise til Fagernes, og begi deg ut i fantastiske Jotunheimen og ta inn vakker natur, isbreer og majestetiske fjell. En uforglemmelig opplevelse!

Bilutleie på Fagernes

Trenger du å leie bil på Fagernes, finnes det biler som dekker ethvert behov enten det er personbil, stasjonsvogn eller varebil. Det er mulig å hente og levere utenom åpningstidene, og det finnes flere firmaer å velge mellom som tilbyr bilutleie for å enkelt ta seg til Fagernes.

Bilutleie fra flyplasser nær Fagernes

Fagernes Lufthavn Leirin ligger kun noen få kilometer utenfor byen. Til tross for å være svært liten, er store bilutleiefirmaer representert og klare for å dekke dine behov når du ankommer flyplassen. Ettersom Leirin ikke tilbyr spesielt mange flyreiser til Fagernes, kan det være mer fordelaktig å velge å reise via Oslo Lufthavn Gardermoen når man skal feriere i Fagernes. Enten kan man ta den korte flyturen mellom de to flyplassene, eller man kan velge blant et stort utvalg av billige leiebiler på Oslo Lufthavn og oppleve naturen langs veien. Det tar cirka to og en halv time å kjøre fra Gardermoen til Fagernes.

Rundreise med bil på Fagernes

Fagernes er et perfekt reisemål for en bilferie. Nasjonal Turistveg Valdresflye er et vakkert og forlokkende fjellandskap, og er tilrettelagt slik at man kan stoppe nesten hvor det skulle være. Ta turer i fjellet, kjøp hjemmelagd ost og smør eller rett og slett bare ta en pause for å la naturen synke inn. Ved å leie bil på Fagernes ligger alt til rette for en behagelig tur. Turistveien går mellom Garli og Hindsæter, og er 49 kilometer lang. Den flotte utsikten over Jotunheimen nasjonalpark er verdt å få med seg, og høyeste punktet på veien ligger 1 389 meter over havet.

Ved foten av Jotunheimen ligger Beitostølen. Stedet er kjent for både musikk- og idrettsarrangementer samt et utall andre aktiviteter både ute og inne. Denne fjellandsbyen utenfor Fagernes kan tilby en rekke restauranter, butikker og overnattingsstede, samtidig som den ligger midt i ekte, norsk fjellnatur. Herfra kan man gå til Besseggen, og det tar kun 45 minutter med leiebil fra Beitostølen til Gjendesheim som er en perfekt overnattingsmulighet etter en minnerik dag i naturen. Kun en halvtimes kjøretur fra Fagernes ligger opplevelsene klare. Enten man ønsker overnatting på Beitostølen eller velger hotell på Fagernes er det lett å ta seg rundt om man har leiebil.

Fagernes er et reisemål for hele familien. Valdresområdet tilbyr en rekke aktiviteter som ridning, hundekjøring, kanefart og fornøyelsespark, og man kan enkelt ta seg fra sted til sted ved å anskaffe leiebil på Fagernes. Familietur med leiebil sørger for en behagelig reise med minimalt med stress og god tid til å få det meste ut av ferien.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Fagernes

Hva er den beste prisen på leiebil i Fagernes?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Fagernes 575 kr.

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Fagernes?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Fagernes er 601 kr.

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Fagernes?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Fagernes?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Fagernes

Utforsk Fagernes med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!