Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

De beste leiebiltilbudene i Lillehammer

Vis alle leiebiler i Lillehammer

Gode tilbud på leiebiler i Lillehammer

Lillehammer er en av Norges mange flotte byer. Den ligger i Oppland fylke, og er blant annet kjent for å ha arrangert vinter-OL i 1994. Byen er ikke så stor, men det er mye spennende å se og gjøre i Lillehammer. Ordner du deg med leiebil i Lillehammer får du enda mer ut av oppholdet, siden du enkelt kommer deg til attraksjonene i området rundt byen.

Det er en rekke steder som driver med bilutleie i Lillehammer sentrum, så det er ikke noe problem å ordne seg med en leiebil etter at du har ankommet ditt hotell i Lillehammer. Dersom du kommer langveisfra og har valgt å reise med fly til Lillehammer, er den største flyplassen i nærheten Oslo Lufthavn. På flyplassen er det en rekke selskaper som driver med utleie av biler, og med leiebil kjører du fra flyplassen til Lillehammer på 1 time og 45 minutter. Med Expedia har du gode muligheter til å finne en billig leiebil i Lillehammer, og dersom du bestiller hotell og fly til Lillehammer samtidig kan du spare enda mer.

Litt mer om Lillehammer

Som nevnt ble vinter-OL i 1994 arrangert på Lillehammer, og du bør absolutt ta en tur til Lillehammer Olympiapark i løpet av oppholdet ditt. I denne parken finner du Håkons Hall, Kristins Hall, Lysgårdsbakkene, Birkebeineren Skistadion, Kanthaugen freestyleanlegg og Hunderfossen bob- og akebane. Når du har gått rundt og sett på de flotte anleggene, er du kanskje lysten på å friske opp hukommelsen rundt vinter-OL i 1994. Da er en tur til Norges Olympiske Museum et godt valg. Med leiebil kommer du deg enkelt fra anlegg til anlegg.

Lillehammer har imidlertid mye annet å by på, og det er mange attraksjoner og severdigheter for turister i byen. På Maihaugen ligger det en rekke museer, blant annet Postmuseet. Et annet populært museum i byen er Lillehammer kunstmuseum. Avslutt med en tur til Galleri Zink, hvor kunst laget av de mest kjente kunstnerne fra området stilles ut.

Utforsk Lillehammer i leiebilen

Selv om det er mye spennende man kan oppleve i sentrum av Lillehammer, er det også mye spennende i utkanten av byen og i området rundt – og det er nettopp da det er praktisk å ha tilgang på en leiebil.

Hunderfossen

Hunderfossen Familiepark er en av de aller største turistattraksjonene i Norge, og over 250 000 er innom parken hver sommer. Den ble grunnlagt i 1984, og har i dag mer enn 50 attraksjoner og severdigheter. Fra Lillehammer til Hunderfossen er det i overkant av 17 kilometer, en kjøretur som tar deg i overkant av 20 minutter. Hvis du reiser med barn, er et besøk til familieparken midt i blinken. Gjennomgangstemaet i parken er Ivo Caprinos arbeider, så du vil se figurer som Redor Felgen, Solan og Ludvig, samt den kjente racerbilen Il Tempo Gigante.

Bruk leiebilen til å besøke nærliggende steder

Dersom du er lysten på en dag med shopping, er det lite som slår en dagstur til Oslo. Kjøreturen tar omtrent to timer hver vei, og i Oslo finner du alt av butikker og en rekke store kjøpesentre, som Oslo City og Storo Storsenter.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Lillehammer

Hva er den beste prisen på leiebil i Lillehammer?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Lillehammer 1,244 kr.

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Lillehammer?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Lillehammer er 1,270 kr.

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Lillehammer?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Lillehammer?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Lillehammer

Utforsk Lillehammer med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!