Reiser til Innlandet

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Hoteller, flyreiser, leiebiler og aktiviteter – samlet på ett sted! Slå sammen alt du trenger til ferien din til Innlandet og spar

Mest populære reisemål i Innlandet

De mest populære hotellene i Innlandet

Scandic Lillehammer Hotel
Scandic Lillehammer Hotel
4 out of 5
Turisthotelvegen 6, Lillehammer, 2609
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 114 kr per natt fra 21. okt. til 22. okt.
4,1/5 Very Good! (1 001 anmeldelser)
Nydelig opphold
"Nydelig opphold. Flott frokost, spesielt for meg med cøliaki. Godt brød, helt isolert fra glutenholdig mat. Glutenfri pannekake og brownie. Himmelrik🌸 God og rask service da vi hadde behov for enda en natt. Vi flytta datter til hybel, og behøvde litt lengre tid."

Anmeldelse skrevet 17. aug. 2022

First Hotel Breiseth
First Hotel Breiseth
3 out of 5
Jernbanegata 1-5, Lillehammer, 2609
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 973 kr per natt fra 24. okt. til 25. okt.
4/5 Very Good! (1 007 anmeldelser)
Suverent
"God service, hyggelig betjening, deilig seng og veldig bra frokost. Noe nedslitt i gangene, men var bare sjarmerende. Anbefales på det sterkeste"

Anmeldelse skrevet 27. sep. 2022

Scandic Hafjell
Scandic Hafjell
4 out of 5
Hundervegen 1, Øyer, 2636
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 949 kr per natt fra 21. okt. til 22. okt.
4/5 Very Good! (952 anmeldelser)
Anbefales
"Veldig fint hotell, god beliggenhet, god mat - og fint basseng"

Anmeldelse skrevet 25. sep. 2022

Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Innlandet?
Vi gjør det lett for alle å reise med pakkereiser til Innlandet, som starter med priser fra . Du kan selv bestemme hvordan du vil sette sammen dine foretrukne hoteller, flyselskaper og leiebilselskaper. For en perfekt ferie kan du legge til noen utflukter og opplevelser til reiseplanen.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Innlandet?
Sett sammen det du vil av flyreiser, leiebiler og hoteller i en pakkereise til Innlandet, og spar mye penger. Du kan spare enda mer på å legge til ekstra komponenter som utflukter eller opplevelser i bestillingen din. Det aller beste er at du kan skreddersy ferien din akkurat som du vil. Vi tilbyr over 500 partnerflyselskaper og over 1 000 000 hoteller i hele verden, så alle skal få muligheten til å oppfylle feriedrømmene.
Hvilke er de beste hotellene i Innlandet?
Wood Hotel - Frich’s Hotel & Spiseri og Topcamp Mjøsa - Brumunddal vet virkelig hvordan de får gjestene til å trives i Ringsaker. Hvis du også skal innom Trysil, kan du titte nærmere på Radisson Blu Resort Trysil og Radisson Blu Mountain Resort & Residences, som begge har en høy stjerne blant reisende.
Når på året er det best å reise til Innlandet?
Det kan være fordelaktig å legge ferien i Innlandet i . Det er gjerne i denne måneden du finner de beste tilbudene, mens er den dyreste tiden. Hvis du setter pris på stemningen i høysesongen, er det best å reise til Innlandet i . I de mer roligere månedene kan du styre unna de største folkemengdene.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Innlandet?
Søk på Expedia for å sammenligne internasjonale flybilletter så tidlig som mulig. Stort sett kan du bestille billett hele tolv måneder i forveien. Hvis du ikke finner ditt foretrukne flyselskap, eller du er sent ute, kan du ta det med ro. Lave billettpriser til Innlandet blir noen ganger tilgjengelig få uker innen avreise.
Hva inkluderer en pakkereise til Innlandet fra Expedia?
Pakkereiser kan bestå av flyreise, leiebil og hotell, men du kan kombinere dem som du vil for å utforme din perfekte reise til Innlandet. Du kan også legge til ting som aktiviteter og utflukter etter at du har bestilt. Det er du som bestemmer. Når du samler bestillingene dine hos Expedia, får du tilgang til rabatter du ikke finner andre steder.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Innlandet?
Finn tilbud som passer ditt budsjett med en pakkereise fra Expedia. Hos oss får du både fly, leiebil og hotell på ett og samme sted. Du kan spare mye penger bare ved å kombinere bestillingene dine. Uansett om du planlegger å dra på et skieventyr eller å slappe av på stranden, er drømmereisen bare noen klikk unna.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Innlandet hos Expedia?
Med en pakkereise er det du som har kontrollen. Uansett om du planlegger å fly til Innlandet på economy eller business, er det bare å velge fra de tilgjengelige alternativene. Expedia har over 500 partnerflyselskaper verden rundt.
Kan jeg reise til Innlandet akkurat nå?
For å få den mest oppdaterte informasjonen om reiser til Innlandet kan du gå til vår reiserådside for COVID-19. Der finner du nyttig informasjon om reiserestriksjoner, karantenekrav og mye annet.

Populære steder å besøke