Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Drammen

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Drammen

Best Western Globus Hotel
3 out of 5
TORGEIR VRAAS PLASS,13, Drammen, Viken
Hent priser
0.57 km fra sentrum
3.6/5Good! (20 anmeldelser)
Ektepar fra Karmøy.

"Veldig bra med det meste. Nye og moderne rom, enkel og grei frokost. Det som trekker ned er når vi kommer med bil og må betale mye for parkeringen. Så det må da legges til hotellprisen!!"…"

Anmeldelse skrevet 26. jul. 2012

Best Western Globus Hotel
Son Spa
4 out of 5
Hollandveien 60, Son, Vestby
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 850 kr per natt
36.89 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (240 anmeldelser)

"Trang parkering. Noe kaldt vann i bassenget. Maten var bra. Har ellers ikke noe spesielt å bemerke"…"

Anmeldelse skrevet 5. mar. 2020

Son Spa
En Koselig Leilighet på Åskollen i Drammen
Rabbenveien, 36, Drammen, Viken
Prisen er 1 863 kr per natt
5.36 km fra sentrum
En Koselig Leilighet på Åskollen i Drammen
Comfort Hotel Union Brygge - Drammen
4 out of 5
Grønland 64, Drammen
Prisen er 1 029 kr per natt
0.72 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (825 anmeldelser)

"Veldig hyggelig resepsjonist"…"

Anmeldelse skrevet 24. feb. 2020

Comfort Hotel Union Brygge - Drammen
Drammen Apartment
2.5 out of 5
7 Peter Høegs gate, Drammen
Hent priser
2.12 km fra sentrum
4.6/5Wonderful! (7 anmeldelser)
Praktisk leilighet for 2 i Drammen

"Praktisk liten leilighet i utkanten av Drammen, med kort kjørevei til sentrum. Egen parkeringsplass. Leiligheten inneholdt alt vi trengte. Praktisk innsjekking med nøkkelboks på døren. Eneste overraskelse var at vi ikke fikk kommentar på at det bare var sengeplass til 2 da vi lette etter leilighet ..."…"

Anmeldelse skrevet 27. des. 2018

Drammen Apartment
Quality Hotel River Station
3 out of 5
Dr. Hansteins 7, Drammen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 045 kr per natt
0.65 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (32 anmeldelser)
En perle midt i Drammen by.

"Et flott nytt hotell midt i Drammen by.gangavstand til det meste.flott utsikt over byen fra øverste etage.god seng-stille og rolig.eneste vi savnet var en minibar eller lite kjøleskap .trenings senter i kjeller med et godt utvalg av apparater.koselig og høflige ansatte.Anbefales!"…"

Anmeldelse skrevet 23. feb. 2020

Quality Hotel River Station
Quality Hotel Entry
3.5 out of 5
Lienga 11, Trollåsen, Oppegård
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 037 kr per natt
33.41 km fra sentrum
3.8/5Good! (298 anmeldelser)

"Flott med lading og kjempebra med utlån av sykler. Flott rom og god frokost ( men kaffe var ikke god)."…"

Anmeldelse skrevet 14. okt. 2019

Quality Hotel Entry
Clarion Collection Hotel Tollboden
3.5 out of 5
Tollbugaten 43, Drammen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 195 kr per natt
0.91 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (342 anmeldelser)
👍

"Supert hotell og veldig hyggelig ansatte"…"

Anmeldelse skrevet 11. nov. 2019

Clarion Collection Hotel Tollboden
Best Western Plus Gyldenlove Hotell
4 out of 5
Hermann Fossgate 1, Kongsberg
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 228 kr per natt
32.15 km fra sentrum
4/5Very Good! (339 anmeldelser)
Sentralt Kngsberg

"Praktisk og fint hotell som passet oss godt ifbm et idrettsarrangement"…"

Anmeldelse skrevet 10. feb. 2020

Best Western Plus Gyldenlove Hotell
Quality Hotel Expo
4 out of 5
Snarøyveien 20, Fornebu, Bærum
Prisen er 828 kr per natt
29.39 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (476 anmeldelser)

"Veldig fint opphold, men det var veldog varmt på rommet, og det ble dårlig luft, selvom vi stilte ned temp og prøvde å ha vinduet åpent."…"

Anmeldelse skrevet 23. feb. 2020

Quality Hotel Expo
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Drammen
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Drammen

Hotell Drammen: Elvebyen Drammen i Buskerud er et flott sted hvor du kan oppleve mye. Likedan er det også en by med flerfoldige overnattingsmuligheter. Hoteller i Drammen dekker hele registeret, fra billige hosteller til eksklusive hoteller – så du vil helt sikkert finne noe som passer for deg.

Drammen har en forholdsvis kompakt sentrumskjerne, så de fleste hotellene finnes sentrumsnært. Enten det skal være et romantisk hotell eller et spa-hotell vil du garantert kose deg i byen. Reiser du med hele familien finnes det også mange familievennlige hoteller. Hotellene i Drammen holder jevnt over høy standard, så hvis du bestiller gjennom Expedia.no trenger du ikke å bekymre deg – du vil ha et flott og billig hotell i Drammen som venter på deg.

En introduksjon til Drammen

En reise til Drammen bringer deg til Elvebyen, som byen kalles fordi Drammenselven renner gjennom hele byen og deler den i de to bydelene Bragernes og Strømsø. Åskammene som ruver over elva på begge sider av elven rommer mange flotte turområder. For øvrig er Drammen Norges femte største by, noe som også gir deg en storbyfølelse. I Drammen får du derfor det beste fra to verdener, både natur og sportsmuligheter på den ene siden og det urbane på den andre siden. I tillegg er Drammen en by rik på kultur, og det finnes flere museumsattraksjoner innenfor sentrumskjernen. Drammen har et stort bytorg hvor det skjer mye, både om vinteren og sommeren. Er du glad i å gå tur trenger du heller ikke bevege deg langt, langs elven er det nemlig flotte turstier.

Bra uteliv i helgene

Drammen har et yrende uteliv, spesielt i helgene. Forvent å finne konserter i verdensklasse på Union Scene langs elvebredden, eller gå fra pub til pub eller klubb til klubb. Hver høst arrangeres også Elvefestivalen – en stor mønstring av artister, kunst, elveutflukter og ulike aktiviteter. I tillegg til et bra uteliv er det mange gode restauranter i byen, som serverer retter fra de fleste av verdens hjørner.

Spennende aktiviteter nær ditt hotell i Drammen

Den offentlige infrastrukturen består av busser, så ved å ordne en leiebil i Drammen , er mulighetene dine for forskjellige utflukter større. Kjør for eksempel opp til Spiraltoppen og se på utsikten. Mens du er der kan du også utforske et utall forskjellige turløyper. Om vinteren blir disse laget om til skiløyper, så du kan også prøve ut dine langrennsevner hvis du skulle ønske det. Bruk en hel dag på Marienlystbadet om sommeren, eller slå deg ned ved et av de mange badevennlige skogstjernene. Ønsker du å være enda mer sporty, kan du prøve fiskelykken i elva eller spille golf et lite stykke utenfor byen. Om vinteren kan du stå på snowboard eller slalåm i to forskjellige alpintanlegg eller bare utnytte Drammensmarka til å gå på langrenn.

Attraksjoner ved hotellet i Drammen

Drammen Museum ligger på Strømsøsiden, og kan i tillegg til Drammens historie by på en Japansk have – et rom for kunst og kontemplasjon. Hvis du fortsetter mot elvebredden kan du finne spennende nybygg ved Union Scene og dessuten den unike broen Ypsilon som vant prisen "European Steel Bridges Award" i 2008. Denne broen er en av Drammens stoltheter, og samtidig som den er flott og se på fungerer den også som en effektiv overgang for fotgjengere og syklister som ønsker å krysse elven for å komme fra den ene bydelen til den andre. Drammen har også mange flotte parkområder og lystgårder – besøk for eksempel Gulskogen Gård og finn påfugler som vandrer fritt. På Bragernessiden finner du Kjøsterudjuvet, et av naturens vidundere som utgjør en spennende turmulighet. Ønsker du et glimt fra steinalderen, kan du reise til Skoger og titte på helleristninger.

Komme seg til Drammen

Du kan ikke fly til Drammen , men fra Oslo Lufthavn tar det bare én time til Drammen sentrum med Flytoget. Du kan også reise litt rimeligere med NSB, men turen tar da litt lenger tid. Mange som har tenkt å ha leiebil velger å plukke opp denne på Oslo Lufthavn, så de kan kjøre til byen selv.

Hotellbestilling i Drammen

For å søke etter et hotell i Drammen kan du benytte deg av flere tjenester. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Drammen ved å, for eksempel, bruke kartet til å bestemme området du ønsker å bo i, bruke filtrene til å vise hoteller i bestemte områder eller velge ut hotellkjede eller hotellklasse. Velg alt fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Drammen?
Quality Hotel River Station er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 3 stjerner kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Clarion Collection Hotel Tollboden og Scandic Ambassadeur Drammen også to gode valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Drammen hvis jeg må avbestille?
Ja! De fleste hotellbestillinger kan refunderes hvis du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før planlagt ankomst. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, kan du kanskje avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å få gode tilbud i Drammen.
Hva er det beste overnattingsstedet for en budsjettvennlig tur til Drammen?
Basert på anmeldelser er Best Western Globus Hotel et populært overnattingssted med 3 stjerner. et hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis frokostbuffé og gratis wi-fi.
Hva er det beste hotellet for en familieferie i Drammen?
Scandic Ambassadeur Drammen er et populært overnattingssted på Expedia 4 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og gratis wi-fi. Andre valgmuligheter hvis du skal reise med barn, er Best Western Globus Hotel og Comfort Hotel Union Brygge - Drammen. Attraksjoner som Drammensbadet og Andorsrud Hestesportsenter passer dessuten for barn i alle aldre.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Drammen?
Clarion Collection Hotel Tollboden er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og gratis internettilgang. Scandic Ambassadeur Drammen er også en valgmulighet hvis du vil ha med kjæledyr på tur.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis du skal på strandferie i Drammen?
Quality Hotel River Station er et populært overnattingssted 3,5 stjerner og strand i nærheten. et hotell kan dessuten friste med gratis frokostbuffé og gratis internett. For å nyte ferien ved vannet kan du ta turen til Hvalstrand eller Hyggenstranda.
Hva er det beste overnattingsstedet for en vinterferie i Drammen?
Basert på reisestatistikken vår er Best Western Globus Hotel er et populært overnattingssted 3 stjerner, som er perfekt hvis du liker å gå på ski. et hotell kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. To andre gode valgmuligheter hvis du vil bo nær skibakkene, er Comfort Hotel Union Brygge - Drammen og Scandic Ambassadeur Drammen. De som har lyst til å stå på ski eller snowboard, kan ta turen til Drammen skisenter.
Hva er det beste spahotellet i Drammen?
Clarion Collection Hotel Tollboden er blant de beste spahotellene på stranden og har restaurant, treningssenter og bar/lounge. Senk skuldrene og slapp av i badstuen.
Hvordan er det å overnatte i Drammen?
Drammen har mye å tilby sine besøkende, blant annet skimulighetene, kunstmiljøet og teaterforestillingene. Turister som besøker byen, kan også glede seg over monumentene og kaféene. I Drammen kan du velge mellom 8 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg gjøre i Drammen?
Union Scene, Drammens museum og Drammens teater er noen av kulturattraksjonene i byen. Her finner du dessuten severdigheter som Bragernes kirke, Strømsø kirke og Tangen kirke. Et par andre severdigheter du bør legge til på listen over ting å se, er Drammensbadet og Drammen havn.
Hvordan er det best å utforske Drammen?
Hvis du vil reise ut av byen, kan du ta toget fra Drammen togstasjon, Brakerøya togstasjon eller Gulskogen togstasjon. Kollektivtilbudet i Drammen er kanskje ikke tilpasset turister, så det kan lønne seg å leie bil for å spare tid.
Hvordan er været i Drammen?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 14 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på -3 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Drammen er 740 mm.

Nylige anmeldelser i Drammen

Flere reisealternativer