Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i København

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Discover neighborhoods in København

Finn de beste områdene og bydelene i København for aktivitetene du liker best. Les mer om København

Hoteller i København

Urban House Copenhagen by MEININGER
2 out of 5
Colbjørnsensgade 11, København
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 558 kr per natt
1.17 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (3,672 anmeldelser)
Uban House

"Very central in location, clean and comfortable bedrooms. Very helpful staff and ok selection for breakfast. Would definitely recommend Uban House and will come back again"…"

Anmeldelse skrevet 21. des. 2019

Urban House Copenhagen by MEININGER
Scandic Sydhavnen
4 out of 5
Sydhavns Plads 15, København
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 152 kr per natt
3.62 km fra sentrum
3.7/5Good! (1,246 anmeldelser)
Sydhavnen er allright

"Værelsene var store, og resten absolutt som det skal være.ask transport til den indre by via S - toget, fungerte supert alt."…"

Anmeldelse skrevet 6. jan. 2020

Scandic Sydhavnen
Skt. Petri
5 out of 5
Krystalgade 22, København
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 889 kr per natt
0.25 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (1,950 anmeldelser)
Great, but with some potential

"Great location, friendly and professional staff, very nice rooms. Will book here again. Two things should be improved; the showers are awful, almost no waterpressure and open bathtub-solution so lot’s of water end up on the floor. And the WIFI is not good enough for a top hotel. Unstable and too ..."…"

Anmeldelse skrevet 24. feb. 2020

Skt. Petri
Scandic Sluseholmen
4 out of 5
Molestien 11, København
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 297 kr per natt
4.47 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (1,090 anmeldelser)
Helt ok

"Fantastisk service. Frokosten var ikke noe å skryte av, ganske kjedelig. Beliggenheten er heller ikke noe å skryte av, men vi hadde heldigvis bil for å komme oss rundt. Deilig med jacuzzi, og fin størrelse på rommet"…"

Anmeldelse skrevet 30. sep. 2019

Scandic Sluseholmen
Comfort Hotel Vesterbro
3 out of 5
Vesterbrogade 23-29, København
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 208 kr per natt
1.25 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (2,397 anmeldelser)

"Veldig hyggelig personale og kult hotell. Syns dessverre ikke renholdet var godt nok, og en av renholderne åpnet døren om morgenen uten å banke på i forkant, noe som var litt ubehagelig."…"

Anmeldelse skrevet 20. jan. 2020

Comfort Hotel Vesterbro
Scandic Webers
4 out of 5
Vesterbrogade 11 B, København
Hent priser
1.16 km fra sentrum
3.8/5Good! (1,400 anmeldelser)

"Veldig små rom - ingen kaffemaskin eller vannkoker"…"

Anmeldelse skrevet 28. des. 2019

Scandic Webers
Scandic Front
4 out of 5
Sankt Annæ Plads 21, København
Hent priser
1.09 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (1,113 anmeldelser)

"Fantastisk hyggelig resepsjonist og frokost vertinne Litt overasket over at det ikke var noe dagstell på rommet bodde der i 2 netter"…"

Anmeldelse skrevet 21. sep. 2019

Scandic Front
Scandic Copenhagen
4 out of 5
Vester Søgade 6, København
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 210 kr per natt
1.17 km fra sentrum
3.9/5Good! (3,787 anmeldelser)
Meget bra hotell sentralt i København

"Veldig bra og moderne hotell til en hyggelig pris sentralt i København. Gode senger. Alt var rent og pent. Hyggelig og serviceinnstilt betjening. Men jeg hadde ønsket kaffekoker på rommet."…"

Anmeldelse skrevet 2. jan. 2020

Scandic Copenhagen
Scandic Palace Hotel
4 out of 5
Rådhuspladsen 57, København
Hent priser
0.54 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (3,397 anmeldelser)

"Svært sentral beliggenhet, pen foaje/resepsjonsområde, hyggelig betjening, pent rom"…"

Anmeldelse skrevet 4. jan. 2020

Scandic Palace Hotel
Villa Copenhagen
4.5 out of 5
Tietgensgade 39, København
Prisen er 2 309 kr per natt
1.07 km fra sentrum
Villa Copenhagen
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i København
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for København

Hotell København: Det finnes nok av hoteller i København, og uavhengig av hva du er på utkikk etter vil du alltid finne et tilbud som passer dine behov. Er du på tur med venner vil kanskje et billig hotell i København sentrum passe godt. Reiser du med kjæresten passer det muligens bedre med en romantisk og luksuriøs overnatting utenfor København sentrum. Uansett hvem reisefølget ditt er vil du ikke bli skuffet over hotellutvalget i Danmarks hovedstad.

Overnatting København: Sjarm, hygge og nærhet

København har over én million innbyggere og tiltrekker seg et stort antall turister året rundt. I tillegg til å kunne lokke med hyggelige områder og spennende attraksjoner, er det heller ikke langt å reise til København. Reis med fly fra Gardermoen og land i København bare litt over en time senere.

København har nok å by på for både barn og voksne. Bestiller du en pakkereise til København for hele familien og har små barn med, kan dere for eksempel besøke den gamle fornøyelsesparken Tivoli. Her vil du finne attraksjoner som passer hele familien. Prøv alt fra berg- og dalbaner og karuseller til gode restauranter og spennende boder. Er du i København alene eller med andre voksne og ønsker å oppleve litt kultur og historie, kan du eksempelvis besøke det vakre Nationalmuseet, Glyptoteket eller de arkitektonisk spennende bygningene Amalienborg og Rosenborg slott.

En annen attraksjon som er verdt å anbefale er Københavns vakre kanaler. Opplev København fra kanalen ved å bli med på en guidet tur i en av kanalbåtene. Disse har på- og avstigning både i Nyhavn og ved Gammel Strand. Turen tar omtrent en time og er en koselig opplevelse, spesielt når solen titter frem. Underveis på turen kan du blant annet få med deg statuen av Den Lille Havfrue, Operahuset, Det Kongelige Bibliotek Diamanten og, ikke minst, mange glade dansker og andre turister.

Er du interessert i shopping i København byr den danske hovedstaden på utmerkede shoppingmuligheter, og den kjente handlegaten Strøget er vel verdt et besøk. Her kan du handle i både rimelige såvel som eksklusive butikker.

Utforsk utelivet nær ditt hotell i København

Du finner restauranter og caféer overalt i København. Er du ute etter en ekstra sjarmerende restaurantopplevelse kan du dra til Nyhavn, hvor du kan sitte utendørs om sommeren og nyte de flotte omgivelsene mens du spiser. I sentrum finner du dessuten en rekke puber, barer og nattklubber som du kan tilbringe kvelden og natten på. Hvorfor ikke også ta turen innom et av byens mange mikrobryggerier når du først befinner deg i øllandet Danmark?

Velg et område med hoteller i København som passer deg

Vil du ha kort vei til de viktigste attraksjonene i København, er et godt tips å overnatte på et hotell i sentrum av byen. Dersom du velger et hotell i København sentrum vil du ofte også ha tilgang til utsikten over byens mange flotte bygninger. Når du vandrer gjennom byen kan du også få med deg vakre syn som Storkespringvannet og Christiansborg ved Gammel Strand og sjarmerende Nyhavn ved Kongens Nytorv.

Alternativt kan du bestille hotell i andre bydeler, som for eksempel Vesterbro, Christianshavn, Amager, Østerbro eller Frederiksberg. Du kan enkelt bevege deg rundt i hele byen uansett, da du har mange transportalternativer. Eksempelvis kan du leie deg en bil, sykkel eller bruke offentlig transport som metro eller S-tog. Kommer du med fly til København, kan det være du heller foretrekker et overnattingssted i nærheten av flyplassen, hvorfra det kun tar noen få minutter å komme seg inn til sentrum både med en leiebil i København og med offentlige transportmidler.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i København?
Nimb Hotel er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 5 stjerner kan blant annet friste med spa med full service og 5 restauranter. Overnattingsstedet ligger dessuten like i nærheten av Tivoli. Ifølge anmeldelser fra reisende er Ocean Hotel og Rungstedgaard også to gode valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i København hvis jeg må avbestille?
Ja, de aller fleste rombestillinger kan refunderes, gitt at du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som vanligvis er 24–48 timer før ankomstdatoen. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å se tilbud i København.
Hvilket overnattingssted er best for en budsjettvennlig ferie i København?
Basert på anmeldelser er Generator Copenhagen et populært overnattingssted med 2 stjerner. et overnattingssted passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og en restaurant. Noen andre rimelige alternativer er City Hotel Nebo og Annex Copenhagen.
Hvilket overnattingssted er best for en familieferie i København?
Scandic Palace Hotel er et populært overnattingssted på Expedia 4 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og gratis frokost. Andre valgmuligheter for barnevennlige ferier er Good Morning City Copenhagen Star og Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen. Attraksjoner som Tivoli og København dyrehave passer dessuten for barn i alle aldre.
Hvilket overnattingssted er best for en romantisk ferie i København?
AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen er et overnattingssted 4 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med spa med full service og 3 restauranter. Noen andre muligheter for en romantisk ferie er Clarion Hotel Copenhagen Airport og Kurhotel Skodsborg.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i København?
Copenhagen Go Hotel er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en bar/lounge og gratis wi-fi. Andre valgmuligheter for deg og kjæledyret ditt er Good Morning City Copenhagen Star og Copenhagen Strand Hotel.
Hva er det beste hotellet for en strandferie i København?
Nimb Hotel er et populært overnattingssted 3,5 stjerner og strand i nærheten. et hotell kan dessuten friste med gratis frokostbuffé og gratis wi-fi. To andre alternativer nær stranden er Clarion Hotel Copenhagen Airport og Hellerup Parkhotel. For å nyte ferien ved vannet kan du ta turen til Bellevue strand eller Charlottenlund strandpark.
Hva er det beste luksushotellet i København?
Clarion Hotel Copenhagen Airport har 4 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. et hotell kan blant annet friste med en restaurant og spa med full service. Skt. Petri og Kokkedal Castle Copenhagen er også to eksklusive alternativer for reisen din.
Hva er det beste hotellet med boutique-stil i København?
Hotel Danmark by Brøchner Hotels er et overnattingssted 4 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både en restaurant og en bar. Copenhagen Admiral Hotel og Ibsens Hotel er to andre boutique-hoteller.
Hva er det beste hotellet for en golfferie i København?
Kokkedal Castle Copenhagen er et populært overnattingssted 5 stjerner. et hotell kan dessuten friste med en golfbane og spa med full service. Noen andre alternativer hvis du vil bo nær en golfbane, er Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference og Scandic Sydhavnen. Du kan spille golf på Kobenhavns golfklubb, Royal Golf Center eller Hjortespring Golfklub mens du er i byen.
Hva er det beste spahotellet i København?
Kurhotel Skodsborg er blant de beste spahotellene på stranden og har restaurant, innendørs basseng, takterrasse og treningssenter. Unn deg ansiktsbehandlinger, kroppsskrubb eller dypvevsmassasje på Skodsborg Spa og Fitness. København har også andre populære spahoteller, som Clarion Hotel Copenhagen Airport og Adina Apartment Hotel Copenhagen.
Hvordan er det å overnatte i København?
København har spennende museer, berømte kunstverk og slående arkitektur, som de besøkende liker godt. Denne byen kan også friste besøkende med monumenter, teatre og gode shoppingmuligheter. Noen av byens mest populære attraksjoner er Tivoli, Nyhavn og København operahus. I København kan du velge mellom 783 hoteller og andre overnattingssteder.

Nylige anmeldelser i København

Flere reisealternativer