Fleksibilitet er viktig: Se tilbud med mulighet for gratis avbestilling

Det lønner seg alltid å sørge for at du kan gjøre endringer, i tilfelle reiseplanene dine skulle endre seg. For å hjelpe deg på vei har vi samlet et godt utvalg av fleksible hotelltilbud nedenfor − alle med mulighet for gratis avbestilling innenfor en viss avbestillingsperiode. Vi anbefaler at du dobbeltsjekker den nøyaktige avbestillingsperioden på siden til hvert av hotellene. Søker du andre steder på siden vår? Se bare etter alternativer merket med «Gratis avbestilling». Takk for at du søker etter din neste reise hos oss.

Mer fleksibilitet på reisen

Hvordan finner jeg hoteller med gratis avbestilling?

Å reise er en del av oss, og spesielt i tøffe tider er det lett å drømme om den neste reisen. Siden fremtiden er vanskelig å spå, er det viktig at hotellet du bestiller har gratis avbestilling. Ikke alle hoteller på Expedia tilbyr denne fordelen. Det er viktig å dobbeltsjekke hvert hotell. Hvis du ser at hotellet er merket med «Gratis avbestilling», kan du gå ut fra at du kan avbestille oppholdet hvis det skulle bli behov for det. Les våre vanlige spørsmål om reiser i forbindelse med koronaviruset

 

Hvorfor er det viktig å ha fleksibilitet på reisen?

Vi vil ikke at kundene våre skal stå uten valgmuligheter. Det er viktig for oss at kunder kan endre planene sine. Situasjonen forandrer seg raskt over hele verden, og noen ganger innebærer det at vi må utsette eller endre reiseplanene våre. Så lenge du bestiller et alternativ som kan avbestilles, slipper du å tape penger. Du kan lese mer om reglene våre på kundeserviceportalen.

 

Hva er disse hotelltilbudene ovenfor?

Vi har samlet tilbud fra hoteller med gratis avbestilling. Likevel er det viktig at du dobbeltsjekker vilkår og at du har valgt et alternativ som kan avbestilles gratis. Hvis det ikke er så viktig for deg å kunne avbestille gebyrfritt, kan du også ta en titt på et større utvalg hotelltilbud.

Betingelser og vilkår

De angitte prisene gjelder for opphold på de viste datoene.

De angitte prisene omfatter de aktuelle kampanjerabattene. Rabattene gjelder for de standardprisene som de utvalgte hotellene har fastsatt og oppgitt (bortsett fra gjeldende avgifter og andre gebyrer).

De viste hotellprisene gjelder per rom per opphold basert på det billigste tilgjengelige dobbeltrommet, inkludert alle skatter og servicegebyrer [men uten eventuelle gebyrer til eller på hotellet].

Det kan være datoer tilbudet ikke gjelder for. Sjekk de enkelte hotellene for mer informasjon.

Prisene oppdateres jevnlig og er korrekte på publiseringsdatoen.

Tilbud er underlagt tilgjengelighet og endringer og kan avsluttes uten varsel. Klikk deg gjennom de ulike tilbudene for å kontrollere priser, tilgjengelighet og aktuelle betingelser og vilkår for disse tilbudene.

Expedias vanlige bestillingsvilkår gjelder.

Promotør: 1111 Expedia Group Way W., Seattle, WA 98119.