Tilpasset for -søket ditt:

Hotell New York

Hotell New York
New York

Tilbud på hotell + fly i New York

Vis alle pakketilbud i New York

Hoteller i New York

Wyndham New Yorker - Hoteller i New York
Rating: 4.0 Stars
1 964 kr

Wyndham New Yorker

481 Eighth Ave., New York - Kart
 
 
"Hotell meget sentralt."
Hotellet ligger meget sentralt på Manhatten i NY, nærhet til Empire State Building, Times Square og shopping. Hotellet har preg over å være ganske gammelt og litt slitt, men rommene er rene og personalet er hyggelig. Det ligger en cafe ved inngangen som serverer god frokost. Vi bestilte rom med frokost, men da vi kom frem viste det seg at det ikke var notert og vi fikk heller ingen frokost, den måtte vi betale for selv.
Reisende fra Norge
Dette 40 etasjer høye hotellet ligger på den andre siden av gaten i forhold til Madison Square Garden og Penn Station, ett …Mer
Park Central New York - Hoteller i New York
Rating: 4.0 Stars
2 021 kr

Park Central New York

870 7th Ave, New York - Kart
 
 
"Fint hotell,bra beliggenhet."
Meget fint hotell med sentral beliggenhet.kun noen minutters gange til time squareog Central park.hyggelig personale.
Reisende fra oslo
Dette hotellet ligger i Midtown i New York, og ble renovert i oktober 2013. Det ligger beleilig til tvers overfor Carnegie …Mer
Sheraton Tribeca New York Hotel - Hoteller i New York
Rating: 4.0 Stars

Sheraton Tribeca New York Hotel

370 Canal Street, New York - Kart
 
 
"Fint hotell i Soho/Tribeca"
Et veldig hyggelig hotell, sentralt, rent og pent, svært serviceinnstilt personale
Reisende fra Oslo
Dette hotellet ligger midt i hjertet av New York og 2 kilometer unna Barnas kunstmuseum, New York Universitet og One World …Mer
Martha Washington - Hoteller i New York
Rating: 4.0 Stars

Martha Washington

29 East 29th Street, New York - Kart
 
 
"Flott hotell i nærheten av alt.Kort vei til subway"
Flott hotell i nærhet av alt og ikke minst Subway. Rene rom og hyggelig, hjelpsom betjening.
En reisende
Martha Washington, som ligger ett kvartal øst for shoppinggaten Fifth Avenue, tilbyr atmosfæren til et boligstrøk i …Mer
Distrikt Hotel New York City, an Ascend Collection Hotel - Hoteller i New York
Rating: 3.5 Stars

Distrikt Hotel New York City, an Ascend Collection Hotel

342 W 40th St, New York - Kart
 
 
"Et godt hotellvalg som anbefales"
Beliggenheten var meget god for vårt formål som turister. Vi kunne gå fra det ene til det andre, og det var kort vei til bane. Hotellet var bra ut fra forventninger. Viktig for oss at det var rent. Rommet var ikke stort, men stort nok for oss som ikke skulle tilbringe mye tid der inne. De ansatte ytte god service var veldig imøtekommende og gav gode anbefalinger underveis i oppholdet. Vi kommer til å bruke dette ved neste tur og vi anbefaler andre turister dette hotellet.
En reisende
Dette hotellet ligger i Midtown Manhattan, 402 meter unna Madame Tussauds vokskabinett og mindre enn 805 meter unna Broadway …Mer
Hotel Edison - Hoteller i New York
Rating: 3.0 Stars
1 488 kr

Hotel Edison

228 W 47th St, New York - Kart
 
 
"Midt i smørøyet :-)"
Kommer tilbake neste gang jeg trenger hotell i NY.
Reisende fra Norge
Hotel Edison NYC er bygd i 1931 i samme art deco-stil som Radio City Music Hall, og ligger bare noen skritt fra …Mer
Dylan Hotel - Hoteller i New York
Rating: 4.0 Stars
1 674 kr

Dylan Hotel

52 E 41st St, New York - Kart
 
 
"great hotel and location."
the staff were great and very helpful. superb location just of 5 th avenue for shopping and touring. room was good and cleaned daily. an excellent restuarant for breakfast and a steakhouse at night open to all.
kevin and janne fra sorumsand.
Dette hotellet er forretningsvennlig og ligger i hjertet av New York, med gåavstand til Grand Central jernbanestasjon, New …Mer
NH New York Jolly Madison Towers - Hoteller i New York
Rating: 3.0 Stars

NH New York Jolly Madison Towers

22 East 38th Street, New York - Kart
 
 
Dette hotellet på Manhattan ligger to kvartaler unna The Morgan Library and Museum og 402 meter unna New Yorks offentlige …Mer
Night Hotel Times Square - Hoteller i New York
Rating: 4.0 Stars

Night Hotel Times Square

157 West 47th Street, New York - Kart
 
 
"Fantastisk beliggenhet midt på Times Square!"
Fantastisk beliggenhet, billig, rent og pent, god service, ok rom, ikke lytt fra utsiden, flott bar/restaurant som ligger i hotellet:-)
En reisende
Dette hotellet ligger i Teaterdistriktet og 10 minutters gange unna Broadway, Times Square og Rockefeller Center. Dessuten …Mer
The Jewel facing Rockefeller Center - Hoteller i New York
Rating: 4.0 Stars

The Jewel facing Rockefeller Center

11 West 51st Street, New York - Kart
 
 
"Fint hotell med flott beliggenhet. "
Recommending the hotel! Quiet at night and internet is great. Helpfull staff and great service!
Reisende fra A.
Dette hotellet ligger i Midtown og få skritt unna Top of the Rock Observation Deck, Rockefeller Center og St. Patricks …Mer

Søk blant 807 hoteller i New York


  Hvorfor bestille hos Expedia?

  • Expedias prismatch
  • Flere enn 271 000 hoteller over hele verden
  • Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer
  • Mer enn 11 millioner gjesteanmeldelser

  Avgrens søket til:

  Reiseguide New York

  Hotell New York: En reise til New York står på manges absolutte listetopp angående ting man har lyst til å gjøre. Veldig billige hoteller i New York kan være litt vanskelige å oppdrive, spesielt midt på Manhattan, men med Expedia finner du iallfall enkelt de billigste som er å oppdrive. På den andre siden av Hudson River synker prisene på hotellrom, og da er det mer penger igjen til shopping og annet.

  Du kan rett som det er finne billige flybilletter til New York – spesielt når det er kampanjer hos flyselskapene. Drømmen kan derfor gå i oppfyllelse fortere enn man aner. Finner man også et hyggelig hotell i New York før man drar, er det bare å begynne å glede seg til reisen.

  Fine områder for hotell i New York

  Som nevnt er det ikke spesielt billig å bo på hotell på Manhattan, men det finnes så mange hyggelige områder å bo i at det kan være verdt prisen allikevel.

  Øvre Manhattan er stort og flott, med høye skyskrapere, Central Park og ærverdige bygårder. Her er du rett ved bra shopping, kule museer og heftige utsikter fra toppene på de høye byggene.

  Nederst på Manhattan ligger blant annet Wall Street, et område som for noen kan oppleves litt upersonlig, men som allikevel har sine sjarmerende sider – du må bare finne dem.

  Chelsea, Greenwich Village, Lower East Side, Soho og West Village er veldig koselige områder hvor du gjerne finner små gater, gode restauranter og fine butikker rett utenfor hotelldøren.

  Williamsburg i Brooklyn, øst for Manhattan, blomstrer bare mer og mer opp. Her finner du ordentlig hippe hoteller og spesielle butikker, men på en avslappet måte.

  Shopping nær ditt hotell i New York

  Det er ingen hemmelighet at det er fantastisk shopping i New York. Noen gater er helt åpenbart laget for shopping, som 5th Avenue og deler av Broadway. Men du kan også finne mange skatter ved å bevege deg utenfor de typiske handlegatene.

  En bydel som har utviklet seg veldig på shoppingfronten de siste årene er Soho. Soho ligger et stykke ned på Manhattan og den største gaten er nettopp Broadway. Beveger du deg bortover mot Greenwich Village finnes det mange mindre gater der det er færre turister og mye moro.

  Er du på leting etter vintage- og second hand-skatter, bør du ta turen til Lower East Side. Når du ser folk med hatt og olavest, vet du at du har kommet til riktig bydel.

  Har du lyst til å gjøre noen ordentlige shoppingkupp, er det fullt mulig å leie bil i New York og reise ut til New Jersey for å handle på store outlets. Flere av dem fører sesongens klær, men til en mye billigere penge.

  Opplev mye spennende i New York

  Naturlig nok finnes det mye annet enn shopping i New York. En tur i Central Park er nesten selvskrevet. Å gå over Brooklyn Bridge når solen er på vei ned kan være magisk. Et besøk på Times Square for å se på livet og de store reklameplakatene er også verdt å få med seg. Når du tar inn på et hotell i New York, ligger byen for dine føtter.

  Hotellbestilling: New York

  Søk etter et hotell i New York. Du kan finne overnatting på et billig hotell i New York ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i New York.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i New York. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i New York for dine datoer.

  Sanselig stimulering

  Det er naturlig å føle seg litt overveldet første gang du besøker New York. Byen kan overbelaste sansene: Lukten av fresende gyroer fra vognene til gateselgere, saksofonlyden fra en musiker på undergrunnen i trengselen i rushtrafikken, og neonlysene fra Times Square som blinker både dag og natt.

  Denne stimuleringen fra alle kanter er det som gjør New York så dynamisk. Du vil raskt oppdage at det er de mange mulighetene som gjør at folk er på hugget. Du kan gjøre hva som helst her, for eksempel å se et show som Phantom of the Opera på Broadway, eller bli med på et loftparty i det nyeste, alternative kunstfellesskapet. Handle til du stuper i SoHo, slik som jentene i Sex and the City, eller konverser med litteratene i vinbarene i West Village.

  Du kan til og med nyte litt natur, og ikke bare i Central Park. East Village har mange offentlige hager, og Prospect Park i Brooklyn er en fryd. Dra nordover til de botaniske hagene i Bronx eller til Fort Tryon Park i Washington Heights, som hever seg over Hudson-elven med utsikt over Palisades. Du vil ikke tro at du fortsatt er i byen.

  Hele verden er her

  For å kunne orientere seg i en så stor by, er det lurt å begynne med å få et overblikk. En hopp på, hopp av-busstur gir deg en rask oversikt. Hvis du ønsker en annen innfallsvinkel, kan du prøve en helikoptertur over de fem bykommunene, eller seile forbi monumentene på Manhattan på et elegant middagscruise. Det er klart dette er en smule ekstravagant og ikke minst litt dristig, men du er jo tross alt i New York.

  New York består virkelig bare av en rekke nabolag. Byen er ikke så skremmende i det hele tatt. New York rommer mange samfunn, alt fra Little Italy til Chinatown, Lower East Side til Chelsea, som alle har et helt eget særpreg. Til tross for dette, finnes det ingen kunstige grenser. Den daglige blandingen av millioner av ulike mennesker er det som gjør byens historie så enestående. Kanskje det er derfor New Yorkere tror de bor i verdens navle. Det virker som om hele verden er her. Skjul

  Skjul
  Kunder rangerer Expedia
  Drevet av feefo
  Anbefales av 92%
  4.5
  Fra 68 143 anmeldelser
  * For disse pakkereisene er besparelsene minst tilsvarende kostnaden på flyvningen eller hotellet hvis de er bestilt hver for seg. Merk: For pakkereiser inkludert flyvninger vil du bli belastet av flyselskapet for flyvningen, men det du sparer med pakken vil tilsvare kostnaden på flyvningen.