Tilpasset for -søket ditt:

Hotell New York

Hotell New York
New York

Tilbud på hotell + fly i New York

Vis alle pakketilbud i New York

Hoteller i New York

The Paramount - A Times Square, New York Hotel - Hoteller i New York
Rating: 4.0 Stars
1 237 kr

The Paramount - A Times Square, New York Hotel

235 W 46th Street, New York - Kart
 
 
"Fint hotel i nærheten av Times Square"
Jeg har stort sett vært veldig fornøyd med hotellet. Flott personal som har vært veldig hjelpsom. Jeg reiste alene, så rom størrelsen var helt perfekt til meg. Det var utrolig morsom å ha både Times Square og Broadway rett utenfor dørene.
En reisende
Dette stilfulle hotellet i New York, som ligger midt blant Broadway-teatrene, befinner seg et halvt kvartal unna Times Square …Mer
The Roosevelt Hotel, New York City - Hoteller i New York
Rating: 4.0 Stars

The Roosevelt Hotel, New York City

45 E 45th Street, New York - Kart
 
 
"Bra beliggenhet"
Kjempegrei beliggenhet med utgangspunkt til det meste
Reisende fra stavanger
Roosevelt Hotel New York, som ligger på hjørnet av East 45th Street og Madison Avenue, ligger i nærheten av butikker og …Mer
Pod 51 - Hoteller i New York
Rating: 3.0 Stars

Pod 51

230 E 51st St, New York - Kart
 
 
"Hyggelig hotell med sentral beliggenhet"
Koselig lite hotell med ung atmosfære, sentralt beliggende på Manhatten Midtown med gangavstand til flere av byens museer og severdigheter. Rommene er små og kompakte, men inneholder alt man trenger om man ikke forventer unødvendig luksus. Hotellet har en hyggelig liten kafé i vestibylen med mulighet til å sitte ute i en liten bakhage på sommerstid. Man kan en for rimelig pris kjøpe utmerket frokost, kaffe og snacks fra kafeen som er åpen fra 6.30-22.00. Hyggelig personale og god stemning. Turistinformasjon er tilgjengelig i vestibylen og man kan få oppbevare bagasje etter utsjekking om man har et fly som går senere. Veldig fonøyd med oppholdet og anbefaler gjerne hotellet til andre.
Reisende fra New York
Det innovative hotellet Pod tilbyr kompakte og smart innredede rom og har en førsteklasses beliggenhet fire kvartaler unna …Mer
Pod 39 - Hoteller i New York
Rating: 3.0 Stars

Pod 39

145 East 39th Street, New York - Kart
 
 
"Sentralt hotell med enkel, men helt grei standard."
Fikk først et bitte lite rom uten utsikt. Ba om et større. Ikke noe problem, flott stort rom med fantastisk utsikt 14 etg. 20$ ekstra pr døgn. Flott takterasse , hyggelig sted:)
Reisende fra new york
Dette hotellet er familievennlig og ligger i underholdningsområdet i New York og 10 minutters gange unna Chrysler-bygningen …Mer
Hotel Edison - Hoteller i New York
Rating: 3.0 Stars
1 220 kr

Hotel Edison

228 W 47th St, New York - Kart
 
 
"Et gammelt ærverdig hotell. Sentralt på Time Squar"
Bra hotell. Rene rom og gode senger. Hyggelig personale. Valgt dette hotellet 2 ganger, da det også ligger veldig sentralt.
Reisende fra K
Hotel Edison NYC er bygd i 1931 i samme art deco-stil som Radio City Music Hall, og ligger bare noen skritt fra …Mer
Millennium Broadway Hotel - Times Square - Hoteller i New York
Rating: 4.0 Stars

Millennium Broadway Hotel - Times Square

145 W 44th St, New York - Kart
 
 
Flott hotell, kjempefin plassering! Veldig sentralt for byferie i New York, spesielt hvis man ha med seg et Broadwayshow eller to.
En reisende
Dette 52 etasjer høye hotellet i Midtown i New York ligger et halvt kvartal unna Times Square og Broadway, mindre enn to …Mer
Distrikt Hotel New York City, an Ascend Collection Hotel - Hoteller i New York
Rating: 3.5 Stars

Distrikt Hotel New York City, an Ascend Collection Hotel

342 W 40th St, New York - Kart
 
 
"Koselig lite hotell nær Broadway"
Koselig lite hotell i et strøk som ved første øyekast virket litt slitt, men det var alltid folk ute og gikk så det var ikke noe bråk. Beliggenheten er perfekt for de som vil bo på Manhattan og ha kort vei til Broadway og shopping i sentrum. Skal du på convention på Javits Center og vil ha et godt hotell så ligger dette veldig bra til. Dobbeltrommet jeg bodde i hadde en kingsize seng og god gulvplass. Badet med dusjalkove var også veldig bra. Betjeningen var veldig hyggelig og hilste hver gang man gikk igjennom lobbyen. Eneste minus var litt høy pris, men prisnivået i New York er høyt.
Reisende fra Oslo
Dette hotellet ligger i Midtown Manhattan, 402 meter unna Madame Tussauds vokskabinett og mindre enn 805 meter unna Broadway …Mer
YOTEL New York at Times Square - Hoteller i New York
Rating: 4.0 Stars

YOTEL New York at Times Square

570 10th Avenue, New York - Kart
 
 
"Ultra moderne hotell nært Times Square"
Vi ble kjempe overrasket over et lyst og behagelig hotel med trimrom, gratis frokost og kaffe m.m. Flott utsikt til Hudson river.
Reisende fra New York
Dette hotellet ligger i Midtown vest-området, i nærheten av Jacob K. Javits konferansesenter, Times Square og Broadway. Andre …Mer
DoubleTree by Hilton Metropolitan - New York City - Hoteller i New York
Rating: 4.0 Stars

DoubleTree by Hilton Metropolitan - New York City

569 Lexington Ave, New York - Kart
 
 
"Supert hotell for familer."
Fint og rent hotell, ligger også veldig sentralt. Det er et billig og fint hotell, ligger rett ved en nedgang til undergrunnsbane.
Reisende fra Lillestrøm, Norge
Dette bemerkelsesverdige hotellet i New York City er kun en liten gåtur unna butikkene på Fifth Avenue og Bloomingdales. Det …Mer
Fitzpatrick Grand Central - Hoteller i New York
Rating: 4.0 Stars

Fitzpatrick Grand Central

141 E 44th St, New York - Kart
 
 
"Sentralt, rent og veldig hyggelig"
Veldig hyggelig og super sentralt. Ingenting spesiellt men gode og store rom. Hyggelig og hjelpsomt personale.
Mathias fra New York
Dette hotellet er familievennlig og ligger i forretningsområdet i New York og 10 minutters gange unna Chrysler-bygningen …Mer

Søk blant 802 hoteller i New York


  Hvorfor bestille hos Expedia?

  • Expedias prismatch
  • Flere enn 510 000 hoteller over hele verden
  • Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer
  • Mer enn 11 millioner gjesteanmeldelser

  Avgrens søket til:

  Reiseguide New York

  Hotell New York: En reise til New York står på manges absolutte listetopp angående ting man har lyst til å gjøre. Veldig billige hoteller i New York kan være litt vanskelige å oppdrive, spesielt midt på Manhattan, men med Expedia finner du iallfall enkelt de billigste som er å oppdrive. På den andre siden av Hudson River synker prisene på hotellrom, og da er det mer penger igjen til shopping og annet.

  Du kan rett som det er finne billige flybilletter til New York – spesielt når det er kampanjer hos flyselskapene. Drømmen kan derfor gå i oppfyllelse fortere enn man aner. Finner man også et hyggelig hotell i New York før man drar, er det bare å begynne å glede seg til reisen.

  Fine områder for hotell i New York

  Som nevnt er det ikke spesielt billig å bo på hotell på Manhattan, men det finnes så mange hyggelige områder å bo i at det kan være verdt prisen allikevel.

  Øvre Manhattan er stort og flott, med høye skyskrapere, Central Park og ærverdige bygårder. Her er du rett ved bra shopping, kule museer og heftige utsikter fra toppene på de høye byggene.

  Nederst på Manhattan ligger blant annet Wall Street, et område som for noen kan oppleves litt upersonlig, men som allikevel har sine sjarmerende sider – du må bare finne dem.

  Chelsea, Greenwich Village, Lower East Side, Soho og West Village er veldig koselige områder hvor du gjerne finner små gater, gode restauranter og fine butikker rett utenfor hotelldøren.

  Williamsburg i Brooklyn, øst for Manhattan, blomstrer bare mer og mer opp. Her finner du ordentlig hippe hoteller og spesielle butikker, men på en avslappet måte.

  Shopping nær ditt hotell i New York

  Det er ingen hemmelighet at det er fantastisk shopping i New York. Noen gater er helt åpenbart laget for shopping, som 5th Avenue og deler av Broadway. Men du kan også finne mange skatter ved å bevege deg utenfor de typiske handlegatene.

  En bydel som har utviklet seg veldig på shoppingfronten de siste årene er Soho. Soho ligger et stykke ned på Manhattan og den største gaten er nettopp Broadway. Beveger du deg bortover mot Greenwich Village finnes det mange mindre gater der det er færre turister og mye moro.

  Er du på leting etter vintage- og second hand-skatter, bør du ta turen til Lower East Side. Når du ser folk med hatt og olavest, vet du at du har kommet til riktig bydel.

  Har du lyst til å gjøre noen ordentlige shoppingkupp, er det fullt mulig å leie bil i New York og reise ut til New Jersey for å handle på store outlets. Flere av dem fører sesongens klær, men til en mye billigere penge.

  Opplev mye spennende i New York

  Naturlig nok finnes det mye annet enn shopping i New York. En tur i Central Park er nesten selvskrevet. Å gå over Brooklyn Bridge når solen er på vei ned kan være magisk. Et besøk på Times Square for å se på livet og de store reklameplakatene er også verdt å få med seg. Når du tar inn på et hotell i New York, ligger byen for dine føtter.

  Hotellbestilling: New York

  Søk etter et hotell i New York. Du kan finne overnatting på et billig hotell i New York ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i New York.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i New York. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i New York for dine datoer.

  Sanselig stimulering

  Det er naturlig å føle seg litt overveldet første gang du besøker New York. Byen kan overbelaste sansene: Lukten av fresende gyroer fra vognene til gateselgere, saksofonlyden fra en musiker på undergrunnen i trengselen i rushtrafikken, og neonlysene fra Times Square som blinker både dag og natt.

  Denne stimuleringen fra alle kanter er det som gjør New York så dynamisk. Du vil raskt oppdage at det er de mange mulighetene som gjør at folk er på hugget. Du kan gjøre hva som helst her, for eksempel å se et show som Phantom of the Opera på Broadway, eller bli med på et loftparty i det nyeste, alternative kunstfellesskapet. Handle til du stuper i SoHo, slik som jentene i Sex and the City, eller konverser med litteratene i vinbarene i West Village.

  Du kan til og med nyte litt natur, og ikke bare i Central Park. East Village har mange offentlige hager, og Prospect Park i Brooklyn er en fryd. Dra nordover til de botaniske hagene i Bronx eller til Fort Tryon Park i Washington Heights, som hever seg over Hudson-elven med utsikt over Palisades. Du vil ikke tro at du fortsatt er i byen.

  Hele verden er her

  For å kunne orientere seg i en så stor by, er det lurt å begynne med å få et overblikk. En hopp på, hopp av-busstur gir deg en rask oversikt. Hvis du ønsker en annen innfallsvinkel, kan du prøve en helikoptertur over de fem bykommunene, eller seile forbi monumentene på Manhattan på et elegant middagscruise. Det er klart dette er en smule ekstravagant og ikke minst litt dristig, men du er jo tross alt i New York.

  New York består virkelig bare av en rekke nabolag. Byen er ikke så skremmende i det hele tatt. New York rommer mange samfunn, alt fra Little Italy til Chinatown, Lower East Side til Chelsea, som alle har et helt eget særpreg. Til tross for dette, finnes det ingen kunstige grenser. Den daglige blandingen av millioner av ulike mennesker er det som gjør byens historie så enestående. Kanskje det er derfor New Yorkere tror de bor i verdens navle. Det virker som om hele verden er her. Skjul

  Skjul
  Kunder rangerer Expedia
  Drevet av feefo
  Anbefales av 92%
  4.5
  Fra 68 143 anmeldelser
  * For disse pakkereisene er besparelsene minst tilsvarende kostnaden på flyvningen eller hotellet hvis de er bestilt hver for seg. Merk: For pakkereiser inkludert flyvninger vil du bli belastet av flyselskapet for flyvningen, men det du sparer med pakken vil tilsvare kostnaden på flyvningen.