Hotell i New York

Se alle 884 hoteller i New York
The Roosevelt Hotel, New York City
The Roosevelt Hotel, New York City

45 E 45th Street, New York 10017

4.0 av 5.0

Roosevelt Hotel, New York City, ligger på hjørnet av East 45 Street og Madison Avenue, og gir enkel tilgang til shopping samt …

NOK 1 141
The Manhattan at Times Square Hotel
The Manhattan at Times Square Hotel

790 7th Ave, New York 10019

4.0 av 5.0

Dette hotellet i New York liggere ett kvartal øst for den største konsentrasjonen av Broadway-teatrene, to kvartaler unna …

NOK 1 293
Pod 51
Pod 51

230 E 51st St, New York 10022

3.0 av 5.0

Det innovative hotellet Pod tilbyr kompakte og smart innredede rom og har en førsteklasses beliggenhet fire kvartaler unna …

NOK 899
Hudson New York, Central Park
Hudson New York, Central Park

358 W 58th St, New York 10019

4.0 av 5.0

Trendsettende Hudson, A Morgans Original, ble designet av Philippe Starck, og ligger et kvartal fra butikkene og restauranten …

NOK 1 315
Hyatt Centric Times Square New York
Hyatt Centric Times Square New York

135 W 45th St, New York 10036

4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger midt i hjertet av New York og få skritt unna Lyceum teater og Broadway. Dessuten ligger Times Square og …

NOK 1 998
NYLO New York City
NYLO New York City

2178 Broadway at W 77th St, New York 10024

4.0 av 5.0

NYLO New York City tilbyr en flott utsikt fra balkongen i den øverste etasjen. Dette New York-hotellet på Upper West Side …

Hent priser
Bentley Hotel
Bentley Hotel

500 E 62nd St, New York 10065

4.0 av 5.0

Dette hotellet boutique ligger i Upper East Side og 2 kilometer unna Tiffany & Co., Bloomingdale's og FN-hovedkvarteret. …

NOK 1 578
Hilton Times Square
Hilton Times Square

234 W 42nd St, New York 10036

4.0 av 5.0

Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger midt i hjertet av New York og få skritt fra Foxwoods Theatre og Times Square …

NOK 1 177
Courtyard by Marriott New York Manhattan / Chelsea
Courtyard by Marriott New York Manhattan / Chelsea

135 West 30th Street, New York 10001

3.5 av 5.0

Dette hotellet ligger i Midtown og 10 minutters gange unna Madison Square Garden, Macy's og Empire State Building. Dessuten …

Hent priser
Shelburne NYC-an Affinia hotel
Shelburne NYC-an Affinia hotel

303 Lexington Avenue, New York 10016

4.0 av 5.0

Murray Hill, som er et rolig og bekvemmelig område i Midtowns East Side, er kulissene til dette eklektiske hotellet. …

NOK 2 127

Nylige anmeldelser i New York

Skjul innhold

Begrens søket ditt

Hotellguide New York

Hotell New York: En reise til New York står på manges absolutte listetopp angående ting man har lyst til å gjøre. Veldig billige hoteller i New York kan være litt vanskelige å oppdrive, spesielt midt på Manhattan, men med Expedia finner du iallfall enkelt de billigste som er å oppdrive. På den andre siden av Hudson River synker prisene på hotellrom, og da er det mer penger igjen til shopping og annet.

Du kan rett som det er finne billige flybilletter til New York – spesielt når det er kampanjer hos flyselskapene. Drømmen kan derfor gå i oppfyllelse fortere enn man aner. Finner man også et hyggelig hotell i New York før man drar, er det bare å begynne å glede seg til reisen.

Fine områder for hotell i New York

Som nevnt er det ikke spesielt billig å bo på hotell på Manhattan, men det finnes så mange hyggelige områder å bo i at det kan være verdt prisen allikevel.

Øvre Manhattan er stort og flott, med høye skyskrapere, Central Park og ærverdige bygårder. Her er du rett ved bra shopping, kule museer og heftige utsikter fra toppene på de høye byggene.

Nederst på Manhattan ligger blant annet Wall Street, et område som for noen kan oppleves litt upersonlig, men som allikevel har sine sjarmerende sider – du må bare finne dem.

Chelsea, Greenwich Village, Lower East Side, Soho og West Village er veldig koselige områder hvor du gjerne finner små gater, gode restauranter og fine butikker rett utenfor hotelldøren.

Williamsburg i Brooklyn, øst for Manhattan, blomstrer bare mer og mer opp. Her finner du ordentlig hippe hoteller og spesielle butikker, men på en avslappet måte.

Shopping nær ditt hotell i New York

Det er ingen hemmelighet at det er fantastisk shopping i New York. Noen gater er helt åpenbart laget for shopping, som 5th Avenue og deler av Broadway. Men du kan også finne mange skatter ved å bevege deg utenfor de typiske handlegatene.

En bydel som har utviklet seg veldig på shoppingfronten de siste årene er Soho. Soho ligger et stykke ned på Manhattan og den største gaten er nettopp Broadway. Beveger du deg bortover mot Greenwich Village finnes det mange mindre gater der det er færre turister og mye moro.

Er du på leting etter vintage- og second hand-skatter, bør du ta turen til Lower East Side. Når du ser folk med hatt og olavest, vet du at du har kommet til riktig bydel.

Har du lyst til å gjøre noen ordentlige shoppingkupp, er det fullt mulig å leie bil i New York og reise ut til New Jersey for å handle på store outlets. Flere av dem fører sesongens klær, men til en mye billigere penge.

Opplev mye spennende i New York

Naturlig nok finnes det mye annet enn shopping i New York. En tur i Central Park er nesten selvskrevet. Å gå over Brooklyn Bridge når solen er på vei ned kan være magisk. Et besøk på Times Square for å se på livet og de store reklameplakatene er også verdt å få med seg. Når du tar inn på et hotell i New York, ligger byen for dine føtter.

Hotellbestilling: New York

Søk etter et hotell i New York. Du kan finne overnatting på et billig hotell i New York ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i New York.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i New York. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i New York for dine datoer.
false