Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller i Strömstad

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Strömstad

Roddaren Vandrarhem
1.5 out of 5
Fredrikshaldsvägen 26, Stromstad
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
718 kr
per natt
6. apr.–7. apr.
0.72 km fra sentrum
3.5/5Good! (33 anmeldelser)
Kjekk plass

"Kjekk plasering i forhold til gangavstand til de faseliteter vi tenkte oss, hyggelige mennesker å veldig gode senger. Fint og rent kjøkken med gode koke og steke muligheter. Lettvindt og greit."…"

Anmeldelse skrevet 7. des. 2019

Roddaren Vandrarhem
Hällestrand Resort Vandrarhem
2 out of 5
Dynekilsvägen 36, Stromstad, Västra Götalands län
Hent priser
5.76 km fra sentrum
3.1/5 (20 anmeldelser)

"Meget bra område. Dårlige senger."…"

Anmeldelse skrevet 4. aug. 2019

Hällestrand Resort Vandrarhem
Smakfullt hus med en Naturlig Tomt ved Sjøen
Skonarevägen 6, Stromstad, Västra Götalands län
Hent priser
2.29 km fra sentrum
Ingen anmeldelser
Perle

"Hyggelig utleier, koselig hyttetur med masse utstyr, ferieparadis"…"

Anmeldelse skrevet 25. sep. 2019

Smakfullt hus med en Naturlig Tomt ved Sjøen
1 Roms Overnatting i Strömstad
Vässby Svängen, Stromstad, Västra Götalands län
Hent priser
4.71 km fra sentrum
1 Roms Overnatting i Strömstad
1 rom Overnatting i Nordkoster
Kalkemyrsvägen 11, Stromstad, Västra Götalands län
Hent priser
10.48 km fra sentrum
1 rom Overnatting i Nordkoster
3-roms Overnatting i Strömstad
Krossekärrsvägen, Stromstad, Västra Götalands län
Hent priser
5.91 km fra sentrum
3-roms Overnatting i Strömstad
To Roms Hytte i Naturen
Blomsholm foss 3, Stromstad, Västra Götalands län
1 303 kr
per natt
13. apr.–14. apr.
6.17 km fra sentrum
To Roms Hytte i Naturen
5 Person Ferie Hjemme i Strömstad
VATULANDSGATAN 8, Stromstad, Västra Götalands län
Hent priser
0.4 km fra sentrum
Ingen anmeldelser
Die Lage des Hauses in Stadt- bzw. Wassernähe entsprach den Erwartungen, insoweit waren wir vollumfä

"Die Lage des Hauses in Stadt- bzw. Wassernähe entsprach den Erwartungen, insoweit waren wir vollumfänglich zufrieden. Leider wurde nahezu jeden Abend im Hafen gefeiert, mit entsprechend lauter Musik bis ca. 3 h morgens. Das muss man mögen..."…"

Anmeldelse skrevet 16. jul. 2016

5 Person Ferie Hjemme i Strömstad
Sea-close i Strömstad!
Skälbågsvägen 27, Stromstad, Västra Götalands län
Hent priser
5.36 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (23 anmeldelser)
Kjempe fint opphold

"Vi hadde en kjempe fin helg her. Hytta var ren og fin. Kort vei til sjøen, ett stille og fint område. Barnevennlig. Kommer gjerne igjen."…"

Anmeldelse skrevet 27. feb. 2020

Sea-close i Strömstad!
Strömstad Spa & Resort, An Ascend Member
4 out of 5
Kebalvägen 229, Stromstad
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
2 045 kr
per natt
12. apr.–13. apr.
0.91 km fra sentrum
4/5Very Good! (676 anmeldelser)

"Koselig. Rent og hyggelig. Trangt på kjøkkenet og mye som var fullbooket. F.eks fullt i restauranten og få valgmuligheter på tid i spa. Virket litt underdimensjonert ift anntall gjester. Men vi koste oss!!!!"…"

Anmeldelse skrevet 3. feb. 2020

Strömstad Spa & Resort, An Ascend Member
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Strömstad
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Strömstad

Hotell Strömstad: Strömstad er en mellomstor by i Sverige hvor det bor rundt 12 500 mennesker. Den ligger svært nære den sørøstlige norske grensen, og mange reiser til Strömstad ene og alene for å dra på ”harryhandel”. Strömstad har imidlertid mye mer å by på enn shopping, og det er et godt utvalg av hoteller i området. Bruk Expedia for å enkelt finne et billig hotell i Strömstad.

Det er hoteller med alt fra 2 til 4 stjerner i området, så du kan selv velge om du vil bo billig på et 2-stjerners hotell eller unna deg selv et mer luksuriøst opphold på et hotell med 5 stjerner.

Hotellene ligger ganske så spredt rundt i området, så det kan være lurt å tenke over hotellets plassering før du bestiller. Vil du bo i sentrum av Strömstad, langs vannkanten eller kanskje på en av øyene i skjærgården? Det er også forskjellige typer hoteller man kan velge mellom, blant annet spa-hoteller, romantiske hoteller og familiehoteller.

Shopping i Strömstad

Det er umulig å skrive om Strömstad uten å komme inn på shoppingmulighetene i byen. Butikkene er nærmeste tilrettelagt for norske turister, og det er store kjøpesentre med massive butikker hvor nordmenn kan handle billig. Husk imidlertid på at du ikke kan ta med deg ubegrenset med varer hjem, så sjekk reglene før du handler.

Aktiviteter

Det har de siste årene dukket opp både golfbane og spa i Strömstad, noe mange setter pris på. Strömstad har også en flott skjærgård, hvor man blant annet kan dra på fisketur, selsafari eller rett og slett bare kose seg på stranden. Det er også mange flotte turstier i området, blant annet Blomsholm. Denne turen er på 6 km og tar deg med fra Blomsholm til Strömstad. Et annet alternativ er å ta ferge ut til Alaska, et naturreservat på Nordlångö. Det tar omtrent 20 minutter med båt fra Strömstad, og på sommerstid er dette et flott område for blant annet bading.

Reise med barn i Strömstad

Dersom du er på tur med hele familien din, vil nok de små sette pris på at du tar dem med til Daftöland – som ofte bare kalles ”Mini-Liseberg”. Dette er Sveriges minste, men kanskje aller mest familievennlige fornøyelsespark. Det er naturligvis barna som er i fokus i parken, og aktiviteter som teater, skattejakt, minigolf og sjørøvertokt er bare noe av det som foregår daglig. Det er også noen karuseller rundt om i parken, som både barn og voksen kan kose seg med. Parken retter seg inn mot barn opp mot 10-12 år.

Turistkontor

Dersom du ikke allerede har lagt planer for hva du vil gjøre under oppholdet ditt i Strömstad, er byens turistkontor et lurt stoppested. De holder til i Strömstad Infocenter i gaten Ångbåtskajen 1, og hjelper deg gjerne med alt fra tips om severdigheter og attraksjoner til organisering av begivenheter og praktiske detaljer om overnatting og restaurantene i området.

Hotellbestilling: Strömstad

Søk etter et hotell i Strömstad. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Strömstad ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i Strömstad.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Strömstad. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Strömstad for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Strömstad. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Strömstad.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Strömstad?
Scandic Laholmen er en favoritt blant Expedia-reisende. Hotell 3-stjerners kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Ifølge anmeldelser fra reisende er Strömstad Spa & Resort, An Ascend Member og TanumStrand også bra valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Strömstad hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste hotellbestillinger er refunderbare hvis du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som vanligvis er innen 24–48 timer før ankomstdatoen. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, er det kanskje mulig å avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å få de beste alternativene i Strömstad.
Hvilket overnattingssted er best for en tur med hele familien til Strömstad?
Scandic Laholmen er et populært overnattingssted på Expedia 3-stjerners. hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og gratis frokost. Andre valgmuligheter for reiser med barn er Strömstad Spa & Resort, An Ascend Member og Källviken Semesterby. Attraksjoner som Gamlebyen Geit Og Fjærkreavlslag ligger i området og kan friste med moro for hele familien.
Hvilket overnattingssted er best for en romantisk ferie i Strömstad?
TanumStrand er et overnattingssted 4-stjerners. hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med spa med full service og varme kilder. Et annet bra valg for en romantisk tur er Tanums Gestgifveri.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Strömstad?
Scandic Laholmen er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og gratis wi-fi. Andre valgmuligheter for kjæledyrvennlige overnattingssteder er Strömstad Spa & Resort, An Ascend Member og TanumStrand.
Hvor er det best å bo hvis du skal på strandferie i Strömstad?
Scandic Laholmen er et populært overnattingssted med strand i nærheten. overnattingssted kan dessuten friste med blant annet vaskeritjenester. To andre alternativer nær stranden er Källviken Semesterby og Hällestrand Resort Vandrarhem. For å nyte ferien ved vannet kan du ta turen til Björnsängen eller Dusa.
Hva er det beste golfhotellet i Strömstad?
Källviken Semesterby er et populært overnattingssted. gjestgiveri kan friste med blant annet en golfbane i nærheten og en restaurant. To andre valgmuligheter hvis du vil bo nær en golfbane, er Scandic Laholmen og TanumStrand. Du kan spille golf på Strömstad Golfklubb i løpet av ferien.
Hvordan er det å overnatte i Strömstad?
Strömstad har mye å tilby sine besøkende, blant annet marinaen, spasentrene og golfmulighetene. Turister som besøker byen, kan også glede seg over parkene og museene. I Strömstad kan du velge mellom 72 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg gjøre i Strömstad?
Blant byens kulturattraksjoner finner du Vitlycke museum og Strömstads Museum. Nötholmen, Saltö naturreservat og Kosterhavets nasjonalpark er noen eksempler på byens vakre natur. Et par andre severdigheter du bør legge til på listen over ting å se, er Strömstad Golfklubb og Steinskipet ved Blomsholm.
Hvordan er det best å komme seg rundt i Strömstad?
Hvis du vil reise ut av byen, kan du ta toget fra Strömstad stasjon, Strömstad Skee stasjon eller Strömstad Överby stasjon. Det offentlige transportnettverket i Strömstad er muligens ikke tilpasset turister, så det kan lønne seg å leie bil i stedet.
Hvordan er værsesongene i Strömstad?
De varmeste månedene er vanligvis juli og juni, med en gjennomsnittstemperatur på 20 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på -5 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Strömstad er 952.50 mm.

Nylige anmeldelser i Strömstad

Flere reisealternativer