Sverige kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Hoteller i Strömstad

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Strömstad

Roddaren Vandrarhem
1.5 out of 5
Fredrikshaldsvägen 26, Stromstad
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 712 kr per natt
0.72 km fra sentrum
3.5/5Good! (34 anmeldelser)
Kjekk plass

"Kjekk plasering i forhold til gangavstand til de faseliteter vi tenkte oss, hyggelige mennesker å veldig gode senger. Fint og rent kjøkken med gode koke og steke muligheter. Lettvindt og greit."…"

Anmeldelse skrevet 7. des. 2019

Roddaren Vandrarhem
Hällestrand Resort Vandrarhem
2 out of 5
Dynekilsvägen 36, Stromstad, Västra Götalands län
Hent priser
5.76 km fra sentrum
3.1/5 (20 anmeldelser)
Naturskjønt.

"Ligger naturskjønt til med fin badestrand bukt, svømmebasseng, og flott turterreng rett utenfor anlegget. Rommet var enkelt og greit med vask på rommet, men garderobeskapene på rommet var låste, og nøkkelen fjernet..... Så ingen steder å legge/henge fra seg klær...…. Men de har problemer med booking..... ..."…"

Anmeldelse skrevet 10. aug. 2019

Hällestrand Resort Vandrarhem
First Camp City Strömstad
2 out of 5
Uddevallavägen, Stromstad
Prisen er 717 kr per natt
1.01 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (149 anmeldelser)

"Veldig dårlig lufting på hyttene der. Var så tung luft at vi sleit med å sove der. Anbefaler ikke å leie hyttene der selv om de ser fine ut."…"

Anmeldelse skrevet 27. aug. 2019

First Camp City Strömstad
Nordby Hotell
3 out of 5
Nordby, Stromstad
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 064 kr per natt
14.28 km fra sentrum
3.6/5Good! (696 anmeldelser)

"Hyggelig ansatte, god mat, lokalt ved shopping"…"

Anmeldelse skrevet 9. mar. 2020

Nordby Hotell
Källviken Semesterby
2 out of 5
Caprivägen 61, Stromstad
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 697 kr per natt
4.04 km fra sentrum
2.9/5 (234 anmeldelser)
Hotell nær badestrand

"Rimelig hotell nær sjøen med badestrand og restaurant. Det ligger i naturskjønne omgivelser."…"

Anmeldelse skrevet 13. aug. 2019

Källviken Semesterby
Scandic Laholmen
3 out of 5
Laholmen 1, Stromstad
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 848 kr per natt
0.22 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (954 anmeldelser)
Anbefales

"Fantastisk beliggenhet og gode senger. Stort pluss for klima anlegg på rommet som kunne kjøle ned rommet på natta. God frokost."…"

Anmeldelse skrevet 27. feb. 2020

Scandic Laholmen
Sea-close i Strömstad!
Skälbågsvägen 27, Stromstad, Västra Götalands län
Hent priser
5.36 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (23 anmeldelser)
Kjempe fint opphold

"Vi hadde en kjempe fin helg her. Hytta var ren og fin. Kort vei til sjøen, ett stille og fint område. Barnevennlig. Kommer gjerne igjen."…"

Anmeldelse skrevet 27. feb. 2020

Sea-close i Strömstad!
4 Person Ferie Hjemme i Strömstad
LIBERGSVÄGEN 6, Stromstad, Västra Götalands län
Hent priser
5.67 km fra sentrum
4 Person Ferie Hjemme i Strömstad
4 Person Ferie Hjemme i Strömstad
OSLOV????GEN 27, Stromstad, Västra Götalands län
Hent priser
0.78 km fra sentrum
4 Person Ferie Hjemme i Strömstad
2 Roms Overnatting i Strömstad
Dalarna, Stromstad, Västra Götalands län
Hent priser
13.76 km fra sentrum
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
Paradis

"Dalarna 9 in Näsinge ist wie im Paradis. Eine sehr schöne Umgebung und viel Natur. Soviel Ruhe. Man hört nur Vögel. Kein Internet und (das war etwas schwieriger für zum Beispiel Notfälle)kaum Telefonanschluss mit Handy"…"

Anmeldelse skrevet 20. mai 2019

2 Roms Overnatting i Strömstad
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Strömstad
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Strömstad

Hotell Strömstad: Strömstad er en mellomstor by i Sverige hvor det bor rundt 12 500 mennesker. Den ligger svært nære den sørøstlige norske grensen, og mange reiser til Strömstad ene og alene for å dra på ”harryhandel”. Strömstad har imidlertid mye mer å by på enn shopping, og det er et godt utvalg av hoteller i området. Bruk Expedia for å enkelt finne et billig hotell i Strömstad.

Det er hoteller med alt fra 2 til 4 stjerner i området, så du kan selv velge om du vil bo billig på et 2-stjerners hotell eller unna deg selv et mer luksuriøst opphold på et hotell med 5 stjerner.

Hotellene ligger ganske så spredt rundt i området, så det kan være lurt å tenke over hotellets plassering før du bestiller. Vil du bo i sentrum av Strömstad, langs vannkanten eller kanskje på en av øyene i skjærgården? Det er også forskjellige typer hoteller man kan velge mellom, blant annet spa-hoteller, romantiske hoteller og familiehoteller.

Shopping i Strömstad

Det er umulig å skrive om Strömstad uten å komme inn på shoppingmulighetene i byen. Butikkene er nærmeste tilrettelagt for norske turister, og det er store kjøpesentre med massive butikker hvor nordmenn kan handle billig. Husk imidlertid på at du ikke kan ta med deg ubegrenset med varer hjem, så sjekk reglene før du handler.

Aktiviteter

Det har de siste årene dukket opp både golfbane og spa i Strömstad, noe mange setter pris på. Strömstad har også en flott skjærgård, hvor man blant annet kan dra på fisketur, selsafari eller rett og slett bare kose seg på stranden. Det er også mange flotte turstier i området, blant annet Blomsholm. Denne turen er på 6 km og tar deg med fra Blomsholm til Strömstad. Et annet alternativ er å ta ferge ut til Alaska, et naturreservat på Nordlångö. Det tar omtrent 20 minutter med båt fra Strömstad, og på sommerstid er dette et flott område for blant annet bading.

Reise med barn i Strömstad

Dersom du er på tur med hele familien din, vil nok de små sette pris på at du tar dem med til Daftöland – som ofte bare kalles ”Mini-Liseberg”. Dette er Sveriges minste, men kanskje aller mest familievennlige fornøyelsespark. Det er naturligvis barna som er i fokus i parken, og aktiviteter som teater, skattejakt, minigolf og sjørøvertokt er bare noe av det som foregår daglig. Det er også noen karuseller rundt om i parken, som både barn og voksen kan kose seg med. Parken retter seg inn mot barn opp mot 10-12 år.

Turistkontor

Dersom du ikke allerede har lagt planer for hva du vil gjøre under oppholdet ditt i Strömstad, er byens turistkontor et lurt stoppested. De holder til i Strömstad Infocenter i gaten Ångbåtskajen 1, og hjelper deg gjerne med alt fra tips om severdigheter og attraksjoner til organisering av begivenheter og praktiske detaljer om overnatting og restaurantene i området.

Hotellbestilling: Strömstad

Søk etter et hotell i Strömstad. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Strömstad ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i Strömstad.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Strömstad. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Strömstad for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Strömstad. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Strömstad.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Strömstad?
Tanums Gestgifveri er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 4 stjerner kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Ifølge anmeldelser fra reisende er Scandic Laholmen og Hotel Ekenäs Koster også bra valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Strömstad hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste hotellbestillinger er refunderbare hvis du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som vanligvis er innen 24–48 timer før ankomstdatoen. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, er det kanskje mulig å avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å få de beste alternativene i Strömstad.
Hvilket overnattingssted er best for en tur med hele familien til Strömstad?
Strömstad Spa & Resort, An Ascend Member er et populært overnattingssted på Expedia 4 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet 2 innendørsbassenger og en restaurant. Andre valgmuligheter for reiser med barn er Hällestrand Resort Vandrarhem og TanumStrand. Attraksjoner som Gamlebyen Geit Og Fjærkreavlslag ligger i området og kan friste med moro for hele familien.
Hvilket overnattingssted er best for en romantisk ferie i Strömstad?
TanumStrand er et overnattingssted 4 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med spa med full service og varme kilder. Et annet bra valg for en romantisk tur er Tanums Gestgifveri.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Strömstad?
Nordby Hotell er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og en bar/lounge. Andre valgmuligheter for kjæledyrvennlige overnattingssteder er Strömstad Spa & Resort, An Ascend Member og TanumStrand.
Hvor er det best å bo hvis du skal på strandferie i Strömstad?
Strömstad Spa & Resort, An Ascend Member er et populært overnattingssted 4 stjerner og strand i nærheten. et hotell kan dessuten friste med 2 innendørsbassenger og gratis frokostbuffé. To andre alternativer nær stranden er Hällestrand Resort Vandrarhem og TanumStrand. For å nyte ferien ved vannet kan du ta turen til Björnsängen eller Kolholm sand.
Hva er det beste golfhotellet i Strömstad?
Strömstad Spa & Resort, An Ascend Member er et populært overnattingssted 4 stjerner. et hotell kan dessuten friste med golfbane i nærheten og 2 innendørsbassenger. To andre valgmuligheter hvis du vil bo nær en golfbane, er TanumStrand og Tanums Gestgifveri. Du kan spille golf på Strömstad Golfklubb i løpet av ferien.
Hvilke hoteller i Strömstad har basseng?
Hällestrand Resort Vandrarhem er et overnattingssted med barnebasseng, sesongbasert utendørsbasseng og gratis parkering. TanumStrand er et annet hotell med basseng på stedet.

Nylige anmeldelser i Strömstad

Flere reisealternativer