Tilpasset for -søket ditt:

Hotell London

Hotell London
London

Tilbud på hotell + fly i London

Vis alle pakketilbud i London

Hoteller i London

Grange St. Paul's - Hoteller i London
Rating: 5.0 Stars

Grange St. Paul's

10 Godliman Street, London - Kart
 
 
Flott beliggenhet, passe stort rom, eneste minus var ingen varmekabler på badet. Veldig bra treningsrom. Lite, men bra spa.
En reisende
Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i The City of London og 5 minutters gange unna St. Paul's Cathedral og London børs …Mer
Mondrian London - Hoteller i London
Rating: 5.0 Stars

Mondrian London

20 Upper Ground, London - Kart
 
 
Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i South Bank og 10 minutters gange unna Blackfriars Bridge, Det kongelige …Mer
Malmaison London - Hoteller i London
Rating: 4.0 Stars

Malmaison London

18-21 Charterhouse Square, London - Kart
 
 
Fint hotell i rolig strøk. Noe stusselig kontinental frokost, kunne by på ost og skinke i tillegg til søtsaker. Yogurt naturell måtte man be om. Dersom du ikke er godtemoms, må du bestille egg og bacon o.l. i tillegg, til en for så vidt ok pris. Ellers fine senger, men støvete vinduskarmen. Vær forsiktig når du åpner opp vinduet!
Reisende fra Oslo
Dette hotellet for romantiske reiser ligger i The City of London og 10 minutters gange unna Smithfield Market, Museum of …Mer
Copthorne Tara Hotel London Kensington - Hoteller i London
Rating: 4.0 Stars

Copthorne Tara Hotel London Kensington

Scarsdale Place, London - Kart
 
 
Helt greit hotell, god frokost. Litt mangler på renhold på badet. Hyggelig betjening.
En reisende
Copthorne Tara Hotel ligger like ved High Street Kensington i London, med de mange butikkene og restaurantene i nærområdene …Mer
The Montcalm At Brewery London City - Hoteller i London
Rating: 5.0 Stars
1 639 kr

The Montcalm At Brewery London City

52 Chiswell Street, London - Kart
 
 
"Fantastisk opphold!"
Hadde et herlig opphold på Montcalm hotell! Rommet var flott og de ansatt ga en utmerket service.. Høy standar på det hele! Skal helt klart tilbake!
nina fra Hamar
Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i The City of London og 15 minutters gange unna Barbican Arts Centre, Museum of London …Mer
Hyde Park Executive Apartments - Hoteller i London
Rating: 3.0 Stars

Hyde Park Executive Apartments

8-18 Inverness Terrace, London - Kart
 
 
Hyde Park Executive Apartments are 122 stylishly designed Short Stay apartments in a prestigious location on the north side …Mer
Millennium Hotel London Mayfair - Hoteller i London
Rating: 4.0 Stars

Millennium Hotel London Mayfair

44 Grosvenor Square, London - Kart
 
 
Fint hotell, kort vei til mange fasiliteter. Hyggelig personale som hjelper til med bagasje, drosjebestilling, osv. Mange tv-kanaler man kan se på. På tv kan man undersøke hva man kan/bør gjøre i byen.
En reisende
Dette hotellet er forretningsvennlig og ligger i sentrum av byen, i nærheten av Grosvenor Square, Hyde Park Speakers' Corner …Mer
Park Plaza Westminster Bridge London - Hoteller i London
Rating: 4.0 Stars
2 222 kr

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, London - Kart
 
 
Fint hotell som ligger perfekt til ifht. serverdigheter. Hyggelig og hjelpsomt personale. Opplevde badet som litt slurvete rengjort, noe som var et minus for oss.
Reisende fra BM
Dette hotellet er familievennlig og ligger i den historiske bydelen i London og få skritt fra Florence Nightingale-museet …Mer
The Strand Palace Hotel - Hoteller i London
Rating: 4.0 Stars

The Strand Palace Hotel

372 The Strand, London - Kart
 
 
"Fint Hotell,God beliggenhet"
Innsjekk helt katastrofe,oppholdet ellers meget bra.Betjening ellers hyggelig og imøtekommende.
Reisende fra Bergen,Norway
Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i Soho og få skritt fra Lyceum Theatre og Covent Garden. Dessuten ligger …Mer
Corinthia Hotel London - Hoteller i London
Rating: 5.0 Stars
6 331 kr

Corinthia Hotel London

Whitehall Place, London - Kart
 
 
"Sentralt hotell for de som ønsker seg noe ekstra."
Beste hotellet jeg har bodd på. Gedigen spa-avdeling. Anbefales!
Reisende fra H
Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i West End og 5 minutters gange unna Benjamin Franklin House, Nelsons søyle og St …Mer

Søk blant 1 681 hoteller i London


  Hvorfor bestille hos Expedia?

  • Expedias prismatch
  • Flere enn 271 000 hoteller over hele verden
  • Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer
  • Mer enn 11 millioner gjesteanmeldelser

  Avgrens søket til:

  Hotellmerkenavn

  Færre merkenavn

  Reiseguide London

  Hotell London: London er hovedstaden i England og byen med høyest innbyggertall i hele Storbritannia. Dette betyr uendelig mange muligheter for overnatting. Hoteller i London kommer i alle tenkelige former og fasonger, og uavhengig om du ser etter billige hoteller i London eller de mer eksklusive, så finnes det løsninger.

  Det er riktignok en god grunnregel at de billigere hotellene finnes litt lenger utenfor sentrumskjernen, mens stort sett de fleste hotellene i nærheten av sentrum koster litt. Du finner likevel alt fra 1-stjerners hoteller til 5-stjerners hoteller, familiehoteller og romantiske hoteller. B&B er et annet alternativ, for deg som ønsker billig og hjemmekoselig innkvartering. Eller hva med et hotell i nærheten av flyplassen?

  En introduksjon til London

  Som en av verdens fremste metropoler ligger det i kortene at London har alt. Når du reiser til London er det bare tiden som kan begrense deg, ettersom det finnes noe for historie og kultur-entusiasten, fotografen, den arkitekturinteresserte, shopperen, utelivskjenneren, gastronomen eller sportsfanatikeren – for den saks skyld. London har heller ingen definert høysesong eller lavsesong, folk synes åpenbart at når som helst er et godt tidspunkt å avlegge byen et besøk. Som en bonus er det lett å gjøre seg forstått, og å forstå, ettersom det tross alt kommuniseres på verdensspråket engelsk.

  London sentrum er stort, så du gjør klokt i å planlegge reiseruten din og i tillegg beregne god tid på transporten. Stå opp tidlig og unn deg en engelsk frokost, før du setter av gårde og shopper, ser fotballkamp, knipser bilder av Big Ben eller Tower of London, eller alle de andre tusener av tingene du kan gjøre i London. Bare pass på å kjør på venstre side av veien, hvis du har ordnet deg leiebil i London .

  Fantastisk uteliv ikke langt fra hotellet ditt i London

  Pubkulturen står sterkt i London. Be om noe du aldri har smakt før fra bartenderen og småprat med gjestene, de vil alltid synes det er fascinerende å snakke med nordmenn. Fortsett pub-til-pub-runden langs Leicester Square, som er kjent for alt fra utagerende klubbliv til teatre, spisesteder og gatekunstnere. London er generelt kjent for å ha en av de beste utelivsscenene i Europa, så sørg for å få med deg en verdenskjent DJ eller en konsert når du først er her. London byr også på mange festivaler, så det er en god idé å undersøke litt på Internett hva som foregår før du reiser.

  Shoppingmuligheter i London

  Shoppingen i London er like allsidig som resten av byen, og dessuten helt på høyde med New York og Paris. Finn de mest eksklusive designerbutikkene i verden, for eksempel på Harrods, eller gå på skattejakt på loppemarkedene eller i bruktbutikkene. Bruk en dag under tak på et av de mange shoppingsentrene, eller let i butikkene langs Oxford Street. Ønsker du å gjøre merkevarekupp? Prøv outlet-butikkene i Regent Street. Eller hva med noe tradisjonelt og britisk? Prøv skredder- og håndverksbutikkene ved Piccadilly.

  Attraksjoner ved hotellet i London

  Start for eksempel med en gratis visitt på Natural History Museum og se den verdensberømte dinosaurutstillingen. Få med deg de historiske stoppestedene Tower of London og Tower Bridge, eller de like berømte byggverkene Buckingham Palace, St. Pauls Cathedral og Westminster Abbey. Ta med barna til London Zoo, eller dra på voksenbesøk i nasjonalgalleriet Tate Modern. Eller hva med noe for både liten og stor, som Madame Tussauds vokskabinett eller London Eye – verdens største pariserhjul?

  Transport til hotellet i London

  Fly til London går ofte fra norske storbyer, og det er i tillegg flere flyplasser rundt London som kan ta deg i mot. Utforsk gjerne området med leiebil, som du kan plukke opp på flyplassen eller mange andre steder. I London kan du kjøre undergrunnsbane, buss eller taxi. For enda billigere reise, kan du sy sammen en hotell-, fly- og leiebilpakke i London.

  Hotellbestilling: London

  Søk etter et hotell i London. Du kan finne overnatting på et billig hotell i London ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i London.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i London. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i London for dine datoer.

  London unngår å bli satt i bås. Det er et sted fullt av ytterligheter og motsigelser, som er forvandlet fra en robust engelsk hovedstad til en svært multikulturell by. Etter å ha opplevd renessanse, revolusjon og oppgangskonjunktur, og overlevd branner, pest og krig, har byen en ganske interessant historie, og det beste fra historien henger byen fast ved. Besøk de mange monumentene og museene, og du vil få oppleve gamle og moderne London, og lære om byens rikdom, fattigdom, ambisjoner, virkelighet og fantasi. De største monumentene, alt fra Tower of London til Buckingham Palace, trekker store folkemengder, men husk å bruke litt tid på å utforske noen av smugene, de rolige plassene og fargerike markedene.

  Kunst i byen

  Når røde busser, svarte drosjer og duer kretser om Trafalgar Square, er det ingen tvil om hvor du befinner deg. Stikk innom nasjonalgalleriet for å se på noen av verdens fineste kunsthåndverk, alt fra Leonardos sirlige skisser til Turners kromatiske landskap, eller hvis du foretrekker moderne kunst, kan du besøke Tate Modern-museet, som opprinnelig var en gammel kraftstasjon. Galleriet inneholder kunst fra 1900-tallet og frem til i dag, og i den enorme turbinhallen stilles bestillingsverker ut.

  Hurlumhei og masse jazz

  Det er like enkelt å finne underholdning i London som å finne bøker på et bibliotek. I teaterdistriktet West End kan du velge blant musikaler, teaterforestillinger og komishow. Basert på sangene til gruppen Queen, vises for tiden forestillingen We Will Rock You på Dominion-teateret. Fra april til oktober kan du se noen av Shakespeares mest populære skuespill i Globe-teateret, som er korrekt rekonstruert. Det er ingen overraskelse at London tiltrekker innflytelsesrike artister fra alle musikksjangre, og du kan lytte til musikk i puber, teatre, kjellere, arenaer, kirker og parker.

  Seriøs shopping og smakfulle måltider

  Det er svært gode shoppingmuligheter over hele byen. Fra det kostbare Harrods til det billige og lystige Camden-markedet har byen noe for enhver lommebok og enhver smak. Den samme regelen gjelder når det kommer til mat. Hvis du vil prøve en tradisjonell engelsk frokost, en oppfriskende karrirett, eller te på the Ritz, vil du aldri gå tom for alternativer i denne byen.

  Fra pariserhjulet London Eye kan du se byen i fugleperspektiv. Du ser blant annet elven Thames som slynger seg gjennom hovedstaden, i tillegg til byens mange parker. I en by full av skyskrapere, bygninger oppå bygninger og overfylt kollektivtransport, blir heldigvis de vakre grøntområdene i London tatt godt vare på. Du finner alt fra rosehager til enger og skog i de åtte kongelige parkene, som tilbyr gratis omvisningsturer til fots for å utforske flora og fauna, og spore byens kongelige, politiske og litterære historie. Skjul

  Skjul
  Kunder rangerer Expedia
  Drevet av feefo
  Anbefales av 92%
  4.5
  Fra 68 143 anmeldelser
  * For disse pakkereisene er besparelsene minst tilsvarende kostnaden på flyvningen eller hotellet hvis de er bestilt hver for seg. Merk: For pakkereiser inkludert flyvninger vil du bli belastet av flyselskapet for flyvningen, men det du sparer med pakken vil tilsvare kostnaden på flyvningen.