Tilpasset for -søket ditt:

Hotell London

Hotell London
London

Tilbud på hotell + fly i London

Vis alle pakketilbud i London

Hoteller i London

Millennium Gloucester Hotel London Kensington - Hoteller i London
Rating: 4.0 Stars

Millennium Gloucester Hotel London Kensington

4-18 Harrington Gardens, London - Kart
 
 
"Praktisk beliggenhet"
Hotellet har ingen restaurant som kan brukes til middag. Baren i lobbyen er fin, men ofte er det vanskelig å få plass. Wifi må betales, og den er dyr. NB: Hotellet MÅ ha god og gratis Wifi til alle!! Det er ikke noe uteområde der man kan sitte å ta seg en drink eller spise. En av betjeningen i baren var helt super, og fulgte meget bra opp. Andre var mindre velvillige. Jeg har besøkt hotellet 3-4 ganger hvert år i 10 år. Men det er ikke registrert hos personalet. De må skaffe seg et CRM-system som tar vare på all kundeinformasjon. Nå er det på tide å finne et nytt.
Reisende fra Oslo
Dette er et stort og moderne hotell i det eksklusive South Kensington, 50 meter fra Gloucester Road undergrunnsstasjon på …Mer
Grange St. Paul's - Hoteller i London
Rating: 5.0 Stars

Grange St. Paul's

10 Godliman Street, London - Kart
 
 
"Hotell i fint strøk ved St. Paul katedralen "
Veldig flott hotell med mange barer og restauranter. Hyggelig betjening og bra romstandard. Vi var litt uheldig og fikk rom i 1 etasje, sånn ihft innsyn fra vindu, men alt ellers var flott. Fint svømmebasseng med sauna, jacuzzi, spa ,etc. Anbefales !
Reisende fra Molde
Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i The City of London og 5 minutters gange unna St. Paul's Cathedral og London børs …Mer
The Kensington Close Hotel - Hoteller i London
Rating: 4.0 Stars

The Kensington Close Hotel

Wrights Lane, London - Kart
 
 
"Fint hotell!"
Kjempefint opphold og sted, rolig og lett å komme fra seg fra sted til sted.
Reisende fra M
Dette hotellet med spa ligger i sentrum av byen, i nærheten av Linley Sambourne House, Kensington Palace og Royal Albert …Mer
Malmaison London - Hoteller i London
Rating: 4.0 Stars

Malmaison London

18-21 Charterhouse Square, London - Kart
 
 
Fint hotell i rolig strøk. Noe stusselig kontinental frokost, kunne by på ost og skinke i tillegg til søtsaker. Yogurt naturell måtte man be om. Dersom du ikke er godtemoms, må du bestille egg og bacon o.l. i tillegg, til en for så vidt ok pris. Ellers fine senger, men støvete vinduskarmen. Vær forsiktig når du åpner opp vinduet!
Reisende fra Oslo
Dette hotellet for romantiske reiser ligger i The City of London og 10 minutters gange unna Smithfield Market, Museum of …Mer
Hampton by Hilton London Waterloo - Hoteller i London
Rating: 3.0 Stars
1 390 kr

Hampton by Hilton London Waterloo

157 Waterloo Road, London - Kart
 
 
"Nytt hotell med god belligenhet!"
Bodde tre netter på Hampton by Hilton Waterloo. Kan absolutt anbefale dette hotellet til andre! Rent og nytt, med et trivelig resepsjonsområde.
En reisende
Dette hotellet ligger i South Bank og 10 minutters gange unna London South Bank universitet og Det kongelige nasjonalteatret …Mer
London Court Hotel - Hoteller i London
Rating: 3.0 Stars

London Court Hotel

194-196 Earls Court Road, London - Kart
 
 
The hotel is located in Central London, close to the best shopping and nightlife spots in this vibrant city. The team here at …Mer
The Montcalm At Brewery London City - Hoteller i London
Rating: 5.0 Stars
1 981 kr

The Montcalm At Brewery London City

52 Chiswell Street, London - Kart
 
 
"Fantastisk opphold!"
Hadde et herlig opphold på Montcalm hotell! Rommet var flott og de ansatt ga en utmerket service.. Høy standar på det hele! Skal helt klart tilbake!
nina fra Hamar
Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i The City of London og 15 minutters gange unna Barbican Arts Centre, Museum of London …Mer
Great Northern Hotel - Hoteller i London
Rating: 5.0 Stars
2 665 kr

Great Northern Hotel

King's Cross St Pancras Station, London - Kart
 
 
Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Kings Cross St. Pancras og 2 kilometer unna Cartwright Gardens, British Library og …Mer
Pullman London St Pancras - Hoteller i London
Rating: 4.0 Stars

Pullman London St Pancras

100-110 Euston Road, London - Kart
 
 
"Fantastisk hotell!"
Dette hotellet er et av de beste jeg har vært på. Personalet var serviceinnstilte og behjelpelige med alt du måtte lure på, rommene var rene og pene, og beliggenheten var fantastisk. Anbefales på det sterkeste.
Reisende fra stavanger
Dette hotellet ligger i Kings Cross St. Pancras og 15 minutters gange unna British Library og University of London. Dessuten …Mer
Kingsway Hall Hotel - Hoteller i London
Rating: 4.0 Stars

Kingsway Hall Hotel

66 Great Queen Street, London - Kart
 
 
"Et herlig hotel i London City."
Et behagelig opphold på et utmerket cityhotel i bydelen Coventgarden. Kort vei til Holborn undergrunnstasjon og til en rekke restauranter og pub'er.
En reisende
Dette moderne hotellet i London, med en klassisk fasade, ligger to kvartaler fra Covent Garden og innen gangavstand fra …Mer

Søk blant 1 505 hoteller i London


  Hvorfor bestille hos Expedia?

  • Expedias prismatch
  • Flere enn 510 000 hoteller over hele verden
  • Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer
  • Mer enn 11 millioner gjesteanmeldelser

  Avgrens søket til:

  Hotellmerkenavn

  Færre merkenavn

  Reiseguide London

  Hotell London: London er hovedstaden i England og byen med høyest innbyggertall i hele Storbritannia. Dette betyr uendelig mange muligheter for overnatting. Hoteller i London kommer i alle tenkelige former og fasonger, og uavhengig om du ser etter billige hoteller i London eller de mer eksklusive, så finnes det løsninger.

  Det er riktignok en god grunnregel at de billigere hotellene finnes litt lenger utenfor sentrumskjernen, mens stort sett de fleste hotellene i nærheten av sentrum koster litt. Du finner likevel alt fra 1-stjerners hoteller til 5-stjerners hoteller, familiehoteller og romantiske hoteller. B&B er et annet alternativ, for deg som ønsker billig og hjemmekoselig innkvartering. Eller hva med et hotell i nærheten av flyplassen?

  Les mer

  En introduksjon til London

  Som en av verdens fremste metropoler ligger det i kortene at London har alt. Når du reiser til London er det bare tiden som kan begrense deg, ettersom det finnes noe for historie og kultur-entusiasten, fotografen, den arkitekturinteresserte, shopperen, utelivskjenneren, gastronomen eller sportsfanatikeren – for den saks skyld. London har heller ingen definert høysesong eller lavsesong, folk synes åpenbart at når som helst er et godt tidspunkt å avlegge byen et besøk. Som en bonus er det lett å gjøre seg forstått, og å forstå, ettersom det tross alt kommuniseres på verdensspråket engelsk.

  London sentrum er stort, så du gjør klokt i å planlegge reiseruten din og i tillegg beregne god tid på transporten. Stå opp tidlig og unn deg en engelsk frokost, før du setter av gårde og shopper, ser fotballkamp, knipser bilder av Big Ben eller Tower of London, eller alle de andre tusener av tingene du kan gjøre i London. Bare pass på å kjør på venstre side av veien, hvis du har ordnet deg leiebil i London .

  Fantastisk uteliv ikke langt fra hotellet ditt i London

  Pubkulturen står sterkt i London. Be om noe du aldri har smakt før fra bartenderen og småprat med gjestene, de vil alltid synes det er fascinerende å snakke med nordmenn. Fortsett pub-til-pub-runden langs Leicester Square, som er kjent for alt fra utagerende klubbliv til teatre, spisesteder og gatekunstnere. London er generelt kjent for å ha en av de beste utelivsscenene i Europa, så sørg for å få med deg en verdenskjent DJ eller en konsert når du først er her. London byr også på mange festivaler, så det er en god idé å undersøke litt på Internett hva som foregår før du reiser.

  Shoppingmuligheter i London

  Shoppingen i London er like allsidig som resten av byen, og dessuten helt på høyde med New York og Paris. Finn de mest eksklusive designerbutikkene i verden, for eksempel på Harrods, eller gå på skattejakt på loppemarkedene eller i bruktbutikkene. Bruk en dag under tak på et av de mange shoppingsentrene, eller let i butikkene langs Oxford Street. Ønsker du å gjøre merkevarekupp? Prøv outlet-butikkene i Regent Street. Eller hva med noe tradisjonelt og britisk? Prøv skredder- og håndverksbutikkene ved Piccadilly.

  Attraksjoner ved hotellet i London

  Start for eksempel med en gratis visitt på Natural History Museum og se den verdensberømte dinosaurutstillingen. Få med deg de historiske stoppestedene Tower of London og Tower Bridge, eller de like berømte byggverkene Buckingham Palace, St. Pauls Cathedral og Westminster Abbey. Ta med barna til London Zoo, eller dra på voksenbesøk i nasjonalgalleriet Tate Modern. Eller hva med noe for både liten og stor, som Madame Tussauds vokskabinett eller London Eye – verdens største pariserhjul?

  Transport til hotellet i London

  Fly til London går ofte fra norske storbyer, og det er i tillegg flere flyplasser rundt London som kan ta deg i mot. Utforsk gjerne området med leiebil, som du kan plukke opp på flyplassen eller mange andre steder. I London kan du kjøre undergrunnsbane, buss eller taxi. For enda billigere reise, kan du sy sammen en hotell-, fly- og leiebilpakke i London.

  Hotellbestilling: London

  Søk etter et hotell i London. Du kan finne overnatting på et billig hotell i London ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i London.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i London. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i London for dine datoer.
  Skjul
  Kunder rangerer Expedia
  Drevet av feefo
  Anbefales av 92%
  4.5
  Fra 68 143 anmeldelser
  * For disse pakkereisene er besparelsene minst tilsvarende kostnaden på flyvningen eller hotellet hvis de er bestilt hver for seg. Merk: For pakkereiser inkludert flyvninger vil du bli belastet av flyselskapet for flyvningen, men det du sparer med pakken vil tilsvare kostnaden på flyvningen.