Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller i London

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Discover neighborhoods in London

Finn de beste områdene og bydelene i London for aktivitetene du liker best. Les mer om London

Hoteller i London

Park Plaza Westminster Bridge London
4 out of 5
200 Westminster Bridge Road, London, England
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
2 306 kr
per natt
12. apr.–13. apr.
4.4/5Excellent! (13,092 anmeldelser)

"Hotellet har en fantastisk beliggenhet i nærheten av alt. Rommene er moderne med gode senger. Undergrunnen er 5 min unna, og for noen kroner ekstra kan du nyte utsikten til Big Ben og houses of parlament. Du får virkelig London følelsen på dette hotellet."…"

Anmeldelse skrevet 4. mar. 2020

Park Plaza Westminster Bridge London
DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster
4 out of 5
30 John Islip Street, Westminster, London, England
1 633 kr
per natt
24. apr.–25. apr.
4.2/5Very Good! (3,836 anmeldelser)

"veldig fint hotell med god beliggenhet. Veldig behagelig seng å sove i. kort vei til t-bane og busser"…"

Anmeldelse skrevet 21. jan. 2020

DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster
citizenM Tower of London
4 out of 5
40 Trinity Square, London, England
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 275 kr
per natt
19. apr.–20. apr.
4.6/5Exceptional! (1,843 anmeldelser)
Nice hotel but I missed a view

"Right next to a tube station and Tower - great location. Nice room, even though it could be bigger. The room I got had windows into a small atrium - 10 meters to another room on the other side. Since the window was big, I felt like I'm lying on a bed in a shop window, had to have the blinds down ..."…"

Anmeldelse skrevet 14. des. 2019

citizenM Tower of London
Melia White House Hotel
4 out of 5
Albany Street, Regent's Park, London, England
Hent priser
4.1/5Very Good! (2,137 anmeldelser)

"Rent og pent. Elegant og ypperlig service. Vi hadde bestilt et litt større rom med kingsize bed. Kjempefint rom mrd stort flott bad. Kommer gjerne tilbske🤗"…"

Anmeldelse skrevet 31. mai 2019

Melia White House Hotel
Hotel Café Royal - The Leading Hotels of the World
5 out of 5
68 Regent Street, London, England
7 084 kr
per natt
3. mai–4. mai
4.7/5Exceptional! (360 anmeldelser)

"Dårlig mattilbud søndag kveld, fikk ikke plass i restauranten på søndag kveld til middag"…"

Anmeldelse skrevet 11. nov. 2018

Hotel Café Royal - The Leading Hotels of the World
St Giles London - A St Giles Hotel
3 out of 5
Bedford Avenue, London, England
1 919 kr
per natt
16. apr.–17. apr.
3.7/5Good! (6,309 anmeldelser)

"Sentralt og greit hotell. God frokost. Nær undergrunnen."…"

Anmeldelse skrevet 26. feb. 2020

St Giles London - A St Giles Hotel
Shangri La Hotel At The Shard London
5 out of 5
31 St Thomas Street, London, England
5 989 kr
per natt
1. mai–2. mai
4.8/5Exceptional! (1,102 anmeldelser)

"Asian luxury and service with fantastic view of London"…"

Anmeldelse skrevet 1. jun. 2019

Shangri La Hotel At The Shard London
The Strand Palace Hotel
4 out of 5
372 The Strand, London, England
1 666 kr
per natt
3. mai–4. mai
4/5Very Good! (12,271 anmeldelser)

"Fantastisk som alltid"…"

Anmeldelse skrevet 16. des. 2019

The Strand Palace Hotel
Leonardo Royal London St Paul’s
5 out of 5
10 Godliman Street, London, England
1 790 kr
per natt
17. apr.–18. apr.
4.2/5Very Good! (1,991 anmeldelser)

"Kjempe god frokost, fantastiske mennesker som jobber både i resepsjonen og som concierge. Fantastisk hotell! Vi har hatt et strålende opphold :-)"…"

Anmeldelse skrevet 4. feb. 2020

Leonardo Royal London St Paul’s
Studios 2 Let Serviced Apartments - Cartwright Gardens
3.5 out of 5
36-37 Cartwright Gardens, London, England
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 005 kr
per natt
5. apr.–6. apr.
4/5Very Good! (6,911 anmeldelser)

"Veldig rolig beliggenhet og kort avstand til det du vil."…"

Anmeldelse skrevet 31. des. 2019

Studios 2 Let Serviced Apartments - Cartwright Gardens
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i London
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for London

Hotell London: London er hovedstaden i England og byen med høyest innbyggertall i hele Storbritannia. Byen er en smeltedigel av forskjellige kulturer , og hovedstadens endeløse antall av attraksjoner og severdigheter tiltrekker flere millioner turister hvert år. Dette betyr at byen tilbyr uendelig mange muligheter for overnatting. Hoteller i London kommer i alle tenkelige former og fasonger, og uavhengig om du ser etter billige hoteller i London eller de mer eksklusive, så finnes det løsninger. Uansett hva du foretrekker kan du glede deg til en god ferie i Englands hovedstad.

Det er riktignok en god grunnregel at de billigere hotellene finnes litt lenger utenfor sentrumskjernen, mens stort sett de fleste hotellene i nærheten av sentrum koster litt. Du finner likevel alt fra 1-stjerners hoteller til 5-stjerners hoteller, familiehoteller og romantiske hoteller. B&B er et annet alternativ, for deg som ønsker billig og hjemmekoselig innkvartering. Eller hva med et hotell i nærheten av flyplassen?

En introduksjon til London

Som en av verdens fremste metropoler ligger det i kortene at London har alt. Når du reiser til London er det bare tiden som kan begrense deg, ettersom det finnes noe for historie og kultur-entusiasten, fotografen, den arkitekturinteresserte, shopperen, utelivskjenneren, gastronomen eller sportsfanatikeren – for den saks skyld. London har heller ingen definert høysesong eller lavsesong, folk synes åpenbart at når som helst er et godt tidspunkt å avlegge byen et besøk. Som en bonus er det lett å gjøre seg forstått, og å forstå, ettersom det tross alt kommuniseres på verdensspråket engelsk.

London sentrum er stort, så du gjør klokt i å planlegge reiseruten din og i tillegg beregne god tid på transporten. Stå opp tidlig og unn deg en engelsk frokost, før du setter av gårde og shopper, ser fotballkamp i London eller knipser bilder av severdigheter som Big Ben, eller alle de andre tusener av tingene du kan gjøre i London. Bare pass på å kjør på venstre side av veien, hvis du har ordnet deg leiebil i London .

Fantastisk uteliv ikke langt fra ditt London-hotell

Pubkulturen står sterkt i London. Be om noe du aldri har smakt før fra bartenderen og småprat med gjestene, de vil alltid synes det er fascinerende å snakke med nordmenn. Fortsett pub-til-pub-runden langs Leicester Square, som er kjent for alt fra utagerende klubbliv til teatre, spisesteder og gatekunstnere. London er generelt kjent for å ha en av de beste utelivsscenene i Europa, så sørg for å få med deg en verdenskjent DJ eller en konsert når du først er her. London byr også på mange festivaler, så det er en god idé å undersøke litt på Internett hva som foregår før du reiser.

Spennende muligheter i London

Shoppingen i London er like allsidig som resten av byen, og dessuten helt på høyde med New York og Paris. Finn de mest eksklusive designerbutikkene i verden, for eksempel på Harrods, eller gå på skattejakt på loppemarkedene eller i bruktbutikkene. Bruk en dag under tak på et av de mange shoppingsentrene, eller let i butikkene langs Oxford Street. Ønsker du å gjøre merkevarekupp? Prøv outlet-butikkene i Regent Street. Eller hva med noe tradisjonelt og britisk? Prøv skredder- og håndverksbutikkene ved Piccadilly.

Start for eksempel med en gratis visitt på Natural History Museum og se den verdensberømte dinosaurutstillingen. Få med deg de historiske stoppestedene Tower of London og Tower Bridge, eller de like berømte byggverkene Buckingham Palace, St. Pauls Cathedral og Westminster Abbey. Ta med barna til London Zoo, eller dra på voksenbesøk i nasjonalgalleriet Tate Modern. Eller hva med noe for både liten og stor, som Madame Tussauds vokskabinett eller London Eye – verdens største pariserhjul?

Områder i London det er verdt å besøke

Punkerne som vi husker fra 80-tallet vandrer fortsatt omkring det spennende distriktet Camden Town. Her kan du kikke på unike mennesker og gjøre en god handel på markedene. Hvis du liker deilig mat fra hele verden og setter pris på god live-musikk, kan det være en god idé å bestille et hotell i dette området. I motsetning til Camden Town finnes det elegante området Kensington hvor du, istedet for markeder, heller finner eksklusive butikker og fascinerende museer. Her kan du kose deg i solen og nyte en deilig gåtur i de vakre parkene Hyde Park og Kensington Gardens. Andre forslag til hvilke områder du kan bestille ditt hotell i London ved er The West End hvor du kan oppleve flere musikaler og besøke flotte restauranter, og Covent Garden hvor du kan nyte en avslappende tur.

Transport til hotellet i London

Fly til London går ofte fra norske storbyer, og det er i tillegg flere flyplasser rundt London som kan ta deg i mot. Utforsk gjerne området med leiebil, som du kan plukke opp på flyplassen eller mange andre steder. I London kan du kjøre undergrunnsbane, buss eller taxi. For enda billigere reise, kan du sy sammen en hotell-, fly- og leiebilpakke i London.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i London?
Croham Park Bed & Breakfast er høyt rangert av Expedia-reisende. Bed & breakfast 4-stjerners kan blant annet friste med gratis frokost og gratis wi-fi. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Parklands B&B og Blackbird også to gode valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i London hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste hotellreservasjoner er refunderbare så fremt du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som vanligvis er innen 24–48 timer før ankomstdatoen. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å få de beste alternativene i London.
Hvilket overnattingssted er et bra valg for en budsjettvennlig tur til London?
Basert på anmeldelser er St Giles London - A St Giles Hotel et populært overnattingssted med 3 stjerner. hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet et innendørsbasseng og 4 restauranter. Noen andre rimelige alternativer er St Athans Hotel og Point A Hotel - Westminster, London.
Hva er det beste hotellet hvis man reiser med barn til London?
Park Plaza Westminster Bridge London er et populært overnattingssted på Expedia 4-stjerners. hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet et innendørsbasseng og 2 restauranter. Noen andre valgmuligheter for familieturen er Hilton London Metropole og Chessington Safari Hotel. Attraksjoner som Coca-Cola London Eye og ZSL London Zoo passer dessuten for barn i alle aldre.
Hva er det beste hotellet for en romantisk ferie i London?
Sunborn London er et overnattingssted 4-stjerners. hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med spa med full service og en båthavn. Noen andre muligheter for en romantisk tur er The May Fair, A Radisson Collection Hotel og InterContinental London - The O2.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i London?
The Lodge Hotel - Putney er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og gratis wi-fi. Noen andre alternativer for deg og kjæledyret ditt er Aloft London Excel og K+K Hotel George Kensington.
Hva er det beste hotellet for en strandferie i London?
Croham Park Bed & Breakfast er et populært overnattingssted 3,5-stjerners. hotell er perfekt for strandferien og kan dessuten friste med en restaurant og gratis wi-fi. Andre bra overnattingssteder nær stranden er DoubleTree by Hilton London - Docklands Riverside og Holiday Inn Express London City. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til DirtyBeach project eller Dock Beach.
Hva er det beste overnattingsstedet med luksuriøs stil i London?
Sofitel London Heathrow har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. hotell kan blant annet friste med 2 restauranter og 2 barer. Rosewood London og St. Pancras Renaissance Hotel London er også to eksklusive alternativer for turen din.
Hva er det beste boutique-hotellet i London?
Hotel Xenia, Autograph Collection er et overnattingssted 4,5-stjerners, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. hotell kan blant annet friste med både 2 barer og en restaurant. The Pelham London - Starhotels Collezione og The Zetter Townhouse Marylebone er noen andre valgmuligheter i boutique-stil.
Hvor er det best å bo hvis jeg vil spille golf i London?
Britannia Inn Hotel er et populært overnattingssted 3-stjerners, og er et bra valg hvis du liker golf. hotell kan blant annet friste med gratis frokost og gratis wi-fi. Noen andre alternativer hvis du vil bo nær en golfbane, er Best Western London Ilford Hotel og De Vere Selsdon Estate. Hvis du vil øve på golfteknikken, kan du dra til Addington Palace Golf Club, Buckinghamshire Golf Club eller Putt in the Park.
Hva er det beste overnattingsstedet i London for å lære mer om områdets historie?
Basert på vår reiseekspertise er Eden Plaza Kensington Hotel er et populært overnattingssted 3-stjerners, og det er også er en favoritt blant historieentusiaster som bruker Expedia. hotell kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. Andre overnattingssteder i nærheten av historiske severdigheter er The Rembrandt og Park Plaza Westminster Bridge London. Du kan også besøke kjente landemerker som Trafalgar Square, Leicester Square og Piccadilly Circus.
Hvordan er det å overnatte i London?
Historiefantaster kommer til å like London, og reisemålet byr dessuten på et rikt teatermiljø, spennende museer og slående arkitektur, som de besøkende liker godt. Denne byen med urbane omgivelser kan også skilte med kunst, monumenter og underholdning. Noen av byens mest populære attraksjoner er Trafalgar Square, Piccadilly Circus og Coca-Cola London Eye. I London kan du velge mellom 16681 hoteller og andre overnattingssteder.

Nylig bestilte hoteller i London

Nylige anmeldelser i London

Flere reisealternativer