Tilpasset for -søket ditt:

Hotell London

Hotell London
London

Tilbud på hotell + fly i London

Vis alle pakketilbud i London

Hoteller i London

Park Plaza Riverbank London - Hoteller i London
Rating: 4.0 Stars
2 344 kr

Park Plaza Riverbank London

18 Albert Embankment, London - Kart
 
 
"Hotellet er under renovering"
Under insjekk var resepsjonisten likegyldig. Verken hoflig eller uhoflig men ungikk blikkontakt og onsket oss ikke velkommen. Mye stoy fra byningsabeidet som foregaar paa alle kanter. Rommet var bra men tekniske fasaliteter som tv og internet fungerte daarlig. Tv signalene kuttet hele tiden og internet fungerte nesten ikke. Internett er ikke gratis etter 24 timer. Frokosten var veldig dyr. 13 pund med reservasjon og 20 pund uten saa den hoppet vi over. Selv om hotellet er i sone 1 med god utsikt over elven er det ikke saa mye som skjer i omraadet.
En reisende
Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i South Bank og 15 minutters gange unna Lambeth Palace, Tate Britain og …Mer
The Montcalm At Brewery London City - Hoteller i London
Rating: 5.0 Stars
2 357 kr

The Montcalm At Brewery London City

52 Chiswell Street, London - Kart
 
 
"Fantastisk opphold!"
Hadde et herlig opphold på Montcalm hotell! Rommet var flott og de ansatt ga en utmerket service.. Høy standar på det hele! Skal helt klart tilbake!
nina fra Hamar
Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i The City of London og 15 minutters gange unna Barbican Arts Centre, Museum of London …Mer
DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster - Hoteller i London
Rating: 4.0 Stars

DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster

30 John Islip Street, London - Kart
 
 
"Flott hotell i sentrum."
Rent og pent hotell i sentrum.stille strøk.Kort vei til det meste.
En reisende
Dette hotellet ligger i Victoria og 15 minutters gange unna Tate Britain, Big Ben og Houses of Parliament. Dessuten ligger …Mer
The Strand Palace - Hoteller i London
Rating: 4.0 Stars

The Strand Palace

372 The Strand, London - Kart
 
 
"Meget bra lokasjon små men rene rom."
No nonsens hotel som ligger i kort avstand til Convent Garden og Leicester Square samt resten av byens fasiliteter. Litt sen insjekking, små rom men rent og rimelig nyoppusset.
En reisende
Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i Soho og få skritt unna Lyceum Theatre og Covent Garden. Dessuten ligger …Mer
DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London - Hoteller i London
Rating: 4.0 Stars

DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London

7 Pepys Street, London - Kart
 
 
"Flott hotell med perfekt beliggenhet"
Hadde tre fine netter på Double Three by Hilton. Jeg reiste alene med min sønn på 6 år og vi kunne ikke fått det bedre. Fint og rent rom, og en kort spasertur til Tower hill underground og Tower of London. De ansatte var profesjonelle og vennlige. Gratis kjeks ved ankomst og en frokost der du fikk servert kakao, kaffe og juice når du satt deg ned var en hyggelig gest. Vil absolutt anbefale dette hotellet til både par og barnefamilier.
Reisende fra Romsdalen
Dette hotellet ligger i The City of London og 10 minutters gange unna Tower of London og The Gherkin. Dessuten ligger London …Mer
Edward Hotel - Hoteller i London
Rating: 3.5 Stars

Edward Hotel

1A spring street, London - Kart
 
 
Dette hotellet ligger i Paddington og 15 minutters gange unna Kensington Gardens og Hyde Park. Dessuten ligger Selfridges og …Mer
The Waldorf Hilton - Hoteller i London
Rating: 5.0 Stars
3 915 kr

The Waldorf Hilton

Aldwych, London - Kart
 
 
"Sentralt beliggende"
Veldig bra sentralt beliggende i covent garden.hyggelig personale
jan fra o
Dette imponerende hotellet i London har en sentral beliggenhet mellom finansdistriktet The City og West End og ligger kun ett …Mer
The Regency Hotel - Hoteller i London
Rating: 4.0 Stars

The Regency Hotel

100 Queens Gate, London - Kart
 
 
"Nice hotel Close to the museums "
This is a nice hotel close to the Museums. (Science, Natural History an V&A) Also it has easy access to Victoria station (A few stops on the tube) Handy for Gatwick express.
Reisende fra Oslo
Vakker bygning i Regency-stil i fasjonable Kensington, omtrent halvannen kilometer fra museumsdistriktet i London, Hyde Park …Mer
Kingsway Hall Hotel - Hoteller i London
Rating: 4.0 Stars

Kingsway Hall Hotel

66 Great Queen Street, London - Kart
 
 
"Et herlig hotel i London City."
Et behagelig opphold på et utmerket cityhotel i bydelen Coventgarden. Kort vei til Holborn undergrunnstasjon og til en rekke restauranter og pub'er.
En reisende
Dette moderne hotellet i London, med en klassisk fasade, ligger to kvartaler fra Covent Garden og innen gangavstand fra …Mer
Park Plaza Victoria London - Hoteller i London
Rating: 4.0 Stars
2 605 kr

Park Plaza Victoria London

239 Vauxhall Bridge Road, London - Kart
 
 
"Flott hotell, sentrumsnært og med god standard "
Hotell som var rimelig enkelt å finne fram til. Serviceinnstilte ansatte. Veldig god standard på rommet. Stort bad med badekar og separat dusj.
Reisende fra Sandnessjøen
Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i Victoria og 5 minutters gange unna Apollo Victoria Theatre og Victoria …Mer

Søk blant 1 589 hoteller i London


  Hvorfor bestille hos Expedia?

  • Expedias prismatch
  • Flere enn 271 000 hoteller over hele verden
  • Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer
  • Mer enn 11 millioner gjesteanmeldelser

  Avgrens søket til:

  Hotellmerkenavn

  Færre merkenavn

  Reiseguide London

  Hotell London: London er hovedstaden i England og byen med høyest innbyggertall i hele Storbritannia. Dette betyr uendelig mange muligheter for overnatting. Hoteller i London kommer i alle tenkelige former og fasonger, og uavhengig om du ser etter billige hoteller i London eller de mer eksklusive, så finnes det løsninger.

  Det er riktignok en god grunnregel at de billigere hotellene finnes litt lenger utenfor sentrumskjernen, mens stort sett de fleste hotellene i nærheten av sentrum koster litt. Du finner likevel alt fra 1-stjerners hoteller til 5-stjerners hoteller, familiehoteller og romantiske hoteller. B&B er et annet alternativ, for deg som ønsker billig og hjemmekoselig innkvartering. Eller hva med et hotell i nærheten av flyplassen?

  Les mer

  En introduksjon til London

  Som en av verdens fremste metropoler ligger det i kortene at London har alt. Når du reiser til London er det bare tiden som kan begrense deg, ettersom det finnes noe for historie og kultur-entusiasten, fotografen, den arkitekturinteresserte, shopperen, utelivskjenneren, gastronomen eller sportsfanatikeren – for den saks skyld. London har heller ingen definert høysesong eller lavsesong, folk synes åpenbart at når som helst er et godt tidspunkt å avlegge byen et besøk. Som en bonus er det lett å gjøre seg forstått, og å forstå, ettersom det tross alt kommuniseres på verdensspråket engelsk.

  London sentrum er stort, så du gjør klokt i å planlegge reiseruten din og i tillegg beregne god tid på transporten. Stå opp tidlig og unn deg en engelsk frokost, før du setter av gårde og shopper, ser fotballkamp, knipser bilder av Big Ben eller Tower of London, eller alle de andre tusener av tingene du kan gjøre i London. Bare pass på å kjør på venstre side av veien, hvis du har ordnet deg leiebil i London .

  Fantastisk uteliv ikke langt fra hotellet ditt i London

  Pubkulturen står sterkt i London. Be om noe du aldri har smakt før fra bartenderen og småprat med gjestene, de vil alltid synes det er fascinerende å snakke med nordmenn. Fortsett pub-til-pub-runden langs Leicester Square, som er kjent for alt fra utagerende klubbliv til teatre, spisesteder og gatekunstnere. London er generelt kjent for å ha en av de beste utelivsscenene i Europa, så sørg for å få med deg en verdenskjent DJ eller en konsert når du først er her. London byr også på mange festivaler, så det er en god idé å undersøke litt på Internett hva som foregår før du reiser.

  Shoppingmuligheter i London

  Shoppingen i London er like allsidig som resten av byen, og dessuten helt på høyde med New York og Paris. Finn de mest eksklusive designerbutikkene i verden, for eksempel på Harrods, eller gå på skattejakt på loppemarkedene eller i bruktbutikkene. Bruk en dag under tak på et av de mange shoppingsentrene, eller let i butikkene langs Oxford Street. Ønsker du å gjøre merkevarekupp? Prøv outlet-butikkene i Regent Street. Eller hva med noe tradisjonelt og britisk? Prøv skredder- og håndverksbutikkene ved Piccadilly.

  Attraksjoner ved hotellet i London

  Start for eksempel med en gratis visitt på Natural History Museum og se den verdensberømte dinosaurutstillingen. Få med deg de historiske stoppestedene Tower of London og Tower Bridge, eller de like berømte byggverkene Buckingham Palace, St. Pauls Cathedral og Westminster Abbey. Ta med barna til London Zoo, eller dra på voksenbesøk i nasjonalgalleriet Tate Modern. Eller hva med noe for både liten og stor, som Madame Tussauds vokskabinett eller London Eye – verdens største pariserhjul?

  Transport til hotellet i London

  Fly til London går ofte fra norske storbyer, og det er i tillegg flere flyplasser rundt London som kan ta deg i mot. Utforsk gjerne området med leiebil, som du kan plukke opp på flyplassen eller mange andre steder. I London kan du kjøre undergrunnsbane, buss eller taxi. For enda billigere reise, kan du sy sammen en hotell-, fly- og leiebilpakke i London.

  Hotellbestilling: London

  Søk etter et hotell i London. Du kan finne overnatting på et billig hotell i London ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i London.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i London. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i London for dine datoer.
  Skjul
  Kunder rangerer Expedia
  Drevet av feefo
  Anbefales av 92%
  4.5
  Fra 68 143 anmeldelser
  * For disse pakkereisene er besparelsene minst tilsvarende kostnaden på flyvningen eller hotellet hvis de er bestilt hver for seg. Merk: For pakkereiser inkludert flyvninger vil du bli belastet av flyselskapet for flyvningen, men det du sparer med pakken vil tilsvare kostnaden på flyvningen.