Danmark kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Hoteller i Hjørring

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Filtrer etter

Populære filtre
Hotellklasse
Ditt budsjett
Gjestevurdering
Betalingsmåte
Type overnattingssted
Område
Populære steder
Fasiliteter
Tilrettelegging
Type reise
Hotellet
2.5 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 238 kr per natt fra 5. okt. til 6. okt.
1.64 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (6 anmeldelser)
OK-ophold på hotellet

"Hotellet ligger dejligt centralt. Værelserne er rene og pæne - ikke så store, men der er det, man har brug for! Desværre en del larm fra vejen foran hotellet."…"

Anmeldelse skrevet 26. jun. 2020

Hotellet
Hjørring Kro
3 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 246 kr per natt fra 5. okt. til 6. okt.
4.5 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (45 anmeldelser)

"Spisesal og lokaler var utleid til store selskaper 2 av de 3 dagene vi bodde der. Det resulterte i at vi ikke fikk noe servering av verken mat eller drikke. Dette burde vært opplyst om. Vi følte oss nærmest litt i veien for selskapsgjestene .Rommet var rent og gode senger."…"

Anmeldelse skrevet 28. aug. 2019

Hjørring Kro
Købmandsgaarden Hjørring bed & breakfast
Hent priser
9 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (11 anmeldelser)

"Ligger litt utsatt til med tanke på støy fra gate. Bodde i leilighet i 2.etasje, der delte 2 dobbeltrom stue/kjøkken og bad. Vi var heldige og hadde det for oss selv, da det andre soverommet ikke var utleid. God plass, bra sted, veldig hyggelig betjening. Benyttet oss ikke av tilbud om frokost."…"

Anmeldelse skrevet 10. feb. 2020

Købmandsgaarden Hjørring bed & breakfast

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
Park Vendia
2 out of 5
Prisen er 751 kr per natt fra 1. okt. til 2. okt.
1.07 km fra sentrum
3.9/5Good! (65 anmeldelser)

"Veldig greit sted å overnatte når vi kom med ferje fra Norge. Litt vanskelig å få tak i betjening få vi ankom kl 22.00 på kvelden"…"

Anmeldelse skrevet 23. jul. 2017

Park Vendia
Hotel Phønix Hjørring
3 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 224 kr per natt fra 8. okt. til 9. okt.
1.93 km fra sentrum
3.8/5Good! (168 anmeldelser)

"Hyggelig betjening. God frokost. Perfekt beliggenhet rett ved gågate. Stor Parkering i bakgården."…"

Anmeldelse skrevet 31. jan. 2020

Hotel Phønix Hjørring
Nørrevang
2.5 out of 5
Hent priser
13 km fra sentrum
Nørrevang
City Camping Hjørring
Hent priser
1.02 km fra sentrum
4/5Very Good! (20 anmeldelser)
Fanastisk.

"Fantastisk suite. Eneste minus var at Wi-Fi virket ikke. Null Internett. Det står gratis internett på siden."…"

Anmeldelse skrevet 7. okt. 2019

City Camping Hjørring
12 Person Ferie Hjemme i Hjørring
5 Stjerners Feriehus i Hjørring
4 Stjerners Feriehus i Hjørring
Koselig Hytte med Havutsikt Midt i Sanddynene
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
Familienspaß in Dänemark

"Ein sehr schönes Haus mit einer super Aussicht auf die Nordsee und wunderschönem Sonnenuntergangspanorama! Wir waren zu viert in dem Haus und haben vor allem das große Wohnzimmer, den Kamin und die sensationelle Aussicht genossen. Es kam sogar eine Rehfamilie (mehrmals) vorbei und Fasane tummelten ..."…"

Anmeldelse skrevet 7. jul. 2020

Koselig Hytte med Havutsikt Midt i Sanddynene
5 Stjerners Feriehus i Hjørring
4 Stjerners Feriehus i Hjørring
Eksklusivt Arkitekthus med Panoramautsikt Over Sjøen i den Vakre Jammerbug
Rustikk Trehus Midt i en Vakker Skog
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Hjørring
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotell i Hjørring: Hjørring er en av Danmarks eldste byer, og kunne i 1993 feire sitt 750-årsjubileum. Byen er den største byen i Vendesyssel på Nord-Jylland, og et utmerket utgangspunkt for å oppleve den vakre naturen i området. Leter du etter et hotellrom i Hjørring sentrum, finnes det flere gode hoteller med god komfort og lun atmosfære.

Hvorfor ikke unne seg en skikkelig kroferie når du først leter etter overnatting i Hjørring? Her får du god mat, rause porsjoner, praktiske hotellrom og løssluppen stemning i lune lokaler. Dette er stikkord som får de fleste nordmenn til å trekke på smilebåndet, og et realt dansk smørrebrød til frokost er det neppe noen som sier nei til!

Mange norske familier har allerede være i Hjørring med sine håpefulle. Her arrangeres nemlig Danmarks største fotballturnering, Dana Cup, hvert år. Med daglig ferjeforbindelse både fra Hirtshals og Frederikshavn, er det naturlig at de fleste nordmenn reiser til Hjørring med bil. Dersom du ønsker å fly til Hjørring, har flere flyselskaper direkteruter til Billund, som er den største flyplassen på Jylland.

Aktiviteter nær ditt hotell i Hjørring

Hjørring og distriktet rundt byen er preget av historiske bygninger, interessante kirker og vakker natur som bør utforskes. Hvis du ikke kommer i egen bil, kan det derfor være et godt alternativ å leie bil i Hjørring for å rekke over alt området har å by på. Byen er også kjent som et levende handelsområde, og byens hyggelig gågate – Østergade – snor seg vakkert gjennom byens sentrum. Her finner du spennende spesialforretninger, kafeer, restauranter og eksklusive møbelforretninger med det beste innenfor dansk møbeldesign. Mellom shoppingslagene kan det være på sin plass med et «stjerneskud», som er en dansk spesialitet med rødspette, reker, asparges og kaviar. Hvis du er ute etter rimelig overnatting, kan du også finne noen gode bed & breakfast-hoteller i Hjørring.

Selv om Hjørring ikke er en storby, har den en rekke kulturaktiviteter å by på på kveldstid. Vendsyssel Teater i Hjørring er det første nybyggede teater i provinsen på hundre år. Det er et visjonært byggverk som er inspirert av Globe Theatre i London – Shakespeares første teater, hvor du som publikum kommer helt tett på scenen og skuespillerne. Bygningen er dekket av store glassflater og er en opplevelse i seg selv.

Se mer av området med overnatting i Hjørring

Det er ikke bare Dana Cup og fotball som skaper begeistring blant barna i Hjørring. Funcenter er et populært forlystelsessted med mange aktiviteter. Her kan ungene boltre seg i et svært lekeland, spille minigolf eller laserspill. Hjørring Bowling & Gocart Center er et eldorado for den som ønsker mer fart og spenning.

Hvis du ønsker strandliv og «sydenstemning», er Nord-Jylland absolutt stedet å utforske. Området er kjent for milevis med hvite sandstrender, og hvis du ikke ønsker å bo på hotell i Hjørring sentrum, trenger du ikke dra langt for å finne relativt billig overnatting på et av områdets mange overnattingssteder. Mange av strendene er barnevennlige, så her kan hele familien kose seg i timevis med lek og moro. Særlig for barnefamilier er dette en populær måte å tilbringe ferien på.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Hjørring?
Hjørring Kro er en favoritt blant Expedia-reisende. Dette hotellet med 3 stjerner kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. Hotel Phønix Hjørring er også et toppvalg for turen din basert på anmeldelser.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Hjørring hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste hotellreservasjoner kan refunderes, gitt at du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som ofte er 24 eller 48 timer før innsjekkingsdatoen. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å se gode tilbud i Hjørring.
Hvilket overnattingssted er best for en familieferie i Hjørring?
Hotel Phønix Hjørring er et populært overnattingssted på Expedia, og dette hotellet med 3 stjerner er et bra valg for familier og kan friste med blant annet gratis parkering og klesvaskfasiliteter. Park Vendia er også et bra valg for en barnevennlig ferie. Attraksjoner som Nordsøen Oceanarium og Faarup Sommerland ligger i området og passer for barn i alle aldre.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis jeg vil spille golf i Hjørring?
Hotel Phønix Hjørring er et populært overnattingssted med 3 stjerner, og er en favoritt blant golfentusiaster. Dette hotellet kan blant annet friste med gratis wi-fi og gratis ubetjent parkering. Hvis du vil bo nær en golfbane når du først er her, er Park Vendia også et bra alternativ.
Hvilke overnattingssteder i Hjørring har basseng?
City Camping Hjørring: Gjestene har tilgang på 2 utendørsbassenger, barnebasseng og bar i bassenget.

Nylige anmeldelser i Hjørring

Flere reisealternativer