Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Tromsø

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Tromsø

Tromso Activities Hostel
2 out of 5
Storgata 107, Tromsø
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 400 kr per natt
0.28 km fra sentrum
3.6/5Good! (48 anmeldelser)
Sentrumsnært, enkelt og billig

"Veldig enkelt og greit når man kun treng ei seng å sove i. Kort veg til sentrum og alle severdighetar. Hyggeleg, ungt, frivillig vertskap. Lett å komme i prat med folk. Største problemet var utruleg knirkete sengar - ubehageleg når fleire deler rom. Hadde gjort seg med nye, tjukkare sengebotnar."…"

Anmeldelse skrevet 3. jul. 2018

Tromso Activities Hostel
Polar Cabin
3 out of 5
Kynnmobakken 83, Tromsø, Troms
Prisen er 1 795 kr per natt
17.32 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (2 anmeldelser)
Et dejligt stemningsfuldt oplevelse med nordlys.

"Vi deponerede vor store bagage i busterminalen, hvor vi tog bus nr 42. Havde forinden fået oplyst en præcis adresse for stoppesteedet. Blev mødt af værten med snesko og staver. Gik i lyset af pandelamper ca. 1,5 km til hytten. Passende behagelig tur. Ankom til en hyggelig hytte, skiftede omgående ..."…"

Anmeldelse skrevet 29. jan. 2020

Polar Cabin
Comfort Hotel Xpress Tromso
3 out of 5
Gronnegata 35, Tromsø
Prisen er 629 kr per natt
0.49 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (1,421 anmeldelser)

"Liker rommene som ikke er teppebelagt. Men det burde være tannglass tilgjengelig."…"

Anmeldelse skrevet 17. mar. 2020

Comfort Hotel Xpress Tromso
Quality Hotel Saga
3.5 out of 5
Rich Withs Pl. 2, Tromsø
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 995 kr per natt
0.36 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (583 anmeldelser)

"Bra rom og god service"…"

Anmeldelse skrevet 24. feb. 2020

Quality Hotel Saga
Clarion Collection Hotel Aurora
3.5 out of 5
Sjøgata 19-21, Tromsø
Hent priser
0.17 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (616 anmeldelser)

"Bra beligenhet, bra frokost og hyggelig personalet"…"

Anmeldelse skrevet 6. mar. 2020

Clarion Collection Hotel Aurora
Scandic Grand Tromsø
3 out of 5
Storgaten 44, Tromsø
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 639 kr per natt
0.39 km fra sentrum
3.7/5Good! (325 anmeldelser)
supert

"Sentral beliggenhet med veldig trivelig dame i resepsjonen og nydelig frokost."…"

Anmeldelse skrevet 20. feb. 2020

Scandic Grand Tromsø
Clarion Collection Hotel With
3.5 out of 5
Sjøgata 35 -37, Tromsø
Prisen er 1 190 kr per natt
0.14 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (819 anmeldelser)
Hotell

"Vi hadde et kjempe fint opphold,"…"

Anmeldelse skrevet 18. des. 2019

Clarion Collection Hotel With
Clarion Hotel The Edge
4 out of 5
Kaigata 6, Tromsø
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 290 kr per natt
0.46 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (1,244 anmeldelser)

"Utmerket service og beliggenhet. Stort bluss at kjæledyr er tillatt."…"

Anmeldelse skrevet 11. mai 2020

Clarion Hotel The Edge
Radisson Blu Hotel, Tromso
4 out of 5
Sjogata 7, Tromsø
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 172 kr per natt
0.27 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (552 anmeldelser)

"God frokost, nært til det meste."…"

Anmeldelse skrevet 25. feb. 2020

Radisson Blu Hotel, Tromso
Scandic Ishavshotel
3.5 out of 5
Fr. Langesgate 2, Tromsø
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 961 kr per natt
0.28 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (1,064 anmeldelser)

"Osten på frokosten så ut som den hadde ligget i mange dager"…"

Anmeldelse skrevet 26. jan. 2020

Scandic Ishavshotel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Tromsø
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Tromsø

Hotell Tromsø: Tromsø kalles for Nordens Paris, og er en spennende by å besøke. Hoteller i Tromsø holder god internasjonal standard, og du finner alternativer i alle prisklasser – enten du vil bo på et billig hotell i Tromsø eller på et eksklusivt hotell. Du kan finne direkte flybilletter til Tromsø fra de fleste større byer i Norge, og byen er perfekt for en hotellweekend med din kjære, med venner eller med hele familien.

Tromsø er et lite mekka for deg som liker gode naturopplevelser. De fleste hotellene kan hjelpe deg med bestilling av ditt neste store eventyr ute i naturen. Hvis du er glad i å ordne alt selv, er ikke det noe problem heller. Hotellene har en beliggenhet som gjør at naturen aldri er langt unna. Tromsø kan også by på fine kulturelle opplevelser.

Oppdag flott natur nær ditt hotell i Tromsø

I løpet av en reise til Tromsø har du mulighet til å være med på en mengde ulike aktiviteter og kulturopplevelser. Variasjonen mellom sommer og vinter er fantastisk stor, ikke bare på grunn av temperatur og farger i naturen, men også solen er en viktig faktor. Vinteren er helt spesiell, med mørketid fra 27. november til 15. januar. Om sommeren er det lyst døgnet rundt, fra 20. mai til 22. juli. Tromsø er virkelig en vill og vakker by som byr på unike opplevelser året rundt.

En populær aktivitet på vinteren er å kjøre hundespann. Dra på dagstur ut i villmarken og få inntrykk av hvordan livet som hundespannkjører fortoner seg. Du kan kjøre eget hundespann og oppleve Tromsøs ville fjell og fjorder fra et unikt perspektiv.

Nordlyset er i høy aktivitet mellom oktober og april. For å få sett nordlyset best, er det lurt å dra ut av byen slik at det ikke forstyrres av kunstig lys. Ved å leie bil i Tromsø kan du velge helt selv hvor du drar for å se på nordlyset.

Å se på nordlyset kan også gjøres samtidig som du ser på hvaler – en virkelig spektakulær kombinasjon. Hvalsafari er en veldig populær aktivitet året rundt i Tromsø. Både spekkhuggere og knølhval er aktive i havet utenfor byen.

Tromsø er også et veldig godt utgangspunkt for padling. Kajakkpadling under midnattssolen er noe av det fineste du kan gjøre i naturen rundt Tromsø på sommerstid.

Kulturelle opplevelser utenfor ditt hotell i Tromsø

Tromsø byr på en rekke kulturelle opplevelser, og alle kan finne noe som passer for ens egen smak.

Under den populære filmfestivalen i Tromsø er hele byen med på moroa. Vil du også være med, er det lurt å være tidlig ute med å bestille hotell i Tromsø, siden det er mange som strømmer til byen for denne begivenheten i januar.

Det polare livet har stor påvirkning på tromsøværingene. Du finner et museum med utstillinger om ishavsfangst og polaroppdagere i byen. Verdens nordligste dyrepark ligger også i byen, og her kan du se bjørn, moskus, ulv og gaupe, som er blant dyrene som lever i nord.

Mat er kultur, og så nært til havet vil du kunne få noen gode, ferske fiskeopplevelser på en av Tromsøs mange restauranter. Det er også nærliggende å få servert nesten blodferskt kjøtt fra rein, elg eller geit. Og hvis du ikke har prøvd grillet tørrfisk ennå, er Tromsø byen å gjøre det i.

Overnatting i Tromsø

Det er enkelt å finne overnatting på et billig hotell i Tromsø på Expedia. Du kan både bruke kart, søkefiltre og angi reisedatoer. På denne måten vil du bli vist de beste tilbudene på forskjellige hoteller de datoene du planlegger å være på reise.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Tromsø?
Clarion Hotel The Edge er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 4 stjerner kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Noen andre gode valg basert på anmeldelser er blant annet Clarion Collection Hotel With og Scandic Ishavshotel.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Tromsø hvis jeg må avbestille?
Ja! De fleste rombestillinger er refunderbare så lenge du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som vanligvis er 24–48 timer før du planlegger å ankomme. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, kan du kanskje avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å se tilbud i Tromsø.
Hvilket overnattingssted er et bra valg for en budsjettvennlig tur til Tromsø?
Basert på anmeldelser er Scandic Ishavshotel et populært overnattingssted med 3,5 stjerner. et hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis frokostbuffé og gratis wi-fi. Noen andre budsjettvennlige alternativer er Clarion Collection Hotel Aurora og Clarion Collection Hotel With.
Hvilket overnattingssted er best for familier i Tromsø?
Enter Amalie Hotel er et populært overnattingssted på Expedia 3 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og gratis frokost. Andre alternativer for familieturen er Clarion Hotel The Edge og Clarion Collection Hotel With. Tromso Catholic Church Var Frue Kirke er dessuten en attraksjon for barn i alle aldre.
Hva er det beste hotellet for en romantisk tur til Tromsø?
Clarion Hotel The Edge er et overnattingssted 4 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med sengetøy av topp kvalitet og en restaurant. Andre valgmuligheter for en romantisk tur er Clarion Collection Hotel With og Smarthotel Tromso.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Tromsø?
Clarion Collection Hotel Aurora er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og gratis wi-fi. Noen andre alternativer for deg og kjæledyret ditt er Quality Hotel Saga og Clarion Collection Hotel With.
Hva er det beste luksushotellet i Tromsø?
Sommarøy Arctic Hotel har 4 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. et hotell kan blant annet friste med en restaurant og en bar. Et annet eksklusivt alternativ for ferien din er Radisson Blu Hotel, Tromso.
Hva er det beste boutique-hotellet i Tromsø?
Enter Amalie Hotel er et overnattingssted 3 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både en restaurant og en bar.
Hva er det beste hotellet for en skiferie i Tromsø?
Basert på reisestatistikken vår er Clarion Hotel The Edge er et populært overnattingssted 4 stjerner, som er perfekt hvis du liker å gå på ski. et hotell kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. To andre gode valgmuligheter for skiferien er Smarthotel Tromso og Enter Backpack Hotel.
Hva er det beste spahotellet i Tromsø?
Clarion Collection Hotel Aurora er et spahotell i toppklasse med restaurant og treningssenter. Nyt en avslappende ettermiddag i boblebadet eller badstuen. Tromsø har også andre populære spahoteller, som Tromsø Lodge & Camping og Clarion Collection Hotel With.
Hvordan er det å overnatte i Tromsø?
Tromsø har muligheter for å se nordlys, omvisninger og flotte restauranter, som de besøkende liker godt. Denne byen kan også friste besøkende med interessante museer og katedraler. I Tromsø kan du velge mellom 119 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg gjøre i Tromsø?
Polarmuseet, Polaria og Tromsø universitetsmuseum er noen av kulturattraksjonene i byen. Kjente severdigheter som Tromsø domkirke og Mack bryggeri er også verdt et besøk. Naturlige severdigheter som nordlys og fjell fremhever byens skjønnhet, og steder som Arktisk-alpin botanisk hage, Åsvannet og Lillevardhaugvannet er helt klart verdt et besøk.

Nylige anmeldelser i Tromsø

Flere reisealternativer