Hotell i Tromsø

Se alle 27 hoteller i Tromsø
Scandic Ishavshotel
Scandic Ishavshotel

Fr. Langesgate 2, Tromso 9008

3.5 av 5.0

Dette hotellet ligger midt i hjertet av Tromsø og få skritt unna Nordnorsk kunstmuseum, Nordnorsk Kunstmuseum og Tromsø …

NOK 1 249
Radisson Blu Hotel, Tromso
Radisson Blu Hotel, Tromso

Sjogata 7, Tromso 9008

4.0 av 5.0

Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i Tromsø og få skritt unna Nordnorsk kunstmuseum, Nordnorsk Kunstmuseum og …

NOK 1 116
Viking Hotell Tromso
Viking Hotell Tromso

Gronnegate 18, Tromso 9008

3.5 av 5.0

Dette hotellet ligger midt i hjertet av Tromsø og få skritt unna Mack bryggeri, Tromso Center for Contemporary Art og Troms …

NOK 849
City Living Hotel, Tromsø
City Living Hotel, Tromsø

Gronnegata 48, Tromso 9008

3.0 av 5.0

Denne leiligheten ligger midt i hjertet av Tromsø og 5 minutters gange unna Tromsø domkirke, Nordnorsk Kunstmuseum og …

NOK 981
Clarion Collection Hotel Aurora
Clarion Collection Hotel Aurora

Sjøgata 19-21, Tromso 9291

4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger midt i hjertet av Tromsø og få skritt unna Nordnorsk kunstmuseum, Nordnorsk Kunstmuseum og Tromsø …

NOK 1 450
St-Elisabeth Hotell Og Helsehus
St-Elisabeth Hotell Og Helsehus

Mellomveien 50, Tromso 9007

3.0 av 5.0

Dette hotellet ligger midt i hjertet av Tromsø og 10 minutters gange unna Tromso Center for Contemporary Art, Tromsø …

Hent priser
Scandic Grand Tromsø
Scandic Grand Tromsø

Storgaten 44, Tromso 9008

3.0 av 5.0

Dette hotellet ligger midt i hjertet av Tromsø og få skritt unna Tromsø domkirke, Nordnorsk Kunstmuseum og Nordnorsk …

NOK 990
ABC Hotell
ABC Hotell

Parkgata 4, Tromso 9008

3.0 av 5.0

Dette hotellet ligger midt i hjertet av Tromsø og 10 minutters gange unna Mack bryggeri, Tromso Center for Contemporary Art o …

NOK 690
Clarion Collection Hotel With
Clarion Collection Hotel With

Sjøgata 35 -37, Tromso 9291

3.5 av 5.0

Dette hotellet ligger midt i hjertet av Tromsø og få skritt unna Tromso Catholic Church Var Frue Kirke og Tromsø domkirke. …

NOK 1 520
Amalie Hotell
Amalie Hotell

Sjogata 5B, Tromso 9008

3.0 av 5.0

Dette hotellet ligger midt i hjertet av Tromsø og få skritt unna Nordnorsk kunstmuseum, Nordnorsk Kunstmuseum og Tromsø …

Hent priser

Nylige anmeldelser i Tromsø

Skjul innhold

Begrens søket ditt

Hotellguide Tromsø

Hotell Tromsø: Tromsø kalles for Nordens Paris, og er en spennende by å besøke. Hoteller i Tromsø holder god internasjonal standard, og du finner alternativer i alle prisklasser – enten du vil bo på et billig hotell i Tromsø eller på et eksklusivt hotell. Du kan finne direkte flybilletter til Tromsø fra de fleste større byer i Norge, og byen er perfekt for en hotellweekend med din kjære, med venner eller med hele familien.

Tromsø er et lite mekka for deg som liker gode naturopplevelser. De fleste hotellene kan hjelpe deg med bestilling av ditt neste store eventyr ute i naturen. Hvis du er glad i å ordne alt selv, er ikke det noe problem heller. Hotellene har en beliggenhet som gjør at naturen aldri er langt unna. Tromsø kan også by på fine kulturelle opplevelser.

Oppdag flott natur nær ditt hotell i Tromsø

I løpet av en reise til Tromsø har du mulighet til å være med på en mengde ulike aktiviteter og kulturopplevelser. Variasjonen mellom sommer og vinter er fantastisk stor, ikke bare på grunn av temperatur og farger i naturen, men også solen er en viktig faktor. Vinteren er helt spesiell, med mørketid fra 27. november til 15. januar. Om sommeren er det lyst døgnet rundt, fra 20. mai til 22. juli. Tromsø er virkelig en vill og vakker by som byr på unike opplevelser året rundt.

En populær aktivitet på vinteren er å kjøre hundespann. Dra på dagstur ut i villmarken og få inntrykk av hvordan livet som hundespannkjører fortoner seg. Du kan kjøre eget hundespann og oppleve Tromsøs ville fjell og fjorder fra et unikt perspektiv.

Nordlyset er i høy aktivitet mellom oktober og april. For å få sett nordlyset best, er det lurt å dra ut av byen slik at det ikke forstyrres av kunstig lys. Ved å leie bil i Tromsø kan du velge helt selv hvor du drar for å se på nordlyset.

Å se på nordlyset kan også gjøres samtidig som du ser på hvaler – en virkelig spektakulær kombinasjon. Hvalsafari er en veldig populær aktivitet året rundt i Tromsø. Både spekkhuggere og knølhval er aktive i havet utenfor byen.

Tromsø er også et veldig godt utgangspunkt for padling. Kajakkpadling under midnattssolen er noe av det fineste du kan gjøre i naturen rundt Tromsø på sommerstid.

Kulturelle opplevelser i Tromsø

Tromsø byr på en rekke kulturelle opplevelser, og alle kan finne noe som passer for ens egen smak.

Under den populære filmfestivalen i Tromsø er hele byen med på moroa. Vil du også være med, er det lurt å være tidlig ute med å bestille et hotellrom i Tromsø, siden det er mange som strømmer til byen for denne begivenheten i januar.

Det polare livet har stor påvirkning på tromsøværingene. Du finner et museum med utstillinger om ishavsfangst og polaroppdagere i byen. Verdens nordligste dyrepark ligger også i byen, og her kan du se bjørn, moskus, ulv og gaupe, som er blant dyrene som lever i nord.

Mat er kultur, og så nært til havet vil du kunne få noen gode, ferske fiskeopplevelser på en av Tromsøs mange restauranter. Det er også nærliggende å få servert nesten blodferskt kjøtt fra rein, elg eller geit. Og hvis du ikke har prøvd grillet tørrfisk ennå, er Tromsø byen å gjøre det i.

Hotellbestilling: Tromsø

Søk etter et hotell i Tromsø. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Tromsø ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Tromsø.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Tromsø. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Tromsø for dine datoer.
false