Tilpasset for -søket ditt:

Hotell Tromsø

Hotell Tromsø
Tromsø

Tilbud på hotell + fly i Tromsø

Vis alle pakketilbud i Tromsø

Hoteller i Tromsø

Smarthotel Tromso - Hoteller i Tromso
Rating: 3.0 Stars

Smarthotel Tromso

Vestregata 6, Tromso - Kart
 
 
"Bra hotel. Sentralt."
Burde vært muligheter for 2 separate senger. Ellers bra.
Reisende fra Tromsø
Dette hotellet ligger midt i hjertet av Tromsø og 5 minutters gange unna Tromsø domkirke og Nordnorsk kunstmuseum. Dessuten …Mer
City Living Hotel, Tromsø - Hoteller i Tromso
Rating: 3.0 Stars

City Living Hotel, Tromsø

Gronnegata 48, Tromso - Kart
 
 
"Praktiskt hotel med kokemuligheter."
Dårlig madrass i sovesofaen, sov lite de 6 netter jeg var der. Ellers et godt selvhjelpshotel med sentral beliggenhed og godt udstyret tekøkken.
Reisende fra T
Denne leiligheten er familievennlig og ligger nær flyplassen i Tromsø og 5 minutters gange unna Tromsø domkirke, Nordnorsk …Mer
Comfort Hotel Xpress Tromso - Hoteller i Tromso
Rating: 3.0 Stars

Comfort Hotel Xpress Tromso

Gronnegata 35, Tromso - Kart
 
 
"Ok hotell sentralt i byen. "
Veldig ok og billig hotell for kortere opphold. Helt greit å kjøpe seg frokost i resepsjonen, når man visste om det før ankomst.
Reisende fra Sør-Helgeland
Dette hotellet ligger midt i hjertet av Tromsø og 5 minutters gange unna Mack bryggeri, Tromsø domkirke og Nordnorsk …Mer
ABC Hotell - Hoteller i Tromso
Rating: 3.0 Stars

ABC Hotell

Parkgata 4, Tromso - Kart
 
 
Dette hotellet ligger midt i hjertet av Tromsø og 10 minutters gange unna Mack bryggeri, Tromsø domkirke og Nordnorsk …Mer
Radisson Blu Hotel, Tromso - Hoteller i Tromso
Rating: 4.0 Stars

Radisson Blu Hotel, Tromso

Sjogata 7, Tromso - Kart
 
 
"Bråk"
Det eneste minuset var arbeiderne som jobbet på yttersiden begynte å bråke kø 06 på morran
En reisende
Dette hotellet er familievennlig og ligger i Tromsø og få skritt unna Nordnorsk kunstmuseum og Tromsø domkirke. Dessuten …Mer
Tromsø Apartments - Hoteller i Tromso
Rating: 3.5 Stars

Tromsø Apartments

Various Addresses, Tromso - Kart
 
 
Leilighetene ligger flere steder i Tromsø.Mer
Ami Hotel - Hoteller i Tromso
Rating: 2.5 Stars

Ami Hotel

Skolegata 24, Tromso - Kart
 
 
"Fint å koselig lite hotell "
Ypperlig service, rent på rommet, å helt grei frokost. Ligge jo åsså flotte til på toppen av d hele. Anbefale det på det sterkeste :)
Reisende fra Kirkenes
Dette hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Tromsø og 10 minutters gange unna Tromsø domkirke, Nordnorsk …Mer
Viking Hotell Tromso - Hoteller i Tromso
Rating: 3.5 Stars

Viking Hotell Tromso

Gronnegate 18, Tromso - Kart
 
 
"Meget sentralt!"
I forhold til prisen er dette et supert kjøp! Rent, sentralt, velholdt og med hyggelig betjening. Anbefales!
Reisende fra Norge
Dette hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Tromsø og 5 minutters gange unna Mack bryggeri og Polaria …Mer
Clarion Collection Hotel With - Hoteller i Tromso
Rating: 3.5 Stars

Clarion Collection Hotel With

Sjøgata 35 -37, Tromso - Kart
 
 
"Fint hotell i sentrum"
Hyggelig betjening og trivelige rom. Bra med treningsrom og ekstra til ettermiddagskaffen og kveldsmat.
En reisende
Dette hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Tromsø og 10 minutters gange unna Nordnorsk kunstmuseum …Mer
Amalie Hotell - Hoteller i Tromso
Rating: 3.0 Stars

Amalie Hotell

Sjogata 5B, Tromso - Kart
 
 
"Midt i byen :-)"
Ett kort opphold denne gangen. Meget god service. Nydelige vafler. Kommer veldig gjerne tilbake ved en senere anledning.
Reisende fra Levanger
Dette hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Tromsø og få skritt unna Nordnorsk kunstmuseum og Tromsø …Mer

Søk blant 27 hoteller i Tromsø


  Hvorfor bestille hos Expedia?

  • Expedias prismatch
  • Flere enn 510 000 hoteller over hele verden
  • Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer
  • Mer enn 11 millioner gjesteanmeldelser

  Reiseguide Tromsø

  Hotell Tromsø: Tromsø kalles for Nordens Paris, og er en spennende by å besøke. Hoteller i Tromsø holder god internasjonal standard, og du finner alternativer i alle prisklasser – enten du vil bo på et billig hotell i Tromsø eller på et eksklusivt hotell. Du kan finne direkte flybilletter til Tromsø fra de fleste større byer i Norge, og byen er perfekt for en hotellweekend med din kjære, med venner eller med hele familien.

  Tromsø er et lite mekka for deg som liker gode naturopplevelser. De fleste hotellene kan hjelpe deg med bestilling av ditt neste store eventyr ute i naturen. Hvis du er glad i å ordne alt selv, er ikke det noe problem heller. Hotellene har en beliggenhet som gjør at naturen aldri er langt unna. Tromsø kan også by på fine kulturelle opplevelser.

  Oppdag flott natur nær ditt hotell i Tromsø

  I løpet av en reise til Tromsø har du mulighet til å være med på en mengde ulike aktiviteter og kulturopplevelser. Variasjonen mellom sommer og vinter er fantastisk stor, ikke bare på grunn av temperatur og farger i naturen, men også solen er en viktig faktor. Vinteren er helt spesiell, med mørketid fra 27. november til 15. januar. Om sommeren er det lyst døgnet rundt, fra 20. mai til 22. juli. Tromsø er virkelig en vill og vakker by som byr på unike opplevelser året rundt.

  En populær aktivitet på vinteren er å kjøre hundespann. Dra på dagstur ut i villmarken og få inntrykk av hvordan livet som hundespannkjører fortoner seg. Du kan kjøre eget hundespann og oppleve Tromsøs ville fjell og fjorder fra et unikt perspektiv.

  Nordlyset er i høy aktivitet mellom oktober og april. For å få sett nordlyset best, er det lurt å dra ut av byen slik at det ikke forstyrres av kunstig lys. Ved å leie bil i Tromsø kan du velge helt selv hvor du drar for å se på nordlyset.

  Å se på nordlyset kan også gjøres samtidig som du ser på hvaler – en virkelig spektakulær kombinasjon. Hvalsafari er en veldig populær aktivitet året rundt i Tromsø. Både spekkhuggere og knølhval er aktive i havet utenfor byen.

  Tromsø er også et veldig godt utgangspunkt for padling. Kajakkpadling under midnattssolen er noe av det fineste du kan gjøre i naturen rundt Tromsø på sommerstid.

  Kulturelle opplevelser i Tromsø

  Tromsø byr på en rekke kulturelle opplevelser, og alle kan finne noe som passer for ens egen smak.

  Under den populære filmfestivalen i Tromsø er hele byen med på moroa. Vil du også være med, er det lurt å være tidlig ute med å bestille et hotellrom i Tromsø, siden det er mange som strømmer til byen for denne begivenheten i januar.

  Det polare livet har stor påvirkning på tromsøværingene. Du finner et museum med utstillinger om ishavsfangst og polaroppdagere i byen. Verdens nordligste dyrepark ligger også i byen, og her kan du se bjørn, moskus, ulv og gaupe, som er blant dyrene som lever i nord.

  Mat er kultur, og så nært til havet vil du kunne få noen gode, ferske fiskeopplevelser på en av Tromsøs mange restauranter. Det er også nærliggende å få servert nesten blodferskt kjøtt fra rein, elg eller geit. Og hvis du ikke har prøvd grillet tørrfisk ennå, er Tromsø byen å gjøre det i.

  Hotellbestilling: Tromsø

  Søk etter et hotell i Tromsø. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Tromsø ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Tromsø.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Tromsø. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Tromsø for dine datoer.
  Skjul
  Kunder rangerer Expedia
  Drevet av feefo
  Anbefales av 92%
  4.5
  Fra 68 143 anmeldelser
  * For disse pakkereisene er besparelsene minst tilsvarende kostnaden på flyvningen eller hotellet hvis de er bestilt hver for seg. Merk: For pakkereiser inkludert flyvninger vil du bli belastet av flyselskapet for flyvningen, men det du sparer med pakken vil tilsvare kostnaden på flyvningen.