Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller i Amsterdam

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Discover neighborhoods in Amsterdam

Finn de beste områdene og bydelene i Amsterdam for aktivitetene du liker best. Les mer om Amsterdam

Hoteller i Amsterdam

Hampton by Hilton Amsterdam / Arena Boulevard
3 out of 5
Hoekenrode 1, Amsterdam
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
928 kr
per natt
6. apr.–7. apr.
4.4/5Excellent! (1,964 anmeldelser)

"Good hotel in nice location"…"

Anmeldelse skrevet 23. okt. 2019

Hampton by Hilton Amsterdam / Arena Boulevard
DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station
4 out of 5
Oosterdoksstraat 4, Amsterdam
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
2 938 kr
per natt
12. apr.–13. apr.
4.3/5Excellent! (3,182 anmeldelser)

"Veldig hyggelig betjening og flott rom, vi følte oss veldig velkomne fra vi gikk inn døren og til vi sjekket ut."…"

Anmeldelse skrevet 9. des. 2019

DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station
ibis Amsterdam Centre
3 out of 5
Stationsplein 49, Amsterdam
2 005 kr
per natt
29. apr.–30. apr.
3.9/5Good! (1,852 anmeldelser)
Meget sentralt

"Meget sentralt hotell med service vennlig personal og hyggelig frokost og bar. Dusj var ikke pen."…"

Anmeldelse skrevet 22. okt. 2019

ibis Amsterdam Centre
ibis Amsterdam Centre Stopera
3 out of 5
Valkenburgerstraat 68, Amsterdam
1 775 kr
per natt
3. mai–4. mai
4.1/5Very Good! (1,574 anmeldelser)
Helt greit

"Helt greit hotell. Rent. Helt ok standard. Dusj hadde veldig dårlig trykk og aircondition fungerte ikke. Ikke mer enn det trenger til prisen. Relativt sentralt med 15 min gangavstand til mye."…"

Anmeldelse skrevet 12. apr. 2019

ibis Amsterdam Centre Stopera
Corendon City Hotel Amsterdam
4 out of 5
Aletta Jacobslaan 7, Amsterdam
1 019 kr
per natt
3. mai–4. mai
4.3/5Excellent! (2,065 anmeldelser)
Langhelg på Corendon Amsterdam

"Beliggenheten er i et litt dystert område et stykke unna byen. Trikk nummer 2 og en 20-30 min ned til Central station. Ikke spisesteder i nærheten. Hotellet er fint, veldig fine, store rom, likevel var det innrøykt lukt og dårlig vasket. Ikke fylt på vann dagen etter og kjøleskapet fungerte ikke. ..."…"

Anmeldelse skrevet 28. nov. 2019

Corendon City Hotel Amsterdam
NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky
5 out of 5
Dam 9, Amsterdam
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
2 932 kr
per natt
3. mai–4. mai
4.4/5Wonderful! (1,904 anmeldelser)
Hotellet i hjertet av Amsterdam.

"Flott beliggenhet! Veldig hyggelig personale."…"

Anmeldelse skrevet 23. nov. 2019

NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky
Park Plaza Victoria Amsterdam
4 out of 5
Damrak 1-5, Amsterdam
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
2 279 kr
per natt
3. mai–4. mai
4.1/5Very Good! (3,943 anmeldelser)

"Veldig sentralt anbefales,gå avstand til det meste.Litt kjedelig frokost,men ellers bra"…"

Anmeldelse skrevet 4. okt. 2019

Park Plaza Victoria Amsterdam
Amsterdam Teleport Hotel
3 out of 5
Heathrowstraat 3-5, Amsterdam, Noord-Holland
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
467 kr
per natt
7. apr.–8. apr.
4.2/5Very Good! (1,410 anmeldelser)
Trivsel

"Trives veldig godt her. Har vært her flere ganger og kommer sikkert tilbake. Veldig trivelig personell og god beliggenhet litt utenfor sentrum. veldig gode kollektivforbindelser rett i nærheten. Veldig fint og leie sykkel på hotellet og sykle ut derifra. Kort vei til byen og hvis du vil,ut på landet. ..."…"

Anmeldelse skrevet 4. aug. 2019

Amsterdam Teleport Hotel
Hyatt Regency Amsterdam
4.5 out of 5
Sarphatistraat 104, Amsterdam
2 448 kr
per natt
3. mai–4. mai
4.7/5Exceptional! (450 anmeldelser)
Lovely hotel

"We had a very pleasant stay. Helpful staff, nice breakfast and nice rooms. The hotel is located near the center and we had walking distance to many hotspots. The hotel also had a good gourmet restaurant were they serve tasty Indonesian food. Would definately recommend this hotel!"…"

Anmeldelse skrevet 24. feb. 2019

Hyatt Regency Amsterdam
The Alfred Hotel
3 out of 5
Cornelis Schuytstraat 58-60, Amsterdam
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
925 kr
per natt
6. apr.–7. apr.
3.8/5Good! (2,025 anmeldelser)

"Et rolig og fint strøk nær sentrum. Nær museer og severdigheter"…"

Anmeldelse skrevet 29. aug. 2019

The Alfred Hotel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Amsterdam
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Amsterdam

Hotell Amsterdam: Amsterdam er hovedstaden i Nederland og en spennende by å besøke, skulle det kun være for en hotellweekend eller for en lengre periode. Du finner alle typer hoteller i byen, enten du er på jakt etter et billig hotellalternativer som et hostel i Amsterdam med hjemmekoselig atmosfære, eller et luksushotell med alt du kan tenke deg av forskjellige fasiliteter.

Da Amsterdam er så populært for både turister og forretningsreisene, vil det alltid finnes et perfekt hotell for alle. Hvis du skal shoppe er det lurt å bo på hotell i nærheten av “De ni smågatene”. Har du et hotellrom i sentrum, er det aldri langt til verken butikker, cafeer eller museer. Utelivet i Amsterdam er godt kjent, og mange hoteller i sentrum ligger nær både barer og større nattklubber.

Oppdag spennende Amsterdam

Ved å reise til Amsterdam kan du få oppleve å vandre langs de koselige kanalene, shoppe i både kjedebutikker og helt unike butikker, sykle gjennom idylliske parker og gå på museer - noe byen har veldig mange av. Amsterdam er virkelig en sjarmerende by. Det er ingen stor hovedstad, hvilket gjør den perfekt å gå rundt i. Mange av gatene er brosteinsbelagte, så gode sko er viktig. Du kan også velge å sykle. De lokale er ivrige syklister og sykler stort sett over alt. Hvis du skal se mange ting på kort tid, er det lurt å leie sykkel. Dette er det mulighet for flere steder i byen.

På rundtur i Amsterdam

Noe av det første man legger merke til i Amsterdam er den spesielle arkitekturen. Husene er smale, skjeve, og står på rekke og rad langs kanalene. Og det dukker stadig opp en ny bro når man er ute på vandring eller sykkeltur. For å få en oversikt over hus og broer er det lurt å bli med på en guidet kanaltur. I fint vær er det helt topp å sitte på dekk i en båt som tøffer av gårde. Det er mulig å hoppe av og på båtene, som kan være lurt hvis du plutselig ser noe du vil utforske nærmere.

Bli ekstra godt kjent med byen

Det første besøket i Amsterdam kan være litt forvirrende, med alle gater og broer som fort kan gå litt i ett. For å bli kjent i gatene, kan man ta med seg et kart og gå i “De ni smågatene”, eller Negen Straatjes som de kalles på nederlandsk. Disse gatene er sentrum for shopping og bugner av koselige kaféer. I samme område finner du også mange kunstutstillinger og spennende arkitektur og blir du kjent her har du et godt utgangspunkt for en veldig fin tur til Amsterdam. En fin aktivitet man kan ta del i på kveldstid, er en Walking Dinner. Du møter en gruppe mennesker som går på en guidet tur fra restaurant til restaurant for å spise og se på byen.

Utflukter fra Amsterdam

Nederland er et relativt lite land, og har du mange dager å bruke der, kan du leie bil billig i Amsterdam , og for eksempel kjøre ut til kysten der du finner sanddyner og fine strender. Det er en kjøretur på et par timer.

Tulipanblomstringen om våren i Nederland er verdenskjent. Flevoland er den største regionen for blomstring og en kjøretur dit tar en snau time. Det er mulig å finne billige flybilletter til Amsterdam , så bli gjerne noen dager i den spennende byen, eller dra på utflukt.

Bestille hotell i Amsterdam: Å bestemme seg for hvor man ønsker å overnatte i Amsterdam kan være en utfordring, da det er svært mange alternativer å velge mellom. Heldigvis finnes det søkefunksjoner her på siden som kan bistå deg i leteprosessen slik at du lettere kan sortere de ulike overnattingsalternativene. Eksempelvis kan du bruke kartfunksjonen dersom du vet hvilket område du ønsker å bo i mens du besøker Amsterdam. Alternativt kan du angi reisedatoene dine slik at vi finner aktuelle tilbud for akkurat disse datoene. En tredje mulighet er å sortere søket ditt ved hjelp av søkefiltre.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Amsterdam?
The Blossom House Amsterdam er en favoritt blant Expedia-reisende. Bed & breakfast 4-stjerners kan blant annet friste med gratis wi-fi og senger med overmadrass. Overnattingsstedet ligger dessuten like i nærheten av Anne Franks hus. Noen andre mulige valg basert på anmeldelser fra reisende er Het Spoorhuis Uithoorn og B&B Milkhouse Luxury Stay Amsterdam.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Amsterdam hvis jeg må avbestille?
Ja, de aller fleste hotellreservasjoner er refunderbare så lenge du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som ofte er 24 eller 48 timer før du planlegger å ankomme. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, kan du kanskje avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å finne de beste alternativene i Amsterdam.
Hvilket overnattingssted er et bra valg for en budsjettvennlig tur til Amsterdam?
Basert på anmeldelser er Hotel Iron Horse et populært overnattingssted med 3 stjerner. hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og aircondition. Noen andre rimelige alternativer er Inntel Hotels Amsterdam Centre og citizenM Schiphol Airport Hotel.
Hva er det beste hotellet for en tur med hele familien til Amsterdam?
Hyatt Place Amsterdam Airport er et populært overnattingssted på Expedia 4-stjerners. hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og gratis wi-fi. Andre alternativer for familieturen er Room Mate Aitana og Grand Hotel Downtown. Attraksjoner som Artis zoo og Amsterdam Dungeon passer dessuten for barn i alle aldre.
Hva er det beste hotellet for en romantisk ferie i Amsterdam?
The Toren er et overnattingssted 4-stjerners. hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med regndusjer og en bar. Noen andre muligheter for en reise med din bedre halvdel er Pulitzer Amsterdam og Hotel JL No76.
Hva er det beste LHBT-vennlige hotellet i Amsterdam?
Lloyd Hotel er et overnattingssted 3-stjerners. hotell er et toppvalg blant LHBT-gjester og kan friste med en restaurant og gratis wi-fi.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Amsterdam?
Hotel ibis Schiphol Amsterdam Airport er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og gratis wi-fi. Andre valgmuligheter hvis du vil ta med kjæledyr, er Amsterdam Village Hotel og DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station.
Hvor er det best å bo for en strandferie i Amsterdam?
B&B Milkhouse Luxury Stay Amsterdam er et populært overnattingssted 4-stjerners. hotell er perfekt for strandferien og kan dessuten friste med et innendørsbasseng og en restaurant. To andre alternativer nær stranden er Inntel Hotels Amsterdam Zaandam og Amsterdam Village Hotel. For å nyte ferien ved vannet kan du ta turen til Blijburg-stranden eller Almeerderstrand.
Hva er det beste overnattingsstedet med luksuriøs stil i Amsterdam?
Art’otel amsterdam har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. hotell kan blant annet friste med en restaurant og en bar. Grand Hotel Amrâth Amsterdam og Luxury Suites Amsterdam er også to eksklusive alternativer for turen din.
Hva er det beste boutique-hotellet i Amsterdam?
Hotel Arena er et overnattingssted 4-stjerners, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. hotell kan blant annet friste med både en restaurant og en bar. Hotel Estheréa og Hotel Sint Nicolaas er to andre overnattingssteder i boutique-stil.
Hvor er det best å bo hvis jeg vil spille golf i Amsterdam?
Best Western Amsterdam Airport Hotel Uithoorn er et populært overnattingssted 3-stjerners, og er en favoritt blant golfentusiaster. hotell kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. Hvis du vil bo i nærheten av en golfbane når du er i byen, er QO Amsterdam også et bra valg. Du kan spille golf på Burggolf i løpet av ferien.
Hvordan er det å overnatte i Amsterdam?
Amsterdam har spennende museer, slående arkitektur og et rikt teatermiljø, som de besøkende liker godt. Denne byen med urbane omgivelser kan også skilte med monumenter, kunst og gode shoppingmuligheter. Noen av byens mest populære attraksjoner er Anne Franks hus, Van Gogh-museet og Dam-plassen. I Amsterdam kan du velge mellom 1615 hoteller og andre overnattingssteder.

Nylig bestilte hoteller i Amsterdam

Nylige anmeldelser av hoteller i Amsterdam

Flere reisealternativer