Tilpasset for -søket ditt:

Hotell Amsterdam

Hotell Amsterdam
Amsterdam

Tilbud på hotell + fly i Amsterdam

Vis alle pakketilbud i Amsterdam

Hoteller i Amsterdam

Inntel Hotels Amsterdam Centre - Hoteller i Amsterdam
Rating: 4.0 Stars

Inntel Hotels Amsterdam Centre

Nieuwezijds Kolk 19, Amsterdam - Kart
 
 
"Rolig hotel i sentrum."
Veldig fornøyd med dette hotellet!! Kunne godt bestilt rom der ved en evt ny tur til amsterdam.
Reisende fra norge
Dette hotellet er forretningsvennlig og ligger i hjertet av Amsterdam, med gåavstand til Beurs van Berlage, Det kongelige …Mer
Swissôtel Amsterdam - Hoteller i Amsterdam
Rating: 4.0 Stars
1 045 kr

Swissôtel Amsterdam

Damrak 96, Amsterdam - Kart
 
 
"Fantastisk hotell ved Damplassen"
Veldig bra hotell og fantastisk hotellpersonale!Servicen er 6 stjerners hotellklasse. Har bodd på hotellet mange ganger og kommer igjen.
En reisende
På en livlig gate midt i Amsterdams forretnings- og shoppingområde, med trikk- og busstopp rett utenfor, ligger dette …Mer
Hotel The Exchange - Hoteller i Amsterdam
Rating: 3.0 Stars
965 kr

Hotel The Exchange

Damrak 50, Amsterdam - Kart
 
 
"Mer sentralt skal man lete lenge etter"
Hoteller er helt greit,kjempe små men helt ok rom. Man kan sitte på senga og ta på stort sett alle vegger uten å strekke seg for mye,men det var noe av sjarmen hehe
Reisende fra moss
Dette hotellet ligger i Gamlebyen og 5 minutters gange unna Beurs van Berlage, Dam-plassen og Nieuwe Kerk. Dessuten ligger …Mer
NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky - Hoteller i Amsterdam
Rating: 5.0 Stars

NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky

Dam 9, Amsterdam - Kart
 
 
"Fint hotell med ypperlig beliggenhet. "
Nærhet til alt det man har behov for mens man er i Amsterdam.
En reisende
Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Gamlebyen og få skritt unna Nasjonalmonumentet, Dam-plassen og Det kongelige slott …Mer
Room Mate Aitana - Hoteller i Amsterdam
Rating: 4.0 Stars

Room Mate Aitana

IJDok 6, Amsterdam - Kart
 
 
Flott hotell! Men mangler basseng og båndbredden på wifien var utrolig dårlig:( ca 15-20 min gange til centrum. Hyggelig personale!
En reisende
Dette hotellet ligger i Jordaan og 2 kilometer unna Noorderkerk, Anne Franks hus og Oude Kerk. Dessuten ligger Dam-plassen og …Mer
Pension Homeland - Hoteller i Amsterdam

Pension Homeland

Kattenburgerstraat 5, Amsterdam - Kart
 
 
Dette pensjonatet ligger i Amsterdam sentrum og 15 minutters gange unna Det nasjonale maritime museum og NEMO …Mer
WestCord City Centre Hotel Amsterdam - Hoteller i Amsterdam
Rating: 3.0 Stars

WestCord City Centre Hotel Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 50, Amsterdam - Kart
 
 
Veldig sentralt, hotellet ligger midt i byen og er nære alle severdigheter som ligger i sentrum av byen. Rommene er ganske små så det er ikke så romslig plass med tanke på mange kofferter, men det var allerede noe vi hadde tatt i betraktning. Veldig hyggelig og profesjonell personale.
Reisende fra Norge
Dette hotellet er forretningsvennlig og ligger i Amsterdam, i nærheten av Beurs van Berlage, Det kongelige slott og Openbare …Mer
Hampshire Hotel - The Manor Amsterdam - Hoteller i Amsterdam
Rating: 4.0 Stars
859 kr

Hampshire Hotel - The Manor Amsterdam

Linnaeusstraat 89, Amsterdam - Kart
 
 
"Fint hotell 15min med trikk fra byen"
Helt supert hotell. Ligger 15 med trikk fra sentrum, godt at det er litt stille der. Likevel veldig nærme alt. Trikken går ofte, så det er ikke noe problem å komme seg rundt. Restauranter like ved med veldig god mat! Veldig gode senger.
Reisende fra Oslo
Dette hotellet med en historisk profil ligger i Watergraafsmeer og 2 kilometer unna Oosterpark, Amsterdam, Nederland, Hortus …Mer
Hampshire Hotel - Amsterdam American - Hoteller i Amsterdam
Rating: 4.0 Stars
1 157 kr

Hampshire Hotel - Amsterdam American

Leidsekade 97, Amsterdam - Kart
 
 
"Fint hotell nær museene"
Vi ville besøke de mest kjente museene og Keukenhof. Hotellet ligger ideelt til for dette. Selv om hotellet ligger midt i turiststrøket ved Leidseplein, er det rolig og stille på hotellet. Hotellet har også en bar og kafe som passer godt for den som ikke vil sitte midt i turisthopen. Hotellet passer svært godt for godt voksne som setter pris på rolige, rene og romslige hotellrom.
Reisende fra Trondheim
Dette hotellet med en historisk profil ligger i Museumskvartalet og få skritt unna Stadsschouwburg og Leidseplein. Dessuten …Mer
Hotel Piet Hein - Hoteller i Amsterdam
Rating: 3.0 Stars

Hotel Piet Hein

Vossiusstraat 52-53, Amsterdam - Kart
 
 
"Greit hotell i museumsområdet "
Trivelig lite hotell i museumsområdet ca 20 min å spasere til sentrum. OK kaféer og restauranter i nærområdet. Kort vei ril museer. Eneste lille minus er at det er ganske små rom på dette hotellet.
En reisende
Dette hotellet for romantiske reiser ligger i Museumskvartalet og 10 minutters gange unna Stedelijk Museum, Concertgebouw og …Mer

Søk blant 604 hoteller i Amsterdam


  Hvorfor bestille hos Expedia?

  • Expedias prismatch
  • Flere enn 271 000 hoteller over hele verden
  • Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer
  • Mer enn 11 millioner gjesteanmeldelser

  Avgrens søket til:

  Reiseguide Amsterdam

  Hotell Amsterdam: Amsterdam er hovedstaden i Nederland og en spennende by å besøke, enten du skal dit på hotellweekend eller for en lengre periode. Du finner alle typer hoteller i byen, enten du er på jakt etter et billig hotell i Amsterdam med hjemmekoselig atmosfære, eller et luksushotell med alt du kan tenke deg av fasiliteter.

  Da Amsterdam er så populært for både turister og forretningsreisene, vil det finnes et perfekt hotell for alle. Hvis du skal shoppe er det lurt å bo på hotell i nærheten av “De ni smågatene”. Har du et hotellrom i sentrum, er det aldri langt til verken butikker, cafeer eller museer. Utelivet i Amsterdam er godt kjent, og mange hoteller i sentrum ligger nær både barer og større nattklubber.

  Oppdag spennende Amsterdam

  Ved å reise til Amsterdam kan du få oppleve å vandre langs de koselige kanalene, shoppe i både kjedebutikker og helt unike butikker, sykle gjennom idylliske parker og gå på museer – som byen har veldig mange av. Amsterdam er en veldig sjarmerende by. Det er ingen stor hovedstad, hvilket gjør den perfekt å gå rundt i. Mange av gatene er brosteinsbelagte, så gode sko er viktig. Du kan også velge å sykle. De lokale er ivrige syklister og sykler stort sett over alt. Hvis du skal se mange ting på kort tid, er det lurt å leie sykkel. Det er mulig mange steder i byen.

  På rundtur i Amsterdam

  Noe av det første man legger merke til i Amsterdam er den spesielle arkitekturen. Husene er smale og skjeve, og står på rekke og rad langs kanalene. Og det dukker stadig opp en ny bro når man er ute på vandring eller sykkeltur. For å få en oversikt over hus og broer er det lurt å bli med på en guidet kanaltur. I fint vær er det helt topp å sitte på dekk i en båt som duver av gårde. Det er mulig å hoppe av og på båtene, som kan være lurt hvis du plutselig ser noe du vil utforske nærmere.

  Bli ekstra godt kjent med byen

  Det første besøket i Amsterdam kan være litt forvirrende, med alle gater og broer som fort kan gå litt i ett. For å bli kjent i gatene, kan man ta med seg et kart og gå i “De ni smågatene”, eller Negen Straatjes som de kalles på nederlandsk. Disse gatene er sentrum for shopping og bugner av koselige kaféer. I samme område finner du også mange kunstutstillinger og spennende arkitektur og blir du kjent her har du et godt utgangspunkt for en veldig fin tur til Amsterdam. En fin aktivitet man kan ta del i på kveldstid, er en Walking Dinner. Du møter en gruppe mennesker som går på en guidet tur fra restaurant til restaurant for å spise og se på byen.

  Utflukter fra Amsterdam

  Nederland er et relativt lite land, og har du mange dager å bruke der, kan du leie bil billig i Amsterdam , og for eksempel kjøre ut til kysten der du finner sanddyner og fine strender. Det er en kjøretur på et par timer.

  Tulipanblomstringen om våren i Nederland er verdenskjent. Flevoland er den største regionen for blomstring og en kjøretur dit tar en snau time. Det er mulig å finne billige flybilletter til Amsterdam , så bli gjerne noen dager i den spennende byen, eller dra på utflukt.

  Hotellbestilling: Amsterdam

  Søk etter et hotell i Amsterdam. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Amsterdam ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Amsterdam.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Amsterdam. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Amsterdam for dine datoer.

  Tradisjonelle Amsterdam

  Nå finnes det bare åtte vindmøller igjen i Stor-Amsterdam. En omvisningstur til Volendam og Marken viser deg rundt i to nederlandske fiskelandsbyer, og videre for å se de tradisjonelle nederlandske vindmøllene og polderne. Hvis du prøvesmaker de to berømte ostene gauda og edamer, kan du komme i stemning slik at du får lyst til å ta på deg et par tresko, eller klompen, som de kalles på nederlandsk.

  Trendy mote

  Når du tenker på Amsterdam, er kanskje ikke mote det første som faller deg inn, spesielt hvis du nettopp har trasket rundt i et par tresko. Byen er imidlertid raskt i ferd med å etablere seg som et alternativ til de etablerte catwalkene i Paris og Milano. Praktisk skredderhåndverk blandes med utradisjonelt tilbehør og gir en tidløs look som kan oppmuntre deg til å stikke innom den nærmeste butikken på jakt etter en asymmetrisk håndveske eller en skjev hatt. Prøv Van Baerlestraat hvis du er på utkikk etter småbutikker, P.C. Hooftstraat hvis du er på utkikk etter kjente merkevarer, og loppemarkedet i Waterlooplein hvis du ønsker å gjøre kupp.

  Velluktende vandringer

  Du har kanskje allerede lagt merke til det rikholdige utvalget av kaffebarer i Amsterdam. Noe som også viser at byens innbyggere er svært fordomsfrie, (og til tross for nylige endringer i røykelovene) er at kannabis sannsynligvis står på menyen. Hvis fruktte og aromatisk røyk ikke er noe for deg, er det likevel verdt å avlegge kafeene et besøk for å oppleve den særegne atmosfæren og de lystige samtalene. Ta en tur innom de botaniske hagene for å finne ut hvordan en 400 år gammel potteplante ser ut, og ta en avslappende spasertur i det subtropiske huset og den medisinske urtehagen.

  Ydmyk historie

  Den tragiske livshistorien til Anne Frank gjenfortelles i et museum dedisert til livet hennes og koblet til huset der Anne og familien hennes skjulte seg for nazistenes forfølgelse. Det var her Anne skrev dagboken sin, som senere ble publisert og har blitt én av de mest leste bøkene i verden. Andre kjente museer er Rijksmuseum, som stiller ut mesterverk fra den nederlandske gullalderen, og Van Gogh-museet, som har den største samlingen av Van Gogh-malerier i hele verden.

  Et vell av kanaler

  I kontrast til det fargerike Red Light District er et cruise med levende lys langs kanalene en roligere form for kveldsunderholdning. Broene fra det 17. århundret, som er belyst om kvelden, gir deg lyst til å knipse vakre bilder, og Reguliersgracht er kanskje den mest fotograferte vannstrekningen i Amsterdam. Hopp på én av de mange trikkene til Leidseplein for å nyte flotte cocktailbarer og trendy klubber, og dans hele kvelden sammen med byens mest populære mennesker. Skjul

  Skjul
  Kunder rangerer Expedia
  Drevet av feefo
  Anbefales av 92%
  4.5
  Fra 68 143 anmeldelser
  * For disse pakkereisene er besparelsene minst tilsvarende kostnaden på flyvningen eller hotellet hvis de er bestilt hver for seg. Merk: For pakkereiser inkludert flyvninger vil du bli belastet av flyselskapet for flyvningen, men det du sparer med pakken vil tilsvare kostnaden på flyvningen.